• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جهان به روايت بوم

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
مختصر توضيحات :
[FONT=Tahoma,sans-serif]«کاراواجیو» نقاشی‌ست ایتالیایی و چهره‌ی شاخص سبک «باروک» است. اهل دعوا و داد و بیداد بوده و یک نفر را هم سر همین قضایا به قتل رسانده. در پرداخت نور و سایه تبحر خاصی داشته، اما تا همین اوایل قرن بیستم نقاشی‌هایش نادیده گرفته شده و اوایل قرن بیست هنرمندان آثارش را مهم دانستند و برایشان جالب بود که چه‌قدر نقاشی‌های «کاراواجیو» مدرن به حساب می‌آید. «کاراواجیو» به موتیف‌های مذهبی هم علاقه داشته اما آن چیزی که از کلیسا و چهره‌های مذهبی کشیده؛ زیاد هم مذهبی نبوده. «کاراواجیو» مدل‌های زیادی داشته که یکی از معروف‌ترین آن‌ها پسری بوده به نام «ماریو مین‌نیتی» که در اغلب آثار اولیه او حضور داشته.[/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]اينم تابلوي معروف پسري با يك سبد ميوه [/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif] [/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]يكي دو نكته اي كه در كارهاي كاراواجيو واسم خيلي جالبه 1- انتخاب يك مدل مذكر هست مثل همين ماريو كه اساس وته چهره صورتش خيلي تو مايه هاي صورت هاي دخترانه است واين اثر جز معروفترين آثارشه برخلاف هنرمندان ديگه كه بيشتر براي مدل از خانم ها استفاده ميكردن مثل ورمير .[/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]2- كاراواجيو در نقاشي هاي پرتره اش حالات چهره رو خيلي عالي منتقل ميكرده مثل تابلوي قماربازش دقت كنيد:[/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]بار اولي كه من اين تابلو رو ديدم خيلي برام جالب بود سه تا آدم كه تو صورت هركدومشون يه چيز متفاوته ;)[/FONT]

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
آخ بازم يادم رفت از رامبرانت و كاراواجيو صحبت كردم اسم سبكشون باروك هم گفتم اما يادم رفت يه توضيح كوتاه درباره سبك باروك بدم :
باروك :كلمه ي باروك در زمينه ي معماري و هنر به شيوه اي اطلاق مي شود كه در آن بجاي خطوط مستقيم از قوس ها و منحني ها و آرايش هاي پيچيده استفاده شده باشد . و به تعبيري شايد بتوان گفت كه معناي تحت اللفظي باروك عبارت است از پيرايه بندي شده (‌پرتكلف ) يعني به آرايش و تزئينات خيلي پرداخته شده است .
به تابلوي زير كه اثري از كاراواجيو هست خوب نگاه كنيد:
لول ...خداي من واقعا يك شاهكار هنري هست دقيقا با تعريف سبك باروك مطابقت ميكنه ... واقعا تحسين برانگيزه .... از اونجايي كه من با گذاشتن عكس در سايز بزرگ مخالف هستم اما واقعا نميتونم جلوي خودم درمقابل اين اثر هنري بگريم واونو با سايز بزرگ ميزارم
161fs959453.jpg

به ظريف كاري ها و ريزه كاري هاي وتزيين ها و جزئيات توجه كنيد مخصوصا تزيينات سقف ورنگ آميزي منحصربه فردش.بسيار زيباست.
اين اثر همكنون در موزه San Luigi dei Francesi, Rome, Italy قرار داره :happy:

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
چند تا از شاهكارهاي مهمش و ميزارم كه شما هم ببينيد ولذت ببريد.
من رفتم تا 2 روز ديگه:happy:

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    27.6 KB · نمایش ها: 9
  • 3.jpg
    3.jpg
    19.9 KB · نمایش ها: 10
  • 4.jpg
    4.jpg
    21.3 KB · نمایش ها: 9
  • 5.jpg
    5.jpg
    20.1 KB · نمایش ها: 10
  • 6.jpg
    6.jpg
    24.4 KB · نمایش ها: 8

Ehsan_Sh

Registered User
لایک‌ها
118
یکی از شیوه های مورد علاقه ی نقاشی در دوران رنسانس ، تصاویر و شمایل های دیواری برای کلیساها و اماکن مقدس بوده است .یکی از چهره های شاخص نقاشی دیواری رنسانس ملوتزودا فورلی است که بخصوص برای نقاشی چهره ی فرشتگان (در حال ستایش خداوند یا در حال نواختن آلات موسیقی ) شهرت یافته است.
چند نمونه از کارهای این استاد (خودم این نقاشی ها رو خیلی دوست دارم )

4vphdgj.jpg

-------------------------
6fqktp3.jpg

673xes9.jpg

ضمنا این دیوارهای گچی اغلب از محل اصلی به موزه ها انتقال پیدا کرده اند تا از خطر تخریب مصون بمانند در حالی که از نقش برجسته ها ی عالی کشورخودمان مثل صحنه ی زانو زدن والریانوس در مقابل اسب شاپوراول واقع در نقش رستم ، تقریبا چیزی باقی نمانده . ای خدا ...

----------------------------------------------------------

Ehsan_Sh

Registered User
لایک‌ها
118
ضمنا یادم نره که از بچه های عزیزی که تو این چند روزه پست های واقعا عالی تو تاپیک گذاشتن تشکر کنم :)بخصوص آرام عزیز که واقعا با علاقه ی تمام پست هاشو مرور کردم ... :happy::)
دست همگی درد نکنه ...

-----------------------------------

shabgard 10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون به خاطر عكس هاي زيبا
از معدود تاپيكاهي هست كه قصد كردم از صفحه ي اول همش رو ببينم

من تمام نقاشي ها رو ديدم
بعضي هاشون معركه بودن
خواهش ميكنم باز هم به كارتون ادامه بدين
البته من هم نقاشي ها قشنگي دارم
ولي هيچ اطلاعاتي راجع بهشون ندارم

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا که از کاراواجیو صحبت شد منم چند تا از اثرهای دیگه ایشونو براتون می ذارم ... کلا آثار جالب و خاصی داره ایشون !

Ehsan_Sh

Registered User
لایک‌ها
118
بازم از همه ی دوستان عزیز بابت پست های دیدنی و نیز ابراز محبت هاشون ، تشکر میکنم ...
-----------------------------------------------------------------------

خب من کجا بودم ؟ آها نقاشی دیوارهای گچی در دوره ی رنسانس و این که این دیوارهای گچی اغلب به موزه ها انتقال داده می شن که بیش از این دچار فرسودگی نشن... یکی دیگر از اساتید این شیوه فرا آنجلیکو است .
نمونه یی از کار او :

6f4m97t.jpg

------------------------------------------------------------------------

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
ضمنا یادم نره که از بچه های عزیزی که تو این چند روزه پست های واقعا عالی تو تاپیک گذاشتن تشکر کنم :)بخصوص آرام عزیز که واقعا با علاقه ی تمام پست هاشو مرور کردم ... :happy::)
دست همگی درد نکنه ...

-----------------------------------
ممنون احسان جان :happy:شما پسر خيلي مطلعي هستيد هم در زمينه نقاشي هم موسيقي:D:blush: براي من افتخار دركنارشما وعلي جان وبهك و بقيه دوستان اينجا فعاليت كنم ...:happy:
ديگه چي بگم همين ديگه احسان جان حسابي شرمنده ام كرده:blush:

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
قبل از اينكه با يوهانس ورمير و ولاسكوئز بيشتر آشنا بشيم و احسان جان كاري از فرا آنجليكو گذاشت .من خيلي خيلي كارهاي اين استاد مسلم نقاش عصر رنسانس و دوست دارم :happy: گفتم تا موضوع داغه يه كمي معرفيش كنم و چندتا كار خوب ازش بزارم:happy:

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
خب چند تا از كارهاي مشهور اين نقاش بزرگ ايتاليايي رو براتون ميزارم

فایل های ضمیمه

• 2.jpg
    2.jpg
    53.7 KB · نمایش ها: 7
  • 3.jpg
    3.jpg
    36.8 KB · نمایش ها: 7
  • 4.jpg
    4.jpg
    44.8 KB · نمایش ها: 8
  • 5.jpg
    5.jpg
    64.4 KB · نمایش ها: 8
  • 6.jpg
    6.jpg
    47 KB · نمایش ها: 6

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
عصر رنسانس يا نوزايي از شمال ايتاليا در قرون پانزدهم وشانزدهم به وجود آمد.این احیای فرهنگی به رنسانس (یعنی «نوزایی») مشهور شده است. دانشمندان، شعرا و فیلسوفانی ظهور کردند که با الهام از میراث اصیل رم و يونان با دیدگانی تازه تر به جهان می نگریستند. نقاشها به مطالعه آناتومی (علم تشریح) پرداختند و اعضای بدن انسان را به شیوه واقعگرایانه ای نقاشی می کردند. فرمانروایان ساختمانها و کارهای بزرگ هنری را سفارش دادند. این عقاید تازه بزودی در سراسر اروپا گسترش یافت.
يكي ديگر از نقاشان بزرگ اين عصر لئوناردو داوينچي خالق موناليزا و شام آخر ميباشد .بيوگرافي دراينجا
Rensans.jpg

لئوناردو داوینچی این صحنه کتاب مقدس را بر روی دیوار
صومعه میلان نقاشی کرد. او از فن ژرفا نمایی
(پرسپکتیو) به منظور جلب توجه بیننده
به چهره مسیح استفاده کرد.
اين تصوير كمي كيفيتش بده من تصويري با سايز بزرگتر هم پيدا كردم كه ميزارم .تصوير دوم هم تابلوي موناليزا ست .​
این اثر استثنایی در طول تاریخ چندین بار ربوده شده، و با اینکه ۵۰۰ سال از زمان خلقش می‌گذرد اما آسیب چندانی ندیده‌است.
تابلوی مشهور لبخند ژوکوند به دلیل لبخند بسیار مرموز مونالیزا و همچنین سبک نوین نقاشی لئوناردو داوینچی در آن زمان، به شهرت جهانی رسید.
گفته شده‌است که داوینچی سفارش نقاشی این اثر را بین سالهای ۱۵۰۳ تا ۱۵۰۶ دریافت کرد، اما آن را به موقع تحویل نداد و چند بار آن را عوض کرد.
هم اینک اصل تابلو در موزه لووردر فرانسه نگهداری می‌شود
نقاشی مونالیزا که احتمالا مشهورترین نقاشی پرتره در تاریخ است، به دلیل لبخند مشهور مونالیزا - که گفته شده‌است همسر بازرگانی از اهالی فلورانس به نام فرانچسكو دل چوكوندو بوده‌است - شهرت جهانی یافت.​

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
يكي ديگر از نقاشان معروف عصر رنسانس آلبرشت دورر هست . مانند بسیار از هنرمندان دوره رنسانس، به مسایل مربوط به مناظر و مرایا (پرسپکتیو) و نسبت‌های بدن انسان و نیز کالبدشناسی علاقه‌مند شد.
6 اثر بسيار معروف وي
  • چهار حواری
  • ملانکولیا
  • آدم و حوا
  • چهار سوار سرنوشت
  • چهره نقاش
  • چهره ماکسیمیلیان
البته چندتا از كاراش و به دلايلي نميشه گذاشت مثل آدم وحوا اما بقيه اش وميزرام :happy:

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
آثارش به ترتيب
اولين اثر با نام چهار حواري كه اگه اشتباه نكنم يوحنا و پولس درمقابل يكديگر و پطرس و مرقس در پشت سرايشان
دومين اثر ملانکولیا
سومين اثر چهار سوار سرنوشت
چهارمين اثر سلف پرتره دورر
پنجمين اثر پرتره ماكسيميليان

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    29.2 KB · نمایش ها: 8
  • 2.jpg
    2.jpg
    49.4 KB · نمایش ها: 7
  • 3.jpg
    3.jpg
    48.9 KB · نمایش ها: 7
  • 5.jpg
    5.jpg
    46.6 KB · نمایش ها: 7
  • 4.jpg
    4.jpg
    31.1 KB · نمایش ها: 7

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
ديگر آثار زيباي دورر

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    43.2 KB · نمایش ها: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    60.1 KB · نمایش ها: 8
  • 3.jpg
    3.jpg
    25.5 KB · نمایش ها: 10
  • 4.jpg
    4.jpg
    34.4 KB · نمایش ها: 10
  • 5.jpg
    5.jpg
    37.1 KB · نمایش ها: 8

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
اثاری زیبا از ایمان مالکی

فایل های ضمیمه

• Untitled....jpg
    Untitled....jpg
    86.4 KB · نمایش ها: 12
  • An-achaemenian-soldier.jpg
    An-achaemenian-soldier.jpg
    168.7 KB · نمایش ها: 10
  • All-alone.jpg
    All-alone.jpg
    85.1 KB · نمایش ها: 11

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
باز هم ایمان ملکی

فایل های ضمیمه

• _.jpg
    _.jpg
    162.9 KB · نمایش ها: 13
  • Dizziness.jpg
    Dizziness.jpg
    117 KB · نمایش ها: 10
  • Omens-of-Hafez.jpg
    Omens-of-Hafez.jpg
    180.7 KB · نمایش ها: 10
  • Sisters-and-a-book.jpg
    Sisters-and-a-book.jpg
    130.7 KB · نمایش ها: 14

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
ببخشید زیاد شد!اما حیفم اومد این دو رو هم نگذارم

فایل های ضمیمه

• Emigrant.jpg
    Emigrant.jpg
    143.1 KB · نمایش ها: 11
  • Fishmonger.jpg
    Fishmonger.jpg
    190.7 KB · نمایش ها: 12

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
Luxor عزيز بسيار ممنون از نقاشي هاي زيبايي كه ايمان مالكي گذاشتيد بيوگرافي ايشون وهم خوندم ننوشته بوديد سبكشون چيه اما فكر كنم سبكشون با تصاوير زيبايي كه دارم ميبنم رئاليسم باشه .
دوستان اگه اشتباه ميكنم حتما بهم بگن
زيبا بودن تشكر:happy:

*Aram*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
114
نوبتي هم باشه نوبت ولاسكوئز نقاش سبك باروك است .
[FONT=Tahoma,sans-serif]«دیه‌گو ولاسکوئز» نقاش اسپانیایی بوده و مهم‌ترین هنرمند دربار شاه «فیلیپ چهارم» به حساب می‌آمده. به کشیدن «پرتره» علاقه خاصی داشته و تقریبا جزء نقاش‌های دوره‌ی باروک هم به حساب می‌آمده. سالیان سال در ایتالیا زندگی کرده. در اوایل قرن نوزدهم میلادی آثارش جزء نقاشی‌های سبک رئالیسم و امپرسونیسم تلقی می‌شده و در قرن اخیر هم نقاشان برتری چون «پابلو پیکاسو» و «سالوادور دالی» چند تا از نقاشی‌هایش را از نو کشیده‌اند؛ البته نوعی بازآفرینی.:happy:[/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif]
«لاس منیناس – ولاسکوئز – ۱۶۵۶»
[/FONT][FONT=Tahoma,sans-serif][FONT=Tahoma,sans-serif]«لاس منیناس» یا همان «ندیمه‌ها» از معروف‌ترین آثار ولاسکوئز به حساب می‌آید. ابهام این تابلو باعث شده که نقاشان بسیاری در جهان به آن فکر کنند و پیکاسو حتی آن را دوباره از نو کشیده و باز آفرینی کرده [تصویر پایین ]. به ظاهر سوژه تابلو یکی از بچه‌های ملکه به نام «مارگاریتا» بوده اما در واقع این طور نیست. ابهام تابلو این‌جاست که نقاش خودش را هم در تابلو کشیده است و آن نقاش سمت چپ تابلو، تصویر خود ولاسکوئز است که دارد به بیننده نگاه می‌کند. یعنی به ما. اما، در انتهای اتاق آینه‌ای نصب شده که بر روی آن تصویر شاه و ملکه نقش بسته؛ یعنی جای ما، یعنی جای بیننده، انگار که شاه و ملکه ایستاده. با این همه، بیننده در نهایت نمی‌تواند تشخیص بدهد که سوژه تابلو چه کسی یا کسانی بوده‌اند. مارگاریتا دختر ملکه که اصلا سفارش این تابلو به خاطر او بوده؟ یا خود نقاش یعنی ولاسکوئز؟ یا شاه و ملکه؟ یا شاید هم خود ببیننده؟ شاید هم ندیمه‌ها که انگار در این تابلو کمتر از همه جلب توجه می‌کنند. «توماس لورنس» تابلوی «لاس منیناس» ولاسکوئز را «فلسفه هنر» لقب داده و خیلی‌ها هم معتقدند که ولاسکوئز با این تابلو سقوط دربار را پیش‌بینی و شاید هم آرزو کرده[/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif][FONT=Tahoma,sans-serif] [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma,sans-serif][FONT=Tahoma,sans-serif]
«لاس منیناس – پابلو پیکاسو – ۱۹۵۷»
[/FONT][/FONT]

بالا