• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جوراب های نانو و آنتی باکتریال فروش فوق العاده

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
بله
فقط می خوام همون مدل ساق بلند باشه
2 جینش همون طرح قبلی باشه(عکس تکی داره)
2 جین دیگه طرحش متفاوت باشه ولی مثل همین قشنگ باشه
طرح دیگه داره؟
طرح هاى دىگه هم هست. اگه سلىقه بنده رو قبول داشته باشىد. طرح ساده و خوب براتون مىذارم

Alish

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
اىن هم دو مدل از جوراب هاى نىم ساق زنانه.
به درخواست ىکى از دوستان.
البته اىن ها انتى باکترىال هستند.
البته مدلاى زنونه زىادند

Alish

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1389952990731.jpg
    uploadfromtaptalk1389952990731.jpg
    68.1 KB · نمایش ها: 28

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
من 7 روز پیش 2 جفت از مغازه خریدم . یکی مثل این بود 4500 یکی هم 5000 . 4500 یه سری محدودیت داشت که با اب فلان شسته بشه و این حرف ها اما دومی نوشته بود 100 بار هم بشوری طوری نمیشه . و چند وقت میپوشم خوبه . اینا هم اگر اما و اگر اینجوری بشوریم اب گرم سرد با مایه فلان و ..... من یه جین می خوام

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
من 7 روز پیش 2 جفت از مغازه خریدم . یکی مثل این بود 4500 یکی هم 5000 . 4500 یه سری محدودیت داشت که با اب فلان شسته بشه و این حرف ها اما دومی نوشته بود 100 بار هم بشوری طوری نمیشه . و چند وقت میپوشم خوبه . اینا هم اگر اما و اگر اینجوری بشوریم اب گرم سرد با مایه فلان و ..... من یه جین می خوام
سلام جانم
راستش من تا حالا همچین موردی نشنیده بودم. و تا حالا نشنیده بودم در مورد جورابای ما اجبار کنن که با چه ابی شسته بشه.
الان هم با تولید کننده تماس گرفتم اینو پرسیدم. میگفت هیچ محدودیتی نداره ولی کلا توصیه ما در مورد همه جوراب ها اینه " برای کارایی بهتر با اب ولرم و فشار کم شسته بشه". این هم میگفت یه توصیست که برای همه جوراب ها گفته بشه و باید گفته بشه. این حرف هم به این معنی نست که دو نوع جوراب موجوده. یکی نا محدود و یکی محدود و احتمالا برند دوم برا بالا بردن قیمتش همچین تبلیغ کرده.
باز منظور شما از محدودیت رو کامل متوجه نشدم عزیزم

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
شرایط پرداخت برای یک جین مردانه معمولی ترجیحاً رنگ تیره ارسال بفرمایید :)

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
سلام جانم
راستش من تا حالا همچین موردی نشنیده بودم. و تا حالا نشنیده بودم در مورد جورابای ما اجبار کنن که با چه ابی شسته بشه.
الان هم با تولید کننده تماس گرفتم اینو پرسیدم. میگفت هیچ محدودیتی نداره ولی کلا توصیه ما در مورد همه جوراب ها اینه " برای کارایی بهتر با اب ولرم و فشار کم شسته بشه". این هم میگفت یه توصیست که برای همه جوراب ها گفته بشه و باید گفته بشه. این حرف هم به این معنی نست که دو نوع جوراب موجوده. یکی نا محدود و یکی محدود و احتمالا برند دوم برا بالا بردن قیمتش همچین تبلیغ کرده.
باز منظور شما از محدودیت رو کامل متوجه نشدم عزیزم

نمی دونم شاید من اون یکی دیگه رو دادم کسی و از 5 تومانی استفاده کردم که به شدت راضی بودم . البته وقتی کفش هات خوب باشه بو نمی گیره کلا . اما به نظرم این چند روزه که پوشیدم مثل روز اولش هست و عوض نشده . نمی دونم چط.ر منظورم رو بیان کنم .

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
نمی دونم شاید من اون یکی دیگه رو دادم کسی و از 5 تومانی استفاده کردم که به شدت راضی بودم . البته وقتی کفش هات خوب باشه بو نمی گیره کلا . اما به نظرم این چند روزه که پوشیدم مثل روز اولش هست و عوض نشده . نمی دونم چط.ر منظورم رو بیان کنم .
من منظور شما رو متوجه شدم کاملا. برا همین با شخص تولیدکننده صحبت کردم. حرفی که زد دقیقا این بود که این توصیه رو برای جوراب های کتان معمولی هم انجام میدیم. برا افزاش طول عمر جوراب.
در مورد مورد دوم من واقعا نمیدونم چه اتفاقی باید بیفته که این جوراب رو بشورم. من از یک هفته قبل از شروع این تاپیک برای تست یه جفت از جوراب های نانو رو پوشیدم ولی نامرد بو نگرفته. خسته کرد منو. در مورد کیفیت شخصا به این جنس اعتقاد دارم که روش مانور میدم

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
شرایط پرداخت برای یک جین مردانه معمولی ترجیحاً رنگ تیره ارسال بفرمایید :)
سلام
یک جین جوراب نانو مردونه 17 هزار تومن
هزینه ارسال داخل تهران بین 2 تا 3 هزار تومن
هزینه ارسال برا شهرستان 3 تا 4 هزارتومن

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
برای 4 نفر از دوستان ارسال شد. ایشالا همگی راضی باشن. منتظر نظراتشون هستم

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
عزیز شرایط دو جین نانو جوراب مردانه با کیفیت پخ کن
کیفیت خود جورابم یه توضیحی بفرست قبلا از یکی از کاربران که فکر کنم بشناسید خرید داشتم جنس جورابش خوب بود ولی به چند نفر دادم و خودمم تست کردم ضد بو نبود!!

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
عزیز شرایط دو جین نانو جوراب مردانه با کیفیت پخ کن
کیفیت خود جورابم یه توضیحی بفرست قبلا از یکی از کاربران که فکر کنم بشناسید خرید داشتم جنس جورابش خوب بود ولی به چند نفر دادم و خودمم تست کردم ضد بو نبود!!
پخ شد

Alish

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
سلام داداش
اگه بخوایم یه جین بفرستی کرمان میتونیم خودمون انتخاب کنیم چه رنگایی بذاری؟

ramintab

Registered User
لایک‌ها
12
سفارشهای من امروز بدستم رسید
کیفیتشون نسبت به قیمتشون عالی هست

بالا