hessam.dev
کاربر تازه وارد
هارد ها ، چه INT چه EXT ، قطعات حساس مکانیکی دارن و به همین دلیل باید با احتیاط حمل شوند ... مخصوصا INT ها ... چه معنی داره آدم هارد رو بندازه تو کیفش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا هارد برای حمل و نقل زیاد نیست ... همه اش قطعات مکانیکیه ... در حالیکه فلش ، همه قطعاتش یه تیکه محسوب میشن ... در نتیجه بدرد حمل و نقل می خورن ...
هارد ها ، چه INT چه EXT ، قطعات حساس مکانیکی دارن و به همین دلیل باید با احتیاط حمل شوند
عزیزان اینا اسمش اکسترناله. چرا نمی شه همه جا برد. من هارد اینترنالشو می گذارم تو کیف می برم این ور اون ور اکسترنال که جای خودشو داره. تازه این نوع هاردها خیلی جاها استفاده میشه (البته اکسترنال نیست). مثلا ای پاد هارد مکانیکی داره حالا هر چی می خوای باهاش ورجه وورجه کن چیزیش نمیشه.(این مثال را برای مقاومت هارد آوردم)به نقل از darya_s :خوب منهم همین رو میگم، پس نمیشه هارد رو به اون شکلی که همه جا باهات باشه و اینها استفاده کرد.
به نقل از seymour :Piter1356 جان بالاخره شما نگفتی که Mp3 player می خوای یا نه ؟ از cool disk بهتره ها ...
در ضمن نگفتی که چقدر پول می خوای خرج کنی ...
به قول amd>intel جان : " ببخشید قربان ، من به شما بدهکارم ؟ :hmm: " ... ( شوخیبه نقل از Piter1356 :ای داد بیداد
چرا نگفتم . اصلا پست بالایی رو خوندی ؟
بابا به من یه کول دیسک حجیم معرفی کنید , نه هارد نه رم ریدر نه چیز دیگه
به نقل از gba :عزیزان اینا اسمش اکسترناله. چرا نمی شه همه جا برد. من هارد اینترنالشو می گذارم تو کیف می برم این ور اون ور اکسترنال که جای خودشو داره. تازه این نوع هاردها خیلی جاها استفاده میشه (البته اکسترنال نیست). مثلا ای پاد هارد مکانیکی داره حالا هر چی می خوای باهاش ورجه وورجه کن چیزیش نمیشه.(این مثال را برای مقاومت هارد آوردم)
خوبه خودت هم می گی INTبه نقل از hessam.dev :دوست عزیز ... هارد های IPod طوری طراحی شدند که حتی اگر از فاصله 1 متری هم زمین بیفته ، خسارت زیادی بهش نخوره ... به هر حال شرکت Apple هست و ...
ولی این هارد های INT و EXT که ما داریم دربارش صحبت می کنیم با هارد IPod تفاوت داره ... یادمه یه بار توی PC WORLD خوندم که گفته بود : با هارد INT خود طوری رفتار کنید که انگار از بلور ساخته شده اند ... !!! :lol:
به هر حال باید مواظب بود ...
به نقل از hessam.dev :پیتر جان ... من تا الآن فلش با حجم بالای 5 گیگ ندیدم ... ولی به هر حال من به تو فلش 4 گیگ Corsair رو پیشنهاد می کنم ... حرف نداره ... آخرشه ...
FEATURES
Plug & Play functionality in Windows? XP, 2000, ME, Linux 2.4 and later, Mac OS 9, X and later
Security application lets you create a password-protected partition. Learn more.
Drivers on CD for Windows? 98
Lanyard, USB cable and driver CD included
Supports sustained read speed up to 19MB/sec*
Supports sustained write speed up to 13MB/sec*
Ten year warranty
CP-YOU فکر کنم شما نمی خواهید دست از سر کچل اینocz ور نمیداری:blink: راستشو بگو چقدر بهت پورسانت میدهبه نقل از CP-YOU :من یه ocz گرفتم كه خيلي خوشگله . یه چراغ آبی خوشگلترم روش داره . یک گیگا بایت هم ظرفیتشه ( نمی دونم بیشترم داره یا نه )
از همه مهم تر
گارانتی مادام العمر داره و dual channel هم هست
دیگه چی می خوای ؟ می خوای برات عربی هم برقصه ؟ :blink:
اگر 1 گیگ کمه می تونی 2-3 تا بگیری !!
به نقل از Piter1356 :منظورت این مدله ؟
کد:FEATURES Plug & Play functionality in Windows? XP, 2000, ME, Linux 2.4 and later, Mac OS 9, X and later Security application lets you create a password-protected partition. Learn more. Drivers on CD for Windows? 98 Lanyard, USB cable and driver CD included Supports sustained read speed up to 19MB/sec* Supports sustained write speed up to 13MB/sec* Ten year warranty
حالا قیمتش چنده ؟
فلش های password-protected سرعتشون از معمولی ها کند تره. اگه نیاز به امنیت نداری این رو نخر.به نقل از hessam.dev :بله ... منظورم همون هست ... فکر کنم قیمتش حدودای 140 تومن باشه ... خیلی Flash خوبیه ...
آقا خدمتت بگم که دوستان کارشون درستهبه نقل از Piter1356 :دمت گرم . قربونت پس ایشالا فردا منتظر اطلاعات هستم :blush: