آژانس هواپیمایی
tanki

حذف رکوردهای NULL

شروع موضوع توسط ma_christian ‏20 ژوئن 2007 در انجمن SQL Server

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام ؛

    چند رکورد در دیتابیس وجود دارد که مقدار آنها برابر با NULL است و تمامی فیلدهای آنها هم همین مشکل را دارند.

    متاسفانه هر چقدر سعی می کنم که آنها را حذف کنم موفق نمی شوم.

    اگر از دوستان کسی می تواند مرا یاری کند ممنون می شوم.​
     
  2. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    درکنار همین سوال:

    چگونه میشود به یک تیبل که قبلا ساخته شده است ، فیلدهای دیگری اضافه کرد (بدون برنامه و با دستور SQL) ؟

    و از طرفی آیا امکان حذف تیبل وجود دارد؟
     
  3. DoctorX

    DoctorX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    Tehran

    حتماً اینو امتحان کردی دیگه ؟
    کد:
    Delete From TableName
    Where Col2 is null
    
     
  4. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    آهان ... ممنون ...
     
  5. Hamido-san

    Hamido-san Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2007
    نوشته ها:
    105
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    از اين syntax برای حذف يه جدول به اسم Table1 استفاده ميشه :

    drop table Table1
    البته ميتونی قبل از اين کار چک کنی که "آيا جدولی به اسم Table1 داريم يا نه" [​IMG] ... مثلا تو SQL-Server می نويسيم :

    if exists (select * from sysObjects where id = object_id('dbo.Table1') and sysStat & 0xf = 3) begin
    drop table dbo.Table1
    end

    برای تغيير فيلد ها، يا هر کدوم از "مشخصات" يه جدول هم از دستور alter table استفاده می کنيم... مثلا واسه اضافه کردن يه فيلد جديد به اسم Field1 به Table1 می نويسيم :

    alter table Table1 add Field1 varchar(50)
    يا مثلا واسه حذف کردن Field1 از Table1 می نويسيم :

    alter table Table1 drop Field1
    البته دستور alter table خيلی قوی تر و مفصل تر از اين حرفاست، بايد help شو بخونی [​IMG] ...
     
  6. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    عجب ... ممنون
     
  7. خرید بیت کوین
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل