• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حقه هاي ريجستري(windows mobile) ٠

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بخواهيم مسير بولوتوس رو از رجيستري تغيير بديم به مموري كارت چيكار كنيم ممنون ميشم بگين

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
بخواهيم مسير بولوتوس رو از رجيستري تغيير بديم به مموري كارت چيكار كنيم ممنون ميشم بگين

برنامه ی Dr. YAR BLUETOOTH رو دانلود کنین. تو ستینگش همه چیز کامل هستش...
درصد فرستاده شده/گرفته شده، اسم فرستنده و همه چیز

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سوال خوبی بود منم دنبالش میگردم آیا واقعا راهی هست

یه چیزی قیلا فرهاد گذاشته بود ولی روی گوشی من کار نکرد متاسفانه
خیلی خوب میشد اگه راهی بود واسه Disable کردنش چون باعث میشه عمر باتری کاهش پیدا کنه :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان .
یه سئوال داشتم . آیا میشه تم هایی که می خواهیم در گوشی اجرا کنیم رو در جایی دیگه مثلاًstoragecard قرار داد ؟ یا حتماً باید در پوشه ویندوز یا my document باشه ؟؟؟

با توییک رجیستریش رو ندیدم .اما اگه کمکت میکنه یه برنامه هست که تو ترد نرم افزار هم معرفی شده و کار آلبوم تم رو انجام میده . میشه هر چند ساعت یه بار اتوماتیک تم رو عوض کنه . میشه بدون اپلی کردن تم اونو پرویو کرد و در نهایت میشه هرجایی که خواستی تم رو کپی کنی.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزيز اين رو من دارم موقع گرفتن فايل بيشتر وقتها هنگ ميكنه و گوشي رو بايد خاموش كردش اين برنامه باگ داره و اكثرا تأييد كردن. برنامه bluzard ريختم جالب بودش ولي موقعي كه فايل ميادش اون برنامه نميگيره با اونكه روشن هستش نميدونم چرا. رجيستريش رو بشه تغيير داد بهتره چون فون مموري جاش كمه 4 تا فايل ميريزم ميگه كه پره نميشه

mohammad1477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من برنامه Dr.Yar Bluetooth رو نصب كردم ولي كار نمي كنه:(

و وقتي هم كه Start ميكنم اين پيغام رو مي ده:

Socket Creation failed.error the parameter is incorrect

ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

مدل گوشيم :‌ i-mate PDA2k
ويندوز: wm2003 SE

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
من برنامه Dr.Yar Bluetooth رو نصب كردم ولي كار نمي كنه:(

و وقتي هم كه Start ميكنم اين پيغام رو مي ده:

Socket Creation failed.error the parameter is incorrect

ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

مدل گوشيم :‌ i-mate PDA2k
ويندوز: wm2003 SE

والا من یکم تو نت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. ولی من که خودم نصبش کردم همون دفعه هول کار کرد. (نمیدونم ولی شاید رو 2003 خوب جواب نمیده)
اینجا و اینجا رو اگر خواستین یه نگاهی بندازین...
----------
ببخشید. الان دیدم که شما اونجا هم پرسیده بودین. پس این رو باید یه زحمت میکشیدین پاکش میکردین
اینقدر لینک اومده من دیگه نشد که هر دو تا رو edit کنم!

موفق باشین (البته این سوال رو باید تو بخش سوالات مربوط به نرم افزارها پرسیده میشد:eek:)

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا من با بولوتوس برام فايل ميفرستن ميره تو فون مموري و دو تا فايل ميگيره ديگه نميگيره خطا ميده آخه اينجوري كه نميشه هيچ راهي نيستش آخه اين چرا ويندوز رو اينجوري ساخته مسخره كردن ديگه. اين برنامه هاي dr yarr اينام به در نميخوره همش هنگ ميكنه باگ داره همه جا هم تأييد شده. حقه رجيستري كوفتي هيچي نيستش اعصاب نزاشته ديگه. چيزايي كه نميخواهيم هزارتا راه داره اين كه مهم هستش هيچي نداره

mohammad1477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فكر مي كنم تمام اين ها از طريق تغيير رجيستري قابل حله!! فعلا در دست بررسي است ;):D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها من با برنامه tcpmp آهنگي چيزي رو كه گوش ميدم صدا رو هم كه تا آخر ميبرم ( اكولايزر كه كار نميكنه تقريبا ) وقتي كه توي قسمت opetion ... speed سرعت رو كم يا زياد ميكنم و بر ميگردونم به حالت 100% صداي PPC (فليم) تقريبا دوبرابر ميشه :blink::blink: با كيفيت عالي :blink::blink:
اينجا يه مشكلي هست در مورد صدا وگرنه از همون اول توي روييو فليم نبايد مشكل صدا رو روييو ميكردم !!!

با رجيستري مشكل صداشو ميشه رفع كرد ... كسي چيزي ميدونه ؟

من 100% ايمان دارم ميشه با رجيستري صداشو زياد كرد ... يحتمل برنامه اي هم باشه با همين تغيرات رجيستري صداش زياد ميشه

من اسكرين شات اين قسمت رو اينجا قرار ميدم هر كس چيزي ميدونه اعلام كنه...
تشكر

6nthv0o.jpg

81gtu04.jpg

86pzbtc.jpg

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه كه اين رجيستري ها رو بساره بشه تغيير داد چيه؟؟ ميشه لينك بزاريد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان راهی واسه خاموش کردن بک لایت کلیدهای call و end و ویندوز و ... سراغ ندارین؟؟؟ خیلی واسم مهمه!!!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان راهی واسه خاموش کردن بک لایت کلیدهای call و end و ویندوز و ... سراغ ندارین؟؟؟ خیلی واسم مهمه!!!

اینو تست کنید - اما فکر کنم ویبره رو هم غیر فعال کنه .

PHP:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Builtin\AllLEDMgr 
Default: 1 
Changed: 0

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز راهي براي تغيير مسير بولوتوس پيدا نشده و همچنين راهي براي زياد كردن صداي گوشي بدون خش خش يه برنامه اكولايزر نصب كردم اتفاقي نيوفتاد كسي برناتمه اكولايزر خوب واسه پاكت پي سي سراغ داره ؟؟؟

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
هنوز راهي براي تغيير مسير بولوتوس پيدا نشده و همچنين راهي براي زياد كردن صداي گوشي بدون خش خش يه برنامه اكولايزر نصب كردم اتفاقي نيوفتاد كسي برناتمه اكولايزر خوب واسه پاكت پي سي سراغ داره ؟؟؟

pocket music كه معرفي هم شده و كركش هم هست. توي خودش اكولايزر داره ديگه! ميتونه بر حسب نوع آهنگ هم اتوماتيك انتخاب كنه خودش.

arashkhaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pocket music كه معرفي هم شده و كركش هم هست. توي خودش اكولايزر داره ديگه! ميتونه بر حسب نوع آهنگ هم اتوماتيك انتخاب كنه خودش.

سلام من میخواستم بدونم می شه با تغییر در رجستری صدای microsoft voice command رو به هد یونیت پایونیر بلوتوس دار منتقل کرد... من wm6 رو ppc دارم ممنون میشم از استادان و دوستان

caltexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشيد و با تشكر از سايت و اطلاعات مفيد و با ارزشتون.
يه سوال داشتم از اساتيد: پاكت پي سي من ويندوز 6 داره و هيچ فارسي سازي روش كار نمي كرد تا اينكه دوستان نرم افزار
عربایزر MOBiDIV
را معرفي كردن و در حال حاضر فارسي را نشان مي دهد ولي يه مشكل اساسي پيدا كرده و اينكه متن اس ام اس هام رو نشون نمي ده و نمي تونم اس ام اس بنويسم يعني وارد اس ام اس كه ميشم يه صفحه سفيد نشون مي ده..اگر از دوستان كسي مي تونه كمك كنه ممنون ميشم.
مي شه از تويه رجيستري درستش كرد كه اس ام اس هام ديده بشه و درست بشه.
ممنون
:blush:​
.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
من این سوالو تو قسمت سوالات نرم افزاری پرسیدم اساتید فرمودن بیام اینجا..چیزی پیدا نکردم !
سوالم این بود :
یکی از دوستام یه O2 XDA Atom گرفته که فروشنده روش WM6 ریخته ... گزینه USB to PC رو نه تو قسمت کانکشن و نه تو هیچ جای دیگه پیدا نمیکنیم ! جالب اینجاست که گزینه Inernet sharing که تو WM6 وجود داره رو تو قسمت Programs پیدا کردیم !! در حالیکه این گزینه هم باید تو کانکشن باشه .

مشکل اینجاست که برنامه ActiveSync اجرا نمیشه و معمولاً با برداشتن تیک گزینه Enable advanced network functionality تو USB to PC ،این مشکل حل میشه اما نیست !

باید رجیستری رو دستکاری کنم یا ویندوز رو عوض کنم ؟

بالا