آخه دلار قیمتش دست دولته متاسفانه و کاملا آزاد نیست . هر زمانی یه بلاهایی سرش اومده . دلاری که باهاش تجارت میشه ، دلار صرافی ، دلار کالاهای ضروری ، دلار دولتی ، دلار آزاد ، دلار ال و بل و اینا

))
هرکسی متناسب با زحمت و ریسکی که میکنه سود میبره و این یه قانونه که هیچوقت نقض نمیشه
بزار یه مثال دیگه بزنم !
فرض کن من یه شخص ثروت مند باشم و بیام ماهیانه 1 میلیارد تومان به همه ایرانی ها ( همه ) پرداخت بکنم . آیا بعد از 1 سال همه ایرانی ها پولدار میشن ؟ به هیچ وجه !
تنها عاملی که باعث میشه شما نسبت به بقیه ثروتمند تر باشید اینه که ورودی به جیب شما از خروجی از جیبت بیشتر باشه و اینکه جیبت نسبت به جیب بقیه سریع تر تپل بشه و باعث بشه توی یه بازه زمانی یکسال جیب توپل تری نسبت به بقیه داشته باشی
این ساده ترین حالتی بود که میتونستم منظورمو بفهمونم که مطمئن باش اگه اینو بفهمی یه قدم از بقیه جلو تری
کار بیهوده کردن فایده نداره . هر کاری که انجام میدی باید هوشمندانه باشه . اگه میری تا یخچال یه لیوار آب میخوری یه دلیلی پشتشه
کاری که خودم کردم رو میگم .
درآمدت هرچقدر هستش ، حتما پس انداز داشته باش ! حتی اگه ماهی 1 میلیون درآمد داری .
هر پولی رو که پس انداز میکنی به دلار یا سکه تبدیل بکنم ( خودم دلارو انتخاب کردم ) . این افزایش قیمت صرفا افت ارزش پوله و ناشی از تورم ! پس سودی نمیکنی
بعد از مدت زمانی که پس انداز دلاری یا طلایی خودت به یه حد قابل قبولی رسید اون رو وارد یه کاری بکن . حالا میتونه اون کارت این باشه که طلا بخری ! از نظر تئوری با خریدن طلا و کنار گذاشتنش ثروت قابل قبولی میتونی کسب بکنی ولی عملی غیر ممکنه ! اگه میخوای حساب بکنی چقدر سود کردی ، قیمت طلا سال 57 به دلار رو نسبت به قیمت طلا سال 98 به دلار مقایسه بکن .
الان سرچ کردم ، 40 سال قبل یعنی 1980 قیمت طلا حدودا 1886 دلار بوده و الان تو سال 2020 حدودا 1480 دلاره ! یعنی از 40 سال قبل تا حالا قیمت دلار از 1886 به 1480 دلار کاهش پیدا کرده ! حالا خود همین طلا کلی داستان داره که من اطلاعات بیشتری ندارم و نظر نمیدم . در مورد چیزی که نفهمم نظر با قاطعیت نمیدم !
پس یعنی اگه شما از 40 سال پیش تا حالا طلا میخریدی ضرر میکردی
منبع صحبتم
این لینکه
اگه این اطلاعاتی که من گفتم درست باشه ، شما فقط درصورتی سود میکردی که با پول پایه دلار ، اقدام به خرید طلا میکردی زمانی که قیمت صعودی بوده و زمانی که روند نزولی شروع میشده طلاها رو به دلار نقد میکردی .
که بازم اگه علاقه داشته باشی به سرمایه گذاری روی طلا به چشم یه کار درست و حسابی نگاه بکنی باید بری سمت معامله از طریق سامانه های معاملاتی ای که وجود داره . مثلا برای معامله جفت ارزها فارکس وجود داره که متاسفانه همه درها به این سامانه ها بسته هستش و فقط در بورس تهران و صرافی ارزهای مجازی بازه بازه و سمت هر چیز دیگه ای به غیر از اینا بری با یه پدیده خیلی دوست داشتنی به اسم کلاهبرداری مواجه میشی !!!!
پیش نیاز این معاملات و یا حتی تو مقیاس بسیار کوچیک و پیش پا افتاده اینه که بتونی روند قیمت طلا رو پیش بینی بکنی ( قیمت طلا نسبت به دلار نه ریال ) و اقدام به خرید و فروش بکنی و یه کار کاملا تخصصی و اصولی هستش .
اطلاعاتم محدوده توی این موارد و همینقدر که بلدم میگم . بازم اگه سوالی داشتی بپرس اگه من بلد بودم میگم اگر هم نداشتم بقیه جواب میدن !