aras71
Registered User
- نوشتهها
- 200
- لایکها
- 38
آدمیزاد اومده تو محیط زیست اوناسگ ها هم بیکارن مگه شهر جای سگه آخه
برن تو کوه و جنگل و بیابون ولگردی کنن
آدمیزاد اومده تو محیط زیست اوناسگ ها هم بیکارن مگه شهر جای سگه آخه
برن تو کوه و جنگل و بیابون ولگردی کنن
نگهداری حیوانات هم نوعی آزار رساندن به آنهاست...
برای مثال گربه یا سگ بی چاره را در خانه نگهداشتن و اون رو از زندگیه طبیعیش محروم کردن
شاید حالا ما فکر کنیم که داره به این بدبخت ها خوش می گزره ولی هیچ وقت نمی تونیم نو کلشون بریم و فکرشون رو بخونیم
اینا دیگه چه بدبختن از بس فقیرو درموندن این کثافتکاریا شده سرگرمیشون !
آقایی که میگی ما نباید گوشت و ماهی و هیچ فراورده پروتئینی بخوریم !!!!! برو عقلتو آباد کن وگرنه چند روز دیگه از کمبود پروتئین میمیری :wacko:
تو پست قبلیش گفته خدا مارو لعنت کن!!! که پوست حیوانات رو میپوشیم! منظورش اینه که لباسای پشمی چرمی و چمیدونم شاید حتی پنبه ای (چون پنبه هم گیاه و جانداره!!!) نپوشیم و به این ترتیب لخت تو خیابنا بگردیم!! خدا همه مریضا رو شفا بده چه اینجوریش چه اونجوریش
به نام خدا سلام بر شما لطفا تشریف بیارید در گروه مربوطه متشکرم : http://forum.persiantools.com/t232667.html این مطلب به اونجا انتقال پیدا میکنه متشکرم... عزیز بنده بیش از بیست سال گوشت خوار بودم , موضوع اینجا است که بنده نمیگویم اشتباه نمیکنم این شما هستید که میگویید هیچ اشتباهی نمیکنید ... گیاهخواران معمولا از ضریب عمری طولانی برخوردار هستند ... در گذشته گیاهخواران تا سه هزار و پانصد سال عمر میکردند در جنگل ! اسامی شان در تاریخ هست میتوانید در کتاب پاسخ به شبهات عمر امام زمان مطالعه بفرمایید در کتابخانه قدیمی حرم قدس رضوی موجود هست ... عزیز شما باید از بد و بدتر بد را انتخاب کنید ... توجه داشته باشید شما در این پست به بنده بی احترامی کردید و نصبت دروغ دادید ایراد نداره به واقع بنده بیمار هستم ! اما شما خود قضاوت کنید این طرز رفتار و صحبت شما بهتر بود یا بنده ؟ فرق من و شما این است خود قضاوت کنید متشکرم.. شما میتوانید از لباسهای مصنوعی استفاده کنید پشم مصنوعی کفش مصنوعی و... اما جای بحث ما اینجا نیست جای بحث ما اینجا است که با خوردن گوشت حیوانات به خود ظلم میکنیم متشکرم... لطفا در اینجا ادامه ندید در گروه مربوطه ادامه بدهید متشکرم. توجه داشته باشید این نوع صحبت شما اگر بنده گوشتخوار بودم و عصبی میشدم بخاطر خوی وحشی گری در تمام گوشتخواران متقابلا با شما فحاشی میکردم و دعوا میشد و در آخر چه ؟ این موضوع هم مهم است که بنده در پاسخ به شما به شما بی احترامی نکردم متشکرم.
به نام خدا سلام بر شما تاپیک بسته شد ایراد نداره بنده به دنبال گنده تر از اون انسان میرم در این سایت و اگر پیدایش کردم بهش شکایت میکنم هر چی لیاقت میخواد منطق اینها همینه بنده در فیسبوک گروه مخالف یا منافق؟! دارم دو نفر رو مدیر اونجا کردم که یکی شون آگنوستیکه یعنی وجود خدا رو قبول نداره و... https://www.facebook.com/groups/mokhalef/ اتفاقا بنده هم سختم بود بیام اینجا هم پاسخگو باشم از نظراتی هم بهتر شد و ان شاءالله درخواست بن کامل خودم رو میدم کوتاه هم نمیام شما میتوانید تشریف بیاورید در این گروه : https://www.facebook.com/groups/ilovevegan/ این گروه گیاهخواری بنده در فیسبوک هست متشکرم... خب بنده چند خط از نوشته ی شما رو مطالعه کردم و چون همش فحش و ناسزا میگویید برای شما ارزش قایل نیستم که بقیه ی متن شما رو بخونم و این مطلب شما به عنوان بی احترامی به بنده ریپورد میشود شما اینجا کتاب هم بنویسی تا موقعی که بزرگ نشدی متوجه نشدی نباید به طرف مقابل ات بی احترامی کنه بنده نه مطلب شما رو میخونم نه پاسخگو هستم متشکرم.تاپیکتون بسته شد !
من از همه بیشتر از این خندم میگیره که تو فکر میکنی با این کارت به حیوانات کمک بزرگی کردی و نفرین فرستادنای خنده دارته و اینکه فکر کردی ما ببوییمو هرچی بگی باورمون میشه انگار تو عمرمون گیاهخوارای خرافاتی بدبختو ندیدیم اتفاقاً من یکی از آشنایان بسیار نزدیکم که برای حفظ آبروش نسبت دقیقشو نمیگم گیاهخواره بیش از 25 سال ...! رفتارش که گندو حال به هم زنه تو یه گردش دوساعته هم نمیتونه تحمل بیاره و می...نه به حال همه و چنان اعصاب خرابی داره که تمام رگای گردنش میزنه بیرونو هرچی لایق خودشه بار اینو اون میکنه ! اینو گفتم که فکر نکنی با هالو طرفی 3500 سالم میشه تو چینو چروکای سردسته جمع خرافاتیتون ملکه انگلیس دید که چندوقت دیگه سر همون 80 90 سال طبیعی جونشو میده به منو همنوعانم ...!
من شما رو در اون حد نمیدونم باهاتون بحثو کل کل کنم فقط جواب منو بدید شما کلاً گوشت نمیخورید ؟ هیچ حیوونی ؟ حتی ماهی و مرغ ؟! اینطوری باور کنید دارید جنون محض به خرج میدید این نه دلسوزیه نه عمر 3500 سال بلکه عمرتون و توان جسمیتون به شدت تحلیل خواهد رفت آخه کدوم سیب زمینی پشندی !! اینو میتونه باور کنه که کسی که هیچ نوع پروتئین حیوانی نخوره آدم سالمیه چه از لحاظ عقلی چه جسمی !!!
اگرم از راه خوردن ماهی یا تخم مرغ میخواهید جبرانش کنید که بازم دارید به حیوانات به قول خودتون ظلم میکنید اینم جک خوبیه که از پشم هم استفاده نکنید و کل صنعت پوشاکو با پشم مصنوعی بچرخونیم
من با جلوگیری از کشتار حیوانات برای تهیه پوشاک استثنایی ولی غیرضروری مثلاً کشتن گوزنای بیچاره برای تفریح و این مسائل موافقم ولی این افراطیگری که تو میگی نه شدنیه نه درسته که هیچ نوع فرورده پشمی استفاده نشه اصلاً برای بعضی فراورده ها مثل پشم گوسفند لازم نیست حیوونو بکشیم بلکه کوتاه کردن پشم برای گوسفندا لازمم هست عزیزم شما برو یه کم سوادتو بالا ببر که این دری وریارو نگی
بیشتر از این باهات حرفی ندارم تا همینجاش خیلی لذت بردیم از کلاس گیاهخواری و مبارزه با پشم طبیعی شما دوست عزیز :lol:
هم میهنی بودی ؟ ای جان گفتم یه چیزیت هست :lol:
اینجا ادامه ندید
اگر موضوعی هست
توی موضوعات مربوط به فروم بگید تا مسئولین پیگیری کنن
اگر هم مربوط به اینجا هست توی پی ام به خودم بگید ببینم جریان چیه
البته استارت یه تاپیک با موضوع گیاهخواری فکر نمیکنم موردی داشته باشه
سلام
گفتم اگر مطلبی هست در مورد بسته شدن تاپیک و .. اینجا بگید
در مورد بن شدن هم کسی الکی بن نمیشه تا اونجا که من میدونم
اگر خیلی دلخوری پیش اومده میتونی قهر کنی برای یه مدت (این همه لطافت هم خوب نیستا )
همونطور که توی اجتماع همچین اشخاصی وجود دارند توی این فضای مجازی هم این لحن و طرز برخورد وجود داره
اگر کسی توی خیابون با شما اینطور صحبت کنه خودکشی میکنی ؟
اگر دوست داری یه تاپیک توی همین بخش ایجاد کن در مورد همین گیاهخواری من استقبال میکنم
البته به شرطی که اگر کسی مخالف بود نری یه کاری دست خودت بدی