• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حمایت از حقوق حیوانات

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
صمیمانه معذرت میخوام و پشیمونم :(
یه بار پست خودمو خوندم و حالا متوجه شدم خیلی تند رفتم و چون با احساسات نظرمو (که البته واقعاً بهش یقین دارم ) گفتم عصبی شدمو حرفای زشتی زدم
قبول میکنم و شما کاربر صبور و محترم میخوام منو ببخشید
من یه حسن که به نظر خودم تو دنیای مجازی هم ازش سود میبرم اینه که مسئولیت رفتار بدمو قبول میکنم و حتی نمیگذارم طرفم معطل بشه و بلافاصله ازش معذرت میخوام از شما هم صمیمانه معذرت میخوام و اعتراف میکنم فرد صبور و بزرگمنشی هستید
منو ببخشید و اگر هم مایل باشید باز هم با هم صحبت میکنیم و قول میدم هر حرفی هم زده شد با منطق صحبت کنیم
بازم معذرت و ایشالا که با هر عقیده ای هستید موفق باشید الانم دارم پست قبلمو ویرایش میکنم ;)

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
صمیمانه معذرت میخوام و پشیمونم :(
یه بار پست خودمو خوندم و حالا متوجه شدم خیلی تند رفتم و چون با احساسات نظرمو (که البته واقعاً بهش یقین دارم ) گفتم عصبی شدمو حرفای زشتی زدم
قبول میکنم و شما کاربر صبور و محترم میخوام منو ببخشید
من یه حسن که به نظر خودم تو دنیای مجازی هم ازش سود میبرم اینه که مسئولیت رفتار بدمو قبول میکنم و حتی نمیگذارم طرفم معطل بشه و بلافاصله ازش معذرت میخوام از شما هم صمیمانه معذرت میخوام و اعتراف میکنم فرد صبور و بزرگمنشی هستید
منو ببخشید و اگر هم مایل باشید باز هم با هم صحبت میکنیم و قول میدم هر حرفی هم زده شد با منطق صحبت کنیم
بازم معذرت و ایشالا که با هر عقیده ای هستید موفق باشید الانم دارم پست قبلمو ویرایش میکنم ;)

به نام خدا سلام خواهش میکنم گرامی خدا ببخشه فدات شم ...
شما انسان خوبی هستی , این نظر لطف شما است ...
شما تشریف بیاورید در این لینک ببینید بنده چه بحث سنگینی دارم : https://www.facebook.com/groups/Comunism
به هر حال دور از جون شما و دوستان افرادی هستند به بنده و اعتقاد بنده دین بنده و... فحاشی ناموسی هم میکنند بنده بسیار سعی میکنم به هیچ وجه در جواب به ایشان حرف زشت نزنم .... دلیل اینکه متن شما رو کامل نخواندم زیرا : شما در همان لینکی که دادم تشریف بیاورید متوجه میشوید در کل در این روزها اگر بنده قرار باشد همه ی گفتگوهایی که در گروه های بنده که مرحمت الهی است را مطالعه کنم و پاسخگو باشد بدون شک و تردید روزی یک کتاب پنجاه برگی باید بخوانم و تایپ کنم , این در حالی است که بنده روزانه بطور متوسط شاید به بیش از صد و پنجاه نفر حاظر و چراغ روشن سند تو آل دارم که حتی بعذا پیش می آید توانایی این را ندارم که به تشکر ایشان پاسخگو باشم یا حتی جواب سلام شان را بدهم ... اگرنه برای بنده ایراد نداشت متن کامل شما رو بخوانم و پاسخگو باشم در این مورد بنده از شما عذر خواهی میکنم , بعد اینکه یک موضوع خیلی مهم هم اینجا هست که دقیقا اگر بنده به جای شما بودم و شما به جای بنده بی شک بنده صدها برابر بدتر از شما برخورد میکردم چون یادم میاد در اون زمانی که گوشتخوار بودم , میگفتم انسان باید همه چیز بخوره و بهش افتخار میکردم و هر کی مثلا شیر نمیخورد باهاش صحبت میکردم میگفتم اشتباه میکنی ! حالا بگذریم که بنده الآن سرما هم خوردم ! در کل بنده در گذشته گوشتخواری عمیق بودم مثلا علاقه ی شدیدی به ساندویج مغز و زبان داشتم و... اما توجه داشته باشید ما کباب ترکی و جوجه کباب و کباب برگ و گوشت خورشتی و چرخ کرده و سوسیس و کالباس و هر چه که موجود باشد بطور صد در صد گیاهی اش هم داریم ماست موسیر ماست معمولی سویا شیر سویا کره زیتون و... این گفتگو رو انتقال میدم به تاپیک گیاهخواری ان شاءالله ادامه بحث در آنجا که موجب ناراحتی دوستان دیگر نشویم شما هم متن تون و در اونجا قرار بدهید تا بنده به لطف خدا بطور کامل به وظیفه ی خود عمل کنم و در خدمت شما باشم ... هدف بنده این است که شما از ضریب سن طولانی برخوردار شوید و بیشتر در کنار خانواده ی خود باشید و نیازی به پزشک نداشته باشید مثلا همین سرما خوردگی که برای بنده پیش آمده در گذشته به تخت بیمارستان می افتادم اما در حال انقدر قدرت درون خویش میبینم که اطمینان دارم در پایان روز دوم این بیماری از بدن بنده خارج میشود جزییات داره بماند ... از پاسخ بنده هم مشخصه متشکرم.

عاشق پیشه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عکس های دلخراش از کشته شدن حیوانات نزارید... چون طبق نظره روانشناسان روحیه انسان ها رو خشن تر می کنه و نسبت به این حوادث بی اهمیت می شن

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
متاسفانه در ايران به علت فرهنگه مسخره و تربيتهايه ديني عجيب به حق حقوقه حيوانات اهميت داده نميشه!!!!!!محله ما گربه هاش خيلي كم شده و علتش هم اينه كه شهرداري بهشون سم ميده و ميكشتشون

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
متاسفانه در ايران به علت فرهنگه مسخره و تربيتهايه ديني عجيب به حق حقوقه حيوانات اهميت داده نميشه!!!!!!محله ما گربه هاش خيلي كم شده و علتش هم اينه كه شهرداري بهشون سم ميده و ميكشتشون

به نام خدا سلام بر شما , فرهنگ ایرانی و اسلامی و دینی این حق و به انسان نمیده که نسبت به حیوانات کوچکترین بی احترامی صورت بگیره , همانطور که حضرت علی علیه السلام مورچه را له نمیکرد و حضرت سلیمان نبی زبان حیوانات را متوجه میشد و می توانست با آنها سخن بگوید و داستان واقعی از حضرت نوح که بسیاری از حیوانات از نسل همانها هستند و حضرت مریم مادر حضرت عیسی که گیاهخوار بوده و میوه های بهشتی از جانب خداوند به ایشان نازل میشده , در اسلام هیچ احدی حق ندارد بر صورت حیوان بزند و حیوان خانگی نباید ضبح و خورده شود و... دین شریف و کامل اسلام تنها دینی است که خوراک حیوانی را به شدت کم کرده در دیگر دین ها همانند ارمنی و غیره سگ و گربه را خریداری میکنند و می کشتند و می خورند و خوک و همه ی حیوانات اما مردمان ایران حتی ملخ و موجودات حلال و خرچنگ شش پا و بسیاری از حیوانات حلال گوشت را که اگر لازم باشد بیشتر نام میبرم را هم اصلا تناول نمیکنند و... در دین شریف اسلام اگر فردی غذا بخورد و از غذای خود برای حیوانات باقی نگذارد آن غذا حرام شده , اگر در محل شما گربه کم شده نباید تهمت بی اساس و مضحک بزنید , مگر شهرداری بیکار است که سم بدهد ؟ اگر بخواهد سم بدهد جمع آوری و منتقل میکند و... دلیل کم شدن گربه در محل ها میتواند بی مهری مردمان آنجا باشد و در محل هایی هم که گربه چند تایی یافت میشود دلیل بر این نیست که همگان دلسوزی میکنند بلکه فقط یکی دو نفر به آنها میرسند آن هم نه دلسوزانه بلکه با غذای گوشتی موجب مرگ میر حیواناتی دیگر میشوند که فدای گربه شود و در آخر هم خود گربه و... متشکرم :(بنده مسلمان شیعه و گیاهخوار وگان یا ویجیترین هستم متشکرم.) به هوش باشید که سوء استفاده هایی که در دیگر کشورها میشود مثلا بخاطر از بین نرفتن پوست حیوانات آنها را یا خفه میکنند یا با برق خشک میکنند شما اگر واقعا دلسوز هستید مراقب باشید لباس از جنس پوست حیوانات تهیه نکنید زیرا نمیتوانید تشخیص بدهید که این چرم برای کدام حیوان است ... متشکرم. و... امیدوارم بتوانم در تاپیک گیاهخواری در همین سایت یا در سایتی دیگر در خدمت شما باشم متشکرم... http://forum.persiantools.com/t242394.html https://www.facebook.com/groups/ilovevegan/

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
به نام خدا سلام بر شما , فرهنگ ایرانی و اسلامی و دینی این حق و به انسان نمیده که نسبت به حیوانات کوچکترین بی احترامی صورت بگیره , همانطور که حضرت علی علیه السلام مورچه را له نمیکرد و حضرت سلیمان نبی زبان حیوانات را متوجه میشد و می توانست با آنها سخن بگوید و داستان واقعی از حضرت نوح که بسیاری از حیوانات از نسل همانها هستند و حضرت مریم مادر حضرت عیسی که گیاهخوار بوده و میوه های بهشتی از جانب خداوند به ایشان نازل میشده , در اسلام هیچ احدی حق ندارد بر صورت حیوان بزند و حیوان خانگی نباید ضبح و خورده شود و... دین شریف و کامل اسلام تنها دینی است که خوراک حیوانی را به شدت کم کرده در دیگر دین ها همانند ارمنی و غیره سگ و گربه را خریداری میکنند و می کشتند و می خورند و خوک و همه ی حیوانات اما مردمان ایران حتی ملخ و موجودات حلال و خرچنگ شش پا و بسیاری از حیوانات حلال گوشت را که اگر لازم باشد بیشتر نام میبرم را هم اصلا تناول نمیکنند و... در دین شریف اسلام اگر فردی غذا بخورد و از غذای خود برای حیوانات باقی نگذارد آن غذا حرام شده , اگر در محل شما گربه کم شده نباید تهمت بی اساس و مضحک بزنید , مگر شهرداری بیکار است که سم بدهد ؟ اگر بخواهد سم بدهد جمع آوری و منتقل میکند و... دلیل کم شدن گربه در محل ها میتواند بی مهری مردمان آنجا باشد و در محل هایی هم که گربه چند تایی یافت میشود دلیل بر این نیست که همگان دلسوزی میکنند بلکه فقط یکی دو نفر به آنها میرسند آن هم نه دلسوزانه بلکه با غذای گوشتی موجب مرگ میر حیواناتی دیگر میشوند که فدای گربه شود و در آخر هم خود گربه و... متشکرم :(بنده مسلمان شیعه و گیاهخوار وگان یا ویجیترین هستم متشکرم.) به هوش باشید که سوء استفاده هایی که در دیگر کشورها میشود مثلا بخاطر از بین نرفتن پوست حیوانات آنها را یا خفه میکنند یا با برق خشک میکنند شما اگر واقعا دلسوز هستید مراقب باشید لباس از جنس پوست حیوانات تهیه نکنید زیرا نمیتوانید تشخیص بدهید که این چرم برای کدام حیوان است ... متشکرم. و... امیدوارم بتوانم در تاپیک گیاهخواری در همین سایت یا در سایتی دیگر در خدمت شما باشم متشکرم... http://forum.persiantools.com/t242394.html https://www.facebook.com/groups/ilovevegan/

مرسي دوست عزيز از اينهمه توضيحاته جالبي كه دادين ولي در دين اسلام انسان به متعادل خواري تشويق شده نه گياهخواري من شنيدم در احاديث اومده شكمتان رو گورستان حيوانات نكنين ولي از اونطرف هم گفته شده ما حيوانات رو برايه شما افريديم كه بر انها سوار شويد و از برخيهاشان غذا تهيه كنيد!!!! كلا در قوانين دنيايه امروز چندان به دين اعتنايي نميشه چه در ايران چه در اروپا و...من از خيليها شنيديم شهرداري بيرحمه تهران داره سگها و گربه ها رو نابود ميكنه اگه ميخاست شهرداري به قوانينه ديني رفتار كنه حرفتون درست بود بايد بدونه اذيت ازار اينكارو ميكرد ولي متاسفانه شهرداري داره خودشو ميكنه و به دين وانسانيت هم كاري نداره!!!!!

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
مرسي دوست عزيز از اينهمه توضيحاته جالبي كه دادين ولي در دين اسلام انسان به متعادل خواري تشويق شده نه گياهخواري من شنيدم در احاديث اومده شكمتان رو گورستان حيوانات نكنين ولي از اونطرف هم گفته شده ما حيوانات رو برايه شما افريديم كه بر انها سوار شويد و از برخيهاشان غذا تهيه كنيد!!!! كلا در قوانين دنيايه امروز چندان به دين اعتنايي نميشه چه در ايران چه در اروپا و...من از خيليها شنيديم شهرداري بيرحمه تهران داره سگها و گربه ها رو نابود ميكنه اگه ميخاست شهرداري به قوانينه ديني رفتار كنه حرفتون درست بود بايد بدونه اذيت ازار اينكارو ميكرد ولي متاسفانه شهرداري داره خودشو ميكنه و به دين وانسانيت هم كاري نداره!!!!!
به نام خدا سلام بر شما از تصدیق شما متشکرم , بنده به احترام این گروه و گرداننده اون از بحث گیاهخواری کناره کشی میکنم , اما مطلب شما را کامل خواندم ان شاءالله در تاپیک گیاهخواری که مجدد برای شما سوال شود پاسخگو هستم ... اما شما گفتید که شنیدید بنده هم زیاد شنیدم اما تا به حال ندیدم چند بار تا صدای ترقه شنیدم به دنبال ترقه زن شتافتم اما تا به حال نشده با چشمان خودم ببینم , در واقع بنده گمان میکنم که شهرداری جنازه سگ و گربه هایی که به عمر طبیعی یا تصادف و اتفاق های غیر مترقبه در شهر و... کشته میشوند یا میمیرند را جمع آوری میکند و برای آزمایشات در یک محل جمع میکند یا برای دفن جمعی , به هر حال این موضوع بطور شایع سوء استفاده میشود در حالی که عکسها معمولا برای ایران نیست و اگر هم باشه سوء استفاده شده با نوشتن متن زیر عکس کاری که تقریبا همه ما بلد هستیم که یک عکس را بگذاریم و زیر آن تعریف خویش را تلقین کنیم ... اگر این امر تا این حد شایع بود , حتما ما موفق میشدیم با چشمان خودمان در این زمانه که زندگانی میکنیم ببینیم و تذکر بدهیم و امر به معروف و نهی از منکر بکنیم و... متشکرم... بنده گمان میکنم مشکلی فراتر از این داریم و آن هم خرافاتی است که گاهی فردی خودرو میخرد , مخلوق خدا که اکسیژن تنفس میکند را فدای آهن پاره میکند و همان آهن پاره در آتی بلای جان او میشود و... متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
به نام خدا سلام با ديدن اين ويدئو متحول شويد رفتاري که در قفس هاي ميکنند بخاطر تهيه ي تخم مرغ است و همه ي اين اتفاق ها

بخاطر تهيه ي لبنيات و فرآورده هاي لبني و عسل و تخم مرغ و گوشت است و... جملات ذيل بنده رو زياد به دل نگيريد به محض

ديدن کامل اين ويدئو اين جملات را نوشتم ... اگر ناراحتي قلبي و اعصاب هم داريد اگر گوشتخوار يا همه چيز خوار هستيد ويدئو را

نگاه کنيد اگر احساس سردرد يا ضعف قلب کرديد ديدن ويدئو را ادامه نديد و.... متشکرم....
خدايا از تو و از حکمت تو شکايت دارم خدايا دلم مي خواد کفر بگم و خود کشي کنم خدايا به جزء گريه کردن چيکار مي تونم بکنم ؟

خدا لعنت تون کنه ... خدا لعنت تون کنه اگه بعد از ديدن اين ويدئو گوشت بخوريد , دارم مثل يه بچه گريه ميکنم اي خدا مگه تو عادل

نيستي خدايا چيکار کنم به جزء گريه کردن؟ واي خدا , تا کي اشک بريزم و ناله کنم ؟ اي خدا طرف بخاطر يک ماشين نو حيوون

ميکشه با همون ماشين يا خودش و مي کشه يا يکي ديگه رو... اي خدا خانواده تون و بزنه زمين يا گياهخوار شيد يا عذاب بکشيد اين

همين سخن خدا است که ميخواهيد خودش به حضور شما بيايد و بگويد. لا اله الا الله... حالا هي بگيد خدا گفته گوشت بخور... اين

ويدئو رو ببينيد فقط يه چيزي بهتون بگم در ايران صد برابر بدتر از اين ويدئو است ميخواي باور کن ميخواي در جهالت خودت

بمون...
هر کي اين ويدئو رو با اينترنت دانلود منيجر دانلود کرد تونست در رايانه اش زخيره کنه بگه ايميل بدم برام ارسال کنه برام خيلي

مهمه.
Farm to Fridge - The Truth Behind Meat Production - YouTube
https://www.facebook.com/groups/ilovevegan/
https://www.facebook.com/ilovevegan
https://www.facebook.com/mylovelyanimal
خيلي بدتر از اين ويدئو در جهان در حال اتفاق است همين خوي وحشي گري انسانها رو هم سلاخي ميکند و......
فقط بخاطر اينکه لقمه اي لذيذ بر دهان کثيف تو برود ثانيه اي ميليون ها حيوان تکه تکه ميشود , حالا بيا بگو من که نميکشم خدا گفته

بخور فلان فلان فلان ... حالا بيا بگو پيغمبر گوشت ميخوره فلان فلان فلان... خيلي بدتر از اين ويدئو در حال اتفاق است مي دوني

اون اتفاق چيه ؟ گرمايش زمين چيزي که سواد تو نمي رسد , چيزي که نسل تو گرفتار گرمايش زمين خواهند شد... و سلام.
در ضمن بحث با بنده رو بگذاريد در لينک هايي که در بالا دادم بنده فعلا نيستم با شما بحث کنم از غياب بنده سوء استفاده نکنيد هر چي

از دهن تون مياد نثار کنيد گفته باشم......
بسم الله الرحمن الرحیم(عشق معنوی8)سلام بردوستداران حیوانات بیاییدبه جای کشتن وخوردن بایاری به حیوانات روح خویش راسیرکنیم
با تشکر از مهران ايراني آگنوستيک با ادب و مخالف مورد احترامي که سعي دارد منطقي بحث کند. بخاطر معرفي ويدئو
در مورد گياهخواري تحقيق کنيد در مورد گياهخواري تحقيق کنيد در مورد گياهخواري تحقيق کنيد بنده چهار سال کامل و خورده اي

گياهخوار هستم مي توانم کمک تون کنم البته فعلا نه به شرط اينکه فقط در گروه گياهخواري مايل به بحث با بنده باشيد حتما در آتي

انشاء الله در خدمت شما خواهم بود فعلا کمي از فيسبوک فاصله گرفتم چون

chene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
امیدوارم هر ظلمی به این حیوانات معصوم و بی پناه می کنن خدا سر بچه خودشون بیاره.

chene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کاملا می فهمم چه حسی داری من از زندگی کردن فقط عذاب می کشم کاش همه مثل شما فکر می کردن من نمی تونم این چیزارو ببینم چون من حیوونارو خیلی دوست دارم و به اندازه کافی خبر دارم که انسانها چقدر جنایت می کنن.اون کسانی هم که شعور ندارن با دیدن اینا متحول نمی شن می خندن می گن اینارو ببین چه بیکارن واسه حیوونا خودشونو میکشن. کاش حیوونا از اول نبودن که آدما همدیگرو می خوردن.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

چون اين هم به نوعي در رابطه با حمايت از پرندگان بود، گفتم اينجا بگذارمش بهتره:

آیا می دانستی؟ آدامسی که به روی زمین پرت میشه برا پرنده {ها} حکم تکه نان را دارد و وقتی پرنده اقدام به خوردن آن می کند در {گلو} گیر کرده و مانع از این میشه که پرنده هر نوع آب و غذای واقعی را قورت بدهد به این ترتیب پرنده به طرز دردناکی آن هم ذره ذره جان می دهد. این مطلب را به اشتراک بگذارید و مسئولیت زباله هایتان را عهده دار شوید. ‬

filit

Registered User
لایک‌ها
7
نظرات بعضي موجودات دو پا رو خواندم و باعث بسي تاسفه كه بهتون بايد بگيم انسان !

حيوانات رو بايد كشت ؟!

تويي كه صفحه اول پيغام گذاشتي با يوزر روح سگ ولگرد

اگه عكس خودت باشه ارازلي بيش نيستي امثال تو از گله هاي سگ هار مضرتر هستيد براي جامعه

و لعنت ميفرستم به خاندان هركي كه حيوان ازاري ميكنه

يه مشت ادم بي ادعا شبانه روز دارن كمك ميكنن حيوانات رو نجات ميدن و هزينه هاي هنگفتي ميكنن جراحي ميشن ....

يه مشت از خدا بي خبر ... هم حيوانات رو ميزنن و ميكشن !

شما ها لياقت هيچيو نداريد

همين وضعيت الان ايران شايسته شماس !

ادم كيف ميكنه وقتي ميبينه مردمان كشورهاي خارجي چطور با حيوانات مهربان هستند...
دليل اينكه مملكتشون بركت داره همينه

و ما هم اينجا بايد هر روز زجر بكشيم و حقمونه
بيشتر از اين لياقت ندارند بعضي از مردم ايران زمين تازه همينشم زياديه واسه بعضيا !

filit

Registered User
لایک‌ها
7
به نام خدا سلام بر شما از تصدیق شما متشکرم , بنده به احترام این گروه و گرداننده اون از بحث گیاهخواری کناره کشی میکنم , اما مطلب شما را کامل خواندم ان شاءالله در تاپیک گیاهخواری که مجدد برای شما سوال شود پاسخگو هستم ... اما شما گفتید که شنیدید بنده هم زیاد شنیدم اما تا به حال ندیدم چند بار تا صدای ترقه شنیدم به دنبال ترقه زن شتافتم اما تا به حال نشده با چشمان خودم ببینم , در واقع بنده گمان میکنم که شهرداری جنازه سگ و گربه هایی که به عمر طبیعی یا تصادف و اتفاق های غیر مترقبه در شهر و... کشته میشوند یا میمیرند را جمع آوری میکند و برای آزمایشات در یک محل جمع میکند یا برای دفن جمعی , به هر حال این موضوع بطور شایع سوء استفاده میشود در حالی که عکسها معمولا برای ایران نیست و اگر هم باشه سوء استفاده شده با نوشتن متن زیر عکس کاری که تقریبا همه ما بلد هستیم که یک عکس را بگذاریم و زیر آن تعریف خویش را تلقین کنیم ... اگر این امر تا این حد شایع بود , حتما ما موفق میشدیم با چشمان خودمان در این زمانه که زندگانی میکنیم ببینیم و تذکر بدهیم و امر به معروف و نهی از منکر بکنیم و... متشکرم... بنده گمان میکنم مشکلی فراتر از این داریم و آن هم خرافاتی است که گاهی فردی خودرو میخرد , مخلوق خدا که اکسیژن تنفس میکند را فدای آهن پاره میکند و همان آهن پاره در آتی بلای جان او میشود و... متشکرم.

شما نديدي دليل بر نبودش نيست !

هزاران بار ديديم كه سگ ها رو زدن و كشتن يا اتيش زدن يا دستو پاشون رو شكستن

اميدوارم تو همين دنيا بهشون ثابت بشه كه دليل بدبختيشون چي بوده...

گويند سگي وارد خانه شود تا 7 خانه بركت از خانه ها دور ميشه !بايد خنديد به اين حرف يا گريست ؟!

حضرت محمد :‌ اگر ستمي كه به حيوانات ميكنيد بخشيده شود بسياري از گناهان شما بخشيده ميشود !!! قابل توجه مذهبيون !

SB2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تا پیش از آنکه انسان برای اولین بار حیوانی را دوست بدارد قسمتی از روح او همچنان در خواب است.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
نظرات بعضي موجودات دو پا رو خواندم و باعث بسي تاسفه كه بهتون بايد بگيم انسان !

حيوانات رو بايد كشت ؟!

تويي كه صفحه اول پيغام گذاشتي با يوزر روح سگ ولگرد

اگه عكس خودت باشه ارازلي بيش نيستي امثال تو از گله هاي سگ هار مضرتر هستيد براي جامعه

و لعنت ميفرستم به خاندان هركي كه حيوان ازاري ميكنه

يه مشت ادم بي ادعا شبانه روز دارن كمك ميكنن حيوانات رو نجات ميدن و هزينه هاي هنگفتي ميكنن جراحي ميشن ....

يه مشت از خدا بي خبر ... هم حيوانات رو ميزنن و ميكشن !

شما ها لياقت هيچيو نداريد

همين وضعيت الان ايران شايسته شماس !

ادم كيف ميكنه وقتي ميبينه مردمان كشورهاي خارجي چطور با حيوانات مهربان هستند...
دليل اينكه مملكتشون بركت داره همينه

و ما هم اينجا بايد هر روز زجر بكشيم و حقمونه
بيشتر از اين لياقت ندارند بعضي از مردم ايران زمين تازه همينشم زياديه واسه بعضيا !

به نام خدا سلام
بدون شک حشرات زیادی برای کشت گیاه هم کشته می شوند
وضعیت ایران خیلی هم خوب است.
شما نمی دونی ایران و کشورهای اسلامی تنها جاهایی هستند که سگ را نمی خورند ؟
واقعا نمی دونی خارج از ایران سگ و گربه از لذیذترین غذاها هستند و پوست بدن شون از , ارزشمند ترین پوست ها که برای سالم در آوردن پوست شون خفه شون می کنند یا با برق خشک می کنند ؟
واقعا دوست نداری در این مورد یک سری به یوتوب بزنی ؟
آدم ؟ :)
مردمان کشورهای خارجی سگ و گربه را به عنوان شام و ناهار خودشون استفاده می کنند
اگر مسلمان باشید می دونید که اسلام تنها دینی است که خوردن سگ و گربه و خوک و ... را حرام دانسته
و در دین ارمنی یا مسیحیت یا هیچ دین و دین نداری خوردن سگ و گربه ایراد ندارد
شما اگر پول نمی گیرید برای اینکار بجاش از اینکار لذت می برید.
نمی دونم این همه منت از کجا میاد از عاری ؟
نیاز به پاسخگویی به بنده نیست تشریف بیارید فیسبوک در خدمت شما هستم
https://facebook.com/mylovelyanimal حمایت از حقوق حیوانت
https://facebook.com/groups/ilovevegan گروه گیاهخواری
https://facebook.com/ilovevegan گیاهخواری
چقدر یک انسان می تونه جاهل باشه که میان سگ و گوسفند فرق بگذاره ؟
براستی گربه با مرغ چه فرقی دارد ؟
دلیل تبعیض قائل شدن میان حیوانات در چیست ؟
آیا چون ادرار سگ در اسلام حرام است , نامسلمانی خود را باید با علاقه ی بیشتر به سگ نشان بدهیم ؟
گوسفند , گاو , شتر مرغ , مرغ , خروس , بلدرچین نر و ماده شتر و همه حیوانات باید کشته شوند تا سگ و گربه سیر شود ؟
این حماقت از کجا می آید ؟ از آگاهی ؟ از کدام آگاهی ؟

• Like
Reactions: SB2

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
شما نديدي دليل بر نبودش نيست !

هزاران بار ديديم كه سگ ها رو زدن و كشتن يا اتيش زدن يا دستو پاشون رو شكستن

اميدوارم تو همين دنيا بهشون ثابت بشه كه دليل بدبختيشون چي بوده...

گويند سگي وارد خانه شود تا 7 خانه بركت از خانه ها دور ميشه !بايد خنديد به اين حرف يا گريست ؟!

حضرت محمد :‌ اگر ستمي كه به حيوانات ميكنيد بخشيده شود بسياري از گناهان شما بخشيده ميشود !!! قابل توجه مذهبيون !

تمام عکسهایی که از سگهای مرده است هیچ کدام نشان نمی دهد که مال ایران است
شما هزاران بار دیدی , و تابلو است وقتی یکی میگه هزاران بار یعنی قلو کرده
یک بارش رو به ما از نزدیک نشون بده خب ؟
اگه نشون ندی دروغگو هستی.
هر چند شاید بخواهی یک صحنه ی نمایش درست کنی برای سند دروغ
شما داری میگی هفت تا سگ وارد شه تا هفت خانه برکت دور میشه
پیغمبر های ما چوپان بودند و همیشه سگ نگهبان داشتند
سگ اصحاب کهف در بهشتی می رود که بی نهایت انسان نمی رود
غذا دادن به سگ و گربه در دین اسلام واجب است
فردی که آخر غذای خود معروف است گوشت به استخوان نماند به سگ و گربه ندهد لقمه ی او حرام است
بزرگان ما همانند امام ***** رحمه الله علی گوشت غذای خود را به سگ و گربه می داد
و...و...و...
بنده می تونم ثابت کنم خود شما از همه بیشتر به حیوانات آسیب می زنی , هر کی نیاد , هر کی ثابت نکنه
آدرس های فیسبوک هم دادم , بیا اونجا که راحت باشیم اینجا یه حرفی می زنیم اخراج می شیم

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
درود

چون اين هم به نوعي در رابطه با حمايت از پرندگان بود، گفتم اينجا بگذارمش بهتره:

آیا می دانستی؟ آدامسی که به روی زمین پرت میشه برا پرنده {ها} حکم تکه نان را دارد و وقتی پرنده اقدام به خوردن آن می کند در {گلو} گیر کرده و مانع از این میشه که پرنده هر نوع آب و غذای واقعی را قورت بدهد به این ترتیب پرنده به طرز دردناکی آن هم ذره ذره جان می دهد. این مطلب را به اشتراک بگذارید و مسئولیت زباله هایتان را عهده دار شوید. ‬

بنده اصلا آدامس نمی خورم , کم پیش میاد اونم سقز باشه اونم قورت دادنش برای بدن مفیده و...

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
تا پیش از آنکه انسان برای اولین بار حیوانی را دوست بدارد قسمتی از روح او همچنان در خواب است.

در ضمن اینکه بنده ندیدم , مال آینده نیستم مال گذشته هم نیستم , حرف از حالی می زنید که بنده ندیدم , کور که نیستم که. در محلی هم هستم که سگ ولگرد زیاده و ندیدم.
ثانیه ای بی نهایت مرغ و خروس و گاو و گوسفند و شتر و بی نهایت حیوان دارند کشته و سلاخی می شوند , حرف از چیزی می زنند که وجود نداره . اگر هم داشته باشه درصد اش خیلی کم هست .
و باید بدانید که ایران تنها کشوری است که از همه ی کشورها کمتر حیوانات کشته می شوند .
در دیگر کشورهای اسلامی به دلیل اینکه خوردن حشرات حرام نیستند و برخی حلال گوشت ها همانند ملخ ها مارمولک ها خورده می شوند و... در کشورهای غیر اسلامی هم , اصلا حیوان حرام گوشت نداریم , در کشورهای کمونیسمی در بین آتئیست ها آگنوستیک ها هم که خوردن انسان و جنین انسان هم مرسوم است.

filit

Registered User
لایک‌ها
7
دست امثال تو رو شده واسه كي داري عوام فريبي ميكني‌؟!

در حدي نميبينمت جوابتو بدم

يه سر بزن به پناهگاه هاي حيوانات در هشتگرد و اشتهارد و... اونوقت ببين چقدر ظلم كرديد به حيوانات زبون بسته !

برو تو فيسبوك پيج حاميان حيوانات گيلان
سرپناه
پناهگاه وفا و ...

اتيش زدن
با تفنگ زدن براي تفريح !!!
و يه مشت انسان هاي بي ادعا شبانه روز دارن براي گندي كه كاشتن رو درست ميكنند !!!
لعنت به حيوان ازار !

لعنت بهشون
تو امريكا هم سگ و گربه ميخورن جديدا ؟ از نظر تو همه جاي دنيا اسياي شرقيه گويا ؟

همين كه تو جامعه امثال تورو تحويل نميگيريم كافيه براتون

همين خفت و خواري جوابتونه

ژ

Last edited:

filit

Registered User
لایک‌ها
7
به نام خدا سلام
بدون شک حشرات زیادی برای کشت گیاه هم کشته می شوند
وضعیت ایران خیلی هم خوب است.
شما نمی دونی ایران و کشورهای اسلامی تنها جاهایی هستند که سگ را نمی خورند ؟
واقعا نمی دونی خارج از ایران سگ و گربه از لذیذترین غذاها هستند و پوست بدن شون از , ارزشمند ترین پوست ها که برای سالم در آوردن پوست شون خفه شون می کنند یا با برق خشک می کنند ؟
واقعا دوست نداری در این مورد یک سری به یوتوب بزنی ؟
آدم ؟ :)
مردمان کشورهای خارجی سگ و گربه را به عنوان شام و ناهار خودشون استفاده می کنند
اگر مسلمان باشید می دونید که اسلام تنها دینی است که خوردن سگ و گربه و خوک و ... را حرام دانسته
و در دین ارمنی یا مسیحیت یا هیچ دین و دین نداری خوردن سگ و گربه ایراد ندارد
شما اگر پول نمی گیرید برای اینکار بجاش از اینکار لذت می برید.
نمی دونم این همه منت از کجا میاد از عاری ؟
نیاز به پاسخگویی به بنده نیست تشریف بیارید فیسبوک در خدمت شما هستم
https://facebook.com/mylovelyanimal حمایت از حقوق حیوانت
https://facebook.com/groups/ilovevegan گروه گیاهخواری
https://facebook.com/ilovevegan گیاهخواری
چقدر یک انسان می تونه جاهل باشه که میان سگ و گوسفند فرق بگذاره ؟
براستی گربه با مرغ چه فرقی دارد ؟
دلیل تبعیض قائل شدن میان حیوانات در چیست ؟
آیا چون ادرار سگ در اسلام حرام است , نامسلمانی خود را باید با علاقه ی بیشتر به سگ نشان بدهیم ؟
گوسفند , گاو , شتر مرغ , مرغ , خروس , بلدرچین نر و ماده شتر و همه حیوانات باید کشته شوند تا سگ و گربه سیر شود ؟
این حماقت از کجا می آید ؟ از آگاهی ؟ از کدام آگاهی ؟

به مردم توهين نكن مردك !

Last edited:
بالا