• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام ممنون بابت تغییر مودم از ایرانسل به مبین نت و فعال سازی سرویسش
بچه های آقای شجیراتی واقعا انسان با شخصیت و محترمه و کارش واقعا درسته

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

خواهش میکنم.خوشحالم کارتون انجام شد و راضی می باشید.با تشکر

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام خسته نباشید
یه مودم یو اس بی وایمکس ایرانسل به دستم رسید
صاحب قبلیش آدم واردی نبود ه و ظاهرا کسی براش ثبت نام کرده
پسوردش رو هر کاری کردیم نتونستیم رو موبایلش دریافت کنیم که احتمال میدم کسی که براش ثبت نام کرده به اسم خودش این کارو انجام داده
برای اینکه یک اکانت به اسم خودم داشته باشم و از این مودم استفاده کنم چه کاری باید انجام بدم و چقدر هزینه داره
با این اکانت موجود برای استفاده از اکانت جدید مشکلی پیش نمیاد؟

با تشکر

Behzad4x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مودم مبین نت دارم. آیا قابلیت 2 شبکه ای دارد ؟

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
@microsaaft.com
بزرگوار شما که دستون توی کاره بین این سه مدل کدام مدل رو برای خرید توصیه میکنید اول از لحاظ کیفیت آنتن دهی وایمکس و دوم wifi ؟
( Bm632w,Bm635,Fmm-130)

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
@microsaaft.com
بزرگوار شما که دستون توی کاره بین این سه مدل کدام مدل رو برای خرید توصیه میکنید اول از لحاظ کیفیت آنتن دهی وایمکس و دوم wifi ؟
( Bm632w,Bm635,Fmm-130)
Bm635>>> سرطان مودم ها
bm632w>> خوب ولی خرابی بالا
fmm130>>> این خوبه.....

t.m.r.am

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خدمت شما

قربان من یک مودم وایمکس ایرانسل fm.130 از تو بازارچه سایت از یکی از دوستان خریدم و ایشان تهران بودن و من مشهد ولی حالا میخوام اکانتمو به مشهد تعییر بدم اخه قیمتهایه تعرفه هایه وایمکس مشهد برام بصرفه تره مثلا 128 با 12 گیگ تو یکسال تو مشهد 60 تومنه که زیاد استفاده ندارم کار راه اندازه ولی تو تعرفه هایه تهران نداره این چیز رو و باید فکر کنم 36 گیگش رو بخریم که استفاده ندارم

حالا به خاطر این میخوام تعرفه ام رو به مشهد تعییر بدم حالا نمیدونم با تعییر مالکیت میشه یا چیزه دیگه نمیدونم

اگه نشد میشه یک اکانت دیگه برای مشهد به اسم خودم بگیرید اگه امکان داره مدارک لازم و قیمت را بفرمایید با تشکر

hazare58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه مودم مبین نت swc 9200 دارم میخواستم در کنار مبین نت از ایرانسل هم استفاده کنم. اگر امکان پذیر هست باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم؟ شما توی کدوم شهر هستین و آدرستون چیه؟

به شماره همراهتون زنگ زدم اما موفق به صحبت با شما نشدم.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام خدمت شما

قربان من یک مودم وایمکس ایرانسل fm.130 از تو بازارچه سایت از یکی از دوستان خریدم و ایشان تهران بودن و من مشهد ولی حالا میخوام اکانتمو به مشهد تعییر بدم اخه قیمتهایه تعرفه هایه وایمکس مشهد برام بصرفه تره مثلا 128 با 12 گیگ تو یکسال تو مشهد 60 تومنه که زیاد استفاده ندارم کار راه اندازه ولی تو تعرفه هایه تهران نداره این چیز رو و باید فکر کنم 36 گیگش رو بخریم که استفاده ندارم

حالا به خاطر این میخوام تعرفه ام رو به مشهد تعییر بدم حالا نمیدونم با تعییر مالکیت میشه یا چیزه دیگه نمیدونم

اگه نشد میشه یک اکانت دیگه برای مشهد به اسم خودم بگیرید اگه امکان داره مدارک لازم و قیمت را بفرمایید با تشکر
سلام دوست عزیز بله میشه براتون بگیرم.شما جهت اطلاعات بیشتر با شماره من 09366359636 تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را به شما بدم با تشکر

t.m.r.am

Registered User
لایک‌ها
7
کی زنگ بزنم قربان الان یا فردا

فرستاده شده از GT-I9200ِ من با Tapatalk

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
من یه مودم مبین نت swc 9200 دارم میخواستم در کنار مبین نت از ایرانسل هم استفاده کنم. اگر امکان پذیر هست باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم؟ شما توی کدوم شهر هستین و آدرستون چیه؟

به شماره همراهتون زنگ زدم اما موفق به صحبت با شما نشدم.
خیر دوست عزیز امکان تبدیل برای این نوع مودم نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا