خب دوست عزيز حداقل بگيد هزينه اش چه قدر ميشه پرداخت كنم اموزشش رو خصوصي بفرستيد!!خیر دوست عزیز.
اين كه ديگه ميشه؟؟!!
خب دوست عزيز حداقل بگيد هزينه اش چه قدر ميشه پرداخت كنم اموزشش رو خصوصي بفرستيد!!خیر دوست عزیز.
در پیغام خصوصی اعلام شد.باتشکرخب دوست عزيز حداقل بگيد هزينه اش چه قدر ميشه پرداخت كنم اموزشش رو خصوصي بفرستيد!!
اين كه ديگه ميشه؟؟!!
سلام ممنون بابت تغییر مودم از ایرانسل به مبین نت و فعال سازی سرویسش
بچه های آقای شجیراتی واقعا انسان با شخصیت و محترمه و کارش واقعا درسته
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام بله Bm632w داره.مودم مبین نت دارم. آیا قابلیت 2 شبکه ای دارد ؟
Bm635>>> سرطان مودم ها@microsaaft.com
بزرگوار شما که دستون توی کاره بین این سه مدل کدام مدل رو برای خرید توصیه میکنید اول از لحاظ کیفیت آنتن دهی وایمکس و دوم wifi ؟
( Bm632w,Bm635,Fmm-130)
سلام دوست عزیز بله میشه براتون بگیرم.شما جهت اطلاعات بیشتر با شماره من 09366359636 تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را به شما بدم با تشکرسلام خدمت شما
قربان من یک مودم وایمکس ایرانسل fm.130 از تو بازارچه سایت از یکی از دوستان خریدم و ایشان تهران بودن و من مشهد ولی حالا میخوام اکانتمو به مشهد تعییر بدم اخه قیمتهایه تعرفه هایه وایمکس مشهد برام بصرفه تره مثلا 128 با 12 گیگ تو یکسال تو مشهد 60 تومنه که زیاد استفاده ندارم کار راه اندازه ولی تو تعرفه هایه تهران نداره این چیز رو و باید فکر کنم 36 گیگش رو بخریم که استفاده ندارم
حالا به خاطر این میخوام تعرفه ام رو به مشهد تعییر بدم حالا نمیدونم با تعییر مالکیت میشه یا چیزه دیگه نمیدونم
اگه نشد میشه یک اکانت دیگه برای مشهد به اسم خودم بگیرید اگه امکان داره مدارک لازم و قیمت را بفرمایید با تشکر
خیر دوست عزیز امکان تبدیل برای این نوع مودم نیست.سلام
من یه مودم مبین نت swc 9200 دارم میخواستم در کنار مبین نت از ایرانسل هم استفاده کنم. اگر امکان پذیر هست باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم؟ شما توی کدوم شهر هستین و آدرستون چیه؟
به شماره همراهتون زنگ زدم اما موفق به صحبت با شما نشدم.