microsaaft.com
Registered User
تبدیل مودم-غیر حضوری
جناب یعقوبی-اصفهان
وضعیت:انجام شد
جناب یعقوبی-اصفهان
تبدیل مودم-غیر حضوری
جناب یعقوبی-اصفهان
سلام
انتقال مالیکت هم برای من انجام دادن و ازین همکار بسیار راضی هستم
متشکرم
موفق باشید
دوست من با شماره بنده تماس بگیر تا راهنماییتون کنم .مشکلی نیست انجام میدم براتون.09366359636سلام همشهری خوبی عزیز
اقا من یه مودم دست دو خریدم از تبریز از بچه های همینجا
ولی بعد از یه مدت یه بار خواستم 128 رو تجربه کنم الن که میخوام برم روی سرعت های بالاتر نمیزاره مدارک رو فرستادم بری همون کسی که مودم رو ازش خریدم تا تغیر نام بده به اسم خودم و مدرک هم فرستادم برای سرعت بالاتر از 128 ولی الان 3 هفتس پیگیری میکنم نتیجه ای نگرفتم او طرف هم مدارم رو به عالم مبین نت توی شهرشون داده
زنگ زدم مبین نت تهران گفت مدارک رو برامون میل کن میل کردم ولی بازم جوابی نگرفتم
شما راه حلی واسه ما داری
میشه کلا یه اکانت جدید به اسم خودم توی مبین نت بسازی ولی با همین مودم ؟
یه راهنمایی بکن جون من الان 3 هفتس الافم
مودم ها usb رو نمیشه تبدیل کرد؟شما با مدل های قابل تبدیل تعوض میکنید.(اکانت مودم شرکتی است وجالب اینجاست که بدون استفاده از چیلتر شکن فیس بوک را باز میکند ولی نه سایت دیگری را شما میونید چرا؟)
سلام خیر.شما چه مودمی دارید؟مودم یو اس بی قابل تبدیل نیست.
دوست عزیز مودم من usb bm338 از یه دوست خریدم واکانتشم به نام نزدم(شرکتی) گفتم یه شما بگم که کارت اینه میدونی داستانش چیه؟فردا دردسر نشه واسم؟روی هر سیستمی هم میزنم فرق نمیکنه فیس باز
سلام همشهری.
این کار قانونی انجام میشه یا ن؟
یعنی اینکه بعد یک مدت ایرانسل یا مبین نت اشتراکم بلاک نکنن؟
قضیه هزینه اشتراک چیه؟!
با سلام بله انتقال مالکیت را بنده انجام میدهم.فقط کپی کارت ملی نیز از ایشون بگیرید.باتشکرسلام من یه سوالی داشتم
میخام مودم همراه وایمکس مبین نت معروف به مودم جیبی از دوستان دست دوم بخرم میخاستم بدونم انتقال مالکیت انجام میشه که هیچ مشکلی نداشته باشم
لطفا راهنماییم کنید ممنون