microsaaft.com
Registered User
خیر قابل تبدیل نمی باشند.مودم های اوت دور تبدیل میشن؟
خیر قابل تبدیل نمی باشند.مودم های اوت دور تبدیل میشن؟
با سلام پ.خ شد.با سلام .قیمت یک مدم داخلی fmm130 + اکانت یک مگ 4 گیگ مبین نت + با قابلیت دسترسی به شبکه وایمکس ایرانسل و مبینت همزمان - تخفیف![]()
با سلام خیر متاسفانهسلام یه مودم یو اس بی ایرانسل دارم قابل تبدبل به مبین نت هستش؟
با سلام دوست عزیز در خصوص مودم های مبین نت تبدیل می شود اما مراحل آن کمی سختر است و هزینه شما افزایش می یابد. ابتدا باید مودم شما ایرانسل شود و سپس مجدد در سامانه اطلاعات شما ثبت شود.اگر مایل بودید اطلاع بدید تا در خصوص هزینه ها اطلاعات در اختیار شما قرار گیرد.من س م س دادم جواب ندادیمن من مودم مبین نت دارم bm632 میشه هم ایرانسل داشته باشم هم مبین نت باید چی کار کنم
یعنی مودم باید باز بشه؟
سلام دوست من مودم شما گارانتی دارد؟اگر دارد که می تونید تعویض کنید.در غیر اینصورت اگر دارد می توانید اطلاعات آن را بر روی یک مودم دیگر استفاده کنید.سلام دوست عزیز یه مودم جیبی مبین نت دارم که روشن میشه ولی آنتن نمیده قابل تعویض هست آیا؟
سلام دوست عزیز از لحاظ سرعت مبین نت بهتر است.اما اگر دارید تغیر اینترنت میدهید میتوانید از پارس آنلاین اینترنت بگیرید.در خصوص مودم هم بنده خریداری میکنم.شرایط تبدیل نیز در صفحه اول گفته شده.در سیستم قبلی هر بار صفحه جدید می آمد یک بار تاپیک عنوان آن تکرار می شد.سلام و درود
مودم من ایرانسل مدل
HUAWEI BM632w هست می خواستم ببینم شرایط تبدیل چگونه است ایا مبین نت خوبه ؟ (قصد تغییر سیستم اینترنت دارم و به احتمال زیاد ADSL بگیرم) یا اینکه یا کلا بفروشم بره
باتشکر شهاب
ممنونم که فیدبک کار گذاشتین.خواهش میکنمبا تشكر از اقا شهاب گل
مودم بنده اكانت نداشت و با كمك اقا شهاب تونستيم يه اكانت بگيريم براش
و الان هم دارم استفاده مي كنم
واقعا عالي بود
خریدهای من بین 100 تا 130 است بسته به تمیزی.اصلا منظور شما رو نمیفهمم چه چیزی به صرفه هست یا نیست؟15 چیه؟مودم ۶۳۲ مبین رو چه قیمت برمیدارید؟
جسارت نباشه ها - اما واسه من که هم مودم ایرانسل دارم هم مبین - اصلا به صرفه نیست ک ۱۵ بدم... (گرچه دوست دارم ولی خوب ... :دی)
برادر مسبج هارو جواب نمیدی؟ من منتظر جواب مسیج های انجمن شما هستمخریدهای من بین 100 تا 130 است بسته به تمیزی.اصلا منظور شما رو نمیفهمم چه چیزی به صرفه هست یا نیست؟15 چیه؟
دوستان عزیز شرمتده.بخاطر مشغله کاری زیاد اینجا نیستم.کدام سوال برادر؟برادر مسبج هارو جواب نمیدی؟ من منتظر جواب مسیج های انجمن شما هستم