• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خاطرات مودم وایمکس ایرانسل به مودم وایمکس مبین نت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
1. من یه مودم جیبی مبین نت از سایت ایسام خرید کردم ولی متاسفانه کپی کارت ملی فروشنده رو ندارم ایا امکان انتقال مالکیتش به من و همینطور تغییر پسوردش وجود داره؟
2. در حال مذاکره برای خرید یک مودم جیبی مبین نت هستم اکانتش 128 هست یه مودم جیبی سوخته هم دارم که اکانتش 2 مگ هست می شه اکانت خودم رو به این مودم منتقل کنم؟
در صورتیکه امکان موارد فوق وجود داره هزینه اش رو اعلام بفرمائید.
در ضمن من تونستم با تغییر مک مودم های usb-bm338 ایرانسل را به مبین نت تبدیل کنم و از اکانت و مک مبین نت استفاده کنم.
1-سلام بله میتوانم اینکار را برای شما انجام دهم.کپی کارت ملی و یک قبض که آدرس و کدپستی دارد بهمراه شناسه اشتراک مودم و همچنین اطلاعات تماس خود را برای من ارسال کنید.تا برای شما انجام دهم.15 تومان هزینه تغییر نام
2-خیر امکان تغییر اطلاعات اکانت میسر نیست.فقط در صورتیکه مودم bM632 باشد میتوان به آن انتقال داد.
3-در خصوص مودم های یو اس بی در بعضی مدل های آن می شود.مدل هایی که آپدیت نشده اند

chalangaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جناب شجیراتی من در مبین نت اشتراک دارم - باز هم نیاز به کد پستی و کارت ملی و این ها هست؟
اگر چیزی که بالا خدمتتون عرض کردم نمیشه - مهم نیست - همین روشی که فرمودین کافیه-
فقط در مورد شرایطی که فرمودین:
1-کپی یا اسکن کارت ملی پشت : مشکلی نیست
2-کپی یا اسکن قبض تلفن یا آب یا گاز که دارای آدرس شما و کدپستی شما قید شده باشد = مشکلی نیست
3-عکس از اطلاعات پشت مودم شما(جهت جلوگیری از هرگونه اشتباه ای از سوی شما در نوشتن اطلاعات می باشد) = مشکلی نیست
4-معرفی نامه شرکتی-در صورتیکه نداشتید امکان ثبت معرفی شرکتی نیز برای شما از جانب ما مقدور می باشد. = منظورتون از معرفی نامه چی هست؟ اگر منظورتون واسه سرعت بالای ۱۲۸ هست که کارت دانشجویی دارم میفرستم - اگر واسه اصالت و دزدی نبودن مودم هست - فکر کنم فاکتور خرید اینترنتی ایرانسل رو دارم.
5-نام تعرفه و اکانت مورد نظر شما = فعلا فقط اکانت باز بشه - از ماه آینده که دوره مبین نت فعلیم تموم بشه اکانت این یکی رو شارژ میکنم.
با این پاسخ ها مشکلی باقی میمونه؟
اگر مشکلی نیست تا هزینه و مدارک رو ارسال کنم
برای فعال کردن مبین نت روی مودم ایرانسل و استفاده همزمان چقدر بابد بریزم؟

مودم دو آنتنه (‌۶۳۵) هست.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
جناب شجیراتی من در مبین نت اشتراک دارم - باز هم نیاز به کد پستی و کارت ملی و این ها هست؟
اگر چیزی که بالا خدمتتون عرض کردم نمیشه - مهم نیست - همین روشی که فرمودین کافیه-
فقط در مورد شرایطی که فرمودین:
1-کپی یا اسکن کارت ملی پشت : مشکلی نیست
2-کپی یا اسکن قبض تلفن یا آب یا گاز که دارای آدرس شما و کدپستی شما قید شده باشد = مشکلی نیست
3-عکس از اطلاعات پشت مودم شما(جهت جلوگیری از هرگونه اشتباه ای از سوی شما در نوشتن اطلاعات می باشد) = مشکلی نیست
4-معرفی نامه شرکتی-در صورتیکه نداشتید امکان ثبت معرفی شرکتی نیز برای شما از جانب ما مقدور می باشد. = منظورتون از معرفی نامه چی هست؟ اگر منظورتون واسه سرعت بالای ۱۲۸ هست که کارت دانشجویی دارم میفرستم - اگر واسه اصالت و دزدی نبودن مودم هست - فکر کنم فاکتور خرید اینترنتی ایرانسل رو دارم.
5-نام تعرفه و اکانت مورد نظر شما = فعلا فقط اکانت باز بشه - از ماه آینده که دوره مبین نت فعلیم تموم بشه اکانت این یکی رو شارژ میکنم.
با این پاسخ ها مشکلی باقی میمونه؟
اگر مشکلی نیست تا هزینه و مدارک رو ارسال کنم
برای فعال کردن مبین نت روی مودم ایرانسل و استفاده همزمان چقدر بابد بریزم؟

مودم دو آنتنه (‌۶۳۵) هست.
دوست عزیز مودم 635 یک سرطان واقعی است.همون مبین نت هم براش زیاده چه برسه 2 شبکه.متاسفانه 635 را فقط مبین نت میکنم.بخاطر مشکلاتی که در فریم ور و سخت افزار مودم وجود دارد.اکانت خام در اختیار یوزر قرار داده نمیشود و باید حتما شارژ شود و بعد در اختیار شما قرار گیرد(فقط بار اول بقیه دفعات به اختیار شماست)دلیل این کار هم جریمه سنگینی است که در ازای فعال نشده یوزر مبین نت بر دوش شرکت می گذارد.هزینه ای واریز نکنید اول تصمیم گیری کنید و سپس مدارک بفرستید اطلاعات شما که ثبت شد آنوقت با شما تماس گرفته می شود . سپس هزینه دریافت می گردد.باتشکر

chalangaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز مودم 635 یک سرطان واقعی است.همون مبین نت هم براش زیاده چه برسه 2 شبکه.متاسفانه 635 را فقط مبین نت میکنم.بخاطر مشکلاتی که در فریم ور و سخت افزار مودم وجود دارد.اکانت خام در اختیار یوزر قرار داده نمیشود و باید حتما شارژ شود و بعد در اختیار شما قرار گیرد(فقط بار اول بقیه دفعات به اختیار شماست)دلیل این کار هم جریمه سنگینی است که در ازای فعال نشده یوزر مبین نت بر دوش شرکت می گذارد.هزینه ای واریز نکنید اول تصمیم گیری کنید و سپس مدارک بفرستید اطلاعات شما که ثبت شد آنوقت با شما تماس گرفته می شود . سپس هزینه دریافت می گردد.باتشکر
چرا؟ یعنی مودم ب درد خوری نیست؟
اگه میدونید مودم ب درد خوری نیست که فقط از مبین استفاده کنم؟ به نظر شما اختلاف زیادی با ۶۳۲ داره؟ من فکر میکردم ۶۳۵ بهتر از ۶۳۲ هست...

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
چرا؟ یعنی مودم ب درد خوری نیست؟
اگه میدونید مودم ب درد خوری نیست که فقط از مبین استفاده کنم؟ به نظر شما اختلاف زیادی با ۶۳۲ داره؟ من فکر میکردم ۶۳۵ بهتر از ۶۳۲ هست...
اصلا تاییدش نمیکنم و خیلی اذیت میکنه حتی در تبدیل..خیر 632 امکانات بیشتری داره و مدل کاملتری است

Bardia1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام اقای شجیراتی ممنون بابت حل مشکل افزایش سرعت مودم
فقط یک سوال داشتم من مودم 632 خودم رو به خاطر ضعیف بودن سیگنال در بیرون از ساختمان مستقر کردم و به خاطر همین کیفیت سیگنال وای فای داخل منزل خیلی کم شده جایی خوندم پورت آنتن پشت مودم برای آنتن وای فای هست به نظرتون این آنتن ها گیر میاد و آیا شما سراغ دارید

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام اقای شجیراتی ممنون بابت حل مشکل افزایش سرعت مودم
فقط یک سوال داشتم من مودم 632 خودم رو به خاطر ضعیف بودن سیگنال در بیرون از ساختمان مستقر کردم و به خاطر همین کیفیت سیگنال وای فای داخل منزل خیلی کم شده جایی خوندم پورت آنتن پشت مودم برای آنتن وای فای هست به نظرتون این آنتن ها گیر میاد و آیا شما سراغ دارید
خواهش میکنم.خوشحالم مشکل شما مرتفع شد. دوست عزیز در خصوص اون آنتن درست میگید برای وای فای است.بله میتونید از لوازم جانبی های کامپیوتر مخصوصا نصب تجهیزات شبکه دارن.اگر هم نه میتونین از دوستانی که مودم Bm635 سوخته دارند تهیه کنید.

Last edited:

daniel.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشی برات یه پخ دادم ولی جوابی نگرفتم یه لطف میکنی جواب بدی

ALLshopTM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من 1مودم خام ایرانسل ومبین نت(هردوروداشته باشه) میخام ک اشترام 1مگ نامحدود 1ماهم داشته باشه
1-مدل جیبی باشه چند درمیاد؟
2-مبین نت فعلن 1مگ نامحدود نداره نه؟نمیتونی کارش کنی برام؟اگ نمیشه 1مگ نامحدود ایرانسل بده
3-اصلا طرح 1مگ میفروشی بامودم؟
4-بعداچطوری بخرم طرحای ایرانسلویامبین نتو مشکلی پیش نمیاد؟
5-قیمت نهایی؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

ویرایش: 92/11/01

همه جای کشور پوشش وایمکس داشته باشید!!!تنها با یک مودم!!!وایمکس ایرانسل و مبین نت به صورت همزمان
.امتحان کنید.تجربه جدید 2شبکه با یک مودم را از دست ندهید

نیازی به خرید مودم وایمکس جدید ندارید!!!از مودم وایمکس ایرانسل خسته شدید؟در مناطقی هستید که پوشش وایمکس ایرانسل ندارد؟دوست دارید در تمام کشور پوشش وایمکس داشته باشید؟؟؟ دوست دارید در هر دو شبکه از یک مودم فعال باشید؟

-------------------------------------------------------------
تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت و استفاده همزمان از ایرانسل و مبین نت تنها با یک مودم!!! مودم های قابل تبدیل
( Bm632w,Bm635,Fmm-130)=
هزینه اکانت و هزینه تبدیل جمعا 17000 تومان

مدت زمان لازم جهت تبدیل و ثبت شناسه مبین نت شما 1 الی 2 روز کاری می باشد.
>>برخی دیگر از خدمات سراسری حتی در تهران و شهرستان ها بصورت غیر حضوری:
0-بازگردانی مودم های تبدیل شده وایمکس از مبین نت به ایرانسل
1- تغییر مالکیت شناسه وایمکس ایرانسل و مبین نت
2- ثبت شناسه وایمکس ایرانسل و مبین نت حتی بدون داشتن مودم وایمکس
3- فعال سازی مودم های غیر فعال در شبکه ایرانسل و مبین نت
4- ثبت سرعت دلخواه
128k/256k/512k/1M/2M
5-افزایش تعرفه سرعت از 128 به سرعت های بالاتر (بدون مراجعه حضوری)
6-خرید مودم سوخته شما و تعویض با مودم نو
7- فروش مودم مبین نت
8-فروش مودم وایمکس ایرانسل

ارتباط با ما : 9636-635-0936 شجیراتی
ایمیل: [email protected]
ملی راه-خ مهران-نبش انوشه(زهره)-عامل فروش ایرانسل و مبین نت خوزستان
خدمات سراسر کشور - غیرحضوری

>> تبدیل بصورت غیر حضوری از راه دور

فایل های آموزشی در اختیار شما قرار می گیرد تا بتوانید مراحل تبدیل رو خودتان انجام بدید.

>>مزایا
کمتر شدن هزینه های جانبی از قبیل ارسال مودم،مراجعه حضوری به مرکز،آموزش رایگان شما.
بسیار سریع، آسان و مطمئن "بارها در سراسر کشور این کار انجام شده است.پس تجربه استفاده همزمان از یک مودم در هر 2 شبکه را از دست ندهید!!!"

>>جهت ثبت اطلاعات شما در سیستم مدارک زیر لازم است:

1-کپی یا اسکن کارت ملی پشت
2-کپی یا اسکن قبض تلفن یا آب یا گاز که دارای آدرس شما و کدپستی شما قید شده باشد
3-عکس از اطلاعات پشت مودم شما(جهت جلوگیری از هرگونه اشتباه ای از سوی شما در نوشتن اطلاعات می باشد)
4-معرفی نامه شرکتی-در صورتیکه نداشتید امکان ثبت معرفی شرکتی نیز برای شما از جانب ما مقدور می باشد.
5-نام تعرفه و اکانت مورد نظر شما

مدت زمان لازم جهت تبدیل و ثبت شناسه مبین نت شما 1 الی 2 روز کاری می باشد.سپس اکانت شما شارژ شده و بصورت فعال به ایمیل شما ارسال می گردد.

ارتباط با ما : 9636-635-0936 شجیراتی
ایمیل: [email protected]
ملی راه-خ مهران-نبش انوشه(زهره)-عامل فروش ایرانسل و مبین نت خوزستان

مناطق تحت پوشش ایرانسل

مناطق تحت پوشش مبین نت

مبتکر استفاده از یک مودم وایمکس در 2 شبکه ایرانسل و مبین نت بصورت هم زمان و یا تک
تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت ...استفاده از یک مودم برای 2 شبکه ایرانسل و مبین نت بصورت همزمان.... قابل استفاده در سراسر کشور.
توجه :کلیه خدمات ذکر شده در سراسر کشور بصورت غیر حضوری نیز انجام می شود و مربوط به یک شهر یا یک منطقه نمی باشد.

اسپم ممنوع.بحث های مبین نت و وایمکس فقط در تاپیک های مخصوص آنها.فقط کاربرانی نیاز به یاری و کمک دارند درخواست خود را مطرح کنند باتشکر همه شما عزیزان
>>شماره کارت جهت واریز وجه

بانک پاسارگاد:
5022-2910-1448-4263 به نام شهاب شجیراتی

بانک ملی:
6037-9918-2418-6096 به نام شهاب شجیراتی

بانک سینا:
6393-4610-1181-3439 به نام شهاب شجیراتی

بانک سپه:
5892-1010-5800-5410 به نام شهاب شجیراتی

بانک صادرات:
6037-6917-0264-0350 به نام شهاب شجیراتی

بانک مسکن:
6280-2312-0729-0767 به نام شهاب شجیراتی Last edited

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
من 1مودم خام ایرانسل ومبین نت(هردوروداشته باشه) میخام ک اشترام 1مگ نامحدود 1ماهم داشته باشه
1-مدل جیبی باشه چند درمیاد؟
2-مبین نت فعلن 1مگ نامحدود نداره نه؟نمیتونی کارش کنی برام؟اگ نمیشه 1مگ نامحدود ایرانسل بده
3-اصلا طرح 1مگ میفروشی بامودم؟
4-بعداچطوری بخرم طرحای ایرانسلویامبین نتو مشکلی پیش نمیاد؟
5-قیمت نهایی؟

سلام مودم جیبی قابل تبدیل نیست.حالا فعلا.چون وقت نداشتم روش کار کنم.
مبین نت نا محدود داره اما 1 به 10 می باشد.
طرح 1 مگ هم می شود براتون بگیرم
نوع مودم را اعلام کنید بنده در پیغام خصوصی توضیحات تکمیلی را خدمت شما عرض می کنم.

ALLshopTM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس درکل
1 - یک مودم جیبی مبین نت دس دوم چند قیمت؟ داری؟البته بدون طرح بهتر چون طرح 1مگ نامحدود1ماهه میخام ازتااا...
2-اگ نداری 1 مودم ک قابلتیت ایرانس وکبین نت باهم داره روباطرح 1مگ نامحدودقیمتشوبده
مودمش فرقی نداره توفقط مودمایی ک داری باقیمت وشرایطشون بگوتابگم کدوم
ترجیحادست دوم میخام ولی توهم قیمت دس دوم و هم نوعه تمام مودمایی ک داری بگو
3-ارزونترین کدومه؟
4؟بهترین مورد مدومه؟
5-پیشنهاد خودتت چیه/؟من میخام حدود200 گیگودانلود کنم کدوم منطقی تره خیلیم دانلود ندارم ..چیکارکنم؟نظرت درمورد 1مگ نامحدود1ماهه چیه؟کلن مشاوره بهم بده

اولویتهای من
طرح 1مگ نامحدود1ماهه
مودم جیبی مبین نت
مودم داخلی مبین نت +ایرانسل
مودم داخلی ایرانسل+مبین نت
دست دوم باشه
نوباشه

cyforex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام،

من مودم Bm632w شرکت داتک دارم.
آیا قابلیت تبدیل داره؟ و استفاده همزمان از مبین نت و ایرانسل میشه کرد؟
لطفا شرایط و هزینه رو برام ارسال کنید

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام،

من مودم Bm632w شرکت داتک دارم.
آیا قابلیت تبدیل داره؟ و استفاده همزمان از مبین نت و ایرانسل میشه کرد؟
لطفا شرایط و هزینه رو برام ارسال کنید

با سلام میتونیم برای مبین نت ازش استفاده کنیم.یعنی هم داتک و هم مبین نت با هم.اگر مایل بودید اعلام کنید تا شرایط را ارسال کنم.

hfarhang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام مدارک جهت ثبت اکانت 512 مبین نت ارسال شد.
لطفا بررسی بفرمائید. متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا