• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبرهای مرتبط با حوزه های علمیه

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
هزار طلبه خارجی در المپیاد قرآنی رقابت می‌کنند

قم - خبرگزاری مهر: مسئول دبیرخانه پانزدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث جامعه‌الامصطفی العالمیه از رقابت بیش از یک هزار طلبه خارجی در این المپیاد خبر داد. اسماعیل پیرنیا، در گفتگو با خبرنگار مهر در قم گفت: پانزدهمین المپیاد بین‌المللی قرآن و حدیث جامعه المصطفی العالمیه با حضور صدها نفر از طلاب خارجی، خانواده‌های آنان و استادان جامعه المصطفی العالمیه از کشورهای مختلف جهان از 28 مهرماه در قم آغاز می‌شود و تا کنون نزدیک به هزار نفر از طلاب خارجی در این المپیاد ثبت نام کرده‌اند که در 24 رشته و در سه بخش کتبی، آثار و شفاهی با یکدیگر رقابت می‌پردازند.

وی با بیان این‌که داوران بین‌المللی قضاوت مرحله نهایی این مسابقات را بر عهده خواهند داشت گفت: در مجموع دو گروه داوری، این المپیاد را داوری خواهند کرد.

پیرنیا در ادامه گفت: ثبت نام بخش شفاهی این المپیاد تا 25 مهرماه همچنین بخش کتبی و آثار تا هفتم آبان‌ماه تمدید شده است.

وی افزود: تمدید ثبت نام به علت آغاز ثبت نام این مسابقات با آغاز سال تحصیلی، حضور برخی از طلاب مبلغ در کشورهای متبوع خود همچنین درخواست مسئولان قرآن مدارس وابسته به علت استقبال طلاب و استادان صورت گرفته است.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
انتشار کتابهای جدید کمک آموزشی مقطع کارشناسی ارشد حوزه های علمیه خواهران

مبانی و معیارهای اخلاق و فلسفه مشاء تالیف حجت الاسلام معلمی به عنوان جدیدترین منابع کمک آموزشی سطح سه (کارشناسی ارشد) تا یکماه آینده منتشر می شود.

مدیر تدوین متون آموزشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : در سال جاری کتاب آموزشی درس فقه غیر استدلالی تالیف حجت الاسلام فلاح زاده و کتاب قواعد الفقهیه سطح سه (کارشناسی ارشد) گرایش فقه و اصول چاپ و به مدارس علمیه خواهران ارسال شده است.

حجت الاسلام تهرانی افزود: کتاب کمک آموزشی عقاید اسلامی تالیف حجت الاسلام ربانی گلپایگانی و کتاب پژوهشی ماخذشناسی توصیفی حضرت خدیجه (س) نیز منتشر و در اختیار علاقمندان قرار گرفته است. همچنین کتابهای کمک آموزشی مبانی و معیارهای اخلاق و فلسفه مشاء تالیف حجت الاسلام حسن معلمی برای سطح سه (کارشناسی ارشد) فلسفه و کلام تا یکماه آینده منتشر می شود.

وی افزود: سه کتاب آموزشی ادبیات فارسی، زبان انگلیسی و روش تحقیق برای سطح دو (کارشناسی ارشد) نیز با بازنگری کلی تا یکماه آینده منتشر خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
معرفی نسخه موبایلی دروس مراجع به عنوان نرم افزار برتر رسانه های دیجیتال

مدیر عامل موسسه صدای بهار گفت: نسخه موبایلی دروس مراجع تقلید به عنوان نرم افزار برتر بخش نوآوری های سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال معرفی شد. جواد جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: نرم افزار موبایلی مدرسه فقاهت شامل دروس اساتید برجسته حوزه علمیه در سومین نمایشگاه فناوری دیجیتال برگزیده شد و لوح تقدیر دریافت کرد.
وی افزود: یکی از بخشهای سایت صدای بهار www.eshia.ir به عنوان ارتباط شیعی امکان ارتباط عالمان با عالمان را فراهم کرده است که در مرحله اول امکان ارتباط عالمان شیعی با یکدیگر و در گامهای بعدی امکان ارتباط عالمان شیعه با علمای اهل سنت را با هدف اتحاد اسلامی فراهم خواهد کرد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
گسترش سامانه مشاوره غیرحضوری طلاب حوزه های علمیه کشور

معاون تهذیب مرکز مدیریت حوزه علمیه قم گفت: سامانه مشاوره غیر حضوری طلاب حوزه های علمیه کشور تا پایان آبان ماه به 6 استان گسترش خواهد یافت. حجت الاسلام حسین خانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: شبکه مشاوره غیرحضوری طلاب از اردیبهشت در استانهای هرمزگان و خوزستان راه اندازی شده بود و تا پایان آبان ماه نیز در استانهای هرمزگان، خوزستان، ایلام و کهکیلویه راه اندازی می شود.
وی افزود: علاوه بر تشکیل کلاس اخلاق آیت الله جوادی آملی در حوزه علمیه قم با هدف گسترش درس اخلاق در حوزه به صورت هفتگی 30 تا 40 استاد اخلاق به حوزه های علمیه کشور اعزام می شوند.
حجت الاسلام حسین خانی افزود: مسابقات سراسری قرآن کریم طلاب حوزه های علمیه در رشته های حفظ، تفسیر، ترجمه و مفاهیم نیز در آبان ماه برگزار می شود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
پایان مهلت ارسال آثار پژوهشی به جشنواره طلاب جوان

مدیر اجرایی جشنواره پژوهشی طلاب جوان (علامه حلی) گفت: امروز شنبه به عنوان آخرین روز مهلت ارسال آثار پژوهشی طلاب جوان به جشنواره علامه حلی تعیین شده و این زمان تمدید نخواهد شد. احمد نیکبخت در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: کسانی که آثار پژوهشی خود را به صورت حضوری به دبیرخانه ارائه می کنند باید تا آخر وقت اداری امروز شنبه به دبیرخانه مراجعه کنند و افرادی که از طریق پست اقدام می کنند نیز باید تاریخ تحویل به پست 25 مهر ثبت شده باشد.
وی افزود: به آثار پستی که بعد از این تاریخ به پست ارائه شده باشد ترتیب اثر داده نخواهد شد و دبیرخانه نیز از فردا یکشنبه آثار پژوهشی را دریافت نخواهد کرد.
نیکبخت اضافه کرد: تاکنون بیش از یک هزار و یکصد اثر در دبیرخانه ثبت شده است. داوری آثار نیز توسط نزدیک به 70 داور که اغلب آنها دارای مدرک سطح چهار (دکتری) هستند ارزیابی شده است. پیش بینی می شود دومین جشنواره علامه حلی 19 آذر برگزار شود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
اجلاس سراسری مدیران حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود

اجلاس سراسری مدیران حوزه های علمیه خواهران 29 و 30 مهر ماه در قم برگزار می شود.

معاون شهرستانهای مرکز مدیریت حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر، گفت : در این همایش دو روزه 274 نفر از مدیران حوزه های علمیه سطح دو و سه (کارشناسی و کارشناسی ارشد) شرکت می کنند و افزایش تعامل میان مدیران حوزه و تشریح برنامه های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران از برنامه های این نشست خواهد بود.

حجت الاسلام ابراهیمیان افزود: نمایندگی منطقه 8 حوزه های علمیه خواهران نیز هفته جاری با مسئولیت حجت الاسلام فاضلیان فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، نمایندگی منطقه 9 نیز هفته گذشته با مدیریت حجت الاسلام الله وردی فعال شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برگزیدگان آزمون علمی دانش افزایی طلاب تقدیر می شوند

مراسم تقدیر از برگزیدگان آزمون علمی دانش افزایی طلاب 7 آبان ماه در حوزه علمیه معصومیه برگزار می شود. دبیر اجرایی آزمون علمی دانش سنجی طلاب حوزه های علمیه در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت : این آزمون 28 فروردین در 4 مقطع برگزار شد که نتایج آن با اعلام اسامی بیش از 150 نفر از برگزیدگان در سایت معاونت آموزشی حوزه منتشر شد.
حجت الاسلام ملانوری افزود: در مراسم تجلیل از برگزیدگان این همایش که 7 آبان در مدرسه معصومیه برگزار می شود، از 70 نفر از طلاب حوزه علمیه قم ، 70 نفر از طلاب حوزه های علمیه شهرستانها و 10 از مدیران موفق همکار طرح تجلیل خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
از طريق آزمون كارشناسي ارشد89؛
جزييات پذيرش طلاب در دانشكده صدا و سيما قم اعلام شد


نحوه پذيرش دانشجو دردانشكده صدا و سيما قم از بين طلاب حوزه‌ هاي علميه سراسر كشور درآزمون كارشناسي ارشد اعلام شد.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سازمان سنجش پيرو انتشار دفترچه راهنماي شماره يك آزمون ورودي تحصيلات تكميلي سال 1389 اعلام مي‌كند كه دانشكده صدا و سيما قم بر اساس مجوز رسمي از شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم در مقطع كارشناسي ارشد در سه رشته علوم ارتباطات اجتماعي (ويژه برادران طلبه) توليد سيما (ويژه برادران طلبه) و ادبيات نمايشي (ويژه خواهران طلبه) حوزه‌هاي علميه سراسر كشور با شرايطي اقدام به پذيرش دانشجو مي‌كند.
بر اين اساس داوطلبان متقاضي لازم است همانند ساير داوطلبان ومنحصراً از 5 تا 12 آبان از طريق سايت اينترنتي اين سازمان نسبت به ثبت‌نام در كد رشته‌هاي امتحاني 1138 و 1357 اقدام كنند.
بر اساس اين گزارش، داشتن مدرك سطح دوحوزه علميه، معدل دروس حوزه پايه‌هاي 6و7و8 كه باضريب 20درصد با نمره آزمون جمع خواهد شد، داشتن سلامت كامل جسمي و رواني به تائيد مركز بهداشت سازمان صدا و سيما، داشتن كارت پايان خدمت يا معافيت و نداشتن غيبت از نظر **** وظيفه، آمادگي سپردن تعهد خدمت به مدت دو برابر تحصيل در واحدها و مراكز سازمان در صورت درخواست سازمان و اشتغال نداشتن در ساير موسسات دولتي و نهادهاي انقلاب اسلامي برخي از شرايط اختصاصي شركت در اين آزمون است.
شايان ذكر است كه به پذيرفته‌شدگان براساس آيين نامه مربوط كمك هزينه تحصيلي پرداخت مي‌شود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
تشکیل کانونهای پژوهشی در حوزه های علمیه خواهران

مدیر ساماندهی تحقیقات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: کانونهای پژوهشی طلاب با حمایت معاونت پژوهشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سراسر کشور تشکیل می شود.

صدیقه افشار در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: تاکنون دو کانون پژوهشی طلاب در حوزه های علمیه صادقیه تبریز و کوثر کاشان تشکیل شده است و تا هفته پژوهش در 25 آذر نیز هشت کانون پژوهشی طلاب در استانهای کرمان، یزد و تهران تشکیل خواهد شد.

وی افزود: در این کارگاه حداقل 10 نفر و بیشتر از طلاب علاقمند به پژوهش شرکت خواهند داشت. مهمترین هدف این کارگاه ها آموزش و پژوهش در میان طلاب است و این کانونها می توانند گروههای علمی را تشکیل دهند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
آغاز پرداخت الکترونیکی شهریه طلاب حوزه های علمیه از ماه محرم

معاون امور طلاب مرکز مدیریت حوزه علمیه قم گفت: طرح جامع پرداخت الکترونیکی شهریه طلاب حوزه های علمیه در معاونت امور طلاب تدوین شده و پیش بینی می شود در صورت تایید نهایی این طرح توسط مراجع معظم تقلید، پرداخت الکترونیکی شهریه طلاب از ماه محرم آغاز شود. حجت الاسلام ملک دار در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: طرح جامع پرداخت الکترونیکی طلاب در این معاونت تدوین شده و پیش بینی می شود تا یک ماه آینده این طرح به صورت نهایی به تایید مراجع معظم تقلید برسد.
وی افزود: براساس این طرح، شهریه طلاب براساس نظرات مراجع تقلید در قالب کارت الکترونیکی پرداخت خواهد شد.
ملک دار اضافه کرد: براساس برنامه ریزیهای انجام شده در مرحله اول توزیع بروشورهای آموزشی و سپس توزیع کارت الکترونیکی طلاب انجام یم شود.
وی گفت: پیش بینی می شود در ماه محرم پرداخت الکترونیکی شهریه طلاب آغاز شود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
آغاز کارگاههای آموزشی معاونین پژوهشی حوزه های علمیه خواهران

مدیر ساماندهی تحقیقات مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: کارگاههای آموزشی معاونین پژوهشی حوزه های علمیه خواهران با موضوع مهارتهای نویسندگی در پژوهش آغاز شد. صدیقه افشار در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: برای معاونین پژوهشی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران بیش از چهار مرحله آموزشی برنامه ریزی شده است که مرحله اول آن با عنوان مهارت نویسندگی با رویکرد پژوهش محوری آغاز شده است.
وی افزود: تمامی این کارگاهها در دو مرحله غیرحضوری و کارگاهی انجام می شود. در مرحله غیرحضوری بیش از 20 منبع آموزشی برای معاونین پژوهشی حوزه های علمیه خواهران ارسال می شود که با تکمیل پاسخ نامه های مرتبط، تشکیل کارگاههای آموزشی آغاز می شود. تاکنون این کارگاهها در اصفهان و مازندران آغاز شده و تا پایان سال جاری در سراسر کشور نیز دایر می شود.
افشار اضافه کرد: در سال آینده نیز محور دوم این کارگاهها با عنوان روشهای مطالعه و یادگیری برای کلیه معاونین پژوهشی حوزه های علمیه خواهران برگزار خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
تولید نرم افزار تخصصی نظارت و ارزشیابی حوزه های علمیه خواهران

مدیر نظارت و ارزشیابی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: تولید نرم افزار تخصصی نظارت و ارزشیابی حوزه های علمیه خواهران در مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به مراحل نهایی خود رسیده است. محمد ساجدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: نرم افزار تخصصی جمع آوری و تحلیل اطلاعات نظارت و ارزشیابی حوزه های علمیه خواهران در سه محور نیروی انسانی، امکانات و فعالیت مدارس علمیه خواهران سراسر کشور تا دو ماه آینده نهایی می شود.
وی گفت: با نهایی شدن این نرم افزار همچنین آموزش ارزیاب، ارزیابی مدارس علمیه خواهران سراسر کشور آغاز خواهد شد، مجموعه حوزه های علمیه خواهران کشور در این ارزیابی در چند دسته مشخص تدوین شده و به مدارس علمیه اعلام خواهد شد.
ساجدی افزود: نتایج این ارزیابی علاوه بر جایگاه هر حوزه در کشور، امکان رقابت سالم میان حوزه های علمیه برای تلاش بیشتر را فراهم خواهد کرد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
آیت الله صافی گلپایگانی: حوزه باید در برابر فرق ضاله و بهائیت مقابله کند

قم - خبرگزاری مهر: آیت الله صافی گلپایگانی خواستار مقابله حوزیان با فرق ضاله، بهائیت و انحرافات شد. به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله لطف‌الله صافی گلپایگانی صبح شنبه در نشست دوره‌ای اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم نشست اساتید را بسیار پربرکت دانست و با اشاره به جایگاه اساتید در ساختار حوزه افزود: این اجتماع و اعلام حضور فواید زیادی دارد و این مهم است که بتوانیم نقاط قوت و ضعف عالم اسلام را بررسی کنیم و بشناسیم.

مرجع تقلید شیعیان، با اشاره به فعالیت‌های فرق ضاله و نقش حوزویان در مقابله با آنها تصریح کرد: فرقه‌های مختلفی در دنیا عرض اندام کرده و شبهاتی علیه اسلام مطرح می‌کنند و در چنین زمانی وظیفه کسانی که عهده‌دار علوم آل ‌محمد صلی الله علیه و آله و سلم هستند بسیار حساس است.

وی ادامه داد: این گونه مسائل باید با کمال دقت مورد بررسی قرار بگیرد و در دنیای امروز به ویژه در مقابل انحرافات، موضع‌گیری سنجیده و مناسب داشته باشیم.

آیت الله صافی به سابقه و دامنه گسترده‌ فعالیت فرق ضاله پرداخت و تصریح کرد: فرقه بهائیت که روزی مورد حمایت انگلیس بود و امروز آمریکا از آن پشتیبانی می‌کند در بعضی از مناطق کشور فعال هستند و چه بسا هیچ کس در آنجا در مقابل آنان وجود ندارد.

وی ادامه داد: امروز وظیفه حوزه‌های علمیه در مقابل آنها بسیار سنگین است و باید آنها را شناسایی کنیم و برای مقابله با افکار آنان چاره‌اندیشی کنیم.

وی به انتظاراتی که از حوزه در مبارزه با فرقه‌های ضاله و انحرافی می‌رود، اشاره کرد و بیان داشت: حوزه‌ها به وجود مبارک امام زمان ارواحنا فداه تعلق دارند و ایشان حوزه و طلاب را لشکریان خود برشمرده‌اند و این انتظارات باید برآورده شود.

مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: باید برای اسلام تبلیغ کنیم و در دنیای امروز امکان "بلاغ‌المبین" که مورد تاکید متون دینی است وجود دارد و اگر نشود، کوتاهی از طرف حوزه است زیرا از اطراف و اکناف دنیا به حوزه علمیه قم مراجعه می‌کنند و این حوزه مبارکه شهرت جهانی پیدا کرده است.

حوزه در برابر اتفاقات علیه مسلمانان اعتراض کند

وی در ادامه افزود: باید تبلیغ، ترویج احکام، حفظ و نظارت بر امور اسلامی، امر به معروف و نهی از منکر که مسئولیت آن در عصر غیبت با علما و مجتهدین است مورد توجه علما باشد و در دنیا حضور موثر داشته باشیم و از مسئولیتهایی که به دوش داریم شانه خالی نکنیم.

وی ادامه داد: حوزه علمیه باید در برابر اتفاقاتی که علیه مسلمانان در سراسر دنیا می‌افتد واکنش نشان دهد و به طوری که مرسوم است اعتراض کند و به مراکز بین‌المللی و حقوق بشر اعلام نماید و اگر در این خصوص کوتاهی کند مقصر است.

آیت‌الله صافی‌گلپایگانی با بیان اینکه 1400 سال است که دین به واسطه علما و محدثان باقی مانده است، بیان داشت: حوزه‌های علمیه یادگار حوزه‌های دوران ائمه اطهار علیهم السلام است و حضرت سیدالشهدا علیه السلام حوزه درسی در مسجد مدینه داشتند.

وی با بیان اینکه باید حرکت حوزه‌ها، علما و مجتهدین در امتداد حرکت ائمه علیهم السلام باشد و با خلوص نیت، زهد و تقوا فعالیت کنند، تصریح کرد: باید نگذاریم معروف تبدیل به منکر و منکر تبدیل به معروف شود و می‌بایست عالمان دینی نسبت به شهر خود آگاهی کافی داشته باشند تا شعائر زنده بماند.

وی با بیان اینکه موقعیت شیعه در جهان بسیار عالی است، افزود: باید عواملی که در گوشه و کنار جهان علیه شیعه ظلم می‌کنند را شناسایی کنیم و بدانیم چه عواملی در عراق، افغانستان و پاکستان فعال هستند.

مرجع تقلید شیعیان در پایان با بیان اینکه حوزه‌های علمیه باید تمام دنیا را مورد توجه قرار دهند و دیدگاه جهانی داشته باشند، تصریح کرد: در رأس همه این مطالب توجه به درس فقه، معارف و علوم اهل‌بیت علیهم السلام، قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه است و باید افراد جامع در این زمینه‌ها داشته باشیم تا بتوانیم در همه عرصه‌ها در دنیا عرض اندام کنیم.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای سالمندی ویژه روحانیون

کارگاه آموزشی مهارتهای سالمندی ویژه روحانیون توسط مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان برگزار می شود. مدیر مرکز مشاوره حوزه علمیه خراسان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی با حضور روحانیون سالمند و همسران آنها به صورت اردویی برگزار می شود.
حجت الاسلام سبزیان افزود: ثبت نام این کارگاه آموزشی از امروز آغاز شده و تا 18 آبان ادامه خواهد داشت. در این کارگاه آموزشی مباحثی مانند بهداشت جسمی در سالمندی، شرایط روحی در سالمندی و دیگر موضوعات مرتبط ارائه خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
راه اندازی سیستم آموزش از راه دور در حوزه های علمیه خواهران

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: سیستم آموزش از راه دور حوزه های علمیه خواهران با استفاده از ویدئو کنفرانس تا پایان سال جاری در 10نقطه کشور راه اندازی می شود. حجت الاسلام سید مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، سیستم ویدئو کنفرانس برای 9 منطقه کشوری و استان آذربایجان غربی تا پایان سال جاری راه اندازی می شود.
وی افزود: با استفاده از این سیستم، علاوه بر آموزش از راه دور برای سطح سه (کارشناسی ارشد) در حوزه هایی که کمبود استاد دارند، امکان ارائه کارگاه های آموزشی برای اساتید، برگزاری جلسات توجیهی اداری، جلسات دفاع از پایان نامه ها و همچنین ارزیابی علمی اساتید فراهم خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
از ابتدای سال 76/
تعداد مدارس علمیه خواهران در کشور 100 درصد رشد داشته است


قم - خبرگزاری مهر: معاون شهرستان‌های حوزه‌های علمیه خواهران از رشد 100 درصدی تعداد مدارس علمیه خواهران از ابتدای سال 76 خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام رسول ابراهیمیان صبح دوشنبه طی سخنانی در مراسم آغاز به کار مدیریت منطقه هشت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به تأسیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در ابتدای سال 76 گفت: در این زمان 136 مدرسه علمیه خواهران با سلیقه‌ها، متون آموزشی و ****‌های مختلف در سراسر کشور به صورت پراکنده امر آموزش را بر عهده داشتند.

وی از راه‌اندازی 270مدرسه سطح2 (معادل کارشناسی) طی 13 سال اخیر خبر داد و گفت: از این میان 33 مدرسه طلاب را در سطح 3 (کارشناسی ارشد) نیز پرورش می‌دهند.

وی اظهار داشت: در این میان 15 مدرسه به تربیت داوطلبان سیکل و بقیه به تربیت داوطلبان دیپلم اختصاص دارد که داوطلبان سیکل طی مدت هفت سال و داوطلبان دیپلم طی مدت پنج سال مدرک سطح 2 اخذ می‌کنند.

ابراهیمیان خاطرنشان کرد: اکنون متون آموزشی حوزه‌های علمیه خواهران تألیف و به صورت هماهنگ تدریس می‌شود.

تفاوت‌های شیعه و سنی نباید ما را از اختلاف بین کفر و ایمان غافل کند

مسئول دفتر برنامه‌ریزی و نظارت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در ادامه مراسم با اشاره به تفاوت‌های عقیدتی میان شیعیان و اهل سنت گفت: این تفاوت‌ها نباید موجب غفلت از اختلاف میان اسلام و استکبار شود و مساله مهم در این میان شناسایی اصلی‌ترین و مهم‌ترین اختلافات است.

سید داود ساجدی در ادامه با بیان اینکه اشتراکات عامل پیوند هستند و عوامل پیوند، وحدت‌زا به حساب می‌آیند، خاطرنشان کرد: در رسیدن به اشتراک نباید تصور کنیم که هیچ اختلافی وجود ندارد.

مسئول دفتر برنامه‌ریزی و نظارت حوزه‌های علمیه خواهران دعوای اصلی امروز را میان کفر و ایمان دانست و یادآور شد: شیعیان و اهل سنت نباید از یاد ببرند که اختلاف اصلی میان ایمان و کفر است.

وی گفت: باید طلبه را به گونه‌ای تربیت و تجهیز کنیم که در مجامع گوناگون حضور یابد و از حقانیت اندیشه شیعه دفاع کند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
از صد کشور جهان؛ 20 هزار طلبه خارجی در جامعه ‌المصطفی تحصیل می‌کنند

قم - خبرگزاری مهر: رئیس جامعه ‌المصطفی ‌العالمیه از تحصیل 20 ‌هزار طلبه از صد کشور جهان در این مرکز خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت‌الاسلام علیرضا اعرافی قبل از ظهر سه‌شنبه در دیدار سفیر عراق در ایران و هیئت همراه با تأکید بر تقویت روابط علمی عراق و ایران، درباره طلاب و دانش‌پژوهان مشغول به تحصیل در داخل و خارج کشور گفت: هم‌اکنون 20‌ هزار طلبه از 100 کشور جهان در جامعةالمصطفی مشغول دانش‌اندوزی هستند.

وی افزود: از این تعداد‌ نزدیک به 11‌ هزار نفر در ایران و بقیه در واحدهای خارج کشور در حال تحصیل هستند.

اعرافی با اشاره به 40 مؤسسه و دانشکده جامعه ‌المصطفی در ایران‌ اظهار داشت: جامعه المصطفی العالمیه نزدیک به 200 مؤسسه و واحد هم در خارج کشور دارد و با 200 واحد آموزشی دیگر نیز در ارتباط است.

رئیس جامعه ‌المصطفی به تبادل تجارب با عراق اشاره و خاطرنشان کرد: تاکنون‌ در جامعة‌المصطفی 150 رشته تصویب شده و در حال حاضر، 80 رشته و گرایش در حال اجرا‌ست.

وی رشته‌‌های جامعه ‌المصطفی‌ العالمیه را شامل رشته‌های فقهی، فلسفی، کلامی، عقلی، علوم اجتماعی و علوم انسانی اعلام کرد و ادامه داد: به ادیان و مذاهب و تطبیق نظرات آنها نیز توجه داریم.

در ادامه سفیر عراق در ایران از سفر به ایران و بازدید از جامعه المصطفی ابراز خرسندی کرد.

عبدالمجید الشیخ اظهار امیدواری کرد: روابط نهادهای علمی کشور عراق با جامعه ‌المصطفی، روز به روز گسترش یابد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
جامعه المصطفی آماده همکاری با نهادهای علمی پاکستان است

رئیس جامعه المصطفی با اعلام آمادگی به منظور همکاری با نهادهای علمی پاکستان گفت: جامعه المصطفی آماده است که تجارب آموزشی و فرهنگی خود را در اختیار مراکز علمی پاکستان قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام اعرافی در دیدار با سفیر پاکستان در ستاد جامعه المصطفی، یکی از سیاست های جامعه المصطفی را آشنا کردن طلاب با رشته ها و تفکرات جدید دانست و گفت: کشورهای اسلامی می توانند با هم و در کنار هم فعالیت های مشترکی داشته باشند و بدین ترتیب، وحدت پیروان مذاهب اسلامی را قوت بخشند.

وی توجه به زبان و فرهنگ کشورهای گوناگون را از دیگر سیاستهای جامعه المصطفی العالمیه دانست و اظهار داشت: به نظر ما افرادی که از کشورهای دیگر به اینجا می آیند، باید به زبان و فرهنگ کشور خویش اهمیت دهند تا زمانی که به کشورشان باز می گردند، بتوانند به راحتی به تبلیغ دین بپردازند.

عباسی - سفیر پاکستان در ایران نیز در این دیدار گفت: پیش از این بارها به ایران آمده بودم و در مقایسه با سیستم آموزشی ایران در آن زمان، باید اذعان داشت که ساختار آموزشی جامعه المصطفی بسیار پیشرفته است.

به گزارش مهر، سفیر پاکستان امروز چهارشنبه 13 آبان ماه در ستاد جامعه المصطفی حضور یافت و با مسئولان این ستاد دیدار و گفتگو کرد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
آغاز داوری تخصصی کتاب سال حوزه/ اتمام مرحله اول داوری پایان نامه های حوزوی

مدیر اجرایی دبیرخانه کتاب سال حوزه گفت: همزمان با اتمام مرحله داوری تخصصی کتاب سال حوزه مرحله داوری تخصصی پایان نامه های حوزوی آغاز شد. علی رضا زهیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: مرحله داوری تخصصی آثار ارسالی به دبیرخانه کتاب سال حوزه به اتمام رسیده است و به زودی مرحله نهایی داوری آثار آغاز خواهد شد. در این مرحله از مجموع 170 کتاب ارائه شده به مرحله دوم داوری بیش از 20 اثر معرفی خواهند شد.
وی افزود: بیش از 70 پایان نامه مقطع سطح چهار (دکتری) نیز به دبیرخانه کتاب سال حوزه ارسال شده که با توجه به ویژگی این آثار اغلب آنها به مرحله داوری تخصصی ارسال خواهند شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
تغییر مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه

مدیرکل پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه قم با بیان اینکه به زودی مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه تغییر می کند گفت: مسئول جدید دبیرخانه انجمنهای علمی تا یک ماه آینده فعالیت خود را آغار می کند. حجت الاسلام رفیعی با اعلام این خبر گفت: مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه تا یک ماه آینده معرفی و از زحمات حجت الاسلام ساجدی مسئول سابق این دبیرخانه تجلیل خواهد شد.
حجت الاسلام ساجدی مسئول دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه اسفند 86 همزمان با مدیرکلی مطالعات پژوهشی مسئولیت دبیرخانه انجمنهای علمی حوزه را نیز بر عهده گرفت که حدود یک ماه پیش از این مسئولیت استعفا کرد و این استعفا مورد موافقت قرار گرفت.
 
بالا