• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر مهم : انتشار نسخه نهايي FarsiCommerce براى عموم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
به نام خداوند ايران زمين

بالاخره بعد از حدود گذشت 6 ماه از انتشار نسخه آزمايشي نسخه اصلي و تقريبا بدون اشكال برنامه FarsiCommerce‌ به انتشار عمومى رسيد. در اين مدت طولانى ما سعى كرديم كليه حفره‌هايى را كه توسط شما شناسايي شده بود رفع كنيم و تقريبا نسخه‌اى پايدار از برنامه را براى انتشار عمومى آماده كنيم.
در اين نسخه ما قسمت جديدى به نام Document به پروژه اضافه كرده‌ايم كه كليه اسناد و توضيحات در رابطه با پروژه در اين پوشه قرار خواهد گرفت و شما مى‌توانيد با مطالعه اين بخش با نحوه فعاليت پروژه آشنا شويد.
سايت پشتيبانى پروژه نيز به آدرس www.PersianOC.com راه اندازى شده است كه حاوى اطلاعات بسيار مفيدى در رابطه با پروژه و نحوه فعاليت آن دارد. شما مى‌توانيد با مراجعه به اين سايت از آخرين تحولات پروژه با خبر شده و در خبرنامه آن عضو شويد. همچنين در اين سايت امكانات ديگرى براى پشتيبانى كامل از پروژه در نظر گرفته شده است.
براى كسانى كه تاحالا اسم اين برنامه را نشنيده‌اند و تمايل دارند كه با FarsiCommerce بيشتر آشنا بشوند پيشنهاد مى‌كنم كه به سايت پشتيبانى پروژه رجوع كنند تا اطلاعات كاملى در رابطه با FarsiCommerce در آنجا پيدا كنند.

اگرچه من سعى‌ كرده‌ام در اين مدتى كه برنامه در حالت آزمايشي ارائه شده بود كليه مشكلات آن را رفع كنم ولي ممكن است باز حفره‌اى در برنامه شناسايي شود. اگر شما موفق شده‌ايد كه حفره‌اى را در برنامه پيدا كنيد لطفا با آدرس ايميل [email protected] با ما تماس بگيريد.
حال شما مى‌توانيد براى دريافت اين نسخه از برنامه به طور كاملا رايگان به آدرس زير مراجعه كنيد:
www.PersianOc.com

با تشكر از شركت Persian Services به خاطر پشتيبانى همه جانبه از پروژه

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام
خسته نباشی
یه تست می زنم ببینم درست شده یا نه
انشالا که درست شده باشه

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
باز هم همون مشگل قبلی
پیوست رو ببینید می فهمید:

نمیتونه داخل کنترل پنل بشه

فایل های ضمیمه

• errr.JPG
    errr.JPG
    83.8 KB · نمایش ها: 140

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب به احتمال قوي اشكال از مرورگر شماست شما فقط با Opera اين مشكل رو داري يا با IE هم اين مشكل رو داري نگاه من حالا يه نسخه دمو توي سايت نصب كردم و چندين بار هم امتحان كردم خيلي خود و عالي كار مي‌كنه البته با IE

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خدا رو شكر كه بالاخره راه افتاد;)

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من با IE هم چک کردم
بچه های دیگه مشگلی نداشتن؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب من برنامه رو با مرورگرهاي Opera و Netscape چك كردم خيلي خوب كار مي كنه و مشكلي هم نداره نمي دونم مشكل شما از كجا ايجاد مي شه

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
من دانلودش ميكنم و بعد نصبش ميكنم ولي خدايي اگه ايراد كلي داشته باشه بد جور حالتو ميگيرم تا حالا 30 بار اين خبر رو دادن ولي مشكل ار بوده با اين سرعت هاي تخمي تخيلي

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و عرض خسته نباشيد

من همه روشهائي را که در فايل راهنما نوشته بوديد انجام دادم و خواستم براي تست روي کامپيوتر خودم يا همان لوکال نصب کنم ولي زمان اجرا اين پيغام ظاهر شد:
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!

حتي در فايلهاي configure هم نام ديتا بيس و سرور را هم وارد کردم ولي همان پيغام کماکان ظاهر ميشود لطفا راهنماي نصب آنرا هم بفرمائيد . با سپاس

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
من نمی دونم چرا با نسخه اصلی این برنامه مشگلی ندارم ولی با این فارسی شده اش مشگل دارم

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
به نقل از tsotodeh :
من نمی دونم چرا با نسخه اصلی این برنامه مشگلی ندارم ولی با این فارسی شده اش مشگل دارم

منم

اين ارور رو ميدهع وقتي اينستال رو ميزني

http://30pu.com/catalog

Warning: main(includes/application.php): failed to open stream: Permission denied in /home/cpucom/public_html/catalog/install/install.php on line 14

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/application.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cpucom/public_html/catalog/install/install.php on line 14

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ماژول پرداخت egold رو حتما حتما اضافه كنيد چون داخل ايران كسي پي پال و .. نداره ضمنا خيلي جالبه خسته نباشيد

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :
نسخه اصلي را از کجا ميشه تهيه کرد؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سياست : شما بايد مقدار Register_globals رو توي فايل PHP.ini كه مربوط به تنظيمات PHP است و ربطي به برنامه نداره فعال كني يعني مقدار register_globals = off رو پيدا كن و اون رو به register_globals=On تغيير بده.
tsotodeh: علت اينكه شما با نسخه اصلي مشكل نداري و با اين نسخه مشكل داري اينه كه ما در اين نسخه امكانات امنيتي خاصي به برنامه اضافه كرديم كه امنيت سيستم رو خيلي بالا برده و شما حالا با اين مورد مشكل دارين ولي احتمال قوي مشكل از تنظيمات سرور شماست چون من اين برنامه رو تا حالا روي 5 تا سرور چه لوكال و چه وب امتحان كردم و كلا درست كار مي كنه.
black_jack_of_black_city : فكر كنم شما فايلها رو به درستي آپلود نكردين يه بار ديگه امتحان كنين.
farhad12 : خوب انشاالله در آينده حتما اين مورد رو هم به برنامه اضافه مي كنم

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
سياست : شما بايد مقدار Register_globals رو توي فايل PHP.ini كه مربوط به تنظيمات PHP است و ربطي به برنامه نداره فعال كني يعني مقدار register_globals = off رو پيدا كن و اون رو به register_globals=On تغيير بده.
من با EasyPhp كار ميكنم و حتي كارهائي كه شما گفتيد كردم و متاسفانه نشد مجبور شدم در يكي از اين سرورهاي رايگان براي تست برنامه اكانت باز كنم و برنامه را آپلود كردم ولي اينبار برنامه تا مراحل نهائي بخوبي نصب شد و وقتي خواستم وارد كنترل پنل مديريت شوم دچار مشكل جناب ستوده شدم جالب اينجاست كه اشخاص ميتوانند در اين فروشگاه حساب كاربري باز كنند ولي مديريت امكان ورود به بخش مديريت ندارد

tsotodeh: علت اينكه شما با نسخه اصلي مشكل نداري و با اين نسخه مشكل داري اينه كه ما در اين نسخه امكانات امنيتي خاصي به برنامه اضافه كرديم كه امنيت سيستم رو خيلي بالا برده و شما حالا با اين مورد مشكل دارين ولي احتمال قوي مشكل از تنظيمات سرور شماست چون من اين برنامه رو تا حالا روي 5 تا سرور چه لوكال و چه وب امتحان كردم و كلا درست كار مي كنه.
خب اين تنظيمات سرور چيست كه يا خودمان اگر بتوانيم دستكاريش كنيم يا لااقل اگر روزي كسي خواست از جائي هاست بخرد بداند كه اين امكان در هاست مورد نظر هست تا بعد نسبت به خريد اقدام كند.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سياست: خوب اگه بخواي توي easyphp از اين برنامه استفاده كني اين تنظيمات رو انجام بده. بعد از راه اندازي easyphp روي آيكون اون توي قسمت پايين سمت راست كليك راست كن و سرور رو stop كن بعد باز روي اين آيكون راست كليك كن از زير منوي Configuration گزينه PHP رو انتخاب كن يك فايل متني احتمالا با notepad باز مي شه دنبال عبارت Register_globals = Off بگرد و اونو به مقدار Register_globals = On تغيير بده . حال فايل رو Save كن و ببند و بعد سرور رو Start كن حالا ببين مشكلت حل شد يا نه.
black_jack_of_black_city : شما يكبار ديگه امتحان كردين و باز با اين مشكل روبرو شدين؟

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
سياست: خوب اگه بخواي توي easyphp از اين برنامه استفاده كني اين تنظيمات رو انجام بده. بعد از راه اندازي easyphp روي آيكون اون توي قسمت پايين سمت راست كليك راست كن و سرور رو stop كن بعد باز روي اين آيكون راست كليك كن از زير منوي Configuration گزينه PHP رو انتخاب كن يك فايل متني احتمالا با notepad باز مي شه دنبال عبارت Register_globals = Off بگرد و اونو به مقدار Register_globals = On تغيير بده . حال فايل رو Save كن و ببند و بعد سرور رو Start كن حالا ببين مشكلت حل شد يا نه.
اينكار را هم كردم ولي اينبار اين ارور ظاهر شد:

1146 - Table 'catalog.configuration' doesn't exist

select configuration_key as cfgKey, configuration_value as cfgValue from configuration

[TEP STOP]​

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
ضمنا به اين سوال بنده پاسخ نداديد

اين تنظيمات سرور چيست كه يا خودمان اگر بتوانيم دستكاريش كنيم يا لااقل اگر روزي كسي خواست از جائي هاست بخرد بداند كه اين امكان در هاست مورد نظر هست تا بعد نسبت به خريد اقدام كند.

ضمنا اگر همين مشكل ظاهر شدن پيغام : ( خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد! ) در سرور غير رايگان داراي کنترل پنل ظاهر شد در اينصورت چکار بايد کنيم که مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini فعال شود؟

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
فرهاد جانم

عرض كنم كه من هم با اينترنت اكسپلورر و هم با فايرفوكس چك كردم در هر دو صورت البته روي لوكال نميتونه وارد كنترل پنل مديريت بشه

يه چيز ديگه

اينو ببين

Warning: session_start(): open(/tmp\sess_c6e49047dd984a248f42494d0112b64b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in d:\program files\apache group\apache\htdocs\finall oc\includes\functions\sessions.php on line 68

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at d:\program files\apache group\apache\htdocs\finall oc\includes\functions\sessions.php:68) in d:\program files\apache group\apache\htdocs\finall oc\includes\functions\sessions.php on line 68

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at d:\program files\apache group\apache\htdocs\finall oc\includes\functions\sessions.php:68) in d:\program files\apache group\apache\htdocs\finall oc\includes\functions\sessions.php on line 68
اخطار هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.

يادم مياد يه بار ازت پرسيدم جواب ندادي

black_jack_of_black_city : شما يكبار ديگه امتحان كردين و باز با اين مشكل روبرو شدين؟

من فايل زيپ شما رو آپلود كردم و بعد اكستراكت كردم

ترجيح دادم روي لوكال نصبش كنم

بالا