• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر مهم : انتشار نسخه نهايي FarsiCommerce براى عموم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سياست: خوب اين مشكلي كه شما الان بهش اشاره كردين مربوط مي‌شه به ديتابيس شما يعني اشكال از برنامه نيست احتمالا شما به درستي برنامه رو نصب نكردين واسه همين توي ديتابيس اشكالي وجود داره. در ضمن تنظيمات خاصي براي اينكه روي سرور كار كنه نمي خواد و معمولا روي بيشتر سرورهايي كه تا حالا من امتحان كردم به خوبي كار كرده مثلا همين سرور Persian Services كه الان نسخه دمو روي اون فعلاه. در ضمن شما نمي‌تونيد روي هاست مجاني مقدار register_globals رو On كني.
black_jack_of_black_city : خوب اين سوال رو بارها در مورد اين مشكل پرسيدن و من باز مي‌گم شما در اون درايوي كه برنامه سرور رو نصب كردي مثلا درايو C‌برو و يه پوشه به اسم tmp ايجاد كن مشكل حل مي‌شه.
در ضمن مثل اينكه افراد زيادي با اين مورد ورود به قسمت مديريت مشكل دارن و سعي مي‌كنم هرچه سريعتر به اين مسئله رسيدگي كنم.

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
سياست: خوب اين مشكلي كه شما الان بهش اشاره كردين مربوط مي‌شه به ديتابيس شما يعني اشكال از برنامه نيست احتمالا شما به درستي برنامه رو نصب نكردين واسه همين توي ديتابيس اشكالي وجود داره.
.
دوست گرامي
ديتا بيس من در لوكال فاقد اشكال است چرا كه انواع و اقسام برنامه هاي مختلف فروم و ناك را براي تست در آن نصب و اجرا كرده و ميكنم و همگي بخوبي جواب داده الا برنامه اي كه شما معرفي كرديد. ايرادات را هم قبلا نوشتم

در ضمن تنظيمات خاصي براي اينكه روي سرور كار كنه نمي خواد و معمولا روي بيشتر سرورهايي كه تا حالا من امتحان كردم به خوبي كار كرده مثلا همين سرور Persian Services كه الان نسخه دمو روي اون فعلاه. در ضمن شما نمي‌تونيد روي هاست مجاني مقدار register_globals رو On كني.
بنده چون كنجكاو شدم از يكي از دوستان تقاضا كردم براي تست اين برنامه هاست خود را دراختيارم بگذارد و اين هاست داراي كنترل پنل را در اختيار گرفتم و فايلها را با اف تي پي آپلود كردم و يك ديتا بيس هم براي اين منظور ساختم ولي در اين حالت هم مشكل register_globals پديد آمد و روش فعال كردن register_globals را چون نميدانستم مجبور شدم از ادامه عمليات صرفنظر نمايم حال شما بفرمائيد اين مشكلات را بايد چگونه رفع كنم.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
سياست جام من نگفتم مشكل از خود پايگاه داده MySQL‌شماست بلكه گفتم اطلاعات ديتابيس به خوبي نصب نشده و واسه همين ايراد مي‌گيره . در ضمن من يك نسخه آزمايشي روي سايت نصب كردم شما مي‌توني به آدرسه www.persianoc.com بري و از دمو استفاده كني و ببيني كه برنامه هيچ مشكل خاصي در رابطه با اين موضوع نداره.
در رابطه با register_globals بايد بگم كه اين امكان در بعضي از وب سرورها غيرفعال است و كاري هم نمي‌شه كرد و شما قبل از خريد هاست بايد اين مطلب رو از مدير سرور بپرسي. در ضمن در آينده نزديك در رابطه با اين مورد register_globals تغييراتي خواهم داد كه بدون اين مورد هم برنامه به خوبي كار كنه.

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
سياست جام من نگفتم مشكل از خود پايگاه داده MySQL‌شماست بلكه گفتم اطلاعات ديتابيس به خوبي نصب نشده و واسه همين ايراد مي‌گيره . در ضمن من يك نسخه آزمايشي روي سايت نصب كردم شما مي‌توني به آدرسه www.persianoc.com بري و از دمو استفاده كني و ببيني كه برنامه هيچ مشكل خاصي در رابطه با اين موضوع نداره.
در رابطه با register_globals بايد بگم كه اين امكان در بعضي از وب سرورها غيرفعال است و كاري هم نمي‌شه كرد و شما قبل از خريد هاست بايد اين مطلب رو از مدير سرور بپرسي. در ضمن در آينده نزديك در رابطه با اين مورد register_globals تغييراتي خواهم داد كه بدون اين مورد هم برنامه به خوبي كار كنه.
پس ما منتظريم موفق باشيد .

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
خبر مهم :
اين شخص يك كلاه بردار بزرگه واقعا شورشو در آوارده اولين كسي كه اينو فارسي كرده اينه : سيد مهرداد مجتهدي و اين امده به اسم خودش كرده و سايت هر زده ... :lol: واقعا متاسفم

پيشنهاد ميكنم اين صفحه رو ببينيد :

http://www.oscommerce.com/community/contributions,2625/category,all/search,farsi

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
خدمت فرهاد عزيز

دوباره آپلود گرديد

Warning: main(includes/application_top.php): failed to open stream: Permission denied in /home/cpucom/public_html/Finall OC/index.php on line 14

Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/application_top.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cpucom/public_html/Finall OC/index.php on line 14

پرميشن فولدر ها 700 و فايلها 600 ميباشد

دارم قاطي ميكنم ها

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اولا من جواب DTSG رو قبلا دادم ديگه نمي خوام واسش وقت تلف كنم. اگه هر كسي هم فكر مي كنه من دارم كلاه برداري مي كنم مي تونه از برنامه استفاده نكنه . در ضمن اونايي كه منو مي شناسن مي دونم من تا الان توي چه پروژه هايي كار كردم و لازم نيست كه كار شخص محترم ديگه اي رو به جاي كار خودم جا بزنم.
black_jack_of_black_city جان والا من هم ديگه توي ارورهاي تو موندم حالا توي پرميشن فايلها رو به 644 تغيير بده ببين مشكل حل مي شه يا نه . من اون طوري كه از ارور فهميدم مشكل در باز كردن فايل است يا اون فايل وجود نداره يا برنامه حق دسترسي به اون رو نداره.
در ضمن از جوابت به DTSG متشكرم. اين ادامه راه افتاده داره عليه پروژه تبليغات سو مي كنه نمي دونم با من يا پروژه چه مشكلي داره. از اونجايي كه يادم مي ياد تا حالا فقط سعي كردم كار مردم رو راه بندازم.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه رو لوكال نصب كرد؟

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
ميشه رو لوكال نصب كرد؟
نسخه اصلي رو بله !
ولي نسخه فارسي شده جناب zfarhad را من كه نتونستم حالا شما هم بد نيست امتحان كنيد و خبرش رو به ما هم بدهيد.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اين كه دوستان اشاره مي‌كنن به مشكل ادمين خودم هم به اين مشكل پي برده‌ام.
در واقع مشكل موقعي ايجاد مي‌شه كه كاربر از IIS استفاده مي‌كنه نه از Apache كلا روي Apache جواب مي‌ده.
البته قول مي‌دم توي نسخه بدي 100% اين مشكل رو به روشي كاملا معقول حل كنم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نه عزيز 6 ماه چيه؟ من سعي مي كنم سريعا نسخه جديد رو آماده كنم. فقط الان يكم سرم شلوغه در اولين فرصت درستش مي كنم.

teamnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز من اين مديريت فروشگاه رو بصورت لوكال هاست نصب كردم بدون مشكل خيلي هم خوب جواب داد و قرار هست كه يه فروشگاه تا هفته ديگه راه بندازيم

من يه سئوال داشتم اين مطالب مربوط به كپي رايت رو چطور از پايين صفحه بردارم يا تغيير بدم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بازم بحث برداشتن اعلان هاي كپي رايت . من شما رو مجبور نمي‌كنم كه اين علايم رو از پايين سايت برندارين ولي به نظر نمي‌ياد كار درستي باشه. اگه بريد توي سايت اصلي persianoc.com و قوانين كپي رايت رو بخونيد متوجه مي‌شيد كه به شما اجازه همچنين كاري تا وقتي كه از قالب پيش فرض استفاده مي‌كنيد داده نشده ولي اگر باز اصرار داريد مي‌تونيد توي فايل footer.php اطلاعاتي در اين رابطه پيدا كنيد.

ضمنا آخرين خبر از پروژه اينكه من بعد از چندين ماه سعي و تلاش و صحبت با مسئولين sourceforge بلاخره موفق شدم پروژه رو در اين سايت به ثبت برسونم.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزيز دارم روي اين مشكل كار مي‌كنم به اميد خدا در نسخه جديد حل خواهد شد (ببخشيد سرم خيلي شلوغه يكم شايد طول بكشه)

بالا