zfarhad2003
Registered User
سياست: خوب اين مشكلي كه شما الان بهش اشاره كردين مربوط ميشه به ديتابيس شما يعني اشكال از برنامه نيست احتمالا شما به درستي برنامه رو نصب نكردين واسه همين توي ديتابيس اشكالي وجود داره. در ضمن تنظيمات خاصي براي اينكه روي سرور كار كنه نمي خواد و معمولا روي بيشتر سرورهايي كه تا حالا من امتحان كردم به خوبي كار كرده مثلا همين سرور Persian Services كه الان نسخه دمو روي اون فعلاه. در ضمن شما نميتونيد روي هاست مجاني مقدار register_globals رو On كني.
black_jack_of_black_city : خوب اين سوال رو بارها در مورد اين مشكل پرسيدن و من باز ميگم شما در اون درايوي كه برنامه سرور رو نصب كردي مثلا درايو Cبرو و يه پوشه به اسم tmp ايجاد كن مشكل حل ميشه.
در ضمن مثل اينكه افراد زيادي با اين مورد ورود به قسمت مديريت مشكل دارن و سعي ميكنم هرچه سريعتر به اين مسئله رسيدگي كنم.
black_jack_of_black_city : خوب اين سوال رو بارها در مورد اين مشكل پرسيدن و من باز ميگم شما در اون درايوي كه برنامه سرور رو نصب كردي مثلا درايو Cبرو و يه پوشه به اسم tmp ايجاد كن مشكل حل ميشه.
در ضمن مثل اينكه افراد زيادي با اين مورد ورود به قسمت مديريت مشكل دارن و سعي ميكنم هرچه سريعتر به اين مسئله رسيدگي كنم.