• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر مهم : انتشار نسخه نهايي FarsiCommerce براى عموم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
djromty عزیز اسم من فرزاد نیست و فرهاده.
در ضمن فعلا سرم خیلی شلوغه یه امتحانی کردم فعلا نتونستم کاری بکنم ولی بازم سعی می کنم اگه به نتیجه ای رسیدم اطلاع می دم.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام برنامه رو نصب كردم كار ميكنه فقط يه مشكل موقع ايجاد يا ثبت توسط يوزر ارور ميده ولي بعدش كه ميري ميبيني ثبت شده يوزر

Warning: Server Error in c:\program files\easyphp\www\catalog\includes\classes\email.php on line 502

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp\www\catalog\includes\classes\email.php:502) in c:\program files\easyphp\www\catalog\includes\functions\general.php on line 30

اينم ارور مه ميگفتم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
مشکل از تنظیمات سرور ایمیل است برو تو بخش مدیریت تنظیمات درست رو وارد کن مشکلت حل می شه.

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از zfarhad2003 :
djromty عزیز اسم من فرزاد نیست و فرهاده.
در ضمن فعلا سرم خیلی شلوغه یه امتحانی کردم فعلا نتونستم کاری بکنم ولی بازم سعی می کنم اگه به نتیجه ای رسیدم اطلاع می دم.

سلام

آها ok

خوب سرت شلوغه بده داداش كوچيكت از اول هم قرارا بو د همينكار رو كني ! :eek:

فقط مي خواستم بهت بگم كه سعي نكن كار كسي رو كوچيك كني ! ;)

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب من به هيچ وجه نه از اول و نه حالا قصد كوچيك كردن كار شما رو نداشته و ندارم فقط خواستم اشاره كنم كه كساني كه اين برنامه رو نصب مي كنن 100% فايلهاي اينستالر رو به جهت امنيتي پاك كنن.

در ضمن فكر نكنين كم آوردم ها الان زمان امتحانات است انشاالله در اولين فرصت كه وقت كردم خبرش رو بهتون مي دم! :دي

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از zfarhad2003 :
خوب من به هيچ وجه نه از اول و نه حالا قصد كوچيك كردن كار شما رو نداشته و ندارم فقط خواستم اشاره كنم كه كساني كه اين برنامه رو نصب مي كنن 100% فايلهاي اينستالر رو به جهت امنيتي پاك كنن.

در ضمن فكر نكنين كم آوردم ها الان زمان امتحانات است انشاالله در اولين فرصت كه وقت كردم خبرش رو بهتون مي دم! :دي

من منتظر نتيجه هستم ! :blink:

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
من همچنان در انتظار به سر ميبرم !

teamnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزيز نمونه ايي از سيستم مديريت farsicomerce رو میتونین ببین این سایت اولین فروشگاه اینترنتی مبلمان با حمایت از منابع کد باز هستش قبلا از آقای فرهاد زارع بخاطر این سیستم مدیریت محتوا تشکر می کنم

اولین فروشگاه اینترنتی مبلمان

نسخه بتا

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
black_jack_of_black_city جان حق با توئه خیلی سرم شلوغه سریعا نسخه بعدی رو آماده خواهم کرد. واقعا ببخشید.

teamnet جان خوشحالم که تونستی سایت به این خوبی رو با این برنامه راه بندازی بهت تبریک می گم و البته به خاطر حفظ اعلان کپی رایت واقعا ازت متشکرم.

teamnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم گفتم که من یکی از طرفدارای متن باز هستم ببینم فرهاد جان شما قالبه دیگه ایی ندارین ..؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
چرا یکی از دوستان یه قالب دیگه به من داده که دارم فارسیش می کنم وقتی آماده شد می زارم تو سایت.

teamnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اینکارو کنی که خیلی ازت ممنون میشم البته بخش مدیریت هنوز دارای اشکالاتی هستش مثلا اگه اطلات پیش فرض بخشی رو بطور کامل خالی کنی دیگه نمیتونی چیزی اضافه کنی به روایتی قاط می زنه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا تو این تاپیک رو از کجا پیدا کردی آوردی بالا؟!!

من نمی دونم چرا هیچکی اون تاپیک جدید رو که در مورد نسخه جدید زدم نمی بینه!!!!!!!

بالا