• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر مهم : انتشار نسخه نهايي FarsiCommerce براى عموم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشيد چي تموم شده؟ من متوجه منظورتون نشدم؟

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا منظور شما رو از ارسال اين مطلب متوجه نمي‌شم. شما هيچ مدركي واسه اين چيزي كه ادعا مي‌كني ارائه نكردي. و اون لينكهايي رو هم كه دادي اون تاپيكي كه گذاشتي اصلا ربطي به برنامه نداره و يه نفر اومده از يه كار خيلي ساده رو كه حتي برادر كوچيكه من هم مي‌تونه بكنه كرده.
اين آدرس دومي رو هم كه دادي كه در واقع در همون تاپيك اول ذكر شده بود. اون شخصي كه اومده و farsicommerce رو توي دومين gachsaran-bazar خواسته نصب كنه نمي‌دونم به چه علتي اين كار رو نيمه كاره رها كرده و در واقع اصلا برنامه نصب نشده و هركي بخواد مي‌تونه به installer برنامه دسترسي داشته باشه پس مي‌شه گفت هنوز farsicommerce نصب نشده كه هك هم بشه.
اگه دلايلي ديگه‌اي داري حتما بگو تا اگه واقعا مشكلي هم هست من هم بدونم.

NTFS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
واقعا منظور شما رو از ارسال اين مطلب متوجه نمي‌شم. شما هيچ مدركي واسه اين چيزي كه ادعا مي‌كني ارائه نكردي. و اون لينكهايي رو هم كه دادي اون تاپيكي كه گذاشتي اصلا ربطي به برنامه نداره و يه نفر اومده از يه كار خيلي ساده رو كه حتي برادر كوچيكه من هم مي‌تونه بكنه كرده.
اين آدرس دومي رو هم كه دادي كه در واقع در همون تاپيك اول ذكر شده بود. اون شخصي كه اومده و farsicommerce رو توي دومين gachsaran-bazar خواسته نصب كنه نمي‌دونم به چه علتي اين كار رو نيمه كاره رها كرده و در واقع اصلا برنامه نصب نشده و هركي بخواد مي‌تونه به installer برنامه دسترسي داشته باشه پس مي‌شه گفت هنوز farsicommerce نصب نشده كه هك هم بشه.

من كي اين حرف رو زدم كه باگ از farsicommerce بوده من از هكينگ چيزي سر در نميارم يه چيز اينطور ديدم

گفتم اگه در جريان باشي شايد باگ از farsicommerce باشه و هيچ گونه دليلي نداشت

تو اين دنيا خوبي هم نميشه بكني واقعا كه :wacko:

اصلا به من چه بدرك :f34r:

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب NTFS جان ناراحت نشه شاید مقداری تند حرف زدم ازت معذرت می خوام.
والا الان انقدر آدمهای عوضی پیدا می شه که تشخیص خیلی سخت شده. از اینکه به پروژه من اینقدر توجه کردی که خواستی باگهای اون رو گزارش بدی ممنون هستم. اما این یه باگ نبوده و اشکال از طرف نصب کننده ایجاد شده.
بازم از ت معذرت می خوام.

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از NTFS :
سلام

چند روز پيش بود كه يكي از بچه ها يكي از اين FarsiCommerce رو هكيده بود حالا نميدونم باگ از سرور بوده يا FarsiCommerce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=18290&page=7&pp=15

http://www.gachsaran-bazar.com/farsicommerce/catalog/admin/images/icons/athar.HTML

شما کی از من شنیدی که من چنین چیزی گفته باشم !؟ اصلا هیچ ربطی نداره !

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از zfarhad2003 :
يه نفر اومده از يه كار خيلي ساده رو كه حتي برادر كوچيكه من هم مي‌تونه بكنه كرده.

شما هم دوست عزیز ارزش کار رو نیار پایین که حرف نا مربوطی زدی اصلا ربطی به نیمه کاره نصب شدن نداره

من آدرس دو سه تا از همن سایت ها که روش نیمه کاره نصب شده رو میدم دیفیس کن یا بده برادر کوچیکت برات دیفیس کنه !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
djromty من دقیقا نمی دونم روش کار شما چی بوده و چی طوری این کار رو کردی ولی مسلما ربطی به farsicommerce نداشته؟ و اگه این مطلب به گونه ای بوده باشه که ارزش کار شما رو پایین بیاره قصد چنین کاری رو نداشتم و عذر می خوام.

راستی توی حتما آدرس چندتا از اون سایتهای نیمه کار رو بده چون بردار کوچیک من خیلی علاقه به اینجور کارها داره؟ :دی

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از zfarhad2003 :
djromty من دقیقا نمی دونم روش کار شما چی بوده و چی طوری این کار رو کردی ولی مسلما ربطی به farsicommerce نداشته؟ و اگه این مطلب به گونه ای بوده باشه که ارزش کار شما رو پایین بیاره قصد چنین کاری رو نداشتم و عذر می خوام.

راستی توی حتما آدرس چندتا از اون سایتهای نیمه کار رو بده چون بردار کوچیک من خیلی علاقه به اینجور کارها داره؟ :دی

من از سيستم شل گرفتم و Home Page اونو زدم كه تو Zone-h هم ثبت شده

و اما شما اينو ببينم چيكار مي كني ويا برادر كوچي كت چيكار مي كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.ghesti.com/install/

و اينم از مسير config كه قابل خواندن و نوشتن داره ديگه چي مي خواي ببينم چي كار مي كني

http://www.ghesti.com/includes/configure.php

من دوباره سر مي زنم ببينم برادر كوچيكت چه كرده ! :lol:

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Warning: open(/tmp\sess_6109fee54f4d9bd20dee1e7ba2eb771a, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\program files\easyphp\www\farsicommerce-1.0\catalog\includes\functions\sessions.php on line 68
هشدار: فايل پيكر بندي موجود در مسير مقابل قابليت نوشتن برروي خود را دارد: c:/program files/easyphp/www/farsicommerce-1.0/catalog/includes/configure.php. اين موضوع يك خطر امنيتي مهم مي باشد - لطفا اجازه دسترسي اين فايل را به مقدار مناسب تغيير دهيد.
هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.

اين مشكل برا من پيش اومده :)؟؟؟؟

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از atana :
Warning: open(/tmp\sess_6109fee54f4d9bd20dee1e7ba2eb771a, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\program files\easyphp\www\farsicommerce-1.0\catalog\includes\functions\sessions.php on line 68
هشدار: فايل پيكر بندي موجود در مسير مقابل قابليت نوشتن برروي خود را دارد: c:/program files/easyphp/www/farsicommerce-1.0/catalog/includes/configure.php. اين موضوع يك خطر امنيتي مهم مي باشد - لطفا اجازه دسترسي اين فايل را به مقدار مناسب تغيير دهيد.
هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.

اين مشكل برا من پيش اومده :)؟؟؟؟

ذوست عزيز شما بايد permesion فايل sessions.php رو پايين ترين حد يعني 444 بزاريد

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از djromty :
ذوست عزيز شما بايد permesion فايل sessions.php رو پايين ترين حد يعني 444 بزاريد
از كجا چطوري درستش كنم

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
شما احتمالا قصد نصب برروی لوکال هاست رو دارید که سرور قادر به پیدا کردن پوشه tmp نیست.
برای حل این مشکل برید توی درایوی که سرور رو نصب کردین مثلا درایو C و بعد تو خود درایو یه پوشه به اسم tmp ایجاد کنید. مشلتون حل می شه.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
شما احتمالا قصد نصب برروی لوکال هاست رو دارید که سرور قادر به پیدا کردن پوشه tmp نیست.
برای حل این مشکل برید توی درایوی که سرور رو نصب کردین مثلا درایو C و بعد تو خود درایو یه پوشه به اسم tmp ایجاد کنید. مشلتون حل می شه.

ممنون دوست عزيز
يه مشكل ديگه:)

هشدار: فايل پيكر بندي موجود در مسير مقابل قابليت نوشتن برروي خود را دارد: c:/program files/easyphp/www/catalog/includes/configure.php. اين موضوع يك خطر امنيتي مهم مي باشد - لطفا اجازه دسترسي اين فايل را به مقدار مناسب تغيير دهيد.

ميشه بگين چيكار كنم .هر كاري ميكنم بازم همين ارور ميده

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب برای برطرف کردن این مشکل اگه سیستم عامل لینوکس است chmod رو به 644 تغییر بده و یا اگه سیستم عامل ویندوز است برو فایل مربوطه رو پیدا کن و از properties فایل رو در حالت readme قرار بده.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zfarhad2003 :
خوب برای برطرف کردن این مشکل اگه سیستم عامل لینوکس است chmod رو به 644 تغییر بده و یا اگه سیستم عامل ویندوز است برو فایل مربوطه رو پیدا کن و از properties فایل رو در حالت readme قرار بده.

سلام دوست عزيز
من رو لوكال نصب كردم ميشه توضضيح بدي كه چطوري اونو تنظيم كنم و مشكل Configure.php رو حل كنم

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Warning: open(/tmp\sess_da80f5747939556fd55bafeb9e79d546, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\program files\easyphp\www\oscommerce-2.2ms2\catalog\includes\functions\sessions.php on line 67

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp\www\oscommerce-2.2ms2\catalog\includes\functions\sessions.php:67) in c:\program files\easyphp\www\oscommerce-2.2ms2\catalog\includes\functions\general.php on line 29

Warning: open(/tmp\sess_da80f5747939556fd55bafeb9e79d546, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\program files\easyphp\www\oscommerce-2.2ms2\catalog\includes\functions\sessions.php on line 106

Warning: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in c:\program files\easyphp\www\oscommerce-2.2ms2\catalog\includes\functions\sessions.php on line 10
chikar konim be nazare shoma directory tmp ijad kardam dar hame jaa bazam in erorr oo mide
va inam begam ke man dar local nasb kardam ino

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب تمامی موارد رو توضیح دادم که شما پوشه tmp رو درست کن و فایل configure.php رو هم read only کن تمومه.

atana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ok hall shod mamnoonam

Romty

Registered User
لایک‌ها
14
پس چی شد آقا فرزاد من هنوز منتظرم !

بالا