zfarhad2003
Registered User
ببخشيد چي تموم شده؟ من متوجه منظورتون نشدم؟
به نقل از zfarhad2003 :واقعا منظور شما رو از ارسال اين مطلب متوجه نميشم. شما هيچ مدركي واسه اين چيزي كه ادعا ميكني ارائه نكردي. و اون لينكهايي رو هم كه دادي اون تاپيكي كه گذاشتي اصلا ربطي به برنامه نداره و يه نفر اومده از يه كار خيلي ساده رو كه حتي برادر كوچيكه من هم ميتونه بكنه كرده.
اين آدرس دومي رو هم كه دادي كه در واقع در همون تاپيك اول ذكر شده بود. اون شخصي كه اومده و farsicommerce رو توي دومين gachsaran-bazar خواسته نصب كنه نميدونم به چه علتي اين كار رو نيمه كاره رها كرده و در واقع اصلا برنامه نصب نشده و هركي بخواد ميتونه به installer برنامه دسترسي داشته باشه پس ميشه گفت هنوز farsicommerce نصب نشده كه هك هم بشه.
اگه دلايلي ديگهاي داري حتما بگو تا اگه واقعا مشكلي هم هست من هم بدونم.
به نقل از NTFS :سلام
چند روز پيش بود كه يكي از بچه ها يكي از اين FarsiCommerce رو هكيده بود حالا نميدونم باگ از سرور بوده يا FarsiCommerce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=18290&page=7&pp=15
http://www.gachsaran-bazar.com/farsicommerce/catalog/admin/images/icons/athar.HTML
به نقل از zfarhad2003 :يه نفر اومده از يه كار خيلي ساده رو كه حتي برادر كوچيكه من هم ميتونه بكنه كرده.
اين آدرس دومي رو هم كه دادي كه در واقع در همون تاپيك اول ذكر شده بود. اون شخصي كه اومده و farsicommerce رو توي دومين gachsaran-bazar خواسته نصب كنه نميدونم به چه علتي اين كار رو نيمه كاره رها كرده و در واقع اصلا برنامه نصب نشده و هركي بخواد ميتونه به installer برنامه دسترسي داشته باشه پس ميشه گفت هنوز farsicommerce نصب نشده كه هك هم بشه.
اگه دلايلي ديگهاي داري حتما بگو تا اگه واقعا مشكلي هم هست من هم بدونم.
به نقل از zfarhad2003 :djromty من دقیقا نمی دونم روش کار شما چی بوده و چی طوری این کار رو کردی ولی مسلما ربطی به farsicommerce نداشته؟ و اگه این مطلب به گونه ای بوده باشه که ارزش کار شما رو پایین بیاره قصد چنین کاری رو نداشتم و عذر می خوام.
راستی توی حتما آدرس چندتا از اون سایتهای نیمه کار رو بده چون بردار کوچیک من خیلی علاقه به اینجور کارها داره؟ :دی
به نقل از atana :Warning: open(/tmp\sess_6109fee54f4d9bd20dee1e7ba2eb771a, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in c:\program files\easyphp\www\farsicommerce-1.0\catalog\includes\functions\sessions.php on line 68
هشدار: فايل پيكر بندي موجود در مسير مقابل قابليت نوشتن برروي خود را دارد: c:/program files/easyphp/www/farsicommerce-1.0/catalog/includes/configure.php. اين موضوع يك خطر امنيتي مهم مي باشد - لطفا اجازه دسترسي اين فايل را به مقدار مناسب تغيير دهيد.
هشدار: پوشه مربوط به فايلهاي session در مسير مقابل وجود ندارد: /tmp. فايلهاي Session تا وقتيكه اين پوشه ايجاد نشود كار نخواهند كرد.
اين مشكل برا من پيش اومده ؟؟؟؟
از كجا چطوري درستش كنمبه نقل از djromty :ذوست عزيز شما بايد permesion فايل sessions.php رو پايين ترين حد يعني 444 بزاريد
به نقل از zfarhad2003 :شما احتمالا قصد نصب برروی لوکال هاست رو دارید که سرور قادر به پیدا کردن پوشه tmp نیست.
برای حل این مشکل برید توی درایوی که سرور رو نصب کردین مثلا درایو C و بعد تو خود درایو یه پوشه به اسم tmp ایجاد کنید. مشلتون حل می شه.
به نقل از zfarhad2003 :خوب برای برطرف کردن این مشکل اگه سیستم عامل لینوکس است chmod رو به 644 تغییر بده و یا اگه سیستم عامل ویندوز است برو فایل مربوطه رو پیدا کن و از properties فایل رو در حالت readme قرار بده.