• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خبر مهم : انتشار نسخه نهايي FarsiCommerce براى عموم

v_r_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از djromty :
من از سيستم شل گرفتم و Home Page اونو زدم كه تو Zone-h هم ثبت شده

و اما شما اينو ببينم چيكار مي كني ويا برادر كوچي كت چيكار مي كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.ghesti.com/install/

و اينم از مسير config كه قابل خواندن و نوشتن داره ديگه چي مي خواي ببينم چي كار مي كني

http://www.ghesti.com/includes/configure.php

من دوباره سر مي زنم ببينم برادر كوچيكت چه كرده ! :lol:

:lol: :lol: من تازه اینجا را دیدم، ممنون که سایت منو هککردی :happy:
اما دوست خوبم من farsicommerce را فقط برای تست روی سرور نصب کردم و permission را هم عوض نکردم حتی پیغام warning هم هر دفعه نشون داده میشد انا حسش نبود فقط میخواستم ببینم روی سرور من چه جوری جواب میده.
پس زیادم کار سختی نبوده هاااااااا
اما تو یه تشکر به من بدهکاری،من به افتخاراتت اضافه کردم؟!!! :p

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اين سايت www.PersianOC.com كجا غيبش زده؟ چرا ساسپند شده؟

ساسپند نشده ما سرور رو عوض کردیم ولی مخابرات هنوز تویه خواب و متوجه تغییر سرور ما نشده. یکم طول می کشه اگه با پروکسی برین می بینین که سایت کار می کنه ولی با خطوط ایران مشکل داره.
تویه همین دو سه روز حل می شه.

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
سلام فرهاد جان
آره واسه منم مشکل داره ولی با پروکسی مشکلی نداره

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
من با این پیغام خطا چکار باید بکنم ، به هیچکدام از روشهائی که حتی تو سایت اصلی هم گفته جواب نمیده:

Notice: Undefined index: REQUEST_URI in ...\catalog\includes\application_top.php on line 14
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!

چطور باید با استفاده از فایل .htaccess این مشکل رو حل کرد؟؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
من با این پیغام خطا چکار باید بکنم ، به هیچکدام از روشهائی که حتی تو سایت اصلی هم گفته جواب نمیده:

Notice: Undefined index: REQUEST_URI in ...\catalog\includes\application_top.php on line 14
خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!

چطور باید با استفاده از فایل .htaccess این مشکل رو حل کرد؟؟

نیاز به ادیت این فایل نیست.همه هاست ها تو برنامه Cpanel پیش فرض رجیستر گلوبال رو off کردن.چون امکان و خطر هک شدن هست.
هرجایی که نیاز باشه خودت میتونی این مقدار رو فعال کنی. بیا من یه فایل واست می ذارم هر جا که error داد ، تو همون دایرکتوری upload اش کن.
الان لینکش رو بهت میدم....

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
بیا اینم لینکش .....
موفق باشی.

فایل های ضمیمه

• php.zip
    137 بایت · نمایش ها: 40

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
ماژول پرداخت الکترونیک رو کسی نداره؟

parato

Registered User
لایک‌ها
1
کمک sitemap فرسی کامرس رو چطوری بسازم

iranwebshop.com

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام بعد از مدتها کار بر روی فروشگاه امکاناتی به سیستم اضافه کردیم که به اعضای سایت برای معرفی سایت پورسانت پرداخت شود.

برای درک بهتر تغییرات فایل زیپ شده ای زیر حاوی عکسهای فروشگاه را دانلود کنید

http://www.iranwebshop.net/shop-network.zip

برخی از امکانات جدید

1-در موقع ثبت نام کاربر نام بانک واقعی از کاربر دریافت می شود برای واریز پورسانت به حساب او
2-یک شماه مخصوص و کد معرف کاربری برای کاربر ایجاد می شود که بتواند د اینترنت با آنکد تبلیغ کند و مشتری به فروشگاه معرفی کند که زیر مجموعه او شود
3-در حساب کاربری زیر مجموعه های معرفی شده از طرف کاربر مشخص می شوند با توضیخاتی از قبیل کالاهای خرید شده و مشخصات آنها و مبالق دریافت شده
4-کاربر می تواند با بانک مجازی خود و پورسانهایی که دریافت کرده کالا خریداری کند
5-امکان شارژ حساب کاربری اعضا برای خرید از حساب کاربری فراهم شده است
6-در بخش مدیریت امکانی ایجاد شده که مدیر سایت بتواند بر اساس تعداد کالای خرید شده و یا در صدی از مبلغ کالا به اعضای سایت پورسانت پرداخت کند.
7-مراحل پورسانت دهی به این صورت است که شخصی به نام A اولین بار در فروشگاه ثبت نام می کند و کالایی می خرد شخص A کد معرف خود را در اینترنت تبلیغ می کند و شخص B زیر مجموعه او می شود اگر شخص B کالایی خرید کرد به شخص A پورسانتی پرداخت می شود و اگر دوباره شخص B کالایی خرید کرد به خود او پورسانت پرداخت می شود این یک سیستم نت ورک مارکتینگ سالم است
در واقع اولین بار که کسی کالایی می خرد پورسانت به بالاسری او پرداخت می شود و بعد از آن به خود شخص خرید کننده کالا
8- امکان تغییر مشخصات بانک مجازی و پروفایل اعضا فراهم شده است
9-مدیر کل سایت امکان مدیریت کامل انتقالات حذف و ویرایش بانک مجازی کاربران را دارد.
10-بعد از اینکه کالا تماما خرید شد و مشخص شد که مشتری پول کالا را به حساب مدیر سایت وارد کرده پورسانت معرف پرداخت می شود البته فقط عدد آن در بانک مجازی چون مدیر سایت باید بعدا بعد از درخواست کاربر در فرصت مناسب پورسانت کاربر را به بانک واقعی واریز کند البته کاربر می تواند قبل از اینکه در خواست واریز به حساب واقی را کند از پورسانت خود نیز از محصولات سایت خرید کند
11-امکان ایجاد صفحات اضافی در سایت با فرمت html فراهم شده و کاربر می تواند در قسمت نمایش اطلاعات سایت به هر تعداد صفحه مانند اخبار مقالات سوال و جواب و غیره ایجاد کند.
12-امکان ویرایش پیغام اول سایت با فرمت html فراهم شده است
13-امکان ارسال شماره سریال فیش خرید و تائید آن توسط مدیر سایت در بخش مدیریت سایت فراهم شده است
14-ادیتور پیشرفته برای ارسال کالا در سایت
15-یک باکس جدید برای تبلیغات و یا شماره حساب مدیر سایت که بتواند شماهر حساب و یا تبلیغاتی در سایت نمایش دهد
و امکانات بسیار پیشرفته دیگر که در فایل زیپ شده بالا می تواند ببینید

در ضمن سایت زیر با امکانات بالا برای فروش ساعت راه اندازی شده است

http://www.watch110.com

اگر کسی نظری سوالی یا پیشنهادی داشت در این تاپیک مطرح کند یا با تلفن 09133135582 تماس بگیرید تا در اولین فرصت جواب دهم با تشکر از شما دوستان عزیز

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خطاي زير مانع ادامه كار برنامه نصب است:

فايل پيكربندي وجود ندارد, يا سطح دسترسي مناسب براي آن تعريف نشده است.

لطفا عمليات زير را انجام دهيد:
cd e:/inetpub/wwwroot/farsicommerce-1.0/catalog/includes/
touch configure.php
chmod 706 configure.php
cd e:/inetpub/wwwroot/farsicommerce-1.0/catalog/admin/includes/
touch configure.php
chmod 706 configure.php

اگر حق دسترسي chmod 706به خوبي كار نمي كند,لطفا از حق دسترسي chmod 777 استفاده كنيد.

اگر شما اين برنامه نصب را تحت محيط Microsoft Windows اجرا مي كنيد, سعي كنيد نام فايل پيكربندي موجود را تغيير دهيد و سپس يك فايل ديگر با همان نام ايجاد كنيد.

این ارور یعنی چی پرمیژن رو از کجا 777 کنم؟
اسم فایل رو تغییر داردم یه فایل نو با اسم کانفیگور.پی اچ پی درست کردم ولی نشد.
کانفیگور پی اچ پی رو هم RAEAD ONLY کردم.
سیستم هم ویندوزه دیتا بیس مای اس کیو ال.
پی اچ پی معمولی استفاده می کنم
ریجیستر گلوب رو آن کردم
سشن ها رو هم رو دیتا بیس ذخیره می کنم.
پوشه تمپ هم رو درایو هست

این مشگل پرمیژن ها حل شد ولی یه مشگل دیگه وجود داره
نصب كننده نسخه جديد

پيكربندي FarsiCommerce

Warning: fopen(e:/inetpub/wwwroot/farsicommerce-1.0/catalog/includes/configure.php): failed to open stream: Permission denied in e:\inetpub\wwwroot\farsicommerce-1.0\catalog\install\templates\pages\install_7.php on line 211

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in e:\inetpub\wwwroot\farsicommerce-1.0\catalog\install\templates\pages\install_7.php on line 212

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in e:\inetpub\wwwroot\farsicommerce-1.0\catalog\install\templates\pages\install_7.php on line 213

Warning: fopen(e:/inetpub/wwwroot/farsicommerce-1.0/catalog/admin/includes/configure.php): failed to open stream: Permission denied in e:\inetpub\wwwroot\farsicommerce-1.0\catalog\install\templates\pages\install_7.php on line 266

Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in e:\inetpub\wwwroot\farsicommerce-1.0\catalog\install\templates\pages\install_7.php on line 267

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in e:\inetpub\wwwroot\farsicommerce-1.0\catalog\install\templates\pages\install_7.php on line 268
پيكربندي برنامه با موفقيت به پايان رسيد!

که نه به قسمت فروشگاه می تونم دسترسی داشته باشم نه به قسمت مدیریت.

اینترنت اکسپلورر اینو می نویسه:"You are not authorized to view this page"

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا به مشگلات این فروشگاه لعنتی پاسخگو نیستن؟
من این پست رو که زدم 10 نفر میاد می نویسه که مجبور نیستی استفاده کنی ما هم مجبور نیستیم جواب بدیم ولی این پست دو روزه اینجاست کسی ننوشته که مثلا من نمی دونم!

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
خب مشخصه که نمی‌تونه این فایل رو بخونه دیگه :
e:/inetpub/wwwroot/farsicommerce-1.0/catalog/includes/configure.php

ظاهراً اجازه دسترسی نداره!

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست عزیز الان ارور های پایین رو می ده بالایی ها حل شده و من هم ادیت کرده بودم که اونا حل شده الا با پایینی ها مشگل دارم.

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
من هم پایینی‌ها رو می‌گم چون نمی‌تونه فایل رو باز کنه و پرمیژن دیناید می‌ده!

arshiaemami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک شرکت معتبر بین المللی برای تکمیل پرسنل فروشگاه خود در شهر آلمهولت سوئد استخدام می نماید.
شغل های مورد نیاز:
- مدیر پروژه
- طراح وب سایت و برنامه نویس وب
- متخصص شبکه (لینوکس و ویندوز)

رشته های مرتبط: صنایع - مدیریت - مدیریت اجرایی - مدیریت (مدیریت پروژه) - مهندسی نرم افزار - مهندس کامپیوتر - مهندسی فناوری اطلاعات IT

"لازم به ذکر است محل کار کشور سوئد می باشد و متقاضیان پس از پذیرفته شدن برای همکاری به کشور سوئد خواهند رفت "
برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره موبایل
(امامی)09378301574
[email protected]
تماس بگیرید
زمان ثبت نام محدود است

فایل های ضمیمه

• upload_2014-4-9_11-57-17.png
    upload_2014-4-9_11-57-17.png
    264 بایت · نمایش ها: 2

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها