• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداحافظی با پی تی......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
یه روز وارد فروم میشی
و یادت نیست که اون روز یک خردادِ
به خودت میای و میبینی دیگه نمیتونی پیام جدیدی بزاری...
از اون روز تا ابد...
همه ما یه خاطره میشیم همه ما کاربرایی که سالها اینجا دورهم بودیم به فروم سر زدیم باعث خنده و غم همدیگه شدیم و اینجا زندگی کردیم ...
فقط یه خاطره دور از همه ما باقی می مونه....
و چند سال دیگه که فروم کلا" پاک بشه همه ما با همه خاطراتمون در اینجا تا ابد فراموش میشیم ...
و سالها بعد که مرگ ما رو با خودش می بره دیگه کسی یادش نمیاد که روزی یه پی تی بود که برای خیلی از ما زندگی بود .....

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
azaton.gif

post.gif

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
آخر مشخص نشد که استاد چاک نوب قرار شد از پی تی کوچ کنند کجا؟

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
یه روز بالاخره هکسره رو یاد میگیری و اون روز قطعا یک خرداده

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
مجموعه کتابهای 11 جلدی افتک شناسی که هرکدام 900 صفحه هستند رو مطالعه کنید. البته جلد یازدهم هرگز چاپ نشد
جلد یازدهمش به زبان اسپانیایی هست, جناب @مترجم باید زحمت ترجمه اش رو بکشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
Screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۴_۱۶۱۵۲۷.jpg
آغاز :
23 اکتبر 2005 برابر اول آبان 1384

پایان:
23 می 2023 برابر اول خرداد 1402

معادل 18 سال

اگه اشتباه نکنم
هر چند از سال 1382 بعنوان مهمان و وب گردی به پی تی سر میزدم (بخش ماهواره داشت)

اون زمان‌ها دوران فروم ماهواره بود، یادش گرامی باد.... :D

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
خوب کب پی تی که قرار نیست ۱
مشاهده پیوست 1325976
آغاز :
23 اکتبر 2005 برابر اول آبان 1384

پایان:
23 می 2023 برابر اول خرداد 1402

معادل 18 سال

اگه اشتباه نکنم
هر چند از سال 1382 بعنوان مهمان و وب گردی به پی تی سر میزدم (بخش ماهواره داشت)

اون زمان‌ها دوران فروم ماهواره بود، یادش گرامی باد.... :D
خوب کل پرشین‌تولز که قرار نیست ۱ خرداد بسته بشه. بازارچه ۱ خرداد بسته میشه و باقی قسمتها هم به تدریج ... البته اونطوری که از نوشته مدیرها بر میومد...

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
خوب کب پی تی که قرار نیست ۱

خوب کل پرشین‌تولز که قرار نیست ۱ خرداد بسته بشه. بازارچه ۱ خرداد بسته میشه و باقی قسمتها هم به تدریج ... البته اونطوری که از نوشته مدیرها بر میومد...
Read only
دیگه نمیشه تراوشات ذهنی، مکتوب کرد... :D

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
راه حلش اینه که افتک سایت رو بخره, فکر کنم با یک میلیارد احسان از خداش باشه که بفروشه. یک میلیارد هم پولی برای افتک نیست, پول 6 ماه چایی شرکتشون هم نمیشه, می گفت تو شرکتشون چایی زعفرانی با شکلاته خارجی سرو می کنن. خلاصه اینهمه پول رو افتک میخواد چیکار کنه؟ آدم تو قبر یک ریال هم با خودش نمی تونه ببره, جدا از این مگه هی نمیگه من به مردم کمک می کنم و کار خیر میکنم و از این حرفها, خوب الان وقت عمله دیگه, کلی آدم از بازارچه اینجا دارن نون می خورند که قراره بیکار بشن از سر استیصال رفتن یه فروم زدن که پشه هم پر نمی زنه, آدم در جامعه باید همچون بشر در اجتماع کمی انسان باشد و انصاف داشته باشد, چه کاری بهتر و پرثواب تر از این عمل.

الان میاد میگه من که حرفی ندارم احسان نمی فروشه چند تا اسمایلی هم میزاره تنگش و مساتمالی می کنه میره :mad::mad:, جدی ازش بخواین که فروم رو بخره
@Webmoney-XCH

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
راه حلش اینه که افتک سایت رو بخره, فکر کنم با یک میلیارد احسان از خداش باشه که بفروشه. یک میلیارد هم پولی برای افتک نیست, پول 6 ماه چایی شرکتشون هم نمیشه, می گفت تو شرکتشون چایی زعفرانی با شکلاته خارجی سرو می کنن. خلاصه اینهمه پول رو افتک میخواد چیکار کنه؟ آدم تو قبر یک ریال هم با خودش نمی تونه ببره, جدا از این مگه هی نمیگه من به مردم کمک می کنم و کار خیر میکنم و از این حرفها, خوب الان وقت عمله دیگه, کلی آدم از بازارچه اینجا دارن نون می خورند که قراره بیکار بشن از سر استیصال رفتن یه فروم زدن که پشه هم پر نمی زنه, آدم در جامعه باید همچون بشر در اجتماع کمی انسان باشد و انصاف داشته باشد, چه کاری بهتر و پرثواب تر از این عمل.

الان میاد میگه من که حرفی ندارم احسان نمی فروشه چند تا اسمایلی هم میزاره تنگش و مساتمالی می کنه میره :mad::mad:, جدی ازش بخواین که فروم رو بخره
@Webmoney-XCH
نه من نظرم منفیه.

Read only
دیگه نمیشه تراوشات ذهنی، مکتوب کرد... :D
اون خبر قطعی اینترنت برای کنکور هم تراوش ذهنی بود یعنی؟!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

@Webmoney-XCH
اگر دسترسی کاربرها رو قطع کنن که کسی نتونه اطلاعاتشو پاک کنه، من خریدارم :D

20230515_131534.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا