- نوشتهها
- 814
- لایکها
- 12,577
قبول نیست. با همون ان 70 عکس بگیر تا باور کنیم عکس جعلی نیست
سر ان 70 سمت چپ تصویر پیداست
قبول نیست. با همون ان 70 عکس بگیر تا باور کنیم عکس جعلی نیست
مگه مریضی؟ ما میخوایم تو سایت رو بخری که بسته نشه و ما بهش دسترسی داشته باشیم و ازش استفاده کنیم.
مگه مریضی؟ ما میخوایم تو سایت رو بخری که بسته نشه و ما بهش دسترسی داشته باشیم و ازش استفاده کنیم.
به افتک باید دستور را واضح و بطور کامل داد, مثلا بهش بگی یه سطل ماست بخر, میخره بعد میندازه تو جوب, باید دقیق بگید, ماست رو بخر بیار خانه و بگذار داخل یخچال و بعد از یخچال فاصله بگیر و برو دنبال کارت
اصلا کی گفته که تو افتک هستی که میای به این سوال که برای افتک است، جواب میدی؟!!!اولش ببندن که ارزشی های پی تی نتونن پیغام های خصوصیشون رو پاک کنن، بعدش که من کپی کردم، بازش میکنم
اصلا کی گفته که تو افتک هستی که میای به این سوال که برای افتک است، جواب میدی؟!!!
بی خود و بی جهت خودت را بجای افتک جا زدی آنهم با یک آیدی بی ربط و تقریبا زشت! افتک هر کی و هر طور هست، چه مهربان، چه خشن، چه با شعور، چه بی شعور، چه دانشمند، چه بی سواد، چه عاقل، چه بی عقل، چه جوان، چه پیر، مسلما تو اصلا و ابدا افتک نیستی!
من در عجبم که برخی از کاربرها به تو میگن افتک!
اتفاقا تو همه فیلم ها و داستان ها پایان باز بهترهپی تی تموم شد و افتک خالی بند همچنان یکسری مدارک و شواهد برای من و @مترجم آپلود نکرد
فقط دلار داره و چندتا یورو
مردود شدی. ان 70 لبه کروم رنگ نداره.سر ان 70 سمت چپ تصویر پیداست
اصلا کی گفته که تو افتک هستی که میای به این سوال که برای افتک است، جواب میدی؟!!!
بی خود و بی جهت خودت را بجای افتک جا زدی آنهم با یک آیدی بی ربط و تقریبا زشت! افتک هر کی و هر طور هست، چه مهربان، چه خشن، چه با شعور، چه بی شعور، چه دانشمند، چه بی سواد، چه عاقل، چه بی عقل، چه جوان، چه پیر، مسلما تو اصلا و ابدا افتک نیستی!
جواد فقط جواد یزدانی
به اخر پی تی داریم نزدیک میشیم کم کم بابد ببرمت تلگرام پیش خودموناولش ببندن که ارزشی های پی تی نتونن پیغام های خصوصیشون رو پاک کنن، بعدش که من کپی کردم، بازش میکنم
حالا جدای از موضوع افتک اصلی یا تقلبی/ شما تا حالا تو پاتوق پستی نداده بودید چطور شد راهتون افتاد اینوری؟اصلا کی گفته که تو افتک هستی که میای به این سوال که برای افتک است، جواب میدی؟!!!
باید افتک رو با لیموزین بصورت اختصاصی به گروه مون تو تلگرام منتقل کنیمبه اخر پی تی داریم نزدیک میشیم کم کم بابد ببرمت تلگرام پیش خودمون
پی تی تموم شد و افتک خالی بند همچنان یکسری مدارک و شواهد برای من و @مترجم آپلود نکرد
فقط دلار داره و چندتا یورو
نخیرم. داره
مشاهده پیوست 1326029
اه اه ارمان جونتآرمان جونم اجازه نمیدهمشاهده پیوست 1326030
سوختی، این رنگ نقره ایِ، درضمن افتک اصلا گوشیش ان 70 نبود /نخیرم. داره
مشاهده پیوست 1326029
گوشی افتک نوکیا 6630 بود نه n70سوختی، این رنگ نقره ایِ، درضمن افتک اصلا گوشیش ان 70 نبود /
لبه اونی که میگی ان 70 هست رنگ کروم هست (یا رنگ استیل براق)
مشاهده پیوست 1326033
لبه ان 70 نقره ای هست. کلا شکلش فرق داره.
مشاهده پیوست 1326034