اره حیفدو روز دیگه پی تی بسته میشه انگار همین دیروز بود @AloneFly تاپیک زد چگونه خودآزمایی نکنیم... همون که الان دکون دستگاه زده
6630 هم نبود. لو نده. D:گوشی افتک نوکیا 6630 بود نه n70
اصلا نمیدونم چی بگم. اوضاع خیلی مشکوکه. اما من بالای 90 درصد احتمال میدم که دلار در هیچ شرایطی زیر 50 نیادافتک میخوام یه بار حجم بالا جنس بردارم از یه شرکتی، از اون ور میگم نکنه اینها برن جام زهر بنوشن بمونه رو دستم
سوختی، این رنگ نقره ایِ، درضمن افتک اصلا گوشیش ان 70 نبود /
لبه اونی که میگی ان 70 هست رنگ کروم هست (یا رنگ استیل براق)
مشاهده پیوست 1326033
لبه ان 70 نقره ای هست. کلا شکلش فرق داره.
مشاهده پیوست 1326034
گوشی افتک نوکیا 6630 بود نه n70
خیلی هم بچه خوبیه. تا چش مصطفی درآداه اه ارمان جونت
بچه بی تربیت و لوس
خوب شد شرش نیوفتاد گردن من جاش یه ارمان دیگه اومد که با هیچکس عوضش نمیکنم
تا خودت رو افتک جا نزنیگیر دادین ها. اون که تو عکس بود ان 70 ـه. یه 6680 هم دارم. تنها فرقشون دوربین سلفیشونه که 6680 گرده و ان 70 مربعی
تا خودت رو افتک جا نزنی
- گوشی افتک 6680 بود، فیرمور ان 70 انداخته بود روش، توی اگزیف ان 70 نشون میداد
در ضمن اینا شبیه هستن؟!
اون موقع اینقدر از این گوشیا برامون می اومد، مشتریا گوشی رو تازه خریده بودن اما ویروسی بود. مدام گوشی ری استارت میشد یه روش ابداع کردم درست شون کردم.
مشاهده پیوست 1326046
مشاهده پیوست 1326047
خوبه خودت رو لو دادی. اون اسکناسا بالای 20 هزار دلار هستن. قاچاق محسوب میشه اسکرین شات از تمام پستات میگیرم برای مالیات می فرستم تا چشت دراد . چش سفیدمشاهده پیوست 1326048
چشت درآد
اون عکس دلاره هم سمت چپش همین گوشی ان 70 بود. فقط از بالا عکس گرفته بودم، قسمت مشکی نیفتاده بود
نگا چش سفید با این تورم 50 درصدی دنبال سود 8 درصده. حداقل بزار تو صندوق درامد ثابت ماهی 2 درصد میدهنخیرم. داره
مشاهده پیوست 1326029
خود دلار دیگه ممکنه گیر نیاد چه برسه قیمتشاصلا نمیدونم چی بگم. اوضاع خیلی مشکوکه. اما من بالای 90 درصد احتمال میدم که دلار در هیچ شرایطی زیر 50 نیاد
نگا چش سفید با این تورم 50 درصدی دنبال سود 8 درصده. حداقل بزار تو صندوق درامد ثابت ماهی 2 درصد میده
محاسبه سود:
مبلغ سود 3 میلیون . موجودی 3-429 میلیون (بر فرض اینکه این یک ماه به موجودیش دست نزده باشه). 3 میلیون تومن 0.7 درصد 426 میلیون تومنه. ماهی 0.7 درصد سالی 8.5 درصد /:
میذاشتی صندوق درامد ثابت 8.5 میلیون سود میداد
بیا اینم لو داد، از مرفه بی درد ها هست / فقط ته حسابش 459 میلیون تومنه، شاید اندازه مانده حساب کل پاتوقیونسودش 10 درصدهمشاهده پیوست 1326050حداقل موجودی ماه رو مبنا قرار میدن
من هفت سر عائله دارم. همیشه باید یه مقداری ته حسابم باشه. نمیتونم هر دقیقه برم دلار بفروشم که اون صندوق و 1 درصد اضافه هم به درد بچه های ضد پاتوق بازارچه میخوره، بچه های پاتوق برای صنار سه شاهی به خودشون زحمت نمیدن
آقا من یه سوال جدی دارم گفته بودی دلار به ۱۰۰ برسه اقتصاد نابود میشه رسیدن که میرسه بعد اون به نظرت نزام میمونه یا نه؟(غلط املایی دلیل مکانیکی دارد)سودش 10 درصدهمشاهده پیوست 1326050حداقل موجودی ماه رو مبنا قرار میدن
من هفت سر عائله دارم. همیشه باید یه مقداری ته حسابم باشه. نمیتونم هر دقیقه برم دلار بفروشم که اون صندوق و 1 درصد اضافه هم به درد بچه های ضد پاتوق بازارچه میخوره، بچه های پاتوق برای صنار سه شاهی به خودشون زحمت نمیدن
پژو پارس قراضه مدل ۸۴ رو هنوز استفاده میکنه؟بیا اینم لو داد، از مرفه بی درد ها هست / فقط ته حسابش 459 میلیون تومنه، شاید اندازه مانده حساب کل پاتوقیون
بعد گوشیش ان 70، خسیس. حداقل یه a34 بگیر کیفیت عکسات مال 10 سال پیشه / ماشینش هم پژو پارس فرسوده
نکرده حداقل یه تایمر شمارش معکوس بزاره ادم بدونه دقیقا چقدر وقت داره ...چجور ادمینی هست خدا عالمه فقطسه روز دیگه احسان ادمین میاد قبل از اذان صبح حکم رو اجرا میکنه
اره بعدشم منفجر بشهنکرده حداقل یه تایمر شمارش معکوس بزاره ادم بدونه دقیقا چقدر وقت داره ...چجور ادمینی هست خدا عالمه فقط