• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداحافظی با پی تی......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
فکرم درگیر اون شتیه که احسان با بستن فروم منتشر میکنه :

دوستان گرامی ممنون که بودید و بودیم 😂😂😂

@Mazi
@Hamid2day

خداوکیلی بیاید بگید ماهی چند میگرفتید ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

upir

Registered User
لایک‌ها
184
خخخخ
فعلا قرار هست بازارچه فعالیتش محدود شه.
این سناریو محتمل هست :
با توجه به اینکه دیگه هیشکی نمیتونه مجانی کار کنه با هزینه های سنگین سرور :
بازارچه ابتدا محدود و بسته میشه
بعد چند وقت :
افرادی که میخوان به بازارچه دسترسی ارسال داشته باشند اشتراک تهیه کنند
اینطوری اسپمرها هم الک میشن

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
این سناریو محتمل هست :
با توجه به اینکه دیگه هیشکی نمیتونه مجانی کار کنه با هزینه های سنگین سرور :
بازارچه ابتدا محدود و بسته میشه
بعد چند وقت :
افرادی که میخوان به بازارچه دسترسی ارسال داشته باشند اشتراک تهیه کنند
اینطوری اسپمرها هم الک میشن
دوست عزیز ادمین اصلی اصلا پشیزی برای این محیط اهمیت قائل نیست
پُر واضحه که قرار نیست همچین اتفاقی بیفته وگرنه میومد چهار تا پیام احساسی میزاشت که کمی از لحاظ احساسی یه هایپی ایجاد کنه (مثل بنزینِ روی آتیش) که با استارت مجدد فروم هم بسیاری از کاربر ها با ارز پوزش برن دستشو ببوسن و بابت راه اندازی مجدد(هر چند با وجود پولی شدن) ازش سپاس گذار باشن و قدرشو بدونن( :p )
مشخصه که اصلا توی این فاز نیستش و کلا فقط میخواد بره و این جمله رو هم هر از چند گاهی وقتی مدیران فروم برای پیگیری قضیه بهش پیام میدن زمزمه میکنه => فقط بزارینننننننن برممممممممممممممممم مننن:)cry:)

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این سناریو محتمل هست
به تعداد یوزر های آنلاین نگاه کنید، امروز صبح 13 نفر بودن الان 20 نفر و نهایتش به 30 نفر میرسن. قبلا صد نفر به بالا آنلاین داشت. حالا احسان ادمین بگه برگردید بیایید اینجا براتون :poop: بازم کسی اعتماد نمیکنه بیاد. منم رفتم فروم های دیگه اصلا همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنم بیام پست بزارم. به غیر از پست بازارچه ای دیگه هیچ فعالیتی نمیکنم. بجای نوشتن روی سایت های دیگران، روی سایت خودم مطلب مینویسم یا سایتی که بفهمم یک نفر مثل احسان پشتش نیست و یک نفر تصمیم گیرنده نیست. مثل توییتر، لینکدین و...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به تعداد یوزر های آنلاین نگاه کنید، امروز صبح 13 نفر بودن الان 20 نفر و نهایتش به 30 نفر میرسن. قبلا صد نفر به بالا آنلاین داشت. حالا احسان ادمین بگه برگردید بیایید اینجا براتون :poop: بازم کسی اعتماد نمیکنه بیاد. منم رفتم فروم های دیگه اصلا همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنم بیام پست بزارم. به غیر از پست بازارچه ای دیگه هیچ فعالیتی نمیکنم. بجای نوشتن روی سایت های دیگران، روی سایت خودم مطلب مینویسم یا سایتی که بفهمم یک نفر مثل احسان پشتش نیست و یک نفر تصمیم گیرنده نیست. مثل توییتر، لینکدین و...
احسانو دور ننداز 😫 احسان اونقدرم بدرد نخور نیست 😭

پ.ن یه طور میگی اشتباه کردم فعالیت کردم رفتم فروم دیگه همچین اشتباهی نمیکنم انگار کل پستات علمی و حل معادلات کوانتومی و بحث درباره نجوم بوده:D
مرد حسابی کل حرفات اسپم جنسی بوده یکی مثل تو رو با این اسپمات اصلا فروم دیگه راه نمیدن که بخوای حتی پست بزنی مستقیم بن دایم ت میکنن بعد اومدی اینجا تازه کلاسم میذاری نه اشتباه کردم فعالیت کردم :oops:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
احسانو دور ننداز 😫 احسان اونقدرم بدرد نخور نیست 😭

پ.ن یه طور میگی اشتباه کردم فعالیت کردم رفتم فروم دیگه همچین اشتباهی نمیکنم انگار کل پستات علمی و حل معادلات کوانتومی و بحث درباره نجوم بوده:D
مرد حسابی کل حرفات اسپم جنسی بوده یکی مثل تو رو با این اسپمات اصلا فروم دیگه راه نمیدن که بخوای حتی پست بزنی مستقیم بن دایم ت میکنن بعد اومدی اینجا تازه کلاسم میذاری نه اشتباه کردم فعالیت کردم :oops:
تو چی کار کردی؟
بجز پست های کاسه شعر سیاسی دیگه چی گذاشتی؟
عمری از سر و کله شاش زاده رضا پهلوی بالا رفتین و دیدید که چطور براتون رید
خوراکشون یکی مثل تو هست یه چهل سالی سرکارتون بزاره. کی** شدید این همه مدت پهلوی غوز هم براتون نداد . فقط سسش رو کرد شرابش رو خورد تریاکشم کشید و داره زندگیش رو می‌کنه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تو چی کار کردی؟
خوراکشون یکی مثل تو هست یه چهل سالی سرکارتون بزاره. کی** شدید این همه مدت پهلوی غوز هم براتون نداد . فقط سسش رو کرد شرابش رو خورد تریاکشم کشید و داره زندگیش رو می‌کنه.
جوابت چه ربطی به پست من داره مونگول خان :ROFLMAO:
دارم میگم گوز کلاس نزار یکی مثل تو برای فرومها سم خالص هستی و در جا بن دایم ت میکنن اینکه اینجا گذاشتن فعالیت کنی تازه لطف بهت کردن :D تو فروم دیگه ای بودی درجا بن دایم بودی

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
تو چی کار کردی؟
والا بوخودا اگه یه موی رضا خان کبیر تو این شاهزاده بود الان وضعمون این نبود

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
آقا من یه سوال جدی دارم گفته بودی دلار به ۱۰۰ برسه اقتصاد نابود میشه رسیدن که میرسه بعد اون به نظرت نزام میمونه یا نه؟(غلط املایی دلیل مکانیکی دارد)😁

من کی و کجا همچین حرفی زدم. دلار به 100 میلیون هم برسه، اتفاق خاصی نمیفته

حکومت مصطفی اصلا نزام نیست. مجموعه ای از گروه های مافیاییه که در کنار هم فعالیت دارند. اکثر کشورها هم از فعالیت مافیایی اینها به نحوی منتفع میشن، لذا به نظر من مصطفی تا 100 سال دیگه موندنیه، مگر اینکه ابرقدرت ها بین خودشون در تقسیم مستعمرات تصمیم دیگری بگیرن

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من کی و کجا همچین حرفی زدم. دلار به 100 میلیون هم برسه، اتفاق خاصی نمیفته

حکومت مصطفی اصلا نزام نیست. مجموعه ای از گروه های مافیاییه که در کنار هم فعالیت دارند. اکثر کشورها هم از فعالیت مافیایی اینها به نحوی منتفع میشن، لذا به نظر من مصطفی تا 100 سال دیگه موندنیه، مگر اینکه ابرقدرت ها بین خودشون در تقسیم مستعمرات تصمیم دیگری بگیرن
تو قسمت دلار کارو سرمایه گفته بودی به 100 برسه ریال بی ارزش میشه

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
photo_2023-05-18_13-56-44.jpgphoto_2023-05-18_13-56-36.jpg

اینم تفاوت pt و pcpin
از راست اولی پی سی پین و دومی پرشین تولز
فقط تعداد کاربر های مهمان!!!!!!
اینه که میگم نمیشه هویت این فروم رو به فروم دیگه ای منتقل کرد
در ماه هر ماه یه سری از کاربر های فعال غیر فعال میشن و جاشون رو میدن به یه سری از این کاربر های مهمان که تصمیم گرفتن ثبت نام کنن و میشن کاربر فعال این فروم
ولی اون ثبت خبری از کاربر جدید نیست!!!
مثل این میمونه که جمعیت یه کشور روز به روز پیر و پیر تر بشه به این دلیل که با پیر شدن هر فرد یک کودک جدید جاشو نگیره..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا