sys_co2
Registered User
- نوشتهها
- 1,097
- لایکها
- 4,835
- جـایـی کـه عشـق قـانـونـه ! جـُرم نـیست.
افتک رو تحت فشار نزارین ، خوبیت نداره این دم آخری
هنوز به آخر نرسیدیم...فکرم درگیر اون شتیه که احسان با بستن فروم منتشر میکنه :
دوستان گرامی ممنون که بودید و بودیم
@Mazi
@Hamid2day
خداوکیلی بیاید بگید ماهی چند میگرفتید ؟
هنوز به آخر نرسیدیم...
آهای....
خخخختو همه تاپیکا حلوا پخش میکنن که
این " آهای .." خودش سی ثانیه صدا داشت
یه پول سیاه هم نمیدن فقط استثمار میکنن ادم روفکرم درگیر اون شتیه که احسان با بستن فروم منتشر میکنه :
دوستان گرامی ممنون که بودید و بودیم
@Mazi
@Hamid2day
خداوکیلی بیاید بگید ماهی چند میگرفتید ؟
این سناریو محتمل هست :خخخخ
فعلا قرار هست بازارچه فعالیتش محدود شه.
دوست عزیز ادمین اصلی اصلا پشیزی برای این محیط اهمیت قائل نیستاین سناریو محتمل هست :
با توجه به اینکه دیگه هیشکی نمیتونه مجانی کار کنه با هزینه های سنگین سرور :
بازارچه ابتدا محدود و بسته میشه
بعد چند وقت :
افرادی که میخوان به بازارچه دسترسی ارسال داشته باشند اشتراک تهیه کنند
اینطوری اسپمرها هم الک میشن
به تعداد یوزر های آنلاین نگاه کنید، امروز صبح 13 نفر بودن الان 20 نفر و نهایتش به 30 نفر میرسن. قبلا صد نفر به بالا آنلاین داشت. حالا احسان ادمین بگه برگردید بیایید اینجا براتون بازم کسی اعتماد نمیکنه بیاد. منم رفتم فروم های دیگه اصلا همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنم بیام پست بزارم. به غیر از پست بازارچه ای دیگه هیچ فعالیتی نمیکنم. بجای نوشتن روی سایت های دیگران، روی سایت خودم مطلب مینویسم یا سایتی که بفهمم یک نفر مثل احسان پشتش نیست و یک نفر تصمیم گیرنده نیست. مثل توییتر، لینکدین و...این سناریو محتمل هست
احسانو دور ننداز احسان اونقدرم بدرد نخور نیستبه تعداد یوزر های آنلاین نگاه کنید، امروز صبح 13 نفر بودن الان 20 نفر و نهایتش به 30 نفر میرسن. قبلا صد نفر به بالا آنلاین داشت. حالا احسان ادمین بگه برگردید بیایید اینجا براتون بازم کسی اعتماد نمیکنه بیاد. منم رفتم فروم های دیگه اصلا همچین اشتباهی رو تکرار نمیکنم بیام پست بزارم. به غیر از پست بازارچه ای دیگه هیچ فعالیتی نمیکنم. بجای نوشتن روی سایت های دیگران، روی سایت خودم مطلب مینویسم یا سایتی که بفهمم یک نفر مثل احسان پشتش نیست و یک نفر تصمیم گیرنده نیست. مثل توییتر، لینکدین و...
تو چی کار کردی؟احسانو دور ننداز احسان اونقدرم بدرد نخور نیست
پ.ن یه طور میگی اشتباه کردم فعالیت کردم رفتم فروم دیگه همچین اشتباهی نمیکنم انگار کل پستات علمی و حل معادلات کوانتومی و بحث درباره نجوم بوده
مرد حسابی کل حرفات اسپم جنسی بوده یکی مثل تو رو با این اسپمات اصلا فروم دیگه راه نمیدن که بخوای حتی پست بزنی مستقیم بن دایم ت میکنن بعد اومدی اینجا تازه کلاسم میذاری نه اشتباه کردم فعالیت کردم
جوابت چه ربطی به پست من داره مونگول خانتو چی کار کردی؟
بجز پست های کاسه شعر سیاسی دیگه چی گذاشتی؟
عمری از سر و کله شاش زاده رضا پهلوی بالا رفتین و دیدید که چطور براتون رید
خوراکشون یکی مثل تو هست یه چهل سالی سرکارتون بزاره. کی** شدید این همه مدت پهلوی غوز هم براتون نداد . فقط سسش رو کرد شرابش رو خورد تریاکشم کشید و داره زندگیش رو میکنه.
والا بوخودا اگه یه موی رضا خان کبیر تو این شاهزاده بود الان وضعمون این نبودتو چی کار کردی؟
بجز پست های کاسه شعر سیاسی دیگه چی گذاشتی؟
عمری از سر و کله شاش زاده رضا پهلوی بالا رفتین و دیدید که چطور براتون رید
خوراکشون یکی مثل تو هست یه چهل سالی سرکارتون بزاره. کی** شدید این همه مدت پهلوی غوز هم براتون نداد . فقط سسش رو کرد شرابش رو خورد تریاکشم کشید و داره زندگیش رو میکنه.
آقا من یه سوال جدی دارم گفته بودی دلار به ۱۰۰ برسه اقتصاد نابود میشه رسیدن که میرسه بعد اون به نظرت نزام میمونه یا نه؟(غلط املایی دلیل مکانیکی دارد)
قراضه ماشین خودتهپژو پارس قراضه مدل ۸۴ رو هنوز استفاده میکنه؟
فکر کنم هم سن خودشه ماشینش
تو قسمت دلار کارو سرمایه گفته بودی به 100 برسه ریال بی ارزش میشهمن کی و کجا همچین حرفی زدم. دلار به 100 میلیون هم برسه، اتفاق خاصی نمیفته
حکومت مصطفی اصلا نزام نیست. مجموعه ای از گروه های مافیاییه که در کنار هم فعالیت دارند. اکثر کشورها هم از فعالیت مافیایی اینها به نحوی منتفع میشن، لذا به نظر من مصطفی تا 100 سال دیگه موندنیه، مگر اینکه ابرقدرت ها بین خودشون در تقسیم مستعمرات تصمیم دیگری بگیرن
نخیرم. محاله این حرف من باشهتو قسمت دلار کارو سرمایه گفته بودی به 100 برسه ریال بی ارزش میشه