• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
والا حامد خان نمیدونم کجای صحبت های من بی احترامی یا غیر منطقی بود ؟!
ولی به هر حال باشه مشکلی نیست ... ;)
حالا برادر من ، کلی عرض کردم ، به شما بگم ناراحت میشی ، به اون اقا بگم ناراحت میشه !

ماشاالله ما ایرانیا اصلا اشتباه نمی کنیم !!

به همه دارم میگم :هر گونه توهین ، بی احترامی ، اسپم ،‌بحث های غیر منطقی = بن

تشخیص هم با بنده ی حقیر هست که بعدا نفرمایید این که اسپم نبود ! اون که ...

------------------------------------

این هم در راستای مصادیق تاپیک : خداداد دوست داریم .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
من ديشب اخر 90 رو نديدم اما واسم سواله اين فردوسي پور اول برنامه گفت مصاحبه كرديم با افشين حالا اگه مصاحبه اي بوده چرا پخش نشده؟!

با حرف شريفي موافقم كه فردوسي پور واسه جذاب كردن برنامش دست به هر كاري ميزنه و همه رو به جون هم ميندازه و ....!

یادت باشه که برنامه نود یه برنامه تلویزیونی هست که براحتی میشه بهش استناد کرد . پس اگر فردوسی پور دورغ بگه این دروغش در یک برنامه تلویزیونی پر بیننده ثبت و ضبط می شه . مطمئنا هیچ وقت این کار رو نمی کنه چون عملا یه جور خودکشی رسانه ای هست . دلیل این هم که نشون نداد این بود که مصاحبه رو دیروز انجام داده بود با افشین و همون طور که صحنه های داوری بازی پرسپولیس آماده نشد برای پخش، این مصاحبه هم آماده نشد . فاصله بازی پرسپولیس با پخش برنامه نود خیلی کم بوده .

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
نسرین جان یه بحث ای هم هست که خداداد گفته من نزدم خوب ما هم میگیم اون نزده
حالا تا وقتی معلوم نشده که زده ما میگم بی گناه هست وقتی هم که معلوم شد خداداد زده منم میگم که ایشون کار اشتباهی کرده هست :)

سراب جان من هم با گفته شما موافقم . درصحبت هام هم همه جا گفته ام اگر فرضا زده باشه ...!
من با 2 تا موضوع مخالفم
اول اینکه : این ماجرا یه سناریو و دسیسه و ... نبوده

دوم اینکه : خداداد هم می تونه دروغ گو باشه و اینکه همه روش قسم بخورن اشتباهه .

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
علت اول اینه که اون مثل من و شما نیست که اطلاعاتش رو از مطبوعات و رسانه ها بگیره . قطعا بلافاصله ته و توی قضیه رو درآورده .

این یعنی اینکه علم غیب داره.
126fs2277341.gif

علت دوم اینکه ایشون اصولا آدم بی شعوری هست

47b20s0.gif

حرف آخر من : به قول قلعه نویی اگر هم زده نباید به صلابه کشیدش

Last edited:

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
این یعنی اینکه علم غیب داره.
126fs2277341.gif

نه دوست عزیز . منظور من اینه که ما تازه دوشنبه شب فهمیدیم ماجرا تا حدودی از چه قراره . اما کسانی که توی فدراسیون بودن یا منصبی داشته با دسترسی به افراد درگیر در ماجرا اطلاعات دقیق تری داشتن . شاید روی این حساب اظهار نظر کرده که البته بازهم همون علت دومی که براش آوردم درباره اش صدق می کنه .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای رسیدگی به پرونده درگیری خداداد عزیزی در ورزشگاه ثامن مشهد از دادگستری و صدا وسیما خراسان رضوی جهت جمع آوری اطلاعات بیشتر در این زمینه استعلام کرد. به گزارش خبرنگار مهر، کمیته انضباطی روز پنجشنبه با ارسال دو نامه جداگانه از دادگستری و صدا و سیما خراسان رضوی خواست تا هرگونه اطلاعات تکمیلی و یا تصویری که از جزئیات صحنه درگیری خداداد عزیزی با قاسم محمدی خبرنگار روزنامه خبرجنوب در اختیار دارند را به این کمیته ارسال کنند.
پس از حادثه درگیری ورزشگاه ثامن مشهد، شکایتی از سوی خبرنگار مضروب به دادگستری این شهر تسلیم شد.
کمیته انضباطی فردا (شنبه) خداداد عزیزی، قائم مقام باشگاه پیام خراسان و جعفر جعفری، مدیرعامل باشگاه مقاومت سپاسی شیراز و قاسم محمدی خبرنگارمضروب را جهت ارائه توضیحات لازم به کمیته انضباطی احضار کرده است.
خداداد عزیزی در جلسه قبلی کمیته انضباطی که دوشنبه گذشته برگزار شد، اعلام کرد تمامی صحبت‌های خود را در این جلسه مطرح کرده و دیگر در جلسه کمیته انضباطی شرکت نخواهد کرد.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اصلا یه چیزی !
به فرض 1% هم که زده باشه ... مگه جریمه کتک زدن پرداخت دیه نیست !؟
پس دیگه این حرفا چیه ؟
محو بشه ، نابود بشه .... !

حالا برادر من ، کلی عرض کردم ، به شما بگم ناراحت میشی ، به اون اقا بگم ناراحت میشه !

ماشاالله ما ایرانیا اصلا اشتباه نمی کنیم !!

به همه دارم میگم :هر گونه توهین ، بی احترامی ، اسپم ،‌بحث های غیر منطقی = بن

تشخیص هم با بنده ی حقیر هست که بعدا نفرمایید این که اسپم نبود ! اون که ...

------------------------------------

این هم در راستای مصادیق تاپیک : خداداد دوست داریم .
راستی حامد خان من ناراحت نشدم که ، شما آقایی من اصلا هیچ وقت تو عمرم با مدیر جماعت در نیوفتادم !
1-20070210065344.gif

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
والا به خدا من از هیچ فرد شیرازی ای حمایت نکردم که شما به من برچسب می زنی.
من فقط گفتم این یه وهم و خیاله که بگیم همه اینها سناریو از پیش تعیین شده هست . دلیل اینکه کیومرث هاشمی هم اون اظهار نظر ها رو کرده دو علت داره . علت اول اینه که اون مثل من و شما نیست که اطلاعاتش رو از مطبوعات و رسانه ها بگیره . قطعا بلافاصله ته و توی قضیه رو درآورده . و اما علت دوم اینکه ایشون اصولا آدم بی شعوری هست و نمی دونه که باید این حق رو حتی برای یه قاتل ( چه برسه به خداداد ) قائل شد که اول در دادگاه از خودش دفاع کنه و بعد محکوم بشه . پس این اتفاقات رو باید گذاشت پای بی شعوری این آقا نه دسیسه و سناریو و مافیا و این حرفهای گنده گنده !!!
میتونید بگید از کجا به همچین نتیجه ای رسیدید؟ با حرفهای هاشمی و کفاشیان و سوابق جالبی که از هر دوی افراد و البته گروهها و باندهاشون وجود داره چرا همچین چیزی وجود نداره؟
بعد جالبه خودتون هم دارین میگین هاشمی آدم بی شعوریه... البته به نظر من خرابی ایشون فرای بی شعوری ساده هست. ولی شما هم آخرش حرف ایشون رو قبول داری.
نتیجه اخلاقی : نه سناریو ای درکار بوه نه چیزی . یکی فحش داده یکی هم اونو کتک زده . از قضا اونی که کنک زده حماسه ساز یوده پس باید به عنوان یه الگوی جامعه خودش رو کنترل می کرده و از راه قانونی اقدام می کرده . حالا هر دو باید تاوان بدن .
البته مث اینکه شمام اطلاعاتت رو از مطبوعات نمیگیری که دادگاه تشکیل دادی و انقدر سریع برای همه جکم بریدی...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نه دوست عزیز . منظور من اینه که ما تازه دوشنبه شب فهمیدیم ماجرا تا حدودی از چه قراره . اما کسانی که توی فدراسیون بودن یا منصبی داشته با دسترسی به افراد درگیر در ماجرا اطلاعات دقیق تری داشتن . شاید روی این حساب اظهار نظر کرده که البته بازهم همون علت دومی که براش آوردم درباره اش صدق می کنه .

خودت جواب خودت را دادی.

ضمن اینکه اگر اینقدر اطلاعات دقیق موجود بود تا الان رای صادر شده بود.

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
سرمربي سابق تيم فوتبال استقلال در خصوص خداداد عزيزي اظهار داشت: ديروز با عزيزي صحبت كردم و به او گفتم من نيز در گذشته چنين اشتباهاتي را داشتم. تو مربي و بازيكن باهوشي هستي و در تيم ملي تجربيات گراني را بدست آوردم كه اين تجربيات را به صورت رايگان در اختيارت مي‌گذارم. بعد از آنكه از مالزي با تيم ملي به ايران بازگشتم برخي مطبوعات انتقادهاي زيادي را انجام دادند و اذيتم كردند.
قلعه‌نويي ادامه داد: انتقاداتي را كه به حق بود پذيرفتم و از آنها تشكر كردم؛ اما آنهايي كه ناحق بود را به خدا واگذار كردم و واكنش غيرمعقولي انجام ندادم. عزيزي هم بايد سعي كند واكنش غيرمعقولي نداشته باشد.
http://www.parsfootball.com/esteghlal/1481.html

حمايت ميشود.

رونن نظرت با بيخيال شدن چيه؟
nocomment.gif

چون همش يه حرف رو ميزني! دوستان ميگن نره شما ميگي بدوش.
flat.gif

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
برادران حتما گتوسو تو آث ميلان يادتونه؟

چرا ميزنين پاي فرهنگ ايرانيان و....

ايراني اعصابش خورد نميشه؟

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
البته مث اینکه شمام اطلاعاتت رو از مطبوعات نمیگیری که دادگاه تشکیل دادی و انقدر سریع برای همه جکم بریدی...

حالا من باید برای شما که مطالب قبلی من رو نخوندی یک ساعت توضیح بدم که من فرض کردم که اگر زدوخوردی بوده باید اینجوری بشه و الا اگه زد و خردی نبوده که هیج ..؟؟؟

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما خداداد رو كه يك چهره ملي هست با اون يكي كردي؟!!!

اون يارو مير احمدي ديشب ميگه اون خبرنگار بوده!
خوب بگو احمق از كجا بايد بفهمن كه اون خبرنگاره؟
وقتي يه كاپشن غربتي تنشه! نه كارتي به سينش زده نه كاوري نه هيچ نشاني فقط يه كاغذ دستشه و پهلومي مدير عامل باشگاه نشسته!!!! كجاش به خبرنگار ميخوره؟
لابد خبرنگارا دمي چيزي دارن ما خبر نداريم!!!!
اينا همش حمايت هاي كوركورانه ، مغرضانه و بيجاست.

تو كي هستي كه راجع به همه اينطوري حرف ميزني؟
در ضمن دور قز آباد همونجاييه كه تو ازش لاگين ميكني نه جاي ديگه!
خوبه گفتم الفاظ نامناسب به كار نبر!
به همه توهين ميكني.

ما جو گرفته ايم يا تو؟
اگه ما جو گرفته ايم از 10 15 سال پيش همينطوريم نه با حرف يه نفر هي بيايم سريع راي صادر كنيم.

هه هه
خنديديم
چون شما بدت مياد يعني همه بدشون مياد؟
اولا لازم نیست من حتما کسی باشم تا بتونم راجع به کسی حرف بزنم همانطور که شما کسی نیستی و داری همه رو محکوم میکنی.
دوما کجای خداداد چهره ملیه؟یعنی ملیت ما اینقدر حقیر شده که امثال خداداد بشن چهره ملی؟
سوما مگه قراره حتما آدم خبرنگار باشه تا کتک نخوره؟آدم عادی باس کتک بخوره؟البته خودت خوب داری خودت رو محکوم میکنی.همینجور ادامه بده.
هه هه هه ما بیشتر خندیدیم.اصلا داریم قهقهه میزنیم.:lol::lol::lol:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اولا لازم نیست من حتما کسی باشم تا بتونم راجع به کسی حرف بزنم همانطور که شما کسی نیستی و داری همه رو محکوم میکنی.
دوما کجای خداداد چهره ملیه؟یعنی ملیت ما اینقدر حقیر شده که امثال خداداد بشن چهره ملی؟
سوما مگه قراره حتما آدم خبرنگار باشه تا کتک نخوره؟آدم عادی باس کتک بخوره؟البته خودت خوب داری خودت رو محکوم میکنی.همینجور ادامه بده.
هه هه هه ما بیشتر خندیدیم.اصلا داریم قهقهه میزنیم.:lol::lol::lol:

346al9j.gif

در ضمن :
مليت شما حقيرتر از اون چيزي هست كه حتي به فكرتم نميرسه!

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
.:lol::lol::lol:

الان خودت فهمیدی چی گفتی :blink:
اصلا بحث سر همین هست که چون خداداد یک چهره ملی هست نباید این کار رو میکرده
البته اگه انجام داده باشه
در هر صورت در اینکه خداداد یک چهره ملی هست شک نداریم ما و بحث ما یک چیزه دیگه هست :rolleyes:

بالا