• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آها پس ميليونها بيننده رو هم ... فرض كرده با اين حرفش!

همه قسمتاي برنامه آماده شد الا اون قسمت!

كار ندارم افشين چي گفته اما اين فردوسي پور آدمه خيلي ..... بگذريم/

حالا اگه از خدادا تعریف کرده بود خیلی هم آدم گلی بود نه؟
بابا تو چه اصراری داری هی پست بزنی و آبروی خودت رو ببری؟به زور میخوای به همه بقبولانی که ماست سیاهه.
آقا جون خداداد یه آدم لات و از خود راضیه که صدقه سر اونایی که دورو برش بودن چند تا جفتک پرونده طرف این بنده خدا.
عرضه شو داره تنهایی پاشه بره با اون درگیر بشه ببینه کی دهن کی زیپ میدوزه.
والسلام.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بابا تو چه اصراری داری هی پست بزنی و آبروی خودت رو ببری؟به زور میخوای به همه بقبولانی که ماست سیاهه.
آقا جون خداداد یه آدم لات و از خود راضیه که صدقه سر اونایی که دورو برش بودن چند تا جفتک پرونده طرف این بنده خدا.
والسلام.

برو بابا توام!
من قبلا هم گفتم فردوسي پور برنامش رو با هر چيزي ميخاد جذاب كنه!
خوبه گفتم مهم نيست افشين چي گفته !
در ضمن پست زدن من به تو يكي اصلا ربطي نداره مگه مديري شما اينجا؟
برو همه پستاي منو تو پي تي(بخش ورزش) بخون بعد بيا حرف بزن لطفا!

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا یه چیزی !
به فرض 1% هم که زده باشه ... مگه جریمه کتک زدن پرداخت دیه نیست !؟
پس دیگه این حرفا چیه ؟
محو بشه ، نابود بشه .... !

راستی حامد خان من ناراحت نشدم که ، شما آقایی من اصلا هیچ وقت تو عمرم با مدیر جماعت در نیوفتادم !
1-20070210065344.gif

دوست عزیز دیگه انتظار این حرف رو از شما نداشتم.
یعنی چی جریمه زدن دیه اس؟
در مورد گوسفند حرف نمیزنیم که برادر.این آقا آدم بوده و بهش توهین شده و ...
میشه من بیام تو خیابون ده نفری بیفتیم به جون یکی و بعد بگم پول دارم دیه شو میدم؟خودت باشی قبول میکنی؟
در ثانی اصلا بحث کتک و اینا رو هم بزاریم کنار حرفای مسخره خداداد رو که میگفت تا میخورد زدنش و ... چی میگین؟تازه بعدشم مثل خاله زنکا از زیرش در میره و میگه جون مامانم من نزدم.
خنده دارتر اینکه میگه اگه من زده بودم عرضه شو دارم بگم زدم.
خب نداری دیگه داداش.

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
346al9j.gif

در ضمن :
مليت شما حقيرتر از اون چيزي هست كه حتي به فكرتم نميرسه!

نه بابا؟
ملیت تو با من خیلی فرق داره؟فکر میکنم تو آنگولا زندگی میکنی .درسته؟
وقتی عرضه شو نداری بحث کنی تو بحث شرکت نکن خب.

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
والسلام.

عزیز اگه بحث ها رو خونده بودی می فهمیدی قضیه چی هست
اولا هنوز معلوم نیست که خداداد زده باشه یا نه
بعد در اینکه کی لات هست شما تشخیص نمی دی همانطور که همون خبرنگار محترم هم حتما کلمات قشنگی را بر زبان آورده که نشان دهنده شخصیت اش بوده و عواقب اش هم همین بوده که اصلا به نظر من درست نبوده و نباید می زدند چون اون خبرنگار اگه فحش داده شعور و درجه لات بودنش رو نشون داده
البته قبلا هم گفتم که اگه من هم اونجا بودم و به من هم فحش های بدجور می داد شاید بدتر از اون ها می کردم با اینکه خودم هم قبول دارم که زدن کار اشتباهی هست ولی چون از اینجور آدم ها متنفرم و نمی دونم که می تونم جلوی خودم رو بگیرم یا نه
ولی الان کاری هست که شده و ما هم میگیم که خداداد نزده و هنوز هم ثابت بهمون نشده که خداداد زده پس ما حمایت می کنیم تا وقتی خلافش ثابت بشه و لطفا شما هم کسی رو بدون محاکمه دار نزن و بی خود توهین به کسی نکن
ممنون

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
متوجه منظورت نشدم !

این پست شماست :
نه دوست عزیز . منظور من اینه که ما تازه دوشنبه شب فهمیدیم ماجرا تا حدودی از چه قراره . اما کسانی که توی فدراسیون بودن یا منصبی داشته با دسترسی به افراد درگیر در ماجرا اطلاعات دقیق تری داشتن . شاید روی این حساب اظهار نظر کرده که البته بازهم همون علت دومی که براش آوردم درباره اش صدق می کنه .

منظورم اینه که این اظهار نظر هر علتی داشته روی بی شعوری ایشون بوده !!! (با توجه به حرف های شما )

امیدوارم که از این به بعد آدم های بی شعور راجع به بازیکنان فوتبال و رفتارشون صحبت نکنن . آمین !!!

علت اینکه تا الان رای صادر نشده این بوده که یکی از طرفین دعوا توی جلسه نبوده .

چه ربطی داره. تازه الان دارن از کجا و کجا استعلام می کنن ببین میتونن چیزی پیدا کنن یا نه .

بهتره دیگه ادامه ندیم تا ببینیم چه اتفاقی میفته .

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من هم چون اعتقاد دارم نزده ازش حمایت میکنم .
ضمنا تو این Topic دوره هم جمع شدیم تا از خداداد حمایت کنیم . اگه ثابت بشه که زده خوب ما دیگه ازش حمایت نمیکنیم .
ما میگیم چرا قبل از اینکه چیزی ثابت بشه این همه به بدبخت توهین میکنید ؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نه بابا؟
ملیت تو با من خیلی فرق داره؟فکر میکنم تو آنگولا زندگی میکنی .درسته؟
وقتی عرضه شو نداری بحث کنی تو بحث شرکت نکن خب.

حيف كه نميخام جوابتو بدم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوستان من به يك نتيجه اي رسيدم ... اينكه شخصا ديگه به اين تاپيك نميام و ميزارم نتيجش بياد

ببينيم زده يا نه ... اگر نزده كه حمايتش ميكنيم و بايد اون 2 تا هم جواب پس بدن ( خبرنگاره و مدير فجر )

اگر هم زده كه ديگه تكليفش معلومه ... تا الانم اشتباه كردم با يه عده بحث ميكردم ... ولي فقط براي يه چيز

جا افتاد ... اينكه چرا ايران الان اينجاست ... طرز فكر مردممون چيه و چرا بيشتر كشوراي دنيا آدم حسابمون نميكنن

ايشالا به نتايج خوبي برسيد ... ولي خيلي دوست دارم قيافتونو ببينيم زماني كه تاييد بشه خداداد كتك زده طرفو

تا اين معصومي كه داريد در بارش حرف ميزنيد چهره واقعيش مشخص بشه :) يا علي

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم چون اعتقاد دارم نزده ازش حمایت میکنم .
ضمنا تو این Topic دوره هم جمع شدیم تا از خداداد حمایت کنیم . اگه ثابت بشه که زده خوب ما دیگه ازش حمایت نمیکنیم .
ما میگیم چرا قبل از اینکه چیزی ثابت بشه این همه به بدبخت توهین میکنید ؟

کسی جمع نشده از ایشون حمایت کنه.تعداد کسانی که معتقدن ایشون باید ادب بشه از شماها که حامی ایشون هستین کمتر نیست.
فرق ما با شما اینه که شما مدیر هستید و میتونید به من اخطار بدید و فکر میکنید چون میتونید اخطار بدید حتما حق با شماست.
وقتی جنبه بحث ندارید لطفا با آی دی غیر مدیریتی تو بحث شرکت کنید تا مجبور نشید از امکانات مدیریتی سو استفاده کنید.
تقصیر من و دیگر دوستانه که با امثال شما وارد بحث میشیم.آقا بفرمایید ازش تعریف کنید.فقط مواظب باشید اونقدر بالا نبریدش که دیگه دستتون نرسه پایین بیارینش.
من دیگه بای.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
من قبلا هم عرض کردم که اگه ثابت بشه زده من به شخصه ازش حمایتی نمیکنم .
اما قرار هم نیست کسیو به خاطر یه اشتباه دار بزنند !
من از امکانات مدیریتی سو استفاده نکردم . میبینید که چندین نفر دیگه هم هستند که مخالف عقیده من هستند . شما به خاطر توهین اخطار گرفتید .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوستان من به يك نتيجه اي رسيدم ... اينكه شخصا ديگه به اين تاپيك نميام و ميزارم نتيجش بياد

ببينيم زده يا نه ... اگر نزده كه حمايتش ميكنيم و بايد اون 2 تا هم جواب پس بدن ( خبرنگاره و مدير فجر )

اگر هم زده كه ديگه تكليفش معلومه ... تا الانم اشتباه كردم با يه عده بحث ميكردم ... ولي فقط براي يه چيز

جا افتاد ... اينكه چرا ايران الان اينجاست ... طرز فكر مردممون چيه و چرا بيشتر كشوراي دنيا آدم حسابمون نميكنن

ايشالا به نتايج خوبي برسيد ... ولي خيلي دوست دارم قيافتونو ببينيم زماني كه تاييد بشه خداداد كتك زده طرفو

تا اين معصومي كه داريد در بارش حرف ميزنيد چهره واقعيش مشخص بشه :) يا علي

Ronan جان می دونید فرق ما چیه ما درسته حمایت می کنیم چون قبلا شخصیت خداداد رو دیدیم و همون اول کار دلیل را بر گناه کار بودن ایشون نمی زاریم
من معتقد هستم هر کسی تا اتهامش ثابت نشده بی گناه هست و من می تونم ازش حمایت کنم
ولی ممکنه بعدا ثابت بشه که ایشون زده و ما هم دیگه از اینکه ایشون زده طرفداری نمی کنیم ولی چون شخصیت خداداد رو قبلا دیدیم الان میگیم ایشون نزده
از اینکه بشینیم یکجا تا یک عده مفت خور و ... شخصیت ایشون را لگد مال کنند قبل از اینکه محاکمه اش کنند بهتر هست به نظر من

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
Ronan جان می دونید فرق ما چیه ما درسته حمایت می کنیم چون قبلا شخصیت خداداد رو دیدیم و همون اول کار دلیل را بر گناه کار بودن ایشون نمی زاریم
من معتقد هستم هر کسی تا اتهامش ثابت نشده بی گناه هست و من می تونم ازش حمایت کنم
ولی ممکنه بعدا ثابت بشه که ایشون زده و ما هم دیگه از اینکه ایشون زده طرفداری نمی کنیم ولی چون شخصیت خداداد رو قبلا دیدیم الان میگیم ایشون نزده
از اینکه بشینیم یکجا تا یک عده مفت خور و ... شخصیت ایشون را لگد مال کنند قبل از اینکه محاکمه اش کنند بهتر هست به نظر من
منم حرفای دوستمونو عینا تکرار میکنم .

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا هم عرض کردم که اگه ثابت بشه زده من به شخصه ازش حمایتی نمیکنم .
اما قرار هم نیست کسیو به خاطر یه اشتباه دار بزنند !
من از امکانات مدیریتی سو استفاده نکردم . میبینید که چندین نفر دیگه هم هستند که مخالف عقیده من هستند . شما به خاطر توهین اخطار گرفتید .
یک اشتباه؟
پس چرا اون خبرنگار به خاطر یک اشتباه اینقدر کتک خورد؟
شما هم سو استفاده کردید.کافیه یه بار دیگه پست های کسانی و که باهاتون هم عقیده هستن بخونین تا متوجه بشین کی توهین کرده کی نکرده.
اگر هم حوصله ندارید بگین تا من همه اون پست ها رو واستون بیارم.
گرفتن اخطار واسه من اصلا مهم نیست.خوشحالم که میبینم منطق کسانی رو که دارن از عزیزی حمایت میکنن.
دقیقا مثل خود عزیزی .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من هم اميدوارم نزده باشه ... اما شخصا ديگه پست نميدم اينجا تا تكليف روشن بشه ... ولي اينجا خيلي ها

هستن كه ميگن نزده ! از كجا ميدونيد نزده ؟ اين قدر با قاطعيت نگيد ... خداداد از ديد من قشنگ معلوم بود

داره دروغ ميگه ... اونجايي كه خبر نگاره گفتش تو جون بچتو قسم خوردي كه من بزارم شب پيش دخترت باشي

عزيزي گفتن كه من نه قسم نخوردم اما از اون نه هايي گفت كه تابلو بود داره دروغ ميگه ... بعد هم باسه چي خداداد

رفتش عيادتش و بوسيدتش ؟ حالا بماند ديگه نميخوام موضوع رو باز كنم ولي سابقه خيلي خرابي داره

خلاصه به اين نامه من جواب نديد چون من ديگه تا روشن شدن موضوع نميام اينجا

( البته اين نكته رو هم بگم كه اون خبرنگار دايما از اين موضوع كه من مثل فلسطيني ها بودم و اونا مثل صهيونيستا

خيلي بدم اومد ... حالم از اين حرفش به هم خورد ... جوري ميگفت كه انگار ريز ريزش كردن )

خداحافظ همگي

faras

Registered User
لایک‌ها
2
خب دیدین که خداداد هم می تونه دروغ بگه . اونهم دروغی به این شاخداری !!! افشین پیروانی امشب توی نود گفت که خداداد بهش زنگ زده و ازش خواسته تا به خبرنگاره صحبت کنه . افشین هم با خبرنگاره صحبت کرده و بهش گفته لذتی که در عفو هست در انتقام نیست . البته من نمی خوام کسی رو محکوم کنم و منتظر می مونم تا جلسه کمیته انظباطی . اما دوستان خداداد دوست بدونند که حقیقت چیزه دیگه ای هست ..

خداداد به نظر من از وقتی که لیدر استقلال اهواز را در زمین فوتبال دنبال میکرد و لگد می زد باید از فوتبال محروم می شد. خداداد روزی که با داور بازی فحش و فحش کاری میکرد باید محروم میشد. اونقدر رعایتش کردن که آخرش شد همین. لات بازی هم حدی داره/ جلوی دوربین میگه من با ده نفر دیگه تا می خورد زدیم. باید از جایگاه پرتش میکردیم. بعدا میاد دروغ میگه پشت دروغ/

خداداد باید برای همیشه از فوتبال کنار بره. چون جنبه شو نداره. ظرفیتشو نداره یک مربی باشه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
یک اشتباه؟
پس چرا اون خبرنگار به خاطر یک اشتباه اینقدر کتک خورد؟
شما هم سو استفاده کردید.کافیه یه بار دیگه پست های کسانی و که باهاتون هم عقیده هستن بخونین تا متوجه بشین کی توهین کرده کی نکرده.
اگر هم حوصله ندارید بگین تا من همه اون پست ها رو واستون بیارم.
گرفتن اخطار واسه من اصلا مهم نیست.خوشحالم که میبینم منطق کسانی رو که دارن از عزیزی حمایت میکنن.
دقیقا مثل خود عزیزی .

اول بخاطر اشتباه خودش بود که کتک خورد
می تونست جلو دهنش رو بگیره و فحاشی نکنه
بعد هم بخاطر اشتباه بقیه بود که نتونستند جلو خودشون رو بگیرند

Mostafa1738

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقايون من فيلم نود رو چندين بار نگاه كردم پاين هم براي دانلود گذاشتم ميتونيد دانلود كنيد .
با مطالعه چند باره برنامه نود براحتي ميتوان نكات بسياري را برداشت كرد :
مطمئنا اين خبرنگار شيرازي در طول بازي گوشه و كنايه زيادي به خداداد و اطرافيان او ميگفته و كري با اطرافيان او داشته و اين عصبانيت خداداد و همراهان او را در پي داشته است . به طوري كه بعد از باخت پيام اين عصبانيت به اوج خود رسيده . حال بعد از پايان بازي كه اين خبرنگار به مقصود خود رسيده شيطنت خود رو ادامه داده تحت عناوين متفاوت مثل صلوات فرستادن و از اين قبيل حركات باعث عصبانيت بيش از حد خداداد و اطرافيانش شده .

خداداد در اين لحظه كه بسيار عصباني شده با اين مرد خبرنگار درگيري لفظي پيدا ميكند كه حرفهايي هم ردو بدل شده(كه احتمالا خبرنگار فحش ناموس هم داده ) كه طبق گفته مدير عامل باشگاه فجر باعث پرخاش خداداد (خودش تو برنامه نود گفت ) به اين فرد ميشه . اين فرد هم گول ظاهرشو خورده كه با خداداد درگير ميشه و پاره شدن دكمه هاي خداداد هم گواه بر اين مدعاست .

در اين لحظه كه همراهان خداداد گستاخي اين فرد برعليه مربي محبوب خود را ميبينند از كوره در رفته و به قول خداداد تا جايي كه ميخورده ميزننش .
اگه خوب دقت كرده باشين خداداد چندين مرتبه صراحتا اعلام كرد كه شما فحش ناموس دادي و بچه شما را زدند و هيچ كس در اين مملكت به خاطر صلوات كتك نميخوره و احتمالا اين خبرنگار فحش ناموس داده وگرنه ما نديدم هيچكاه اين خبرنگار فحش ناموس دادن را انكار كند .
اين قضيه تا اينجا روال عادي خودش را طي ميكند و زياد جدي نيست تا حدي كه مدير عامل فجر به همراه بازيكنان در شانديز (يك از مناطق ييلاقي و خوش اب و هوا خارج از شهر مشهد) مشغول خوردن ششليك بوده اند و مدير عامل فجر هم اين موضوع را انكار نكرد . پس موضوع زياد جدي نبوده .
خداداد هم بعد از بازي در حالي كه بسيار عصبي بود اقرار كرد كه به خاطر فحاشي بچه ها زدنش كه اگر زده بود در اين عصبانيت حتما خودش رو لو ميداد .
همه چيز معمولي هست تا اين كه اين خبرنگار به شيراز منتقل ميشود و سناريو محو خداداد تازه شروع ميشود از اين جاست كه خبرنگار بودن اين فرد نهايت استفاده رو ميبرند و همه مطبوعات را بر عليه خداداد ميشورانند . مطبوعات هم حس همكاريشان برانگيخته شده و تا جايي كه ميتوانند ناخودآگاه يا آگاهانه عليه خداداد قلم ميزنند به قول خودشان ميخواهند او را محو كنند .

نكته ديگر در برنامه نود كه خداداد هم به آن اشاره كرد آنها هيچ حرفي براي گفتن جز قسم خدا و پيغمبر و موضوع اسرائيل و بچه هاي فلسطيني و مظلومين كربلا نداشتند و هيچگاه ادعاي خداد مبني بر فحش ناموس را انكار نكردند و تنها حرف خود را تكرار ميكردند .

نكته ديگر اينكه اين خبرنگار كه خود ميداند چه اتهام بزرگي را دارد به خداداد ميزند با اين كه سناريونويسان او را حمايت كرده اند اين خبرنگار نگران عكس العملهاي غير پيش بيني طرفداران تند رو خداداد ميباشد در انتهاي برنامه نود اظهار داشت من با مشهدي ها هيچ كاري ندارم و طرفم تنها خداداد است . اين حرف موقعي منطقي است كه قبلا چيزي بيمورد در مورد مشهدي ها گفته باشه ولي تا جايي كه ما ميدانيم همچين خبري نيست پس ريگي به كفش اين خبرنگار هست كه اين حرف رو ميزنه .

نكته ديگر بعد از اينكه همه پزشكان ورزشگاه ثامن اعلام داشتند علائم حياتي اين خبرنگار خوب است و جهت اطمينان به بيمارستان امدادي هدايت كردند . و خبرنگار هم رضايت خودشو نسبت به خداداد اعلام كرد. ولي بعد از فداي اون روز اين خبرنگار به طور مضحكي در بيمارستاني در شيراز دوباره بستري ميشه و اين اتفاق تا سه شنبه شب كه فردوسي پور با او تماس ميگيرد ادامه دارد (شيرازي ها ديگر شورشو در آوردن . اول كه مدير عامل فجر كه اتفاقا سرهنگ هم بود كه آقا خبرنگار رو كشتند . بعدش گفتند نه دنده هاش شكسته و .... بعد كه فهميدن چيزيش نيست رفتند شانديز ششليك خوردن و پارتي برد شيرين رو جشن بگيرند )

خبرنگار شيرازي در برنامه نود ابتدا ادعا كرد كه خداداد گريه و التماس كرده و حرف دخترش را وسط كشيده و از افشين پيرواني خواسته تا از او رضايت بگيرند . بعد كه خداداد قويا از عادل خان خواست تا با افشين تماس بگيرند گفت من نميدانم كه خود شخص خداداد با افشين تماس گرفته يا ديگران !!!
من فيلمشو تبديل كنم ميزارم يوتيوب ولي فايل صوتي اونو شما ميتونيد از اينجا دانلود كنيد :

فايل اول 9.41 مگ
http://www.parsfootball.com/radio/90/11Azar87/90Program-ParsFootball.com-navad11-9-87b.mp3
فايل دوم 9.42 مگ
http://www.parsfootball.com/radio/90/11Azar87/90Program-ParsFootball.com-navad11-9-87c.mp3
ولي در نهايت براي همه آنهايي كه در جستجوي حقيقت هستند مثل روز روشن هست كه خداداد او را نزده و بدخواهان خداداد در صدد از بين بردن و نابود كردن او هستند

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
جلوی دوربین میگه من با ده نفر دیگه تا می خورد زدیم. باید از جایگاه پرتش میکردیم. بعدا میاد دروغ میگه پشت دروغ
شما یبار دیگم برنامه و حرف خداداد رو ببین
هیچ وقت نگفت زدیمش ، گفت زدنش !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقايون من فيلم نود رو چندين بار نگاه كردم پاين هم براي دانلود گذاشتم ميتونيد دانلود كنيد .
با مطالعه چند باره برنامه نود براحتي ميتوان نكات بسياري را برداشت كرد :
مطمئنا اين خبرنگار شيرازي در طول بازي گوشه و كنايه زيادي به خداداد و اطرافيان او ميگفته و كري با اطرافيان او داشته و اين عصبانيت خداداد و همراهان او را در پي داشته است . به طوري كه بعد از باخت پيام اين عصبانيت به اوج خود رسيده . حال بعد از پايان بازي كه اين خبرنگار به مقصود خود رسيده شيطنت خود رو ادامه داده تحت عناوين متفاوت مثل صلوات فرستادن و از اين قبيل حركات باعث عصبانيت بيش از حد خداداد و اطرافيانش شده .

خداداد در اين لحظه كه بسيار عصباني شده با اين مرد خبرنگار درگيري لفظي پيدا ميكند كه حرفهايي هم ردو بدل شده(كه احتمالا خبرنگار فحش ناموس هم داده ) كه طبق گفته مدير عامل باشگاه فجر باعث پرخاش خداداد (خودش تو برنامه نود گفت ) به اين فرد ميشه . اين فرد هم گول ظاهرشو خورده كه با خداداد درگير ميشه و پاره شدن دكمه هاي خداداد هم گواه بر اين مدعاست .

در اين لحظه كه همراهان خداداد گستاخي اين فرد برعليه مربي محبوب خود را ميبينند از كوره در رفته و به قول خداداد تا جايي كه ميخورده ميزننش .
اگه خوب دقت كرده باشين خداداد چندين مرتبه صراحتا اعلام كرد كه شما فحش ناموس دادي و بچه شما را زدند و هيچ كس در اين مملكت به خاطر صلوات كتك نميخوره و احتمالا اين خبرنگار فحش ناموس داده وگرنه ما نديدم هيچكاه اين خبرنگار فحش ناموس دادن را انكار كند .
اين قضيه تا اينجا روال عادي خودش را طي ميكند و زياد جدي نيست تا حدي كه مدير عامل فجر به همراه بازيكنان در شانديز (يك از مناطق ييلاقي و خوش اب و هوا خارج از شهر مشهد) مشغول خوردن ششليك بوده اند و مدير عامل فجر هم اين موضوع را انكار نكرد . پس موضوع زياد جدي نبوده .
خداداد هم بعد از بازي در حالي كه بسيار عصبي بود اقرار كرد كه به خاطر فحاشي بچه ها زدنش كه اگر زده بود در اين عصبانيت حتما خودش رو لو ميداد .
همه چيز معمولي هست تا اين كه اين خبرنگار به شيراز منتقل ميشود و سناريو محو خداداد تازه شروع ميشود از اين جاست كه خبرنگار بودن اين فرد نهايت استفاده رو ميبرند و همه مطبوعات را بر عليه خداداد ميشورانند . مطبوعات هم حس همكاريشان برانگيخته شده و تا جايي كه ميتوانند ناخودآگاه يا آگاهانه عليه خداداد قلم ميزنند به قول خودشان ميخواهند او را محو كنند .

نكته ديگر در برنامه نود كه خداداد هم به آن اشاره كرد آنها هيچ حرفي براي گفتن جز قسم خدا و پيغمبر و موضوع اسرائيل و بچه هاي فلسطيني و مظلومين كربلا نداشتند و هيچگاه ادعاي خداد مبني بر فحش ناموس را انكار نكردند و تنها حرف خود را تكرار ميكردند .

نكته ديگر اينكه اين خبرنگار كه خود ميداند چه اتهام بزرگي را دارد به خداداد ميزند با اين كه سناريونويسان او را حمايت كرده اند اين خبرنگار نگران عكس العملهاي غير پيش بيني طرفداران تند رو خداداد ميباشد در انتهاي برنامه نود اظهار داشت من با مشهدي ها هيچ كاري ندارم و طرفم تنها خداداد است . اين حرف موقعي منطقي است كه قبلا چيزي بيمورد در مورد مشهدي ها گفته باشه ولي تا جايي كه ما ميدانيم همچين خبري نيست پس ريگي به كفش اين خبرنگار هست كه اين حرف رو ميزنه .

نكته ديگر بعد از اينكه همه پزشكان ورزشگاه ثامن اعلام داشتند علائم حياتي اين خبرنگار خوب است و جهت اطمينان به بيمارستان امدادي هدايت كردند . و خبرنگار هم رضايت خودشو نسبت به خداداد اعلام كرد. ولي بعد از فداي اون روز اين خبرنگار به طور مضحكي در بيمارستاني در شيراز دوباره بستري ميشه و اين اتفاق تا سه شنبه شب كه فردوسي پور با او تماس ميگيرد ادامه دارد (شيرازي ها ديگر شورشو در آوردن . اول كه مدير عامل فجر كه اتفاقا سرهنگ هم بود كه آقا خبرنگار رو كشتند . بعدش گفتند نه دنده هاش شكسته و .... بعد كه فهميدن چيزيش نيست رفتند شانديز ششليك خوردن و پارتي برد شيرين رو جشن بگيرند )

خبرنگار شيرازي در برنامه نود ابتدا ادعا كرد كه خداداد گريه و التماس كرده و حرف دخترش را وسط كشيده و از افشين پيرواني خواسته تا از او رضايت بگيرند . بعد كه خداداد قويا از عادل خان خواست تا با افشين تماس بگيرند گفت من نميدانم كه خود شخص خداداد با افشين تماس گرفته يا ديگران !!!
من فيلمشو تبديل كنم ميزارم يوتيوب ولي فايل صوتي اونو شما ميتونيد از اينجا دانلود كنيد :

فايل اول 9.41 مگ
http://www.parsfootball.com/radio/90/11Azar87/90Program-ParsFootball.com-navad11-9-87b.mp3
فايل دوم 9.42 مگ
http://www.parsfootball.com/radio/90/11Azar87/90Program-ParsFootball.com-navad11-9-87c.mp3
ولي در نهايت براي همه آنهايي كه در جستجوي حقيقت هستند مثل روز روشن هست كه خداداد او را نزده و بدخواهان خداداد در صدد از بين بردن و نابود كردن او هستند
ایول آقا خوشم اومد که حالیته :D

بالا