• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خداداد حمايتت مي كنيم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حركت برخلاف جهت در اتوبان يك طرفه كوبيدن خداداد!

azizi.jpg

باز هم جامعه رسانه‌اي ايران ساده‌ترين راه را انتخاب كرد و هر كه قلم به دست داشت در مذمت حركت خداداد عزيزي و مظلوميت آن خبرنگار شيرازي مطلبي نوشت. اظهار نظرهاي مسوولان هم پس از اين اتفاق مطابق ميل توليدكنندگان اين خبر و نويسندگان سناريوي اين درگيري پيش رفت. اظهار نظرهاي كيومرث هاشمي و كفاشيان در حالي عجيب به نظر مي‌رسد كه همين خداداد عزيزي يك هفته پيش كانديداي سرمربيگري تيم ملي اميد بوده و همين مسوولان قرار بوده هدايت جوانان اين كشور را به او واگذار كنند. به نظر مي‌رسد حادثه‌اي كه نهم آذر در ورزشگاه ثامن مشهد اتفاق افتاد درست يك روز بعد از هشت آذر روزي كه جامعه فوتبال آن را به نام خداداد عزيزي حماسه‌ساز ملبورن مي‌شناسند، از قبل برنامه‌ريزي و طراحي شده بود. اينكه خداداد كلام تندي دارد و به اصطلاح زود از كوره درمي‌رود، نكته‌اي است كه همه به آن واقفند اما رفتار اطرافيان و همراهان تيم شيرازي نشان مي‌دهد آنها به قصد تحريك غزال تيزپاي فوتبال ايران يك روز بعد از سالگرد حماسه ملبورن وارد قسمت VIP ورزشگاه شده‌اند.
اولا جاي نشستن خبرنگار هنگام انجام مسابقه فوتبال، جايگاه خبرنگاران است نه جايگاه ويژه VIP و ثانيا شاهدان حاضر در محل گواهي مي‌‌دهند كه رفتار اين خبرنگار و چند نفر ديگر به دور از شان يك مسابقه فوتبال در يك مكان فرهنگي – ورزشي بوده است. هر چند گفته مي‌شود جرقه اين درگيري از صلوات فرستادن جوانك خبرنگار شروع شده اما حاضران در محل و نزديكان خداداد اذعان مي‌كنند كه او صلوات را با كشيدن حرف‌ها به گونه‌اي توهين‌آميز ادا كرده و برخورد همراهان خداداد با او هم به همين دليل بوده. از حركت اين خبرنگارنما(!) برداشت مسخره كردن ادعيه مذهبي مي‌شده و اين باعث عصبانيت خداداد و دوستان او بوده است.
با اين همه قصد حمايت از كتك كاري اين اسطوره فوتبال را نداريم و معتقديم تحت هيچ شرايطي او كه الگوي جوانان اين مملكت است نبايد به برخورد فيزيكي با كسي بپردازد اما اظهار نظر مسوولان ورزشي كه او بايد از صحنه فوتبال محو شود خيلي عجيب است. در خاطرات فوتبالي‌مان به ياد داريم كه علي دايي در اردوي تيم ملي به كتك زدن مسعود علي‌پناه، عكاس مطبوعات ورزشي پرداخته اما يادمان نيست چنين تصميمي عليه او گرفته شده باشد. يا همين چند هفته پيش تصوير كتك خوردن يك خبرنگار توسط بيژن كوشكي در شبكه‌هاي مختلف تلويزيون پخش شد اما تنها چهار جلسه از همراهي تيمش محروم شد، حالا چطور شده در حالي كه كسي كتك زدن خداداد را نديده و خودش هم بلافاصله مصاحبه كرد و تاكيد كرد با اينكه دكمه‌هاي پيراهنش را پاره كرده‌‌اند، دست به كسي نزده است مي‌خواهند او را مادام‌لعمر از فوتبال محروم كنند. مسوولان ورزش عليه عزيزي از جملاتي استفاده كرده‌‌اند كه پيش از اين سياسيون ايراني عليه صهيونيست‌ها و سران رژيم اشغالگر قدس به كار مي‌بردند، در حالي كه هدف كساني كه اين درگيري را ايجاد كرده‌اند هم اين بوده كه اينگونه افكار عمومي را مقابل يكي از محبوب‌ترين اعضاي فعال فوتبال اين كشور قرار دهند، البته بدون شك آنها نمي‌توانند تاريخ را پاك كنند. واكنش مسوولان فدراسيون و سازمان تربيت بدني در حالي توي ذوق مي‌زند كه در كشور فوتبال‌خيزي چون آرژانتين چند ماه پس از آنكه در كيف مارادونا، اسطوره فوتبال اين كشور كوكايين پيدا كردند او را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كردند. به نظر مي‌رسد كميته انضباطي در جريان پرونده خداداد مي‌خواهد با بريدن حكمي سنگين به نوعي با او به جاي متهمان قبلي مثل قطبي، عابدزاده، كوشكي و رافخايي تسويه حساب كند.

خیلی جالب نوشته. دمش گرم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چطور اون موقع که دایی اون عکاس رو زد کسی نگفت باید محو بشه ؟!
حالا همه واسه من معلم اخلاق شدن !؟

دوست عزیز تا دیروز شما میگفتید که کسائی که دم از اشتباه خدادا میزنن 2 یا 3 نفر بیشتر نیستن ( اشاره به من و یکی دو نفر دیگه ) .... حالا داری میگی همه شدم معلم اخلاق (یعنی همه دارن باهاش مخالفت میکنن؟) لااقل روی حرف خودت بمون ....

در مورد دائی ... بعد از رفتار زشتش با اون خبرنگار همه ی رسانه ها بش توپیدن .... هیچ کسی هم رفتارش رو تائید نمیکنه .... 2 نکته رو باید بش توجه داشت : 1 - بدبختانه دائی توی فدراسیون چنان ریشه دوونده که اگه با 100 نفر رو هم بکشه و بگه دفاع از خود بوده همه ی مسولا میگن حق داشته .... نفوذی که خداداد نداره ... وبه خاطر همین بعد از این درگیریها اینطوری باش برخورد شد 2 - دائی .... دائیه ....شاید تنها کسی باشه که حاشیه هاش و قلدریهاش کمتر از خداداد نبوده .... ولی دائیه .... کسی توان حرف مخالف زدن بش رو نداره .... بارها گفتم ... باز هم میگم .... سگ خداداد شرف داره به امثال دائی (که هیچ مثل دیگری هم نداره ) .... حالا دائی شده سرمربی تیم ملی من و شما کاره ای نبودیم .... همینطور خداداد رو محروم کنن یا نکنن هم من و شما کاره ای نیستیم .....

با توجه به برداشتی که از برنامه ی 90 کردم فهمیدم که قضیه ی کتک زدن کار خدادا بوده ولی اون خبرنگار هم پیاز داغش رو حسابی زیاد کرده بود .... از جمله میگفت که توی بیمارستان هستم که دروغ محض بود و مشخص بود که بش گفتن که چی بگه ولی دلیل این نمیشه که از قبل سناریو ساخته باشن براش

بیشتر فکر میکنم که بعد از کتک کاریشون برای زهر چشم گرفتن از خداداد سعی کردن جو رو بیشتر از اونچه که بوده خراب نشون بدن ....

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این یوزر بار چطوره ؟
البته ببخشید که این رو ساختم ، دیدم قبلی یکم بزرگ بود گفتم اینم واسه کسانی که کوچیک تر رو ترجیح میدن !

2v8lbmu.png

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این یوزر بار چطوره ؟
البته ببخشید که این رو ساختم ، دیدم قبلی یکم بزرگ بود گفتم اینم واسه کسانی که کوچیک تر رو ترجیح میدن !

2v8lbmu.png
ممنون
به پست اول هم اضافه كردم.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اين قضيه خداداد چند بعد داره :
اول اينكه در ابتداي قضيه مطرح شدن شغل فرد شيرازي به عنوان خبرنگار باعث حساسيت صنفي اهالي رسانه‌ها شد و همگي در اين مورد موضع شديد و صدالبته صنفي گرفتند و اكثر روزنامه ها در اين مورد و عليه خداداد عزيزي موضع تندي گرفتند
دوم اينكه اگر چه قاسم محمدي خبرنگار است ولي از ابتدا تا انتهاي مسابقه در جايگاه VIP حضور داشته است در حالي كه يا بايد با كاور در كنار زمين حاضر باشد و هيچ كس از جمله خداداد ار روي پيشاني آقاي محمدي تشخيص نميده كه ايشان خبرنگار هستند
از طرف ديگر معلوم نيست چگونه فرد مضروبي كه در مشهد كتك خورده و به هر شكل رضايت داده، ناگهان در شيراز يادش مي‌افتد كه عارض شود و دوباره شكايت كند(اول كه گفتند اونو كشتند بعد گفتند شرايطش خوبه و بعد جهت اطمينان بردند بمارستان امدادي مشهد . بعد دنده هاش شكسته ميشه و بعد از قطع اميد پزشكان به حرم مطهر امام رضا براي شفاء دخيل ميشوند . امام رضا شفاش ميده و اون هم به خاطر دختر آقاي عزيزي رضايت ميده !!!!!!)
و بالاخره نكته‌اي كه در اين ميان كاملا روي اعصاب اهالي حق و حقيقت پياده‌روي مي‌كند عدم اشاره طرف شيرازي به نحوه شروع درگيري منجربه مضروب شدن قاسم محمدي است. آنها مدام بحث صلوات فرستادن را مطرح مي‌كنند و طوري وانمود مي‌شود كه خداداد و اطرافيانش فقط به جرم صلوات فرستادن، اين خبرنگار شيرازي را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند در حالي كه هيچ عقل سليمي نمي‌تواند قبول كند كه بدون مشاجره لفظي و ردوبدل شدن كلمات ركيك چنين دعوايي شكل بگيرد كه قاسم محمدي بشود فلسطيني و خداداد و آرفي و ديه‌گو و ... عمال صهيونيسم
بين‌المللي و جانيان رژيم اشغالگر قدس!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اين قضيه خداداد چند بعد داره :
اول اينكه در ابتداي قضيه مطرح شدن شغل فرد شيرازي به عنوان خبرنگار باعث حساسيت صنفي اهالي رسانه‌ها شد و همگي در اين مورد موضع شديد و صدالبته صنفي گرفتند و اكثر روزنامه ها در اين مورد و عليه خداداد عزيزي موضع تندي گرفتند
دوم اينكه اگر چه قاسم محمدي خبرنگار است ولي از ابتدا تا انتهاي مسابقه در جايگاه VIP حضور داشته است در حالي كه يا بايد با كاور در كنار زمين حاضر باشد و هيچ كس از جمله خداداد ار روي پيشاني آقاي محمدي تشخيص نميده كه ايشان خبرنگار هستند
از طرف ديگر معلوم نيست چگونه فرد مضروبي كه در مشهد كتك خورده و به هر شكل رضايت داده، ناگهان در شيراز يادش مي‌افتد كه عارض شود و دوباره شكايت كند(اول كه گفتند اونو كشتند بعد گفتند شرايطش خوبه و بعد جهت اطمينان بردند بمارستان امدادي مشهد . بعد دنده هاش شكسته ميشه و بعد از قطع اميد پزشكان به حرم مطهر امام رضا براي شفاء دخيل ميشوند . امام رضا شفاش ميده و اون هم به خاطر دختر آقاي عزيزي رضايت ميده !!!!!!)
و بالاخره نكته‌اي كه در اين ميان كاملا روي اعصاب اهالي حق و حقيقت پياده‌روي مي‌كند عدم اشاره طرف شيرازي به نحوه شروع درگيري منجربه مضروب شدن قاسم محمدي است. آنها مدام بحث صلوات فرستادن را مطرح مي‌كنند و طوري وانمود مي‌شود كه خداداد و اطرافيانش فقط به جرم صلوات فرستادن، اين خبرنگار شيرازي را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند در حالي كه هيچ عقل سليمي نمي‌تواند قبول كند كه بدون مشاجره لفظي و ردوبدل شدن كلمات ركيك چنين دعوايي شكل بگيرد كه قاسم محمدي بشود فلسطيني و خداداد و آرفي و ديه‌گو و ... عمال صهيونيسم
بين‌المللي و جانيان رژيم اشغالگر قدس!
خوشم میاد از آدمای چیزفهم ، خدایی به قول خود خداداد ، تو این مملکت کسی رو به خاطر صلوات نمی زنن
یه تیکه اگه دقت کرده باشید توی 90 خداداد گفت اون موقع که فحش ناموس دادی اومدن سراغت !
حالا بعضی از دوستان میان میگن که خداداد اینجوری ، اونجوری !
دلم می خواد از خودشون بپرسم اگه کسی به خودتون فحش ناموس بده چه برخوردی باهاش دارید ؟
ما اینجا داریم با هم حرف می زنیم اما تا کم میاریم به هم میگیم بهت اخلاق یاد ندادن ، شماها نمی فهمید و 10 تا فحش که تو دلمون میدیم و چندتاش رو که اینجا میشه آورد می نویسیم ...
حالا چه انتظاری داریم که کسی فحش ناموس بده کتک هم نخوره
در ضمن خداداد همواره می گفت زدنش ، خوب کردن که زدنش ، باید بیشتر می زدنش ، ..... هیچ وقت نگفت زدمش اما ما اصرار داریم بگیم خداداد اون یارو رو زده !
خوب اگه زده بود می گفت زدم ، همه خداداد رو میشناسیم اگه زده بود می گفت آره زدم ، بازم می زنمش !
اصلا واسه همین که آدمی هست که همیشه راست میگه این همه آدم طرفدارش هستند و دم به دقیقه رنگ عوض نمی کنه ...

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
پست ها رو خوندم ولی دقیقا متوجه نشدم قضیه سناریوی که میگید براش درست کردن چیه.
یعنی میگید طرف رو نزده و قضیه پاپوش درست کردنه؟ یا اینکه میگید این کار زشت رو انجام داده ولی با توجه به گلی که به استرالیا زد و ایران رو به جام جهانی برد نباید اینطوری باهاش برخورد میشد و قضیه نباید اینطور رسانه ای میشد؟
اگر منظورتون قسمت اوله من هم حمایت میکنم ولی اگر منظورتون قسمت دوم هست حمایت که نمیکنم که هیچ، این کار زشت رو محکوم هم میکنم.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اگر منظورتون قسمت اوله من هم حمایت میکنم ولی اگر منظورتون قسمت دوم هست حمایت که نمیکنم که هیچ، این کار زشت رو محکوم هم میکنم.

چقدر لذت ميبرم از آدماي با شعور و منطقي ... كسي كه بي دليل حمايت نميكنه و بي دليل تخريب نميكنه

چقدر خوبه به جاي احساسات منطق رو تو زندگي جايگزين كرد ... مرسي از شما ;)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چقدر لذت ميبرم از آدماي با شعور و منطقي ... كسي كه بي دليل حمايت نميكنه و بي دليل تخريب نميكنه

چقدر خوبه به جاي احساسات منطق رو تو زندگي جايگزين كرد ... مرسي از شما ;)

شما اصلا هدف اين تاپيك رو درك نكرديد!
اولا من معتقدم كه كتك نزده و مطمئنم . اما اگه زده باشه من از كتك زدن حمايت نميكنم.
از ناحقي ها و حرفهايي كه بعضي افراد كه اصلا ربطي بهشون نداره ميزنن! مثله مدير عامل فجر ، هاشمي و روزنامه ها ....!

بازم ميگم من ميگم خداداد نزده و قضيه اونطوري كه اون فرد شيرازي ميگه نيست.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
کسی جریان زدن رو اصلا تائید نمی کنه.جریانی که خون آدم رو به جوش می آره جریان یه بوم و دو هوا هست.
شما هایی که دم از عدالت می زنین و خداداد رو می کوبین.آیا این عدالته که جرمی که ثابت نشده رو تو بوقو کرنا کنین؟.چه کیومرث هاشمی که تو تی وی گفتباید از فوتبال محو بشه چه روزنامه ها و خبرنگارایی که خداداد رو کوبیدن چه شمایی که اینجا چون از خدادا خوشتون نمی اد کوبیدینش.
بشینین حرفایی که زده شده رو کنار هم بذارین از روز روشن تره که جریان چیه.نمی گم بشینین ببینین کمیته انضباطی چی می گه چون شریفی دوست صمیمیه کیومرث هاشمی هست و با حمایت هاشمی رئیس کمیته انضباطی شد.
من مطمئن بودم خداداد آدم دروغ گویی نیست. اما با همه این حرفا برنامه 90 رو که دیدم برام کاملا روشن شد که این جریان یه سناریوی از پیش ساخته شدست.دلیلشم جریانات اخیر سر تیم امید هست.
بازم می گم اگه خداداد زده بود باید حتما جریمه می شد.ما اینجا از خداداد برا جریمه نشدن حمایت نمی کنیم.ما اینجا از خداداد حمایت می کنیم چون معتقدیم خداداد بی گناه هست و داره بش ظلم می شه.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
پرسش هاى بى پاسخ درباره ماجراى خداداد عزيزى

اين روزها بحث روز فوتبال و حتى جامعه ورزش كشور مضروب شدن يك خبرنگار توسط برخى از اعضاى باشگاه پيام مشهد است كه ابهامات و پرسش هاى زيادى پيرامون آن وجود دارد از جمله: آيا كارتى كه حراست ورزشگاه ثامن با مشاهده آن اجازه ورود به VIP را به قاسم محمدى (خبرنگار مضروب) داد كارت خبرنگارى بوده است؟ و آيا حراست ورزشگاه ثامن (يا هر ورزشگاه ديگرى) هر خبرنگارى را با ارائه كارت خبرنگارى به جايگاه راه مى دهد؟ اصلاً چرا اين فرد به جايگاه خبرنگاران نرفت و به VIP رفت؟ به علاوه قاسم محمدى در گفت و گوى تلفنى با برنامه ۹۰ ابتدا مى گويد خداداد وقتى به بيمارستان آمد گفت كه من فقط براى دلجويى از تو آمدم نه براى گرفتن رضايت اما چند دقيقه بعد مى گويد: خداداد در بيمارستان از من خواهش كرد به خاطر دخترش رضايت بدهم تا او برود (نقل به مضمون) اما روز سه شنبه در صفحه ۹ يكى از روزنامه ها به نقل از او آمده است: «خداداد عزيزى شنبه به ملاقاتم آمد اما چون بيهوش بودم متوجه حضورش نشدم.» باز در همان برنامه در پاسخ فردوسى پور كه پرسيد الان كجا هستى؟ گفت: «در VIP بيمارستان نمازى» من شخصاً تاكنون كلمه VIP را در مورد بيمارستان نشنيده بودم. اگر واقعاً بيمارستان ها VIP دارند آيا مخصوص بيماران است؟ و اگر اين گونه است آيا هر بيمارى را در آن جاى مى دهند؟ اين در حالى است كه دكتر امين رضا كمالى پزشك معالج محمدى در بيمارستان مركزى شيراز در خبرى كه به نقل از او در صفحه ۱۲ همان روزنامه در تاريخ دوشنبه منتشر شده بود گفته بود: «نتيجه سى تى اسكن و راديوگرافى از ستون فقرات وسونوگرافى خوشبختانه تا اين لحظه خوب بوده ... در حال حاضر نيازى به MRI نيست ... شدت ضربات كم بوده اما بعضى اوقات همين مسائل مى تواند به طحال و كبد فرد آسيب بزند كه خوشبختانه در مورد ايشان اين مسأله صدق نمى كند ... به جمجمه اش آسيب نرسيده است.» اما از سوى ديگر سرهنگ جعفرى (مديرعامل مقاومت سپاسى يك روز پس از رويداد) گفته است: «وضعيت اين خبرنگار بسيار نگران كننده و بحرانى است و دنده هاى او شكسته است ... در حال حاضر شرايط او بسيار نگران كننده است حتى تصميم گرفته ايم تا براى بهبودى اين خبرنگار او را به حرم امام رضا ببريم.» البته جالب اينجاست در حالى وضعيت اين خبرنگار اين قدر وخيم بوده كه خود سرهنگ جعفرى بنا به ادعاى سردار صلاحى در جلسه كميته انضباطى (كه خودش هم در گفت و گوى تلفنى با برنامه ۹۰ آن را تكذيب نكرد) وقتى ۱۰ ، ۱۵ دقيقه پس از آن ماجرا به او زنگ زده در رستوران مشغول خوردن شيشليك بوده (نقل از برنامه ۹۰) ضمناً اين ابهام هم وجود دارد كه مديرعامل محترم اگر كتك خوردن خبرنگارش را ديده آيا خودش يا يكى از همراهانش جلو رفته تا حداقل مانع كتك خوردن او شود؟ از طرفى قاسم محمدى مى گويد هيچ فحشى نداده ام و فقط صلوات فرستادم اما نمى دانم چرا خداداد و دوستانش به من حمله كردند و به شديدترين شكل ممكن مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند اما واقعاً چقدر قابل پذيرش است كه چندين نفر تنها به خاطر صلوات فرستادن آنقدر عصبانى شوند كه كسى را به آن شدت بزنند؟ ضمن اينكه يكشنبه شريفى رئيس كميته انضباطى در اخبار ورزشى شبكه خبر گفت: به لحاظ كيفرى پرونده مختومه است چون خبرنگار از شكايت خود صرفنظر كرده است اما به لحاظ انضباطى مفتوح و در حال رسيدگى است (نقل به مضمون) اما محمدى به فاصله يك روز در برنامه ۹۰ مى گويد كه من از شكايت خود صرفنظر نكرده و نمى كنم (نقل به مضمون) در اين فاصله زمانى چه اتفاقى روى مى دهد كه او از نظر خود برمى گردد؟ از اين دست پرسش ها درباره اين رويداد زياد است اما شايد مهم ترين سؤال درباره اين قضيه اظهارات كيومرث هاشمى معاون سازمان تربيت بدنى در فرداى روز حادثه باشد كه گفته بود خداداد عزيزى بايد از صفحه ورزش محو شود. واقعاً آيا ايشان پيش از رسيدگى به پرونده در كميته انضباطى درباره محكوميت خداداد به يقين رسيده و برايش حكم صادر كرده اند؟! و آيا اين ادبيات زيبنده يك مدير عاليرتبه **** اسلامى است؟

با دقت تمام بخونید .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
شما اصلا هدف اين تاپيك رو درك نكرديد!
اولا من معتقدم كه كتك نزده و مطمئنم . اما اگه زده باشه من از كتك زدن حمايت نميكنم.
از ناحقي ها و حرفهايي كه بعضي افراد كه اصلا ربطي بهشون نداره ميزنن! مثله مدير عامل فجر ، هاشمي و روزنامه ها ....!

بازم ميگم من ميگم خداداد نزده و قضيه اونطوري كه اون فرد شيرازي ميگه نيست.

من اصلا نميگم زدههههههههههههههه ... ميگم اگر نزده كه هيچ كس نبايد بگه بالاي چشمت ابرو

اگر زده بي شك بايد از روي صحنه فوتبال محو شه ... حالا نه خداداد , ‌اگر اين آدم علي دايي بود ... قطبي بود

قلعه نوعي بود يا هر شخصصصصصصصصصصصصصصص ديگه بايد محو ميشد ... اگر هم نزده كه خوب كسي

نميتونه بهش حرفي بزنه ديگه من نميدونم الان مشگل بعضيا با اين موضوع چيه !

کسی جریان زدن رو اصلا تائید نمی کنه.جریانی که خون آدم رو به جوش می آره جریان یه بوم و دو هوا هست.
شما هایی که دم از عدالت می زنین و خداداد رو می کوبین.آیا این عدالته که جرمی که ثابت نشده رو تو بوقو کرنا کنین؟.چه کیومرث هاشمی که تو تی وی گفتباید از فوتبال محو بشه چه روزنامه ها و خبرنگارایی که خداداد رو کوبیدن چه شمایی که اینجا چون از خدادا خوشتون نمی اد کوبیدینش.
بشینین حرفایی که زده شده رو کنار هم بذارین از روز روشن تره که جریان چیه.نمی گم بشینین ببینین کمیته انضباطی چی می گه چون شریفی دوست صمیمیه کیومرث هاشمی هست و با حمایت هاشمی رئیس کمیته انضباطی شد.
من مطمئن بودم خداداد آدم دروغ گویی نیست. اما با همه این حرفا برنامه 90 رو که دیدم برام کاملا روشن شد که این جریان یه سناریوی از پیش ساخته شدست.دلیلشم جریانات اخیر سر تیم امید هست.
بازم می گم اگه خداداد زده بود باید حتما جریمه می شد.ما اینجا از خداداد برا جریمه نشدن حمایت نمی کنیم.ما اینجا از خداداد حمایت می کنیم چون معتقدیم خداداد بی گناه هست و داره بش ظلم می شه.

من بازم ميگم هنوز مشخص نشده نه كسي حق داره نفي كنه نه تاييد ... اما تا جايي كه ميدونم اينه كه

خداداد لباسش پاره شده بود ... يعني دكمه هاش همه پريده بود ... بعد هم كسي كه بخواد بياد جدا كنه

اين بلا سرش نمياد ... حالا هم ممكنه كه واقعا كاري نكرده باشه كه همه بايد ازش معذرت بخوان

مدير عامل فجر سپاسي و اون خبر نگار و همه و حتي شده شديدا هم توبيخ بشن به خاطر تهمتي كه زدن

حالا نميدونم مشگلتون با اين حرف چيه ؟ واقعا حرفام غير منطقيه ؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود می فرستم به شرف شاغلام که اعتبارش رو به خیلی چیزا نفروخت
باز هم ثابت کرد یه مرد واقعیه
من همیشه گفتم سالم ترین فرد توی فوتبال ما غلام پیروانی هستش
حال کردید تو نود چی گفت؟با اینکه مدیر عاملشون اون طوری جبهه گرفته گفت من چیزی ندیدم و چیزی نمی گم
ایول شاغلام...خیلی با شرفی:)

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو ایران از هر آدم لات بی شعور و بی سر و پایی حمایت میشه این یارو هم روش.
آقا حمایتت میکنیم بدجور.اگه زدی که دستت درد نکنه اگه نزدی دفعه دیگه حتما بزن.
اصلا همه ما حامیان دلباخته تو میمیریم واسه لحن مودبانه و انسانی تو وقتی میگی ده نفر ریختن سرش تا میخورد زدنش.خب راست میگی دیگه دهن باید زیپ داشته باشه.تو آقای اسوه اخلاق هم واستاده بودی نگا میکردی چه جوری دارن واسه دهنش زیپ میزارن.میگن خیلی اصرار کردی که آقا جوانمردانه نیست ده نفر به یه نفر.یکی یکی زیپ بدوزین ولی دوستات حالیشون نبوده که.میگفتن الا و بلا باید ده تا زیپ یه جا بدوزیم واسه دهنش که دیگه هیچوقت فراموش نکنه.
تو راست میگی که نزدی . بر پدر و مادر هر چی دروغگوی بی شرفه لعنت باد.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
تو ایران از هر آدم لات بی شعور و بی سر و پایی حمایت میشه این یارو هم روش.
آقا حمایتت میکنیم بدجور.اگه زدی که دستت درد نکنه اگه نزدی دفعه دیگه حتما بزن.
اصلا همه ما حامیان دلباخته تو میمیریم واسه لحن مودبانه و انسانی تو وقتی میگی ده نفر ریختن سرش تا میخورد زدنش.خب راست میگی دیگه دهن باید زیپ داشته باشه.تو آقای اسوه اخلاق هم واستاده بودی نگا میکردی چه جوری دارن واسه دهنش زیپ میزارن.میگن خیلی اصرار کردی که آقا جوانمردانه نیست ده نفر به یه نفر.یکی یکی زیپ بدوزین ولی دوستات حالیشون نبوده که.میگفتن الا و بلا باید ده تا زیپ یه جا بدوزیم واسه دهنش که دیگه هیچوقت فراموش نکنه.
تو راست میگی که نزدی . بر پدر و مادر هر چی دروغگوی بی شرفه لعنت باد.
آره منم موافقم ، لعنت که سهله !

NA$RIN

Registered User
لایک‌ها
2
خب دیدین که خداداد هم می تونه دروغ بگه . اونهم دروغی به این شاخداری !!! افشین پیروانی امشب توی نود گفت که خداداد بهش زنگ زده و ازش خواسته تا به خبرنگاره صحبت کنه . افشین هم با خبرنگاره صحبت کرده و بهش گفته لذتی که در عفو هست در انتقام نیست . البته من نمی خوام کسی رو محکوم کنم و منتظر می مونم تا جلسه کمیته انظباطی . اما دوستان خداداد دوست بدونند که حقیقت چیزه دیگه ای هست ..

بالا