بعدش هم کلی مشکلات جسمانی پیدا بشه ؟یه صابون گلنار بگیر مثل ما مشغول باش میگذرانی زندگانی را ..
کار در مملکت کا بسیار زیاد هست نتها برای آدم متخصص.
الان 90% جوونا تو 20 سالگی تخصصشون در حد ویندوز ریختنه از بیکاری مینالن.
دوست عزيز من N تا شخص رو مي شناسم كه تخصص و مدرك دارن در رشته هايي كه بايد خودت رو جز بدي تا در كنكور قبول بشي.
سر كار هم هستن اما همشون افسرده هستند.
چرا؟
چون يك قرون پس انداز ندارند.و حتي خيال تشكيل خانواده رو نمي توانند به ذهنشون بيارند.
حتي تصور خريد ماشين رو هم نمي توانند داشته باشند.
دوست عزيز اين حق هر انساني هست كه چه با تخصص و چه بدون تخصص و فقط با يك شيفت استاندارد 8 ساعته
بتواند :
1.زندگيش تامين باشد (خوراك / پوشاك / مسكن / درمان / آموزش / تفريح)
2.بيمه / شرايط كاري استاندارد
3.پس انداز هم داشته باشد.
كارگر هم گناه نكرده. او هم حق زندگي دارد.
خواهشا از سر شكم سيري حرف نزنيم.(با پوزش)
:general711::general404::general404:یه جمله الان دیدم خیلی جالب بود
یه شهروند امریکایی از یه ایرانی میپرسه آرزوت چیه؟
میگه دوست دارم یه خونه داشته باشم
یه شغل مناسب + بیمه و مزایا
یه ماشین بخرم
ازدواج کنم و خانواده تشکیل بدم
در جواب اون طرف میگه اینا که حداقل مایحتاج ابتدایی هر فرد در جامعه هست آرزوت چیه؟!!
واقعا نشون داد که ایرانی آدم نیست و مثل آدم هم زندگی نمیکنه؟؟؟یه جمله الان دیدم خیلی جالب بود
یه ماشین بخرم
در جواب اون طرف میگه اینا که حداقل مایحتاج ابتدایی هر فرد در جامعه هست آرزوت چیه؟!!
دوست عزیز در هر جامعه ای هر شغل یک میزان دریافتی داره در قبال کاری که انجام میده. شما فکر کردی کارگر ساده تو امریکا و استرالیا اندازه رییس جمهور حقوق میگیرند؟ کارگر ساده همیشه حقوقش مشخصه و در همه دنیا مشکل معیشت داره.دوست عزيز من N تا شخص رو مي شناسم كه تخصص و مدرك دارن در رشته هايي كه بايد خودت رو جز بدي تا در كنكور قبول بشي.
سر كار هم هستن اما همشون افسرده هستند.
چرا؟
چون يك قرون پس انداز ندارند.و حتي خيال تشكيل خانواده رو نمي توانند به ذهنشون بيارند.
حتي تصور خريد ماشين رو هم نمي توانند داشته باشند.
دوست عزيز اين حق هر انساني هست كه چه با تخصص و چه بدون تخصص و فقط با يك شيفت استاندارد 8 ساعته
بتواند :
1.زندگيش تامين باشد (خوراك / پوشاك / مسكن / درمان / آموزش / تفريح)
2.بيمه / شرايط كاري استاندارد
3.پس انداز هم داشته باشد.
كارگر هم گناه نكرده. او هم حق زندگي دارد.
خواهشا از سر شكم سيري حرف نزنيم.(با پوزش)
کدوم شهروند از کدوم ایرانی پرسیده دقیقا؟ برای یه کارگر تو امریکا هم این چیزا جز آرزوهاست. تخیلی فکر نکنید.یه جمله الان دیدم خیلی جالب بود
یه ماشین بخرم
چی مشکلات جسمانی ؟؟؟؟بعدش هم کلی مشکلات جسمانی پیدا بشه ؟
کمر درد،سنگ کلیه،درد استخوانی،پوکی استخوان،ضعف عضلانی،ضعیفی چشم،عدم تمرکز و ... هزار تا درد دیگه که این کامپیوتر و نت برای آدم به ارمغان میاره :general711:چی مشکلات جسمانی ؟؟؟؟