• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرابی در کارت گرافیک 7600 یا مانیتور

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان اگه یادتون باشه من توی تابستان یه سیستم جمع کردم که یه کارت گرافیک 7600 gs گرفتم ویک مانیتور lg مدل1740pحالا بعد از این همه مدت یک روز وقتی کامپیوتر را روشن میکردم ومیرفتم توی ویندوز خود به خود مانیتور stand by می شد واصلا صفحه سیاه بعد من یه کاری کردم کابل دیجیتال مانیتور را در آوردم وکابل آنالوگ
زدم وقتی کاپیوتر را روشن کرد خیلی خوب بالا اومد ومشکلی نداشت ولی نمی دنم مشکل از کارت گرافیکم هست که کابل دیجیتال را قبول نمی کنه یا مانیتورم مشکل داره اگه ممکن هست کمک کنید تا گارانتی قطعاتم تموم نشده
برم مشکل را برطرف کنم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فقط بايد تستش كني. يعني كارتت رو با يك مانيتور ديگه تست كن.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
فقط بايد تستش كني. يعني كارتت رو با يك مانيتور ديگه تست كن.
سلام نمی تونم این کار رو بکنم شما الان هیچ حدسی نمی زنید که ممکنه کدوم مشکل داشته باشن ممکنه مشکل از کارت باشه مگه قسمت آنالوگ ودیجیتال کارت فرقی میکنه من یک امتحان دیگه هم کردم یه تبدیل سر آنالوگ زدم ودیجیتالش کردم وبعد زدم توی قسمت دیجیتال کارت ولی بازهم کار کرد فکر میکنم منظورم را فهمیده باشید دوستان شما حدسی نمی زنید با این امتحانی که من کردم مشکل از سر کارت باز بشه

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالش هست . ولي بايد تست بشه
سلام میخوایتم دونم اگه این مشکل از کارت گرافیک باشه ممکنه قسمت آنالوگ هم خراب بشه اصلا آنالو گبا دیجیتال فرقی میکنه منظورم در اجرای بازی برنامه های گرافیکی ووووو....... فرقی میکنه اگر فرق می کنه بیفتم دنبالش برم تستش کنم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بايد تست بشه دوست خوبم. احتمال داره ممكنه حتي از سوكتش باشه

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
بايد تست بشه دوست خوبم. احتمال داره ممكنه حتي از سوكتش باشه
سلام حالا چی می گید من زنگ زدم از شرکتlgآومدن مانتور رو دیدن وبرد مانیتور رو عوض کردند درست نشد که نشد بازهم سوکت دیجیتال خرابه چهارشنبه پیش کارت گرافیک رو باز کردم بردم الماس گارانتی امروز رفتم گرفتم اونها گفتند کارت مشکلی نداره بازهم درست نشد نمی دونم چی کار کنم نمی دونم مشکل از کجاست الان من به ته ماجرا رسیدم حتی من دو تا سوکت روی مادربور داشتم جاشو عوض کردم بازهم نشد نمی دونم مشکل از مادربورد
cpu وووووووو تورو خدا کمکم کنید

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام حالا چی می گید من زنگ زدم از شرکتlgآومدن مانتور رو دیدن وبرد مانیتور رو عوض کردند درست نشد که نشد بازهم سوکت دیجیتال خرابه چهارشنبه پیش کارت گرافیک رو باز کردم بردم الماس گارانتی امروز رفتم گرفتم اونها گفتند کارت مشکلی نداره بازهم درست نشد نمی دونم چی کار کنم نمی دونم مشکل از کجاست الان من به ته ماجرا رسیدم حتی من دو تا سوکت روی مادربور داشتم جاشو عوض کردم بازهم نشد نمی دونم مشکل از مادربورد
cpu وووووووو تورو خدا کمکم کنید

سلام .ببينم وقتي ميري تو ويندوز همچين مشكلي داري يا نه اصلا از اول كه سيستم رو روشن ميكني .اين كارا بكن ببين چي ميشه اول از همه درايور كارت گرافيك رو از روي سي ديش دوباره نصب كن بعد حتما درايور مانيتور رو هم نصب كن حتما ببين چي ميشه . اگه درست نشد و وقتي ميري تو ويندوز اينطوري ميشه من پيشنهاد ميكنم دوباره ويندوز بريزي و درايور كارت گرافيك داخل CD خوده كارت گرافيك رو نصب كن ويندوزت هم حتما SP2 باشه و درايور مانيتور رو هم نصب كن .

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .ببينم وقتي ميري تو ويندوز همچين مشكلي داري يا نه اصلا از اول كه سيستم رو روشن ميكني .اين كارا بكن ببين چي ميشه اول از همه درايور كارت گرافيك رو از روي سي ديش دوباره نصب كن بعد حتما درايور مانيتور رو هم نصب كن حتما ببين چي ميشه . اگه درست نشد و وقتي ميري تو ويندوز اينطوري ميشه من پيشنهاد ميكنم دوباره ويندوز بريزي و درايور كارت گرافيك داخل CD خوده كارت گرافيك رو نصب كن ويندوزت هم حتما SP2 باشه و درايور مانيتور رو هم نصب كن .
سلام آقا سعید بزارین از اول توضیح بدم بک رو من نشستم پای کامپیوتر روشنش کزدم من دو تا ویندوز دارم یکی 2003 یکی هم xp sp2وقتی اونروز میخواستم برام توxpنرفت و خود به خود مانیتور استند بای شد ولی توی ویندوز 2003 میرت بعد از چند بار روشن خاموش کردن دیگه از همون اول روشن نشد ومانیتور همین جور استندبای میمونه من که گفتم همه قطعات سخت افزاری که مربوط میشه رو چک کردم الماس که گفت کارتت مشکلی نداره مادیران هم که اومد جلو چشم خودم برد قسمت آنالوگ ودیجیتال رو عوض کرد من خیلی ناراحت شدم حالا چند روزه هم هست که فقط باکابل آنالوگش کار میکنم خودم میخواستم ویندوز ها رو پاک کنم گفتم شاید ویروس خاصی اومده تو کامپیوتر خبر ندارم ولی هنوز وقط نکردم این کارو بکنم اگه شما میدونید با عوض کردن ویندوز ممکنه درست بشه زودتر همین کار رو بکنم و اگر مشکلم رو از سخت افزار میدونید برم تست های دیگری انجام بدم ممکنه از مادر بورد یا cpu باشه وووو راستی من حتی جای کارت گرافیک رو تغییر دادم ولی درست نشد منظور روی مادربرد تو تا جای کارت گرافیک داره دیگه ولی درست نشد که نشد من هم نامید شدم ولس کردم

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام آقا سعید بزارین از اول توضیح بدم بک رو من نشستم پای کامپیوتر روشنش کزدم من دو تا ویندوز دارم یکی 2003 یکی هم xp sp2وقتی اونروز میخواستم برام توxpنرفت و خود به خود مانیتور استند بای شد ولی توی ویندوز 2003 میرت بعد از چند بار روشن خاموش کردن دیگه از همون اول روشن نشد ومانیتور همین جور استندبای میمونه من که گفتم همه قطعات سخت افزاری که مربوط میشه رو چک کردم الماس که گفت کارتت مشکلی نداره مادیران هم که اومد جلو چشم خودم برد قسمت آنالوگ ودیجیتال رو عوض کرد من خیلی ناراحت شدم حالا چند روزه هم هست که فقط باکابل آنالوگش کار میکنم خودم میخواستم ویندوز ها رو پاک کنم گفتم شاید ویروس خاصی اومده تو کامپیوتر خبر ندارم ولی هنوز وقط نکردم این کارو بکنم اگه شما میدونید با عوض کردن ویندوز ممکنه درست بشه زودتر همین کار رو بکنم و اگر مشکلم رو از سخت افزار میدونید برم تست های دیگری انجام بدم ممکنه از مادر بورد یا cpu باشه وووو راستی من حتی جای کارت گرافیک رو تغییر دادم ولی درست نشد منظور روی مادربرد تو تا جای کارت گرافیک داره دیگه ولی درست نشد که نشد من هم نامید شدم ولس کردم

سلام .خوب من با اينكه كاملا با نظر AMD جان موافقم و به نظر منم بايد قطعات تست بشن ولي به نظر من ايراد بيشتر از اونكه سخت افزاري بتونه باشه ميتونه نرمافزاري باشه به نظر من ضرري نداره حتي شده يكي از پارتيشنهاتو فرمت كني و يه ويندوز سرويس پك 2 ديگه بريزي ببيني چي ميشه بازم ميگم سعي كن درايور مانيتور رو هم بريزي با اين حال اصلا نميشه به صورت قطعي گفت كه ايراد سخت افزاري يا نرم افزاري ولي امتحانش ضرر نداره يبار ديگه ويندوز بريز .

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .خوب من با اينكه كاملا با نظر AMD جان موافقم و به نظر منم بايد قطعات تست بشن ولي به نظر من ايراد بيشتر از اونكه سخت افزاري بتونه باشه ميتونه نرمافزاري باشه به نظر من ضرري نداره حتي شده يكي از پارتيشنهاتو فرمت كني و يه ويندوز سرويس پك 2 ديگه بريزي ببيني چي ميشه بازم ميگم سعي كن درايور مانيتور رو هم بريزي با اين حال اصلا نميشه به صورت قطعي گفت كه ايراد سخت افزاري يا نرم افزاري ولي امتحانش ضرر نداره يبار ديگه ويندوز بريز .
سلام آقا سعیدمن به جای یک پارتیشن کل هارد رو پاک کردم بجای خوب شدن بتر هم شد مثل همون بالا که برا تون تعریف کردم وقتی از اول کارت دیجیتال وصل میکردم تو ویندوز xp نمی یاد حالا با کابل آنالوگ هم همین جور است حالا این خوبه اول که سیستم روشن میکردم مادربوردم تبلیغ داشت حالا اون بلیغ به صورت نقطه چین های کم رنگ نشون میده و وقتی داشت می آمد بالا تمام نوشته ها رو بهم ریخته میبینم وتو داس هم همین طور است بچه ها میگن از کارت گرافیک یا بایوس سیستم هست که این طور میشه اگه بایوس سیستم بریزه بهم چی میشه چی کارش کنم باید مادر بور رو ببرم گارانتی بچه ها میگن ممکن کارت گرافیک که بردی الماس اصلا نگاش نکردن ببینن مشکلش چیه همین جور انداختن تو کیسه دادن دستت گفتن مشکلی نداره حالا نمی دونم چی کارش کنم هروز بد تر از دیروز میشه ویک مشکل جدید پیدا میکنه ولی نمیدونم ویندوز2003 که ریختم کار میکنه وراحت با کابل آنالوگ تو سیستم می یاد بالا ولی باز هم نوشته ها بهم ریخته است توی ویندوز 2003 کارت گرافیکم رو اصلا نمی شناسه فقط میزنه 256 و حتی درایو کارت گرافیک و مانیتور هم نصب می کنم بازم فرقی نداره نمی شناسه به خاطر همین هست که راحت می یاد تو ویندوز2003 حالا نمی دونم باید ببرم یجا همه قطعات رو چک کنم ببینم مشکل از کجاست اگه میدونید مشکل از کجاست بگید

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام آقا سعیدمن به جای یک پارتیشن کل هارد رو پاک کردم بجای خوب شدن بتر هم شد مثل همون بالا که برا تون تعریف کردم وقتی از اول کارت دیجیتال وصل میکردم تو ویندوز xp نمی یاد حالا با کابل آنالوگ هم همین جور است حالا این خوبه اول که سیستم روشن میکردم مادربوردم تبلیغ داشت حالا اون بلیغ به صورت نقطه چین های کم رنگ نشون میده و وقتی داشت می آمد بالا تمام نوشته ها رو بهم ریخته میبینم وتو داس هم همین طور است بچه ها میگن از کارت گرافیک یا بایوس سیستم هست که این طور میشه اگه بایوس سیستم بریزه بهم چی میشه چی کارش کنم باید مادر بور رو ببرم گارانتی بچه ها میگن ممکن کارت گرافیک که بردی الماس اصلا نگاش نکردن ببینن مشکلش چیه همین جور انداختن تو کیسه دادن دستت گفتن مشکلی نداره حالا نمی دونم چی کارش کنم هروز بد تر از دیروز میشه ویک مشکل جدید پیدا میکنه ولی نمیدونم ویندوز2003 که ریختم کار میکنه وراحت با کابل آنالوگ تو سیستم می یاد بالا ولی باز هم نوشته ها بهم ریخته است توی ویندوز 2003 کارت گرافیکم رو اصلا نمی شناسه فقط میزنه 256 و حتی درایو کارت گرافیک و مانیتور هم نصب می کنم بازم فرقی نداره نمی شناسه به خاطر همین هست که راحت می یاد تو ویندوز2003 حالا نمی دونم باید ببرم یجا همه قطعات رو چک کنم ببینم مشکل از کجاست اگه میدونید مشکل از کجاست بگید

احتمال خيلي زياد ايراد از كارت گرافيكه منم تقريبا قبلا با يه كارت گرافيك بوقي همچين مشكلي داشتم كه البته فروشنده اشنا بود كارتو برام عوض كرد . شما برند كارتت راستي چيه Asus . به نظر من سيستم همينطوري ببر گارانتي يا اينكه اگه ميتوني قبلش يه كارت Pci-e گير بيار يه تست بزن .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كارت شما بايد با يك سيستم ديگه تست بشه . در 10% مواقع ناسازگاريها در بعضي از قطعات پيش مياد كه من حدسم روي كارت گرافيك و مونيتور يا كارت گرافيك و مادربرد هست. شما بايد يك كارت ديگه از كسي بگيريد و با سيستمتون تست كنيد. مادربردتون چي هست ؟ شايد ASUS براي كارت گرافيك شما بايوس جديد انتشار داده باشد.اگر خواستيد با من تماس بگيريد . شايد بتونم كمكي كرده باشم.

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
حسام جان از بايوس كارتت هست . به اين سايت سر بزن بايوس كارتت رو داره. انشاالله درست ميشه با اين بايوس ها

http://www.mvktech.net/index.php?option=com_joomlaboard&func=view&catid=13&id=40429
سلام از کمکتون متشکرم کارت گرافیک من همچین مشخصاتی دارهen7600gs silent 512 mb ddr2 pci -eهستش ولی توی این صفحه ای که شما گفتید همه 256 و gt بود مال من gs هست بودن بعد این ها برنامه هستند باید روی سیستم نصب کنم

ممکن گارانتی تشخیص نداده باشه ایراد کارت از کجایست

مشکل من این است که اگه این سیستم قرار بود مچ نشه 5 ماه کار نمیکرد بعد این مشکل براش پیش بیاد
مادربوردم هم asus p5wd2معمولی هست آیا ممکن مشکل از بایوس مادربورد باشه که این جور حروف بهم ریخته

اگه مشکل از کارت گرافیک باشه وگارانتی هم بگه درست هست چی کار کنم باید برم تو کار یک کارت گرافیک دیگه

بعد این فایل مشخصات کارت گرافیک من رو بهم نشون میدین که تو کدوم صفحه است اگه لطف کنید با این فایلی که دانلود کردم چی کار کنم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
صبر كن ببينم بايوس كارتت رو پيدا ميكنم يا نه

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
اين هم نحوه فلش كردن كارتت . فقط ريسك داره و بايد خودت به گردن بگيري. اگر فلش كردي و نشد ديگه تصوير نداد ميبري گارانتي ميگي وسط بازي يهوئي تصوير رفت

http://http://www.mvktech.net/content/view/15/37/
سلام چه جوری شده که من مجبورم این کارهارو با کارت انجام بدم وهر چی شد گردن خودم من که قبلا صحیح وسالم داشتم کار می کردم باهاش حالا چرااین جور باید شده باشه که من این کارا روبکنم هیچ راهی وجود نداره که از یک راه دیگه وارد شیم
راستی بعضی موقه ها تصویر به حالت اولش بر می گرده وکلمات درست میشن من هروز دارم یه چیز تو این سیستم میبینم بلاخره مشکل از کارته یا قسمت های دیگه من بالاخره نفهمیدم چی کارکنم

ممکن کارت با یه سیستم دیگه درت کارکنه ولی با این سیستم این جور شده باشه

اگه من این بلا رو سر کارت آوردم بعد تصویر بالا نیومد وبردم گارانتی فهمیدن چیکارکردم و چه بلایی سر کارت اوردم وگفتن به ما ربطی نداره اون وقت چی باید کارتمو مستقیم بندازم دور

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام چه جوری شده که من مجبورم این کارهارو با کارت انجام بدم وهر چی شد گردن خودم من که قبلا صحیح وسالم داشتم کار می کردم باهاش حالا چرااین جور باید شده باشه که من این کارا روبکنم هیچ راهی وجود نداره که از یک راه دیگه وارد شیم
راستی بعضی موقه ها تصویر به حالت اولش بر می گرده وکلمات درست میشن من هروز دارم یه چیز تو این سیستم میبینم بلاخره مشکل از کارته یا قسمت های دیگه من بالاخره نفهمیدم چی کارکنم

ممکن کارت با یه سیستم دیگه درت کارکنه ولی با این سیستم این جور شده باشه

اگه من این بلا رو سر کارت آوردم بعد تصویر بالا نیومد وبردم گارانتی فهمیدن چیکارکردم و چه بلایی سر کارت اوردم وگفتن به ما ربطی نداره اون وقت چی باید کارتمو مستقیم بندازم دور
سلامی مجدد با ناراحتی واندوه اگه من درست فهمیده باشم اگه بایوس کارت گرافیکم بهم ریخته باشه به ته ماجرا رسیدم وباید برم یه کارت گرافیک 50 تومنی بخرم وجایگزین این کارت گرافیک175 هزارتومنی که الان 177 تومن شده بکنم توروبه خدا هرکاری پیشنهادی دارید بهم بکنید من هروز ارزو میکردم ای کاش کارت می سوخت انقدر گرفتاری نداشت یک راست گارانتی تعویض حالا هم که گارانتی کارت رو وصل میکنه روی مادربور خودشون مشکلی نداره
به نظر من بایوسم با مادربور هم خونی نداره درست فکر میکنم
آقای amdدر یکی از این تاپیک ها که مربوط به مشکلات سخت افزاری هست یکی از دو ستان این مشکل داشتن
من بعد از این که کامپیوتر رو خاموش کردم دیگه روشن میشه ولی هیچ تصویری رو مانیتور نمیفرسته با یه مانیتور دیگه هم امتحان کردم مشکل از مانیتور نبود به نظرتونچی کار کنم
من هم که همچیم مشکلی داشتم فقط یه فرقی داشت مال من با آنالوگ بالا می امد بادیجیتال نمی امد شما به این دوست عزیز گفتید که باتری در بیار اون وقت اینکار ربطی به کارت داشته یا به مادربورد
اگه میشه این درآوردن باطری به منتوضیح بدید باطی دربیارم کامپیوتر روشن کنم نمی دونم متوجه نشدم چه جوری هست

راستی اگه من سیستم بیرون ببرم ممکنه بایوس کارتمو برام آپگرید کنن

بالا