با پستم هم بفرستم همون قیمت میدم عزیز اصفهانی . پس نمیخوام، خیلی ممنون
M Mr. X Registered User تاریخ عضویت 8 فوریه 2012 نوشتهها 160 لایکها 5 22 مارس 2012 #21 به نقل از JOE_COLE0 : با پستم هم بفرستم همون قیمت میدم عزیز اصفهانی . کلیک کنید تا بازشود... پس نمیخوام، خیلی ممنون
به نقل از JOE_COLE0 : با پستم هم بفرستم همون قیمت میدم عزیز اصفهانی . کلیک کنید تا بازشود... پس نمیخوام، خیلی ممنون
JOE_COLE0 Registered User تاریخ عضویت 1 دسامبر 2009 نوشتهها 1,756 لایکها 34 محل سکونت تهران کوچک 22 مارس 2012 #22 به نقل از Mr. X : پس نمیخوام، خیلی ممنون کلیک کنید تا بازشود... اوکی .
1 Saeed Registered User تاریخ عضویت 20 دسامبر 2009 نوشتهها 1,696 لایکها 157 محل سکونت Tehran 22 مارس 2012 #23 سلام دوست من، اگر اندازش براتون مهم نیست میتونید از همون تبدیلی که عکس گذاشتید +بهمراه+ این آیتم استفاده کنید: Amazon.com: 3.5mm Stereo Coupler, Female / Female: Electronics اصفهان که فروشگاه قطعات الکترونیک زیاد داره! بگردید حتما پیدا میشه. اگر پیدا نکردید بنده میتونم از پاساژ امجد تهران تهیه کنم براتون. موفق باشید
سلام دوست من، اگر اندازش براتون مهم نیست میتونید از همون تبدیلی که عکس گذاشتید +بهمراه+ این آیتم استفاده کنید: Amazon.com: 3.5mm Stereo Coupler, Female / Female: Electronics اصفهان که فروشگاه قطعات الکترونیک زیاد داره! بگردید حتما پیدا میشه. اگر پیدا نکردید بنده میتونم از پاساژ امجد تهران تهیه کنم براتون. موفق باشید
M Mr. X Registered User تاریخ عضویت 8 فوریه 2012 نوشتهها 160 لایکها 5 22 مارس 2012 #24 مرسی، میرم دنبال این هم میگردم ببینم پیدا میشه؟ من بیشتر لوازم جانبی فروشیهای کامپیوتر ها رو پرسیدم، فکر کنم باید صوتی تصویری برم
مرسی، میرم دنبال این هم میگردم ببینم پیدا میشه؟ من بیشتر لوازم جانبی فروشیهای کامپیوتر ها رو پرسیدم، فکر کنم باید صوتی تصویری برم
سيناترا کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 4 می 2011 نوشتهها 684 لایکها 32 سن 41 22 مارس 2012 #25 من ندارم ولی اگه خواستی بخری، بهش میگن RCA Jack to 3.5 stereo jack