6600 زياد شده ولي ميارزه و با امكاناتي كه داره بهترين انتخاب هستشبه نقل از Jacky :دوستان من يه رفيق عشق نوكيا دارم . اين بنده خدا تازه مي خواد گوشي بخره . با توجه به حرفهايي كه در مورد سري جديد نوكيا مثل 7610و6230و3220و... زده شد ( تاپيك مربوطش رو كامل خوندم ) و اينكه اين مشكلات هنوز وجود داره ( نياز به رجيستر كردن و... با تماس با اتصالات و مخابرات مطئمن شديم كه ماجرا همچنان ادامه دارد و گفتن كه تا 10 يا 15 روز ديگه اين مشكل حل ميشه !!!) آيا فكر مي كنيد ، خريد اين گوشي ها كار درستي و به ريسكش مي ارزه ؟
و مدلي از اين گوشي هاي جديد نوكيا هست كه شامل اين ماجرا نشه ؟
خلاصه حداكثر تا سقف 300 هزار تومان ( ترجيحا كمتر) براي يه همچين سليقه اي چي پيشنهاد مي كنين ؟
به نقل از giti007 :نظرتون در مورد اون T230 سوني اريكسون چيه؟
شرلوك جان ، اين 6100 كه خيلي قديميه ( حدود دو سال پيش ) . از نظر امكانات ظاهرا فرق قابل توجهي با هم ندارن . البته 6100 ، Ir Port داره و 3100 نداره .به نقل از SherlockHolmes :آقا 6100 بهتره يا 3100؟
اين 3100 به نظرم زيادي بيريخته!!(يا حد اقل تو اين عكس اينطوري به نظر ميرسه!!)
به نقل از giti007 :بازم سلام ...
من اطلاعاتم راجع به T230 Sony Ericsson و Nokia 3100 تقريبآ كامله .. فكر ميكنم هيچ كدوم بلوتوث و اينجور چيزارو ندارن درسته؟ و كيفيت تصوير 3100 بهتر از T230 هست .. اما خب ظاهر سوني اريكسون خيلي قشنگ تر از 3100 نوكياست ....... كلآ من از نظر تجربي ميخواستم ببينم اگر كسي تجربه استفاده داشته يا اطلاعات خوبي راجع بهشون داره بده ...
از آقا جكي هم براي كمكشون ممنون.
نبود؟ :blink:به نقل از darya_s :اطلاعات در مورد T230 لطفا!!!!!
به نقل از darya_s :نظرتون راجع به 2650 نوكيا چيه؟ مزايا؟ معايب؟
يعني بازم كسي نداره كه اطلاعات بده؟ :lol:به نقل از 2xPlod :مثل تی 230 میمونه !!!! فقط یکم فرق میکنن
به نقل از darya_s :يعني بازم كسي نداره كه اطلاعات بده؟ :lol: