• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خريد کالای مورد نظر شما از سايتهای خارجی و تحويل آن در سراسر ايران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
تا چند روز ديگه سفارش های لادن و شاهين هم ميرسه;)

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
حامد جان اجناس رسیدند.همه صحیح و سالم.
ممنون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
shoppars این کسی که جنس ها رو براتون میاره توی کدوم شهر امریکا هست؟؟ نمی دونم یکی از دوستام که اونجا هست می تونه یه بسته رو به دستش برسونه یا نه؟؟میشه id یاهو رو برای صحبت بیشتر در این مورد اینجا بزارید.

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
shoppars این کسی که جنس ها رو براتون میاره توی کدوم شهر امریکا هست؟؟ نمی دونم یکی از دوستام که اونجا هست می تونه یه بسته رو به دستش برسونه یا نه؟؟میشه id یاهو رو برای صحبت بیشتر در این مورد اینجا بزارید.

سلام
متأسفانه همکار من به هيچ عنوان حاضر به گرفتن بسته يا کالا های خريداری شده از طرف کسی ديگه و يا دادن آدرس پستی نيست
id ياهو هم کنار پروفايلم هست ميتونين Pm بدين;)

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام لطفا پیغام خصوصی رو چک کنید.انتظار میره شما زادآنلاین بشید و به مشتری ها رسید.فکر کنم سرعت خیلی مهم باشه.من منتظر پاسخ شما در پیغام خصوصی هستم.با تشکر

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی نیست به این تاپیک رسیدگی کنه؟ایا این آقایی که این تاپیک رو ایجاد کردند هنوز فعلییت میکنند؟با تشکر

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی نیست به این تاپیک رسیدگی کنه؟ایا این آقایی که این تاپیک رو ایجاد کردند هنوز فعلییت میکنند؟با تشکر

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز بله پیگیری میکنند عجله نکنید شاید مشکلی براشون پیش اومده اما تا اونجا که من میدونم تا 4 روز پیش هم میامدن به این تاپیک

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز بله پیگیری میکنند عجله نکنید شاید مشکلی براشون پیش اومده اما تا اونجا که من میدونم تا 4 روز پیش هم میامدن به این تاپیک
ممنون پس ایشون هنوز فعالییت دارند؟ازتون ممنونم اگر خبرید حتما مرا در جریان بزارید

ladaano

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون پس ایشون هنوز فعالییت دارند؟ازتون ممنونم اگر خبرید حتما مرا در جریان بزارید

سلام .ایشان در پیغامی که 9 سپتامبر برای من گذاشته بودند از یک سفر احتمالا یک هفته ای خبر داده بودند .من به خوش قولی ایشان ایمان دارم.لادن

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام لادن خانم شما از ایشون تا حالا خرید کردید؟کارشون قابل اطمینان؟ممنون میشم جوابم بدید

ladaano

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام لادن خانم شما از ایشون تا حالا خرید کردید؟کارشون قابل اطمینان؟ممنون میشم جوابم بدید

سلام دوست عزیز من یک ماه پیش سفارش دادم وجند قلم از اجناس من به ایران رسیده است . لادن

backstreetboys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام از راهنماییتون ممنونم لادن خانم.امیدوارم ایشون هرچه زودتر جواب مارو هم بدهند و از سفر بیایند.ممنون

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من چند روز مسافرت بودم و به سختی مسموم شده بودم
ديشب رسيدم ايران و امروز هم زير سرم بودم
همه دوستانی که سفارش خريد داده بودند در جريان سفر من بودند
از امروز دوباره در خدمتتونم

ALiREZA_37

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، آقا من فقط واسه خاطر شما دوست عزیز عضو اینجا شدم ... می خوام یه چیزی از اینترنت بخرم ... چه ریختی میشه با شما تماس گرفت؟ ایمیل، تیلیفون، موبایل ... خلاصه منو راهنمایی کن تا سفارشو خدمتت عرض کنم.
ممنون.

--علیرضا

[email protected]

shoppars

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفاً سفارش dvd ندين چون براتون مشکل به وجود مياد
از اونجا که تمام اجناس حتی dvd با پست ارسال ميشه به محض رسيدن به ايران در صورتی که dvd باشه يا مجله يا کتاب به بازرسی ارشاد ارسال ميشه و در صورتی که تشخيص بدن ديدن يا خوندن اون فيلم يا کتاب شما رو منحرف ميکنه اونو توقيف ميکنن
حالا اگه خودتون تشخيص ميدين چيزی که سفارش ميدين مشکلی براتون ايجاد نميکنه سفارش بدين
مسئوليتش با خودتونه;)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
در یک کلمه شما هیچی از اونجا نمیتونید بیارید نه dvd نه کتاب بعد توی امضاتون نوشته dvd اورجینال و ...
از همون اول معلوم بود الکیه. آقا تازه اگه هم بیارید قیمتو سه چهار برابر می کنید. من یه فیلم 22 دلاری از سایت آمازون درخواست کردم شما گفتید میشه 75 دلار خوب این یعنی چی حالا یه 10 15 دلاری هم بیاد روش منصفانست اما نه یه سه چار برابرش کنید دیگه. خوب من از آمریکا چی بگم برام بیارید یه dvd اینا که بود که اونجوری آوردنش غیرممکن شد.ولی عجب سودی داره این کاره ها
با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا