من کمتر از 24 ساعت در هر زمان !!!به نقل از faraz-hacker :چند وقته تحویل میدید.
مهم نیست که در حال حاضر در پی پالم موجودی دارم یا خیر ! چون درصورت نداشتن موجودی مستقیم از کارت اعتباریم خرید می کنم
من کمتر از 24 ساعت در هر زمان !!!به نقل از faraz-hacker :چند وقته تحویل میدید.
اقا ممنونميتونيد از ما بخريد 13000 تومان يا 13 دلار ايگولد
77494697 021
09123711669
ممنون دوست عزيز ، لطف داريد:blush:به نقل از moonomid :اقا ممنون
خيلي سريع تحويل دادي
كسي از دوستان خواست بگيره من ايشون را پيشنهاد مي كنم
هم قيمتش خوبه و هم سريع تحويل ميده
مرسي
به نقل از mahiar0 :یه جایی دیدم اکانت میداد 6تومان
اره حق باشماست هم از لحاظ ساپورت و هم از نظر قیمت من قیمت اشتباه دیدم زده بود 5تومانبه نقل از Mehrzad6262 :اشتباه دیدی
من حاضرم از کسی بخرم که گرون تر میده اما همیشه داشته باشه و پشتیبانی خوبی هم کنه که اکانتم از طرف paypal ایشون بسته شد نیاد بگه مشکل من نبوده :happy: چون پیش میاد حالا ببخشید 2 تومن بالا پایین چی میشه مگه؟ مهم ساپورته!
وقتی یکی 10000 تومان میده دیگه کی میاد 14000 تومان بده
در ضمن تو تایپیک یکی دیگه تبلیغات نکنید
من حاضرم از کسی بخرم که گرون تر میده اما همیشه داشته باشه و پشتیبانی خوبی هم کنه که اکانتم از طرف paypal ایشون بسته شد نیاد بگه مشکل من نبوده چون پیش میاد حالا ببخشید 2 تومن بالا پایین چی میشه مگه؟ مهم ساپورته!
خیر,به نقل از moonomid :100 % درسته
مخصوصا ساپورت وقتي پسوردت را فراموش كني و بخواي تغيير بدي دست به دامن اون شخصي كه خريدي بايد بشي
یه جایی دیدم اکانت میداد 6تومان
خیر,
اگر آدرس ایمیل اکانت را تنظیم کنید ، خودتون هم براحتی پسورد رو بازیابی میکنید.
اين افراد ميان از point هاشون به شما اكانت ميدن نه اينكه مستقيما براتون خريد كنن
اول برید توی Options اونجا ایمیلتون رو ست کنید بعدا اگه پسورد یادتون رفت به آدرس زیر مراجعه و با دادن ایمیل پسورد رو ریست کنید.با سلام
چه جوري؟
با سلاماول برید توی Options اونجا ایمیلتون رو ست کنید بعدا اگه پسورد یادتون رفت به آدرس زیر مراجعه و با دادن ایمیل پسورد رو ریست کنید.
http://rapidshare.de/en/forgotpw.html
با سلام
چه جوري مي شه رفت تويه options . من كه چيزي نمي بينم
خيلي ممنونPREMIUM-Zone => options یا دومی از چپ اگه زبونش المانیه