• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکانت رپید شیر

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از faraz-hacker :
چند وقته تحویل میدید.
من کمتر از 24 ساعت در هر زمان !!!

مهم نیست که در حال حاضر در پی پالم موجودی دارم یا خیر ! چون درصورت نداشتن موجودی مستقیم از کارت اعتباریم خرید می کنم ;)

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ميتونيد از ما بخريد 13000 تومان يا 13 دلار ايگولد

77494697 021
09123711669
اقا ممنون
خيلي سريع تحويل دادي
كسي از دوستان خواست بگيره من ايشون را پيشنهاد مي كنم
هم قيمتش خوبه و هم سريع تحويل ميده
مرسي

EH$@N

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از moonomid :
اقا ممنون
خيلي سريع تحويل دادي
كسي از دوستان خواست بگيره من ايشون را پيشنهاد مي كنم
هم قيمتش خوبه و هم سريع تحويل ميده
مرسي
ممنون دوست عزيز ، لطف داريد:blush:

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
وقتی یکی 10000 تومان میده دیگه کی میاد 14000 تومان بده :blink: :blink: :blink: :blink:
در ضمن تو تایپیک یکی دیگه تبلیغات نکنید ;)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
کاسه ای داغ تر از آش. کلانتر محل.

:wacko: :wacko: :wacko:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از mahiar0 :
یه جایی دیدم اکانت میداد 6تومان

اشتباه دیدی:D

من حاضرم از کسی بخرم که گرون تر میده اما همیشه داشته باشه و پشتیبانی خوبی هم کنه که اکانتم از طرف paypal ایشون بسته شد نیاد بگه مشکل من نبوده :happy: چون پیش میاد حالا ببخشید 2 تومن بالا پایین چی میشه مگه؟ :D مهم ساپورته!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از Mehrzad6262 :
اشتباه دیدی:D

من حاضرم از کسی بخرم که گرون تر میده اما همیشه داشته باشه و پشتیبانی خوبی هم کنه که اکانتم از طرف paypal ایشون بسته شد نیاد بگه مشکل من نبوده :happy: چون پیش میاد حالا ببخشید 2 تومن بالا پایین چی میشه مگه؟ :D مهم ساپورته!
اره حق باشماست هم از لحاظ ساپورت و هم از نظر قیمت من قیمت اشتباه دیدم زده بود 5تومان:D
ساپورتشو خبرندارم

یه چیزی خوب اون فرد یه بار برای ما بگیره کافیه دیگه دفعه بعد خودمون با امتیزی که جمع میکنیم شارژ میکنیم

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
وقتی یکی 10000 تومان میده دیگه کی میاد 14000 تومان بده
در ضمن تو تایپیک یکی دیگه تبلیغات نکنید

دوست عزيز وقتي اون شخص نمي تونه اكانت به شما به سرعت بده و طول مي كشه و كارت هم گير باشه احتياج به خريد با قيمت بالاتر پيدا مي كني
90.gif

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من حاضرم از کسی بخرم که گرون تر میده اما همیشه داشته باشه و پشتیبانی خوبی هم کنه که اکانتم از طرف paypal ایشون بسته شد نیاد بگه مشکل من نبوده چون پیش میاد حالا ببخشید 2 تومن بالا پایین چی میشه مگه؟ مهم ساپورته!

100 % درسته
83.gif

مخصوصا ساپورت وقتي پسوردت را فراموش كني و بخواي تغيير بدي دست به دامن اون شخصي كه خريدي بايد بشي
90.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به نقل از moonomid :
100 % درسته
83.gif

مخصوصا ساپورت وقتي پسوردت را فراموش كني و بخواي تغيير بدي دست به دامن اون شخصي كه خريدي بايد بشي
90.gif
خیر,

اگر آدرس ایمیل اکانت را تنظیم کنید ، خودتون هم براحتی پسورد رو بازیابی میکنید.

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خیر,

اگر آدرس ایمیل اکانت را تنظیم کنید ، خودتون هم براحتی پسورد رو بازیابی میکنید.

با سلام
چه جوري؟
228.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
یکی توی سایت Pcseven.com هست که اکانت رپیدشر رو به قیمت 10 تومن میفروشه و همه بچه های اونجا هم ازش خرید کردن ( البته خودش هم گفته که از طریق پریمیوم پوینت این اکانتها فروخته میشه اما به هر حال به حال ماها که میخریم فرقی نمیکنه ) من خودم هم 2 ماه ازش گرفتم و خیلی راضی هست قبض ارسال پول رو که براش بفرستید بلافاصله اکانت رو بهتون میده ;)

ایملش این هست : [email protected]

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اول برید توی Options اونجا ایمیلتون رو ست کنید بعدا اگه پسورد یادتون رفت به آدرس زیر مراجعه و با دادن ایمیل پسورد رو ریست کنید.
http://rapidshare.de/en/forgotpw.html
با سلام
چه جوري مي شه رفت تويه options . من كه چيزي نمي بينم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان .

این داستان 8000 پوینت رایگان هنوز پا بر جاست ؟ این اکانت های که می فروشید برای .com هست یا .de . بعد گویا میشه اکانت de را به com اکسپورت کرد / درسته ؟

آقا یه سوال / تو خود سايت RapidShare.com هم میشه Register کرد و یک اکانت Free گرفت و شروع کرد به Point جمع کردن که البته قانون های فوق العاده مذخرفی داره که پدر آدم را در میاره که بخواد Point جمع بکنه ، اما این اکانت های Free تا چقدر اعتبار دارند ؟ یعنی تاریخ Expire ندارند ؟ من فکر کنم این اکانت ها یک ماهه هستند یعنی اگر در طول یک ماهی که اکانت شما درست شده تونستی 10000 پوینت جمع کنی بری به Premium که هیچ در غیر این صورت گویا اکانت شما پاک میشه یا اگه نشه حداقل Point های شما صفر میشه ؟

دوستان کسی هست بخواد با ما به صورت اشتراکی اکانت داشته باشه من با این اکانت خودم که Free هست در عرض 10 روز تونسم 400 پوینت جمع کنم ولی با Premium فکر می کنم خیلی خیلی بیشتر باشه ، پست های که من لینک دانلود فایل هام را گذاشتم حداقل 500 بازدید دارند ولی سیستم مسخره Rapidshare نمیزاره در حالت Free زیاد پوینت جمع کنم
این اکانت Free خیلی اذیت می کنه من دیگه نمیخوام روش فایل آپلود کنم / چند تا از قوانین مذخرفش را در زیر می بینید

1 - کسی که فایل شما را داره دانلود می کنه باید مثل شما اکانتش Free باشه یا اصلا اکانت نداشته باشه یعنی اگر مثلا شخص a فایل شما را دانلود کنه و آن شخص از Premium account استفاده بکنه به شما POINT داده نمیشه!

2- این فایل شما در 5 دقیقه گذشته دانلود نشده باشه یا آن شخصی که دانلود می کنه نباید در 5 دقیقه گذشته از Rapidshare چیزی دانلود کرده باشه / این قانون 5 دقیقه رو دقیقا نمیدونم چی بود ولی یه چیز تو این مایه ها بود

3- فایل شما باید بزرگتر از یک مگا بایت باشه
حاضر به همکاری هستم / اکانت از شما زنده ماندن اکانت از من /
کسی بود پی ام بده /

بالا