• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکانت رپید شیر

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
این Point یعنی چی؟​

خدمت دوستانی که آشنائی زیادی با این سیستم ندارد عرض کنم که سايت Rapidshare.com , de از یک سیستم استفاده می کنند که کاربران را به آپلود فایل در سایتشون راغب می کنه / کاربری که فایل های خودش را در سايت آپلود کنه به ازای هر دانلودی که آن فایل میشه یک Point میگیره این Point ها اگر به عدد 10000 برسه (یعنی مجموع فایل های شما تا به حال 10000 بار دانلود شده باشند)شما می تونید Point های خود را در سايت به Account تبدیل کنید . خوب همین است که باعث شده خیلی از فایل ها بر روی Rapidshare آپلود بشه . جمع کردن 10000 پوینت با یک اکانت Premium کار سختی نیست ، من فکر کنم با روزی یک ساعت وقت گذاشتن و داشتن یک اکانت Premium میشه 10000 پوینت جمع کرد .

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
چه جوری Point جمع کنیم ؟​

به نظر من جمع کردن Point با استفاده از اکانت های Premium رپید شیر یک کمی هم به هنر شما ربط داره . در زیر تجربیات خودم را در این مورد بیان می کنم . شما هم اگر راه حلی دارید بفرمائید.

من یک لیستی دارم شامل فوروم های خیلی شلوغ که کاربران بسیار زیادی دارند . من فایل های خودم را در این فوروم ها لینک میدم و خوب چون تعداد بازید از فایل ها زیاد است دانلود هم میره بالا . پس باید فایل های خود را در فوروم های شلوغ ارسال کنید نه در این فوروم هائی که تعداد بازید از پست شما 3 یا 54 است . در زیر چند فوروم شلوغ که خوراک Point جمع کردن هستند را بیان می کنم .

سايت ProjectW که در امضای یکی از عزیزان هم هست خیلی فوروم شلوغیه ولی حواستون رو خوب جمع کنید که پست های اشتباه نگذارید که پست های شما را پاک می کنند .

سايت th3Zone فوروم مورد علاقه من هست که خیلی شلوغه ، و فوق العاده برای لینک دادن ، توصیه می کنم به این سايت یک سری بزنید.

سايت های http://www.crazycupid.biz و http://www.wtalk.org و از این دسته سایت ها بسیار هستند که شما هم لطف کنید و فوروم های شلوغ را لینک بدید.

خوب فایل های خوب چه فایل هائی هستند ؟

روی فایل های خود پسورد نگذارید.

یک سری از ادمین های سايت های مختلف برای اینکه سايتشون فعال بشه شروع می کنند لینک ها را از در و دیوار پیدا می کنند و تو سايت های خودشون میگذارند ولی در صورتیکه پسورد نداشته باشه یا پسورد اسم سايـت دیگه نبشه پس اصلا پسورد نگذارید که همه بتونن راحت لینک بدهند .

آنهائی که گفتم فوروم بودند یک سری سايت هم هستند که حالت وبلاگی دارند و شما میتونید فایل های خودتون را به صورت پست ارسال کنید و بعد از تائید مدیر سايت در سايت قرار می گیرد . یکی از خدا ترین این سايت های سايت معظم Devilived.com هست که روی هر پستی که در سايت زده میشه به صورت میانگین 500 بازدید میشه که فوق العاده به حساب می آید . ولی فایل های که آپلود می کنید باید دارای Password:www.devilived.com باشد . برای این سايت به نظر من ارزش داره که آدم جداگانه براش فایل آپلود کنه اما یک چیزی برای من سواله در این سايـت . من خودم دو تا پست زدم که نرفت تو سايت نمی دونم فایل های من خیلی چیپ بودند یا تکراری و دیگر سوال اینکه ادمین پدرسوخته بازی در میاره و فایل ها را دانلود و روی پریمیوم خودش آپلود می کنه و لینک ها را عوض می کنه یا نه همون لینک اصلی را قرار می دهد که من فکر کنم دومی باشه :p

اگر از این دسته سايت ها هم دارید لینک بدید.
موارد دیگری هم هست که جنبه حقه بازی داره و خیلی راحت میشه باهاشون پوینت گرفت که در صورت همکاری بقیه عزیزان در ارائه راه حل های خوب برای جمع کردن پوینت من هم آن ها را ارائه می دهم.

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
چه جور فایل های را آپلود کنیم؟

تجربه به من نشون داده که فایل های کوچک بیشتر دانلود میشند / نرم افزار های فسقلی / ویدیو های کوچک / بازهای موبایل / آلبوم های جدید / و کلا هر چیزی که حجم کوچکی داشته باشه و جالب . من چند وقتی که با یکی از دوستانم به صورت اشتراکی اکانت داشتیم روی 5 تا عکس از خانوم بریتنی که پاپارازی بود 2000 تا پوینت جمع کردیم .

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
داشتن یک وبلاگ یا وب سايت که لینک ها را برای پارسی زبانان قرار دهیم

این کار خیلی خوب جواب میده به شرطی که شما یک نفر نباشد و یک تیم حداقل 5 نفره برای این کار باشید و با یک قاعده مشخص که در زیر میگم به معرفی موارد زیر برای پارسی زبانان کنید.

یک وبلاگ از وب سايت بهتر است . اونم فقط در بلاگفا . به نظر من یک وبلاگ باید داشته باشید در یکی از سايت های سرویس دهنده فارسی زبان و تاکید میکنم برید رو بلاگفا کار کنید . چون پر بازدید ترین سايت هست ؛ Parseek روی بلاگفا سرچ خوبی داره . لینک شما در صفحه اول سايت هم میره که معرف خوبی برای شما .
من یک تستی را انجام دادم و در این تست یک وبلاگ درست کردم و روز 5 نرم افزار مفید مثل نرم افزار دانلود و مشاهده ویدیو از یوتیوپ ، ... گذاشتم . پست ها را به فاصله یک ساعت یک ساعت در سايت قرار می دادم برای روز اول 100 بازدید داشتم که فوق العاده بود . نرید فرطی 5 تا پست را پشت سر هم بزنید به فاصله یک ساعت یک ساعت بزنید . اگر تعداد بیشتر باشد که چه بهتر ، سعی کنید تعداد قرار گرفتن خود در صفحه اول بلاگفا را بیشتر کنید . در طول یک هفته ای که این آزمایش را انجام می دادم بالای 90 درصد بازدیدهای روزانه ی من از بلاگفا و 100 البته از پارسیک بود . گزارش نشان میداد که از سراسر جهان هم می آیند جالب است که یک آلبوم ترکی گذاشتم که هنوز Release نشده بود در تریکه :eek: که مثل چی این ترک ها اومده بودند تو وبلاگ من هنوز هم این فایل با این که آلبوم آمده بیرون داره دانلود میشه :p

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
ملت بیائید اکانت Rapidshare دانلود کنید

من نمیدونم این اکانت های که ملت تو وبلاگ ها میزارند به اسم اکانت چقدر درست باشه من چند تائی را دانلود کردم و جواب نگرفتم ولی عجب فایل های هستند برای پوینت جمع کردن . کافیه که یک نمونه را آپلود کنید تا ببینید .
خوب این فایل را کجا لینک بدیم تو فوروم ها ؟ نه بابا فورم چیه؟
کافیه عبارت Rapidshare Premium Account را در حضرت گوگل سرچ کنید یک دنیا وبلاگ می آید که در این مورد مطلب دارند برید تو بخش نظرات فرتی لینک بدید بعد می بینید که ملت گرسنه که دنبال اکانت هستند با چه آرزوی این فایل های شما را دانلود می کنند .:lol:

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان نحوه محاسبه شما به ریال به چه صورت است ؟
یک ماه اکانت Rapidshare.com برابر است با 6.99 یورو است و قیمت امروز یورو (یک شنبه 29 بهمن هشتاد و پنج) برابر 1208 تومان می باشد که اگر یک ضربی انجام بدهید رقم معادل می شود هشت هزار و چهار صد و چهل و سه تومان که قیمت 14000 تومان براش خیلی زیاد به حساب می آید ؟ اگر من اشتباه می کنم لطفا بگید . پنچ هزار و پانصد کارمزذ برای هشت هزار و پانصذ تومان معقوله ؟ والا نیست

بالا