چه جوری Point جمع کنیم ؟
به نظر من جمع کردن Point با استفاده از اکانت های Premium رپید شیر یک کمی هم به هنر شما ربط داره . در زیر تجربیات خودم را در این مورد بیان می کنم . شما هم اگر راه حلی دارید بفرمائید.
من یک لیستی دارم شامل فوروم های خیلی شلوغ که کاربران بسیار زیادی دارند . من فایل های خودم را در این فوروم ها لینک میدم و خوب چون تعداد بازید از فایل ها زیاد است دانلود هم میره بالا . پس باید فایل های خود را در فوروم های شلوغ ارسال کنید نه در این فوروم هائی که تعداد بازید از پست شما 3 یا 54 است . در زیر چند فوروم شلوغ که خوراک Point جمع کردن هستند را بیان می کنم .
سايت
ProjectW که در امضای یکی از عزیزان هم هست خیلی فوروم شلوغیه ولی حواستون رو خوب جمع کنید که پست های اشتباه نگذارید که پست های شما را پاک می کنند .
سايت
th3Zone فوروم مورد علاقه من هست که خیلی شلوغه ، و فوق العاده برای لینک دادن ، توصیه می کنم به این سايت یک سری بزنید.
سايت های
http://www.crazycupid.biz و
http://www.wtalk.org و از این دسته سایت ها بسیار هستند که شما هم لطف کنید و فوروم های شلوغ را لینک بدید.
خوب فایل های خوب چه فایل هائی هستند ؟
روی فایل های خود پسورد نگذارید.
یک سری از ادمین های سايت های مختلف برای اینکه سايتشون فعال بشه شروع می کنند لینک ها را از در و دیوار پیدا می کنند و تو سايت های خودشون میگذارند ولی در صورتیکه پسورد نداشته باشه یا پسورد اسم سايـت دیگه نبشه پس اصلا پسورد نگذارید که همه بتونن راحت لینک بدهند .
آنهائی که گفتم فوروم بودند یک سری سايت هم هستند که حالت وبلاگی دارند و شما میتونید فایل های خودتون را به صورت پست ارسال کنید و بعد از تائید مدیر سايت در سايت قرار می گیرد . یکی از خدا ترین این سايت های سايت معظم Devilived.com هست که روی هر پستی که در سايت زده میشه به صورت میانگین 500 بازدید میشه که فوق العاده به حساب می آید . ولی فایل های که آپلود می کنید باید دارای Password:
www.devilived.com باشد . برای این سايت به نظر من ارزش داره که آدم جداگانه براش فایل آپلود کنه اما یک چیزی برای من سواله در این سايـت . من خودم دو تا پست زدم که نرفت تو سايت نمی دونم فایل های من خیلی چیپ بودند یا تکراری و دیگر سوال اینکه ادمین پدرسوخته بازی در میاره و فایل ها را دانلود و روی پریمیوم خودش آپلود می کنه و لینک ها را عوض می کنه یا نه همون لینک اصلی را قرار می دهد که من فکر کنم دومی باشه
اگر از این دسته سايت ها هم دارید لینک بدید.
موارد دیگری هم هست که جنبه حقه بازی داره و خیلی راحت میشه باهاشون پوینت گرفت که در صورت همکاری بقیه عزیزان در ارائه راه حل های خوب برای جمع کردن پوینت من هم آن ها را ارائه می دهم.