• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار اکولایزر وینتِیج دو کانال

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اکولایزرهای بهرینگر تو چه رنج قیمتهایی هستن ؟
آیا کارکرده قیمت مناسب هم سراغ دای ؟
این الان قیمتش چنده ؟:p عرضش چند سانتی متره ؟

یه چیزی باشه 10 - 12 باند هم بده خوبه

مدلهای مختلف دارن ولی از حدود 600 تومن میشه چیز خوب خرید. اصلا جنس بد تولید نمیکنه فقط مدلهاش کارایی فرق دارن با هم.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
دوستان متخصص
میشه از اینا به عنوان امپ هدفون استفاده کرد ؟ شنیدم از پری امپ استریو میشه استفاده کرد میخواستم یه کم اطلاعات بدین بهم ممنونم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
دوستان متخصص
میشه از اینا به عنوان امپ هدفون استفاده کرد ؟ شنیدم از پری امپ استریو میشه استفاده کرد میخواستم یه کم اطلاعات بدین بهم ممنونم

مدلهایی از دستگاه های بهرینگر هست که خروجی هدفون دارند و انصافا کیفیت خوبی دارند. اگر دنبال دستگاهی هستید که بهترین کیفیت استودیویی به هدفونتون بده، من دستگاهی دارم در اصل یه dat رکوردر هست که قیمت اکبندش حدود 1690 دلاره. دستگاه رک مانت و استودیویی هست، ورودی و خروجی های مختلف دیجیتال و آنالوگ داره و خروجی هدفونش انصافا خیلی های-انده. من چند دستگاه دست دوم و چند دستگاه اکبندش رو دارم. قیمت هم خیلی مناسبه. آکبندش رو میتونم دلاری 600 تومن بهتون بدم! میشه حدود 1 میلیون. دست دومش هم 750 میتونم بدم بهتون. منظورم از اکبند یعنی 100% آکبند درب کارتن چسب خورده هست، اکبندها ریموت کنترل هم دارند ولی دست دوم ها نه. دست دوم ها خیلی تمیز و سالم هستن بدون ایراد بخصوصی. نوار خام Dat هم موجوده برای استفاده ولی برای استفاده بعنوان امپ هدفون میشه بدون نوار هم استفاده کرد، شما خروجی دیجیتال بهش میدی خودش انالوگ به هدفون خروجی میده.
اینم لینک دستگاه ساخت ژاپن: Panasonic SV3800 DAT Audio Recorder/Player

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
مدلهای مختلف دارن ولی از حدود 600 تومن میشه چیز خوب خرید. اصلا جنس بد تولید نمیکنه فقط مدلهاش کارایی فرق دارن با هم.

اول باید عرض اکولایزرها رو اندازه گیری کنم تا تقریباً فیت دستگاه باشه ... هر چند ممکنه هم اندازه نباشن ولی دوس ندارم یه اکولایزری بذارم رو دستگاه که نیم متر از دستگاه بزرگتر باشه :lol: عرض دستگاه خودم 38 سانتیمتره

600 تومن هم برام مقرون به صرفه نیست مگر اینکه یه چیز کارکرده به قیمت مناسب گیر بیارم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ویرایش شد
َAudiophile های عزیز میتونن مباحث مربوط به HiFi رو تو این تاپیک دنبال کنن که تاپیک دوستمون گل کاری نشه :دی

پ.ن:
چند وقت یه بار پشت شهرداری سر بزن.چند سال پیش دقیقا همینی که دننبالشی رو داشتن

Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
ویرایش شد
بهرینگر دست دوم فکر نمیکنم بتونید پیدا کنید. مورد مصرفش استودیوهاست که اونها هم معمولا چند سال یکبار ممکنه تجهیزات رو تغییر بدهند، پس دست دومش سخت گیر میاد

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
مدلهایی از دستگاه های بهرینگر هست که خروجی هدفون دارند و انصافا کیفیت خوبی دارند. اگر دنبال دستگاهی هستید که بهترین کیفیت استودیویی به هدفونتون بده، من دستگاهی دارم در اصل یه dat رکوردر هست که قیمت اکبندش حدود 1690 دلاره. دستگاه رک مانت و استودیویی هست، ورودی و خروجی های مختلف دیجیتال و آنالوگ داره و خروجی هدفونش انصافا خیلی های-انده. من چند دستگاه دست دوم و چند دستگاه اکبندش رو دارم. قیمت هم خیلی مناسبه. آکبندش رو میتونم دلاری 600 تومن بهتون بدم! میشه حدود 1 میلیون. دست دومش هم 750 میتونم بدم بهتون. منظورم از اکبند یعنی 100% آکبند درب کارتن چسب خورده هست، اکبندها ریموت کنترل هم دارند ولی دست دوم ها نه. دست دوم ها خیلی تمیز و سالم هستن بدون ایراد بخصوصی. نوار خام Dat هم موجوده برای استفاده ولی برای استفاده بعنوان امپ هدفون میشه بدون نوار هم استفاده کرد، شما خروجی دیجیتال بهش میدی خودش انالوگ به هدفون خروجی میده.
اینم لینک دستگاه ساخت ژاپن: Panasonic SV3800 DAT Audio Recorder/Player

ممنون از توضیحات دقیق و سنجیده
شما رو میشناسم دورا دور و کلا انقدر سطح علمی بالایی دارین که با هر ایدی بیاین همه می فهمن !!
هر قطعه صوتی قرار باشه بخرم اول میام سراغ خودتون .موندم شما اینارو چندتا چندتا از کجا گیر میاری !!

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
آپپپپپپپپپپپپ

پ.ن:
چند وقت یه بار پشت شهرداری سر بزن.چند سال پیش دقیقا همینی که دننبالشی رو داشتن

تقریباً هر روز اونجا میرم ... فقط 1 دونه هست که اونم خیلی بزرگه و سالهاست که دارم میبینمش . چون قیمت فضایی میده کسی نمیخردش:eek: زیاد تر و تمیز هم نیست . پر از خط و خشه

تو e-bay زیاد پیدا میشه ولی با قیمت کنونی دلار , اصلاً مقرون به صرفه نیست که از خارج خرید کنی و پول شیپینگ بدی ... خیلی سنگین در میاد :weird:

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
یعنی قدیمی باز نداریم که یه اکولایزر واسه ما داشته باشه ؟

خخخخخخخخخخخ :ی

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
اکولایزر رو 1 سالی میشه که تهیه کردم .

بالا