• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار خانه در کرج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omid53

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دایی من توباغستان بوستان 20 یه ساختمان در حال ساخت داره که تو مرحله نازک کاریه ونماشهم تکمیل شده مهندس سرشناسی هم هستن جاش خیلی خوبه وهمت هم از اونجا عبور میکنه اگه خواستید باهاتون راه میان

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
سلام داداش
یه خونه دارم داخل گوهردشت، خیابون داریوش. متراژ 120. فقط قدیمی سازه. موقعیت خونه عالیه. 600 زمین 6 واحد. ولی گفتم که قدیمی سازه. بالای 20 سال. ولی خونه تمیزه تقریبا
چندین بار این بساز بفروشا برا شراکت تماس گرفتن من زیر بار نرفتم... حداقلش اینه که 100 متر از زمین بهش میرسه. زمینش انصافا طلاست. خود خونه هم سالمه
تمایل داشتی پخ بده. تمایل هم نداشتی آپ حساب کن

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
سلام داداش
یه خونه دارم داخل گوهردشت، خیابون داریوش. متراژ 120. فقط قدیمی سازه. موقعیت خونه عالیه. 600 زمین 6 واحد. ولی گفتم که قدیمی سازه. بالای 20 سال. ولی خونه تمیزه تقریبا
چندین بار این بساز بفروشا برا شراکت تماس گرفتن من زیر بار نرفتم... حداقلش اینه که 100 متر از زمین بهش میرسه. زمینش انصافا طلاست. خود خونه هم سالمه
تمایل داشتی پخ بده. تمایل هم نداشتی آپ حساب کن
پخ دادم .......

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
خیلی ببخشید ولی با این قیمت طرفای میان جاده، کرج نو، حیدرآباد و حتی حصارک هم خونه گیرت نمیاد

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

shkeyvan

Registered User
لایک‌ها
8
85 متری شهرک بنفشه یدونه دارم. متری 1500. مال مادر بزرگمه.
طبقه اوله. کف سنگ. یه حیات خلوت 10 متری تمیز هم داره. گرمایش پکیج و رادیاتو و سرمایش هم کولر.
دو خواب تمیز. الان مستاجر داره 10 360 میده. چون 5 ساله نشسته زیاد بالا تمدید نمی کنه.
جاش خیلی خوبه.

(7 سال ساخت. 3 سال از وامش مونده که در صورت معامله صافش می کنیم. نما آجر. دارای پارکینگ و 3 متر انباری)

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
85 متری شهرک بنفشه یدونه دارم. متری 1500. مال مادر بزرگمه.
طبقه اوله. کف سنگ. یه حیات خلوت 10 متری تمیز هم داره. گرمایش پکیج و رادیاتو و سرمایش هم کولر.
دو خواب تمیز. الان مستاجر داره 10 360 میده. چون 5 ساله نشسته زیاد بالا تمدید نمی کنه.
جاش خیلی خوبه.

(7 سال ساخت. 3 سال از وامش مونده که در صورت معامله صافش می کنیم. نما آجر. دارای پارکینگ و 3 متر انباری)
پخ دادم .....

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
..........................

...................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا