miladkalantar
Registered User
Canon EOS 60D Kit EF 18-55 IS
هست.1-2 روز کارکرده درحد تست
2سال گارانتی
قیمت بالاست یکم.
2سال گارانتی
قیمت بالاست یکم.
Canon EOS 60D Kit EF 18-55 IS
2سال گارانتی
قیمت بالاست یکم.
Fuji S9600 یا Panasonic FZ50 بکارت نمیان؟
راستش این مدل ها یه کم قدیمی هستند و من هم اطلاع چندانی از کیفیت و کاراییشون ندارم ولی ممنون که پیشنهاد دادین.
دوست عزیز من یک دوربین دیجیتال عکاسی می خوام که تر جیحا امکانات روز رو داشته باشه! کیفیت عکس تو شب و روز و کم بودن نویز هم واسم مهمه . حالا قابلیت فیلم برداری اچ دی میره تو اولویت های بعدی. دوربین های شما تولید 2006 و 2007 هستند و مگاپیکسل و رزولوشن عکس هاشم به نسبت پایین هست. ولی خوب اون مدل slr یاdslr به ظاهر خوب میومد. قیمتم دستم نیس... شما لطف کن قیمت مد نظرتو بگو تا من با مدل های امروزی مقایسه کنم اگر کاراییشون بالا باشه می خوام.برادر اگر دقیقا بگی چی مد نظرته خوب بقیه برای پیشنهاد دادن دستشون باز میشه! اینطوری که شما نوشتی احتمالا فیلم برداری برات مهمه!
خیلی توضیحات خوبی بود....روشن شدم کاملا. فقط مسئله اینجاست که من تا بیشتر از 400 نمی خوام هزینه کنم و فک نکنم با این قیمت بتونم یه همچین دوربینی پیدا کنم.... درسته؟دوست عزیز پیشنهاد میکنم که بگردید و یک دوربین کارکرده سالم Sony NEX-3N رو خریداری کنید که هم از لحاظ عکس برداری و فیلم برداری تمام نیازهای شما رو تامین میکنه.... بیخود خودتون رو درگیر دوربین هایی که سنسور کوچک دارند (مانند Canon SX40) و در شب دلتون رو میزنه نکنید.
دوربین Sony NEX-3N سنسور سایز APC-C داره! با اینکه خود دوربین ابعاد خیلی کوچیکی داره عکس هایی میگیره که تا چند سال از خرید دوربین بی نیاز خواهید شد.
پ ن : سازندگان در دوربین های سوپر زوم به دلیل نویز مجبور هستند که سنسور کوچک انتخاب کنند. هر چه سنسور کوچک تر: کیفیت عکس پایین تر و هرچه سنسور بزرگ نر باشد کیفیت عکس به شدت بالاتر میرود. دوربینی مانند Sony NEX-3N اندازه سنسورش 13 برابر بزرگ تر از دوربین هایی مانند Canon SX40 هستش.
یک مثال جهت اینکه ببینید در شب سنسور بزرگ و کوچیک چه فرقی دارن ( سایز عکس ها یکم زیاده)
سنسور بزرگ: http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_g1x-assets/nightshot-tb.jpg
سنسور کوچیک: http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sx260-assets/nightshot-tb.jpg
یک نکته مهم: اگه دقت کنید اکثر افرادی که دوربین هایی با زوم بالا مانند SX40، HX100 و HS20 و.... دارند، دوربین هاشون رو واسه فروش گذاشتند. چون هزینه بسیار بالایی واسه خرید دوربین دادند و انتظار دیگه ای از کیفیت عکس داشتند. و کیفیت عکس های دوربین با توجه به قیمت بالای اون (حدود 800 هزار تومان) انتظارشون رو برآورده نکرده.
دوست عزیز من یک دوربین دیجیتال عکاسی می خوام که تر جیحا امکانات روز رو داشته باشه! کیفیت عکس تو شب و روز و کم بودن نویز هم واسم مهمه . حالا قابلیت فیلم برداری اچ دی میره تو اولویت های بعدی. دوربین های شما تولید 2006 و 2007 هستند و مگاپیکسل و رزولوشن عکس هاشم به نسبت پایین هست. ولی خوب اون مدل slr یاdslr به ظاهر خوب میومد. قیمتم دستم نیس... شما لطف کن قیمت مد نظرتو بگو تا من با مدل های امروزی مقایسه کنم اگر کاراییشون بالا باشه می خوام.
خیلی توضیحات خوبی بود....روشن شدم کاملا. فقط مسئله اینجاست که من تا بیشتر از 400 نمی خوام هزینه کنم و فک نکنم با این قیمت بتونم یه همچین دوربینی پیدا کنم.... درسته؟
ممنون از دوست عزیز rax که ایراد نوشته منو اصلاح کردن. ایشون درست میگن مدل صحیح دوربینی که معرفی کردم Sony NEX-3 هستش.
نقدی بر صحبت های دوست با سواد و عزیزم rax
سنسور Fuji F600 (اندازه): 6.4x4.8mm
سنسور Sony NEX-3 (اندازه): APS-C 23.4x15.6mm
اندازه سنسور دوربین فوق 12 برابر از مدل پیشنهادی شما بزرگ تره. دیگه حداقل منو شما میدونیم سنسور بزرگ تر توانایی خیلی بیشتری در هندل کردن نویز داره و در نور کم (شب) عکس های بسیار زیبا تری میتونه بگیره!
اصلا صحبت من این نیست که ایشون حتما دوربین Sony NEX-3 رو خریداری کنند. وظیفه من اطلاع رسانی بود که دوستان عزیز در خرید دوربین، علاوه بر فاکتورهای دیگه.... فاکتور اندازه سنسور رو درنظر بگیرن، چون اگه من و شما بهشون نگیم، هیچ فروشنده دیگه ای نخواهد گفت.
پ ن: دوست عزیز rax یک حرف N بیشتر گذاشتن در مدل دوربین (سهوا) و یا اشتباه تایپی در نوشتن حروف سنسور، دلیل بر این میشه که صحبت های من نا معتبر باشه؟
شما ملانصر الدین رو می شناسید؟
rax:
شما انگار با بنده دعوا داری دوست عزیز من
شما استادی.... و با سوادتر از شما نیست
دوستان از سواد شما در این تاپیک استفاده کنند.
یا حق
برادر! من قصدم بی احترامی به شما و کسای دیگه نیست! جنسیم که پیشنهاد دادم مال نیست که روش حرص بخورم! ولی یه نکته ای بگم که خیلی مهمه! مطمئن باش ادمی که دلش به حال بقیه میسوزه و هدفش نفع دیگرانه تو این فروم های فارسی پیدا نمیکنی! باید خودت دونه دونه مطالب رو چک کنی و امار بگیری بعدش با چشم باز خرید کنی! من 2 مدل پیشنهاد دادم وش ما رفتی تاریخ ساخت و مگاپیکسلشون رو نیگا کردی! همینشم جای تقدیر داره! ولی! اون دوستی که گفت برو Sony NEX-3N بخر که سنسورش APC-C شما براش نوشتی خیلی توضیحات خوبی بود! مفهومش اینه که شما قانع شدی! ولی کاش یه گوگل سرچ میکردی بابا NEX 3 اصلا مدل N نداره! اون NEX 5 که سری جدیدش NEX 5N ائه! اصلا N ها وارد ایران نشدن که دست دومی وجحود داشته باشه! 3 خالی هم اگر باشه با لنز 18-55 اش حداقل 500 قیمتشه! و مثلا سنسور APC-C ما نداریم و اون درستش APS-C ائه! هر کس بولد نوشت و یا احیانا کپیتال و رنگی نوشت که حرفش معتبرتر نیست! در کل هدف من کمک کردن بود و نه فروختن جنس! الکی وقتتم تلف نکن برای یاد گرفتن مفاهیمی که دونه دونه اش توسط تکنولوژی و تاریخ ساخت و شرایط محیطی و غیره نقض میشه! 400 تومن بودجه داری دنبال دست دوم نباش! اگر RAW و GPS برات اولویت نیست یه Fuji F500 بخر و خلاص! اگرم یکم بالای 400 میتونی هزینه کنی Fuji F600 بخر و خلاص!