در مورد fuji s9600 من دارم مشخصاتشو توی dpreview می بینم... منتها روی کاغذ امکاناتش و ظاهرا توانایی هاش از دوربین های کامپکت امروزی هم کمتره... مثلا سنسورش CCD ه و CMOS نیست یا اینکه لرزشگیر آپتیکال نداره... ال سی دیش هم که 2 اینچیه! در عوض دهانه دیافراگمش فوق العاده عریضه و فرمت RAW ساپورت می کنه! ولی همه اینا به کنار من مهم برام اینه که عملا کیفیت عکس برداریش چطوره! الان اینجا نقدشو خوندم
Fujifilm Finepix S9600 Review - PhotographyBLOG
عکس هاشم دیدم.... کیفیتش خوبه ولی مثه بقیس تقریبا. در ضمن شما لطف کن قیمت مد نظرتم واسه دوربین بگو ک ببینم چی میشه. بازم ممنون.
خوب نکته همین ارزونیشه! شما با 200-220 میتونی یه تر تمیزشو بخری! یکی از دوستان من یه دونه داره با 500 الی 1000 شات که در حد نو محسوب میشه با مموری و غیره میده 230 تومن! یا همون FZ50 که گفتم ورژن تکمیل شده همین نسل 9600 ائه! لرزشگیرز داره و اسکرینش تیلت میشه و یکم یکیفیت عکساشم بهتره و مموری ارزونتری هم میخوره و یه سری امکان جانبی دیگه!
ولی با همه اوصاف دوربینی مثه F500 هم خیلی گزینه خوبیه! حتی اگر بعدا یه دوربین گرون قیمت DSLR هم بخری این ارزش خودشو برای کارایی که کامپکت لازم داره حفظ میکنه و برای ماکرو هم ایده اله! قیمتش هم تو این ولوشوی بازار خیلی بالا نرفته و به نسبت رقبا هنوز قیمت ایده اله!