• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار رنو پی کی (PK) تر تمیز و سالم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
پی کی معمولی با نیو زیاد فرقی نداره
الان تو فروم تیونینگ تالک پی کی 82 3800 قیمت کردن

ظاهرش فقط فرق میکنه انگار
اگه موجود داره کسی خبر کنه

Sent By GT Grand , Tapatalk Used

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
پی کی معمولی با نیو زیاد فرقی نداره
الان تو فروم تیونینگ تالک پی کی 82 3800 قیمت کردن
قیمتش بالاس الان 83,84 این قیمت هستش
ظاهرش فقط فرق میکنه انگار
اگه موجود داره کسی خبر کنه

فقط ظاهر هستش داداش

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
منم مدت زیادی دنبال همین خانواده رنو بودم چون بهترین ماشین یا بهتره بگیم تنها ماشین توی این رنج قیمت

اگه می‌خوای ماشین خوبی پیدا کنی‌ آگاهی‌ روزنامه عبدل آباد اینا فایده نداره من همه این راها‌رو رفتم نتیجه نگرفتم

بهترین کار اینه که توی خیابون جایی میری اگه دیدی پی‌ کی‌ تمیزی هست ظاهرو پسندیدی شمارتو بذاری واسش شاید فروشنده بود

اینجوری دیگه لازم نیس آگهی‌ پیدا کنی‌ بعد کلی‌ راه بریو ببینی‌ ظاهرش جالب نیستو همونجا برگردی!

منم قبل عید بالاخره یه رنو سپند پیدا کردم خریدم الانم خوب کارامو را میندازه اذیت اینام نداره :)

مهم نیس ماشین چی‌ باشه باس فقط بش برسی‌ حسابی‌ کارتو را میندازه

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
منم مدت زیادی دنبال همین خانواده رنو بودم چون بهترین ماشین یا بهتره بگیم تنها ماشین توی این رنج قیمت

اگه می‌خوای ماشین خوبی پیدا کنی‌ آگاهی‌ روزنامه عبدل آباد اینا فایده نداره من همه این راها‌رو رفتم نتیجه نگرفتم

بهترین کار اینه که توی خیابون جایی میری اگه دیدی پی‌ کی‌ تمیزی هست ظاهرو پسندیدی شمارتو بذاری واسش شاید فروشنده بود

اینجوری دیگه لازم نیس آگهی‌ پیدا کنی‌ بعد کلی‌ راه بریو ببینی‌ ظاهرش جالب نیستو همونجا برگردی!

منم قبل عید بالاخره یه رنو سپند پیدا کردم خریدم الانم خوب کارامو را میندازه اذیت اینام نداره :)

مهم نیس ماشین چی‌ باشه باس فقط بش برسی‌ حسابی‌ کارتو را میندازه

ممنون اره واقعا کار راه انداز هستند نسبت به قیمتش الان پراید فکسنی یچیز سالمش زیر 6,7 تومن نیست تازه اونم میشه مدل 80 81 تاره 11,12 سال ماشین دوییده اونم پراید که همه میخرن واسه دووندنش
من چون تا دانشگاه باید برم پی کی میخوام یکم قویتر باشه چون جاده و ایناس
الان با پول اینا ملت میرن موتور پالس و پولسار و ویو میخرن که نه سواری داره نه راحتی و امیت هم که کلا معنی نشده واسش!!!!

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
تام و جری شدیم همین پولم جمع و جور کردیم!!!!

تام وجری رو خوب اومدی
یاد اون قسمتش افتادم تام کل موجودیش رو برداشت تازه با کلی چک و اقصاط و سود 120 درصد یه ماشین اسقاتی خرید اونم همه چیزش از هم جدا بود کلا داغون بود!
یدونه Pk تو کوچه ما پارکه فکر کنم نزدیک 6 ماهه اصلا از جاش تکون نخورده روش هم انواع اقسام شماره هارو نوشتن که خریدار هستن ولی 2صاحب ماشین اصلا معلوم نیست کجاست.
ایشالا یه مورد خوب پیدا کنی.

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
نه اخه ملت فضا نورد شدن پی کی 85 8 تومن!!!

دیروز یه اگهی دیدم نیو پی کی قرمز
یه رینگ انداخته بود
میگفت کلکسیونیه
15 میلیون:)

:D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
دیروز یه اگهی دیدم نیو پی کی قرمز
یه رینگ انداخته بود
میگفت کلکسیونیه
15 میلیون:)

:D

دیدم اونو میگه رینگ انداخته با صندلی عوض کرده کلکسیون شده
یه پی کی ادم میخره 4,5 تومن
500,600 یه رینگ دسته 2 سالم
صندلی ها 200,300 تومن هزینه ورمیداره
رنگ ماشینم با 1 تا 1.5 تومن اینطورا عوض میکنی ازین رنگای فانتزی جدید خیلی شاخ تر از قرمزم میشه و کلکسیونی تر به خاطر رنگش
کلا پی کی شما با 6,7 تومن میشه کلکسیونی
ولی قیمت های تو نت خنده داره که اخه 7,8 حتی 6 میده پای پی کی?!
درسته ماشین خوبیه اما پراید شرف داره بهش و واقعا یه سر گردن بالاتره ازش!!
با اون پول پراید میخره!رند بازارم هستش!

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
دیدم اونو میگه رینگ انداخته با صندلی عوض کرده کلکسیون شده
یه پی کی ادم میخره 4,5 تومن
500,600 یه رینگ دسته 2 سالم
صندلی ها 200,300 تومن هزینه ورمیداره
رنگ ماشینم با 1 تا 1.5 تومن اینطورا عوض میکنی ازین رنگای فانتزی جدید خیلی شاخ تر از قرمزم میشه و کلکسیونی تر به خاطر رنگش
کلا پی کی شما با 6,7 تومن میشه کلکسیونی
ولی قیمت های تو نت خنده داره که اخه 7,8 حتی 6 میده پای پی کی?!
درسته ماشین خوبیه اما پراید شرف داره بهش و واقعا یه سر گردن بالاتره ازش!!
با اون پول پراید میخره!رند بازارم هستش!

اره دادا منم دیگه داره نظرم رو این میشه یه پراید بخرم
عقلانی تره لااقل
پی کی ها بمونه برا صاحبش
واالا به قرعان:D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
اره دادا منم دیگه داره نظرم رو این میشه یه پراید بخرم
عقلانی تره لااقل
پی کی ها بمونه برا صاحبش
واالا به قرعان:D

قیمت نت مهم نیست کسی که فروشنده باشه قیمت خوب میزنه
اکثرشون کلی وقته الان اگهی دادن فروش نرفته فقط اپدیت میکنند
بهترین راه همشهری و بعدش گذاشتن شماره واسه دارندگان پی کی در سطح شهر هستش
قضیه نت مثه همین فروم خودمون هستش طرف گوشی کارکردرو از نوش بیشتر قیمت گذاشتن!!!!

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
قیمت نت مهم نیست کسی که فروشنده باشه قیمت خوب میزنه
اکثرشون کلی وقته الان اگهی دادن فروش نرفته فقط اپدیت میکنند
بهترین راه همشهری و بعدش گذاشتن شماره واسه دارندگان پی کی در سطح شهر هستش
قضیه نت مثه همین فروم خودمون هستش طرف گوشی کارکردرو از نوش بیشتر قیمت گذاشتن!!!!

اره ولی بازار خراب میکنن دیگه
یکی هم که خوب میده رو هوا میزننش:)

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
حرص نخور داداش :دی
خریداریم 2 تا دانه!

خخخخ
امروز یه بژ رنگ یافتم
4.5 میگه
گفتم بهش حالا تا 3 میخوام قراره جواب بده
83
بد مصب پیدا نمیشه
چندتا بنگاهی سپردم:D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
خخخخ
امروز یه بژ رنگ یافتم
4.5 میگه
گفتم بهش حالا تا 3 میخوام قراره جواب بده
83
بد مصب پیدا نمیشه
چندتا بنگاهی سپردم:D

شرایطش رو بگو داداش قیمت رو بهت بگم چند میرزه کلا همه چیشو بگو بهم
رنگش که خوبه

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
اول اینکه در برای خرید پی کی به یک نکته اساسی توجه کنید :
پی کی سه مدل موتور داره :
1100 کیا - 1300 هیوندا - 1300 کیا که همون موتور پراید هست . موتورهای 1100 و 1300 هیوندایی قطعات موتوری اش راحت پیدا نمیشه و حتما و حتما موتور پرایدی رو بخرید . از مشخصه های 1100 ها اینه که روی بعضی هاش کولر نصب نیست . تعداد کمی هم با این دو موتور متفرقه و عموما در مدل های 82 تولید شده که بعد از خرید به سختی می تونید بفروشید . انتخاب بهتر مدلهای 84 به بالا هست که انژکتوری هستن و در کنار مصرف کمتر راه رفتنشون بهتره .
من دو سال پیش مدتی بی ماشین بودم و دو ماه ماشین برادرم که پی کی 83 کاربرات هست رو بالاجبار سوار شدم .
ماشین کم هزینه و کم مصرفی هست . راه رفتنش هم معقوله
ولی اتاق و صندلی و ارگونومی افتضاح ، ایمنی زیر صفر ، سروصدا در حد قوطی ، وقتی یه اتوبوس تو اتوبان ازت سبقت میگره عین گهواره تکون میخوره ، صندوقش از 206 هاچبک کوچکتر به خصوص با زاپاس که دیگه هیچی

ممکنه الان و به عنوان اولین ماشین پی کی بنظرتون جوون پسند و باحال باشه ولی ماشین خوبی نیست . توی تصادف فرمون ماشین مثل نیزه توی سینه راننده است و به چشم دیدم .
توی خ بنی هاشم ساعت یک شب با دوستی قدم میزدم که دیدم تصادفی شده بین پی کی و مزدا 323 . پی کی به هوای خلوتی خیابون گاز ماشین رو گرفته بوده و به گفته راننده مزدا حدود هشتاد یا کمتر سرعت داشته . یه کامیون زباله جلوش سبز میشه و به جای سرعت کم کردن میکشه سمت و چپ و میره تو شاخ مزدا که راه خودش رو میرفته .میدونم نباید این دو ماشین رو هیچ جور مقایسه کرد و این کجا و اون کجا .ولی دو سرنشین مزدا کنار خیابون نشسته بودن و از سه سرنشین پی کی دوتا در جا مرده بودن . اون یکی هم که عقب بوده آتش نشانی با تجهیزات پاش رو از بین صندلی جلو و عقب آزاد کرده .نعش راننده پی کی رو با بدبختی از بین صندلی و فرمون درآورده بودن و پارچه ای که روش کشیده بودن یکدست خون بود . تمام داشبورد هم خون بود . دقیقا فرمون چسبیده بود به صندلی راننده !! . لاستیک جلو سمت شاگرد دقیقا و بدون اغراق زیر ستون بین درهای جلو و عقب بود .

- یه مورد دیگه دوستی توی رسالت نرسیده به تونل با 206 میرفته که یه پی کی از پهلو میزنه بهش . راننده پی کی با اینکه تصادف در حد فاجعه نبوده و کمربند هم بسته بوده کتف و ترقوه اش شکسته . عکسها رو گذاشتم که ببینیدو باور نمی کنید که راننده پی کی رو با آمبولانس بردن و چند شکستگی داشت .
بعدها راننده پی کی تو حل اختلاف گفت لحظه تصادف با کتف به در خورده و همونجا شکستن استخوان هاش رو حس کرده . خوردگی دو طرف 206 به این دلیل هست که تو لاین سرعت بوده و بعد از ضربه به بلوک ها یا به گاردریل خورده در حالیکه تنها ناراحتی راننده 206 ضربه ایربگ بوده که تو صورت و سینه اش خورده .

من یه پیشنهاد دیگه براتون دارم . 405 کاربرات ماشینی هست که زیاد طالب نداره و به همین دلیل قیمتش هم پایینه و خریدار جای چونه زدن داره . بگردی مدل های 73 و 74 تمیز رو با پول یه پی کی یا حداکثر یه تومن بالاتر میشه پیدا کرد ولی اصلن با پی کی قابل قیاس نیست .
من دو تا 405 کاربرات داشتم و الان هم یه مدل 75 اتوماتیک دارم . هزینه های نگهداری اش واقعا مناسبه . راه رفتنش کاملا راضی کننده است . همه چیزش هم توی بقالی هم پیدا میشه . البته لوازم کاربراتش یه مقدار کمتر هست که اون هم به سادگی پیدا میشه .مصرف الان من با رانندگی پیرمردی بصورت ترکیبی 10 تا 11 هست. مسیر من دقیقا نصف شهر و نصف اتوبان هست . 28 کیلومتر اتوبان ساوه و 30 کیلومتر تا سید خندان .همین مسیر با پی کی حدود 8 میسوزوندم .
ترمز های خوبی داره ( در سطح یه ماشین پنج تا هفت تومنی )و ایمنی اش هم قابل قیاس با پی کی نیست . اهل گاز دادن هم اگه باشید که پی کی رو رنده میکنه . امداد خودرو هم خدمات در محل رو با تلفن داره . اسپرت اش هم بد نمیشه و در حد خودش هندلینگ خوبی داره و از پس پیچ ها برمیاد . 2000 سی سی موتور با حدود 100 اسب قدرت و گشتاور مناسب زیر پاتون هست و تعداد معکوس هایی که برای سرعت گیر ها و جاده لازم دارید خیلی کمتر از پی کی هست . با پی کی دائم دست رو دنده هست . بخصوص توی سربالایی های عادی جاده ( مثلا همین اتوبان ساوه ) دائم باید بین سه و چهار و پنج با دنده ور رفت به خاطر گشتاور بسیار پایین و قدرت کم موتور (بین 52 تا 62 اسب در مدلهای مختلف کاربرات و انژکتور ).
اگه یه تمیزش رو پیدا کنید و یه دویست و سیصد تومنی هم خرجش کنید یقینا لذت سواری اش خیلی بیشتر از پی کی هست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا