درسته ماشین شما خیلی شیک و کلکسیونر پسند هست ولی قبول کنید به درد مصرف کننده نمیخوره با این قیمت . یه PK الان تو پارکینگ دارم 84 زیر 50 تا هم راه رفته کلی هم تعریف داره اگر بخوام انجام بدم . خودمون 3800 پول دادیم پارسال کلی هم خرجش کردیم که سرپاتر بشه . ولی من الان بیام قیمت بدم باید کلی بالاتر بگم که خب شاید تازه اندازه خرج هایی که شده بالاتر گفته باشم ولی متاسفانه الان بازار به شکلی بهم ریخته که هیچ چیز قیمت نداره . همه نگران این هستن که اگر بخوان بخرن به قیمت خریده باشن فروشنده ها هم نگران اینن که مفت ندن بره . دوست عزیز استارتر با عرض شرمندگی با این بودجه هیچی پیدا نمیکنید .
یکی از دوستای من مشهد یک رنوی خیلی تمیز مدل 70 سانروف فابریک داره اگر به دردت می خوره تلفنشو بدم زنگ بزنی . ماشینش هم فنیش خوبه هم ظاهرش
RD پیشنهاد نمیکنم . اگر تو فصل سرما و برف و بارون و اینا رفت و آمد بیشتر داری و مصرف پایین میخوای و قطعات رو میخوای بهتر گیر بیاد همون PK بهتره . من الان یه پراید زیر پای خودمه یه PK هم که عرض کردم هست برای استفاده خانواده ، واقعا مصرفش از پراید کمتره و قطعات و تعمیر کار و اینا هم که خب با پراید یکی هست بجر تعلیق عقب و جعبه فرمان که رنویی هست و در حد خودش هم خیلی خوب کار میکنه . برای داخل شهر خیلی بهتر از RD هست ولی خب واسه جاده تصور اینه که RD بهتره به خاطر بدنش ولی همینکه دف عقب هست خودش خطرات خاص خودش رو داره
پی کی هم برو بالای 4.5 دوست عزیز !!!!!!
ای بابا!
نه بابا گیر میاد مدل ۸۲ ۸۳ قیمتش ۳۴۰۰ ایناس
فکر کنم ۵۰ ملیونم که جمع کنم بعد پیکان باشه ۵۲ تومن! :lol:
هرچی میخوام سمت اون وسیله پر خطر موتور سیکلت نرم اما مثل اینکه نمیشه!
یه پی کی 83 سراغ دارم منتها بیمه نداره دوسال تخفیف داره فکر کنم بشه 3 ازبرداری ماشین مال زن بوده
بذار امارش رو بگیرم ببینم دارتش بهت خبر میدم
من یه 405 داشتم فروختم 6.5
الان هر چقدر زور میزنم یه چی بخرم که پیاده نمونم مثل اینکه نمیشه
داداش موتور رو بیخیال شو عاقبت نداره دوبرابر پول رنو رو بعداً باید بدی به دکتر :دی
یه پی کی 83 سراغ دارم منتها بیمه نداره دوسال تخفیف داره فکر کنم بشه 3 ازبرداری ماشین مال زن بوده
بذار امارش رو بگیرم ببینم دارتش بهت خبر میدم
یا حسین !
قیمتا بالا پایین نمیشه اونی که زیر 4 میلیون میده حتما یه چیزیش هست
وگرنه تو همشهری اگهی کنه حداقل 4 ازش بر میدارن مدل 82 یا 83 رو
موقع خرید حتما به کیلومتر ماشین دقت کن کم کار کرد باشه
داداش تبریز یه هفته بازار ماشین داره روز جمعه ها برگزار میشه.از تهرانو جاهای دیگه میان برا خرید فروش.اگه آشنا داری یا وقتشو داری بیا سر بزن هرجور ماشینی پیدا میشه.
موتور سیکلتم خواستی بگیری یه پیشرو 80 بگیر.راحتو کم خطره.