• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار رنو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
تبریز که امکانش نیست بیام بیشتر همین تهران می‌خوام پیدا کنم

اینجام هست اما یا ایراد دارن پدر ماشینو درآوردن حالا میخوان بفروشن اونم قیمت بالا!یا اینکه یکیم ماشینش نصف نیمه سالمه قیمت سمند میده واسه پی‌ کی‌!

دادا پس مث من بیخیال ماشین شو.من حدودا 6 ماه دنیال ماشین بودم بودجه م 3 و خورده ای بود مث شما.یه مدت دنبال پیکان رفتم دیدم هرچی هست پدرشو درآوردن..تمیزشم بالای 4 میگفتن...بعد گفتم رنو یا سپند بخرم...تو هر خیابونی که رد میشدم میدیدم یکی کشیده کنار داره تعمیرش میکنه...راه نمیرن اذیت میدن....همه ام میگن هی باید تعمیرگاه ببریشو اینا....بعد رفتم سراغ پراید ..دیدم والا زیر 4 میلیون همه پرایدا جنازه شدن...یه متوسطش حدودا 5-6 میلیون بود که توانم نرسید...
بیخیال شدم رفتم موتور 125 پرند خریدم مدل 87 رو 400 ت + و 100ت بیمه دادم...و یک حساب قرض الحسنه ام باز کردم تا شاید روزی روزگاری ماهم ماشین جایزه ببریم و انقد آه نکشیم!!!
البته این قضایا مال 3 ماه پیش (قبل گرونیا) بود.الان دیگه اصلا واست نمیصرفه ...

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دادا پس مث من بیخیال ماشین شو.من حدودا 6 ماه دنیال ماشین بودم بودجه م 3 و خورده ای بود مث شما.یه مدت دنبال پیکان رفتم دیدم هرچی هست پدرشو درآوردن..تمیزشم بالای 4 میگفتن...بعد گفتم رنو یا سپند بخرم...تو هر خیابونی که رد میشدم میدیدم یکی کشیده کنار داره تعمیرش میکنه...راه نمیرن اذیت میدن....همه ام میگن هی باید تعمیرگاه ببریشو اینا....بعد رفتم سراغ پراید ..دیدم والا زیر 4 میلیون همه پرایدا جنازه شدن...یه متوسطش حدودا 5-6 میلیون بود که توانم نرسید...
بیخیال شدم رفتم موتور 125 پرند خریدم مدل 87 رو 400 ت + و 100ت بیمه دادم...و یک حساب قرض الحسنه ام باز کردم تا شاید روزی روزگاری ماهم ماشین جایزه ببریم و انقد آه نکشیم!!!
البته این قضایا مال 3 ماه پیش (قبل گرونیا) بود.الان دیگه اصلا واست نمیصرفه ...

تو فکر متر بودم چون خودمون خانوادگی موتور سواریم! :D

اما موتور ۲ فصل سال دیگه نمی‌شه سوار شد بعد چون زیاد با موتور سرو کار داشتم میدونم چقد خطرناکه چه پدری که در نمیاره اگه فقط یبار آروم بخوری زمین!

ماشین داغونم که باشه باز ماشین اتاق داره

شمام میری بیرون اینا مراقب باشه الان فصل بارندگی ایناس خدای نکرده اتفاقی نیفته

اتفاقا میخواستیم واسه یه اشنا 2 هفته پیش پی کی بگیرم یه 85 طلایی بود4200 البته نیو پی کی بود.
84 مشکی بود 3800 .
83 بود 3200
همه هم تمیز بودن.
شما هم میتونی با اون پول گیر بیاری نگران نباش..

ممنون رفیق

آره قیمتا خدای‌ همینه اگه نخوان بالا بگن درستش همینه

نیو پی‌ کی‌ گرون تر از پی‌ کی‌ هست

طلاییم رنگیه واسه خودشا می‌شه اجاره داد واسه ماشین عروس :lol:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان کسی‌pk سالم داره تا حدود ۳ میلیون و خورده ای اعلام کنه ممنون میشم

تهران هستم

دوستانی که دارن یا آشناها کسی‌ داره مدلش بیمش و قیمتش رو بگن ممون میشم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دوستان کسی‌pk سالم داره تا حدود ۳ میلیون و خورده ای اعلام کنه ممنون میشم

تهران هستم

دوستانی که دارن یا آشناها کسی‌ داره مدلش بیمش و قیمتش رو بگن ممون میشم

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
پیکان بگیر.....

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نه خداییش پیکان تو ماشین مثل موتور 125 میمونه .خرج کم.لوازم پر.مکانیکی پایین . ولی پی کی اینارو من شنیدم یه نمه گیره .راستی rdمیتونی بگیری .

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
نه خداییش پیکان تو ماشین مثل موتور 125 میمونه .خرج کم.لوازم پر.مکانیکی پایین . ولی پی کی اینارو من شنیدم یه نمه گیره .راستی rdمیتونی بگیری .

RDکه گرونه گیر نمیاد قیمت پاییناشم همه نیاز به خرج زیاد داره

پی‌ کی‌ هم که هرچی‌ دیدم همه پکونده بودن حالا میخوان بفروشن!یدونه سالم تمیز اگه باشه هم قیمت بسیار بالا

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
پی کی مدل 82 قیمت 2500 میدادن کسی نمیخرید!! الان قیمت میدن 4 تومن!! :eek:

البته ارزش واقعی پی کی بیش از 12 میلیون! :D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دارم پولو میزنم به کاراااااا..

پی کی دارید رو کنید :D

rahman1643

Registered User
لایک‌ها
9
یکی تزدوستانم دیروز pk مدل 83-82 گرفت رو موتورش آرم هیوندای بود خیلی هم تمیز و باحال بود فقط یکم سروصدا داشت .گرفت 3200 البته کمکاش خرابه .روکش و ضبط هم ندشات که نو انداخته.
نظرمن اینه که پیکان بخری عزیز.کارتو راه میندازه.یخ نمیکنی .وساایل ارزون و تعمیرکار فراوون.از موتور که بهتره./...با 2-3 تومن یه سالارشو بخر

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یکی تزدوستانم دیروز pk مدل 83-82 گرفت رو موتورش آرم هیوندای بود خیلی هم تمیز و باحال بود فقط یکم سروصدا داشت .گرفت 3200 البته کمکاش خرابه .روکش و ضبط هم ندشات که نو انداخته.
نظرمن اینه که پیکان بخری عزیز.کارتو راه میندازه.یخ نمیکنی .وساایل ارزون و تعمیرکار فراوون.از موتور که بهتره./...با 2-3 تومن یه سالارشو بخر

رفیق توی فکر پیکان بودم اما اکثرا خیلی‌ اوزاعشون خرابه داغون شدن از یه جهتیم یکمی پی‌ کی‌ در حد یکمی!!! فقط کلاسش بیشتره! :D

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
رنو که درد خور گیر نمیاد پس علیرغم میر باطنیم در شرف خرید موتور هستم
کسی موتور کویر رادیسان طرح ویو داره برای فروش در حد صفر یا اگه سوار شده بگه چطوره
ممنون

M.saleh.N

Registered User
لایک‌ها
114
رنو که درد خور گیر نمیاد پس علیرغم میر باطنیم در شرف خرید موتور هستم
کسی موتور کویر رادیسان طرح ویو داره برای فروش در حد صفر یا اگه سوار شده بگه چطوره
ممنون

عزیز من موتور رو داشتم, از هر نظر عالیه,فقط تا یه نفر جواب میده,دو نفر سوار شن یکم نفس کم میاره

ارسال شده از LG-P970 با استفاده از تپاتالک 2

ahijoon

Registered User
لایک‌ها
420
عزیز ول کن اینارو برو یه سی جی 125 بگیر خیالتم راحت کن.هم قطعاتش ارزونو سگ جونه هم برا هر کاری خوب جواب میده .تمیزم نگهش داری باکلاسم هست.

آردی اصلا نخر چون مفتشم گرونه.
اگه شد یه پیکان حدودا 78 اینا بخر که کیفتشون شنیدم خوبه.
اگرم رنو خواستی بخری رنو 5 بخر.اینا هم میگن خوبه
یه رنویی بود همین چند روز پیش فروختن 300/2 مدل 78 رنو 5
حیف الان دیدمت والا میفرستادم سراغت

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا