والا گاسم نداشتمه!گاسم تونم فسایی هستی ها ، نکنه بچی دیدسته هستی ، الا گاسم بچه دریمی هستی ، مو مخلص هر بچی محله پائینی هم هستم .( و... )
دوست خوبم دنیا همونجوریه که فکر می کنی هست ، اگر فکر کنی خوبه ، خوب میشه و اگر منفی فکر کردی و همش ذهنت درگیر نشدن ، نبودن ، نمیشه ، ن ن ن ن شد خوب مدام میخوری به در بسته . ( بازم رفتم منبر ) نوکرتیمزیادی خوشبین هستیا
چرا تیپ 5 نمیگیری؟
خوب شما اگر سراغ دارین بفرمائید ، من که هر چی این چند روز گشتم ندیدم ، این روزا هر کی هر چی داشته گذاشته به قیمت بالا برا فروش . مثلا امروز خیلی جالب بود یه مورد گیرم اومد تیپ 2 نقره ای 86 ، خودش میگفت فقط کاپوت و یه گلگیر رنگه ، به هزار اصرار و خواهش و کلک و هر چی بگی بردیمش یکی از دوستان مکانیک دید ماشینو ، خیلی جالب بود دوستم تا ماشینو دید سر و ته کرد رفت داخل مغازه ، وقتی رفتم پیشش گفت تول داغه ، نخریشا ، یه شقش رفته ( ترجمه : سر جلو ماشین کامل عوض شده بود ) تازه طرف قیمت داده بود ده که با چونه به راحتی اومده بود رو قیمت 9300 حالا شما بگیر تا آخر قضیه رو .. راستی دوست گلم قصد فروش ماشینو نداری ؟گیرت میاد آقا جون.
خودم 1 ساله تیپ 5 دارم گوشی دستمه که میگم.
همه اینایی که گفتی درست ولی خوب دوست خوبم با پول من تیپ 5 سالم سراغ داری ؟ این همه امکانات و قدرت اگه بخوای سالمشو گیر بیاری بالای 14 - 15 مایه می خواد وگرنه آدم مریض نیست که بره تیپ 2 و 3 بگیره .آقا جون نخر تیپ 2 و 3
موتور 1400 (1300) مخصوصا با دریچه گاز برقی توی شتاب اولیه از پراید میخوره ! زور نداره 206 سوار باشی و یه پراید 77 ازت رد بشه؟ زور نداره خرج سنگین 206 رو بدی اما راه نره؟
اگه خواستی قرار بزاریم ببین چطوری تیپ 5 زانتیا و مزدا 3 قدیم و جدید و حتی هیوندا کوپه اتومات و سراتو کوپه رو میگیره تا بفهمی این بچه غول چیه لامصب.
خدای آپشن هم هست توی این رنج قیمت
کروز کنترل و لیمیتر
ESP ASR
سنسور نور و باران
فعال شدن برف پاک کن عقب با دنده عقب
ال سی دی تایپ بی و سی و RT3
و..
اینا همه بطور فابریکی روی تیپ 5 نصب میشه.
ماشین منم قابلتو نداره.
من حدود 2 ماه گشتم تا اینو خریدم.
شمام بگرد 6 ماه هم بگردی ضرر نمیکنی
خیلی ماله
تیپ2 از پراید77 جا میمونه؟آقا جون نخر تیپ 2 و 3
موتور 1400 (1300) مخصوصا با دریچه گاز برقی توی شتاب اولیه از پراید میخوره ! زور نداره 206 سوار باشی و یه پراید 77 ازت رد بشه؟ زور نداره خرج سنگین 206 رو بدی اما راه نره؟
اگه خواستی قرار بزاریم ببین چطوری تیپ 5 زانتیا و مزدا 3 قدیم و جدید و حتی هیوندا کوپه اتومات و سراتو کوپه رو میگیره تا بفهمی این بچه غول چیه لامصب.
خدای آپشن هم هست توی این رنج قیمت
کروز کنترل و لیمیتر
ESP ASR
سنسور نور و باران
فعال شدن برف پاک کن عقب با دنده عقب
ال سی دی تایپ بی و سی و RT3
و..
اینا همه بطور فابریکی روی تیپ 5 نصب میشه.
ماشین منم قابلتو نداره.
من حدود 2 ماه گشتم تا اینو خریدم.
شمام بگرد 6 ماه هم بگردی ضرر نمیکنی
خیلی ماله
ووی کاکو ، چه حرفا ، مگه سرسوئیچی میخوام بخرم . آپاگه میخوای زود تر کارت راه بیوفته از شهر های دیگه بخر بگو برات پست کنن
...up