• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری پژو 206 تیپ 2 در شیراز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان ، 206 خریداری شد ، البته تیپ 5 مدل 84 به توصیه دوستان خوبم گرفتم و قصد دارم یکی دو میلیون خرجش کنم که با خرجی که براش می کنم پام حدود 10 در میاد که فکر کنم خیلی بهتر از تیپ 2 یا 3 بشه . به هر حال از تمام دوستان که راهنمایی دادن تشکر می کنم .

مبارکت باشه دوست عزیز. ایشالله که سالهای سال به شادی سوار شی.

hossein206

Registered User
لایک‌ها
10
آقا هماهنگ کن بام که قیمت دوبل بات حساب نکنن. من آشنا دارم همه جا
کسی ببینه تیپ 5 سواری فک میکنه 4 تا ماشین تو خونته اینم همینجوری دوچرخته !

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مبارکت باشه دوست عزیز. ایشالله که سالهای سال به شادی سوار شی.
ممنون دوست عزیز ، قربانت بشم ، انشاءالله شما و خانواده محترمتون هم زیر سایه امام زمان (عج) شاد ، پیروز و موفق باشین .
آقا هماهنگ کن بام که قیمت دوبل بات حساب نکنن. من آشنا دارم همه جا
کسی ببینه تیپ 5 سواری فک میکنه 4 تا ماشین تو خونته اینم همینجوری دوچرخته !
ممنون حسین جان ، از لطف شما به ما رسید بزرگوار ، با یکی از رفقای مکانیک قدیمی که منو تقریبا از همون دوچرخه !!! میشناسه هماهنگ کردم شنبه میرم میزارمش در مغازش یک هفته هم تا عید بهش وقت میدم ، مثل چشام بهش اطمینان دارم ولی اگر به راهنمایی احتیاج داشتم از شما که تجربه بیشتری دارین با کمال خجالت و شرمندگی استفاده خواهم کرد .

fergi

Registered User
لایک‌ها
1
مبارکه.چند دراومد؟

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مبارکه.چند دراومد؟

سلام ، ممنون ، با خرج سند و مخلفاتش حدود 9 پام افتاد و میخوام حدود 1 تا 1/5 هزینه کنم و بسازمش . فکر کنم اینجور بهتر باشه تا برم یه تیپ 2 یا 3 بگیرم ( مخصوصا از سری های جدید که همه قطعاتش چینیه )

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
سلام ، ممنون ، با خرج سند و مخلفاتش حدود 9 پام افتاد و میخوام حدود 1 تا 1/5 هزینه کنم و بسازمش . فکر کنم اینجور بهتر باشه تا برم یه تیپ 2 یا 3 بگیرم ( مخصوصا از سری های جدید که همه قطعاتش چینیه )

تصادفی بوده ؟ 9 تیپ 5 84 ؟!!

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
تصادفی بوده ؟ 9 تیپ 5 84 ؟!!
آره دوست خوبم رنگ داره ، تقریبا دور تا دور رنگه فقط سقف رنگ نشده ، البته بردمش پیش چند تا صافکار و مکانیک و نقاش خیلی معتمد و وارد ، تائید کردند که ضربه اساسی نداره ( شاسی ، ستونها و موتور کاملا سالم ) البته دور تا دور رنگ بودنش برا من حسنه چون عیال مربوطه خواه نا خواه اونو به دور تا دور رنگ تبدیل می کردند ، پس دیگه دلم نمیسوزه برا رنگش .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا