n550
Registered User
منتظر مظرات گهر بار دوستان هستم...اما انصافا فضایی قیمت ندین که خریدار باشم.
ببحشین من نمیخواستم عنوان کنم اما دوستان مجبور شدم بگم من رو نمیشناسیذ کسایی مثل آقا فرزاد تو فروم همسایه موبایلستان میشناسند...من نمیگم گوشی رو مفت و ارزون بدین..میگم با انصاف باشید..من برای پول ارزشی قائل نیستم یه بلک بری 9900 داشتم 4روز پبش دادم 800 تومان با آکبندش فرقی نداشت...همینsweeny tood عزیز شما حودت 9900 رو چند گذاشتی؟؟؟؟الانم یه 9981 پورشه خریدم دوست دارم یه 4 اس هم کنارش داشته باشم.....هی روزگار کجایی که من یه ماه پیش 2تا 4اس 64 سفید و سیاه داشتم...حالا به اینجا رسیدم.....منم همه دوستان رو مثل داداشم دوست دارم بابا ما همه ایرانی هستیم....والا ایرانیم...همین رو میگم......
اون رو دیگه اون قیمت دادم من با هرکی تو رفاقت باهام مرام خرج کنه خیلی ریلکسم.....بهت یه بار گفتم که رفاقت کنی پشیمون نمیشی...اما برات مهم نبود.در کل م از پایتخت و بازار موبایل آمار قیمت ها رو گرفتم....به نظرم ایده ال ترین قیمت رو برای کسانی دادم که فروشنده واقعی باشند.
من با شرایطی که گفتم تا 1.650 در خدمت همه اساتید بازار هستم..بخوام 1.700 بدم میرم راحت مثل یه لیوان شیر قهوه 1.790 میدم آکبند ll/a &c/a میخرم.
کرسی عزیز از راهنماییت....وافعا حرفت درسته....اما منم این قیمتی رو که دادم تا وفتی هست که به قول دوستان قیمتش 1.900 باشه در صورتی که همین الان جتاب حسین خان......در پاساژ علائدین بهم امروز گفت اقای کامران دست نگه دار تا روز شنبه...100%دوستانی که اینجوری قیمت دادن پشیمون میشن .....بابا قرار نیست دیگه تا آخر سال 4اس 64 1.790 باشه...مثل آب خوردن بر میگرده به قیمتا قدیم
مرسی دوست عزیز......نبود؟؟؟؟؟؟
64 مشکی بدون جعبه رو چند برمیداری؟از انگلیس با پست فرستادن بدون جعبه.فول خودمم ارجینال برنامه ریختم بدون جیل.