• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری iphone 4s 64 gb part number ll/a &c/aهستم با بهترین فیمت

n550

Registered User
لایک‌ها
523
منتظر مظرات گهر بار دوستان هستم...اما انصافا فضایی قیمت ندین که خریدار باشم.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
داداش خداييش داري خوب قيمت ميدي. اين دوستان هم ديدن شما گفتي 11.650 دندون تيز كردن.
بابا انصافم چيز خوبيه خداييش 1800 آكش هست حالا 1.650 هم دسته دوشو بيشتر ميخوايد بفروشيد به اين بنده خدا. 10 درصدم بخوايد كم كنيد ميشه 180 تومن اين داره 150 كم ميكنه.
اون قيمتاي فضاييه چاره رو هم نگه داريد واسه خودتون. يه سايت معتبر لينك بذاريد

n550

Registered User
لایک‌ها
523
خدمت تمام اساتید حروشنده عنوان کنم که من گفتم نهایتآ 1.650 پس اگر گوشی لوازمی داشته باشه میتونه تا 1.650 هم بیاد نه اینکه من یه 4اس64گبگ معمولی رو 1.650 بردارم.......چرا گفتم حروشنده؟؟؟!!!چون دیگه ماشالله یه عده از این دوستان که مارو با این قیمتا فوق فضایی مورد لطف خودشون قرار میدن دیگه تو سایتها خروشیدن...بابا مفازه دار با اون انصافش 1.600 مثل آکشو میده......حالا اینکه نا اومدیم از دست بخریم که هم ما گرون نخریم هم دوستان گوشیشون رو مفت ندن مغازه دار باید مارو قربونی کنید؟؟؟؟؟آره؟دمه همتون گرم.... حالا بهتون بگم عامل اصلی این گرونی خود شما هستید....طرف مغازه داره میاد اینجا عضو میشه برای اینکه کف بازار بیاد دستش...وقتی ببینه یکی مثل من و چندین نفر مثل شما با این قیمتا داریم معامله میکنیم چیکار میکنه میره همکاراشو آگاه میکنه با سند و مدرک که ببینید مردم حاضرند چقدر بخرند....راست هم میگه داره با سند و دلیل حرف میزنه...... پس نکنین اینکار رو بابا ما همه برادریم دوستیم.

در ضمن من هر 4اسی رو تا1.650 نمیخرم مگر اینکه شرایط خاص داشته باشه مثلآ لوازم اضافی روش باشه.این جهت اطلاع کاسب کارای محترم.....بازم پوزش میخوام اگر بد حرف زدم یا حدایی نکرده به کسی توهین شد.واقعآ عذر خواهی صمیمانه من رو بپذیرید

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
ببحشین من نمیخواستم عنوان کنم اما دوستان مجبور شدم بگم من رو نمیشناسیذ کسایی مثل آقا فرزاد تو فروم همسایه موبایلستان میشناسند...من نمیگم گوشی رو مفت و ارزون بدین..میگم با انصاف باشید..من برای پول ارزشی قائل نیستم یه بلک بری 9900 داشتم 4روز پبش دادم 800 تومان با آکبندش فرقی نداشت...همینsweeny tood عزیز شما حودت 9900 رو چند گذاشتی؟؟؟؟الانم یه 9981 پورشه خریدم دوست دارم یه 4 اس هم کنارش داشته باشم.....هی روزگار کجایی که من یه ماه پیش 2تا 4اس 64 سفید و سیاه داشتم...حالا به اینجا رسیدم.....منم همه دوستان رو مثل داداشم دوست دارم بابا ما همه ایرانی هستیم....والا ایرانیم...همین رو میگم......

دوست عزیز ... همین 9900 رو من در آیفون دات آی آر که پیشنهاد دادید با نوت عوض کنید بهم میگفتید سر به سر !!! من نوت رو 1200 فروختم بعدش شما 9900 رو 800 ... خداییش اگه 800 میدادید من مال شما رو میخریدم به جای اینی که تهیه کردم ، منم الان 9900 رو 900 تا الان پیشنهاد دادن ... در مورد 4اس هم من فروشنده نبودم که ، فقط سوال کردم چقدر مد نظرتون با دستم بیاد قیمت حدودیش ... ممنون

n550

Registered User
لایک‌ها
523
اون رو دیگه اون قیمت دادم من با هرکی تو رفاقت باهام مرام خرج کنه خیلی ریلکسم.....بهت یه بار گفتم که رفاقت کنی پشیمون نمیشی...اما برات مهم نبود.در کل م از پایتخت و بازار موبایل آمار قیمت ها رو گرفتم....به نظرم ایده ال ترین قیمت رو برای کسانی دادم که فروشنده واقعی باشند.

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
اون رو دیگه اون قیمت دادم من با هرکی تو رفاقت باهام مرام خرج کنه خیلی ریلکسم.....بهت یه بار گفتم که رفاقت کنی پشیمون نمیشی...اما برات مهم نبود.در کل م از پایتخت و بازار موبایل آمار قیمت ها رو گرفتم....به نظرم ایده ال ترین قیمت رو برای کسانی دادم که فروشنده واقعی باشند.

آها ... منم یاد گرفتم حساب حسابه ... کاکا برادر ... تو این مملکت هم تو محیط مجازی که سهله تو دنیای واقعیش هم نمیشه رفاقت کرد ... باسه کسی هم نباید اونقدر مایه گذاشت که پشیمونیش بمونه ... حالا این وسط شما یه یکی میگی گوشیت رو با نوت سر به سر میزنی ... از اون طرف به یکی دیگه 800 میفروشیش مال خودته اختیارش رو داری ... ولی من باسه این مسائل با کسی رفاقت نمیکنم ... تنهاییم رو به رفاقت اینجوری ترجیح میدم ..

n550

Registered User
لایک‌ها
523
ببین داداش ما بحثی در این زمینه نداریم انجام بدیم...من یه 4 اس خواستم بخرم.......نظرم رو هم نوشتم.هر کسی هم میخواد بفروشه من در خدمتم.

n550

Registered User
لایک‌ها
523
آخه من دارم از قیمت مناسب یه چیزی اونورتر میخرم.....قیمتی که دادم انصافا عالیه...

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
من با شرایطی که گفتم تا 1.650 در خدمت همه اساتید بازار هستم..بخوام 1.700 بدم میرم راحت مثل یه لیوان شیر قهوه 1.790 میدم آکبند ll/a &c/a میخرم.

خدایی داری خوب میخری کاش داشتم بهت میفروختم

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
داداش گلم بنظر من الان نگیر 4اس
چون کسایی که 4اس دارن فکر میکنن چه خبره و قیمت های فضایی میده
یارو 10% هم از قیمت گوشیش کم نمیکنه و خودش با قیمتای قدیم خریده و الان میخواد سر یه گوشی سود فضایی کنه
بنظرم الان 4 بخر اگرم میخوای 4اس بخری برو از علائدین بخر چون راجع به این گوشی انصافشون از بچه های 4اس دار اینجا بیشتره البته بلا نسبت همی ی 4اس دارا بعضی ها اینجورین
مخلصم

n550

Registered User
لایک‌ها
523
مرسی عزیز از راهنماییت....وافعا حرفت درسته....اما منم این قیمتی رو که دادم تا وفتی هست که به قول دوستان قیمتش 1.900 باشه در صورتی که همین الان جتاب حسین خان......در پاساژ علائدین بهم امروز گفت اقای کامران دست نگه دار تا روز شنبه...100%دوستانی که اینجوری قیمت دادن پشیمون میشن .....بابا قرار نیست دیگه تا آخر سال 4اس 64 1.790 باشه...مثل آب خوردن بر میگرده به قیمتا قدیم

:santa::wub::wub: همچنان ما در این سرمای زمستان در خماری 4اس 64 به سر میبریم....

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
کرسی عزیز از راهنماییت....وافعا حرفت درسته....اما منم این قیمتی رو که دادم تا وفتی هست که به قول دوستان قیمتش 1.900 باشه در صورتی که همین الان جتاب حسین خان......در پاساژ علائدین بهم امروز گفت اقای کامران دست نگه دار تا روز شنبه...100%دوستانی که اینجوری قیمت دادن پشیمون میشن .....بابا قرار نیست دیگه تا آخر سال 4اس 64 1.790 باشه...مثل آب خوردن بر میگرده به قیمتا قدیم

ایشاا... قیمتا برگرده و من و شما 2 تا 4اس خوب گیرمون بیاد

ice_flower

Registered User
لایک‌ها
163
اینم یه آپ واسه آقا کیوان گل.

پسره گلیه

n550

Registered User
لایک‌ها
523
64 مشکی بدون جعبه رو چند برمیداری؟از انگلیس با پست فرستادن بدون جعبه.فول خودمم ارجینال برنامه ریختم بدون جیل.

دوست عزیز قیمتتون رو برام به این شماره پیامک کنید09356432200

بالا