davidrazor70
Registered User
- نوشتهها
- 502
- لایکها
- 6
منطقیش15%درطد هستش اگر موافق 15%کسر قیمتین در حدمتم
15% کم کنی میشه 1530
اگه پیدا کردی سریع معامله کن با این درصد
نمیدن بهت
حالا ایشا ا... پیدا کنی و به خواستت برسی
منطقیش15%درطد هستش اگر موافق 15%کسر قیمتین در حدمتم
داداش برای کل کل یا بی احترامی این حرفنو نمیزنم..!به نظر من نمیارزه واسه حداکثر 100 تومن اختلاف آکبند و نو بیای اینو وردازی
حداکثر 100 بزاری آکشو میگیری دیگه
اگه 1800 بگیریم آکشو میشه 5 درصد کم کردن از نوش
داداش برای کل کل یا بی احترامی این حرفنو نمیزنم..!
ولی اگه ممکن هستش شما آدرس و شماره تلفن ثابت اون جایی رو که 1800 میده به من بدین چون یکی از دوستانم می خواد بره بگیره.
لطف کنید همین جا بزارین ،ممنونم.
داداش قیمشون آپ نمیشه ،زنگ بزنی یه قیمت دیگه میده..بنده از پایتخت قیمت داشتم این قیمتو 2 روز پیش طبقه اول(بالای همکف)
داداشم شما میگی چنده پس؟
اصلا 1830 بیشتره؟
موبایل بازار هم هست
اصلا 1830 بگیریم و شمام بدی 1700 میشه 7% کم کردی
انصافه 7% واسه کارکرده؟
من برای اینکه قیمت منصفانه خریدش از یوزر به دستم بیاد گوشی خواهرم رو بردم قیمت گرفتم ...از علائدین -پایتخت-بازار م.وبایل و یکی دوجای دیگه بیشترین قیمت مربوط به علائدین بود که گفت 1.550 بشرطی که ازمونگوشی بخوای ببری اما دیگریا 1.500 بیشتر نمیخواستن ماشالله که 1.400 هم گفتن خالا فکر کن گوشی خواهرم با آک مو نمیزنه و پارت نامبر آمریکا هست....
دوست عزیز الان با این گرونی 1900 نیست کی 1900 خریده نوشو که بخواد بده 1550؟داداش قیمشون آپ نمیشه ،زنگ بزنی یه قیمت دیگه میده..
توی سایت آمازون سفید شو زده 1032 دلار ،شما خودت حساب کن چند در میاد..
یعنی پایتخت از سایت آمازون ارزون تر میده ؟
بعدشم کسی که 1900 پول این گوشی رو میده که نمیاد 1550 بده.
البته من همچین قصد فروش ندارم چون برای مصرف خودم گرفتم ،گفتم ببینم چند میخری قیمت دستم بیاد..
چاکرخواه همه برو بچ با مرامو معرفت سایتم لوتیا.........................
چاکرخواه همه برو بچ با مرامو معرفت سایتم لوتیا.........................
خوشحالم اگر 4اس 64 گیر م نیومده اما تا حالا کلی برو بچ با مرام پیدا کردم....تا حالا یکی از دوستان اینجا مورد لطف قرار دادن و یکی از دوستان پیشنهاد 1.650 دادن