parsa98
Registered User
- نوشتهها
- 517
- لایکها
- 5
نه ممنونیه آیفون چینی دارم که فقط ال سی دیش شکسته
2 سیم کارت
15 تومن خرجشه
نه ممنونیه آیفون چینی دارم که فقط ال سی دیش شکسته
2 سیم کارت
15 تومن خرجشه
گوشی های جدید و معمولی می خرید فقط؟
گوشی های خیلی قدیمی خراب چطور؟
یک گوشی Samsung N500 هست.
روشن میشه کار می کنه اما سیگنال نمیده.
جعبه هم نداره.
شارژرش هست فقط.
سلام دوست من
این سه گوشی خراب هست و 2 تاش با کارتون و یک دونش کارتون نداره
مبلغ پیشنهادیتون رو پ.خ کنید
مشاهده پیوست 203234پ.خ شد
مشاهده پیوست 203235
مشاهده پیوست 203236
مشاهده پیوست 203237
ممنونم
سالمه اما خط و خش داره HTC Touch Diamond2
سلام.
یه5310نوکیادارم. بوردش100درصدسالمه.
اگه به کارت میاد،قیمت رو برام پ.ام کن.
جریان میکشه.باتری مشکل داره یا جریان میکشه؟
جریان میکشه.
سلام دوست من 5200 دارم که نیاز به تعویض فلت داره قیمتشم فکر کنم 10 تومان باشه.جعبه هم داره.(دکمه جهتاش و برقراری تماس کار نمی کنه).به کارت اومد پخ بده عزیز
با این کاربر فعلا معامله نکنید تا وضعیت شکایتم از ایشون مشخص بشه - گوشی رو تحویل گرفتن و مبلغ رو بعد 6 روز واریز نکردن و جواب تلفن و ... هم نمیدن
گویا غیر از من شاکی دیگه هم دارن .......
بله عزیز - اوایل میگفت ندارم و دیرتر میدم و فردا میرم گوشیم و میفروشم میدم و ... الان دیگه جواب تلفن و اس اصلا نمیدنمطمئنی؟ تاپیکت چی بوده ؟
تو واقعا پریویی گوشی مشکل دار انداخته به ما تاره شکایت هم میکنه!!!!!!!!!!!!با این کاربر فعلا معامله نکنید تا وضعیت شکایتم از ایشون مشخص بشه - گوشی رو تحویل گرفتن و مبلغ رو بعد 6 روز واریز نکردن و جواب تلفن و ... هم نمیدن
گویا غیر از من شاکی دیگه هم دارن .......
اولن اینکه اگر فکر میکنی حق با شماس جواب تلفن بدهتو واقعا پریویی گوشی مشکل دار انداخته به ما تاره شکایت هم میکنه!!!!!!!!!!!!
اون شاکی دیگه هم معرفی کن
اولا خدا جای حق نشسته اگه من عمدی گوشیمو خاموش کردم انشا الله خدا منو به بدترین مجازات محکوم کنه دوما وقتی گوشی شما هر روز یه عیب جدید پیدا میکنه توقع داری پول بدم با این تهمت هایی که زدی من به خدا واگذارت میکنم انشا الله جوابتو میده تا معنی تهمت نابجا و توی جمع بردن ابروی مردم رو بفهمی من هم میتونم تو تاپیک تو چهارتا چرت و پرت بگم ابروتو ببرم ولی هنوز اونقدر کم شعور نشدماولن اینکه اگر فکر میکنی حق با شماس جواب تلفن بده
دوما گوشی با مشکلی که ذکر کردم به دستتون رسید - بعدش دیگه مشکل من نیست شما با گوشی چیکار کردید
سوما اینکه شما که پول گوشی رو ندادید شاکی هم هستید؟
جنس رو گرفتی - 6 روزه میگی فردا میدم فردا میدم - تو این چند روز 100 تا قول دادی یکیش و عمل نکردی - همین دیشب و یادت رفته گفتی یا گوشیم و میفروشم و پول و میدم یا گوشی رو میفرستم برات؟
اون نفر دیگه رو هم به زودی بهت معرفی میکنم ( هنوز 100% مطمئن نیستم )
اولا خدا جای حق نشسته اگه من عمدی گوشیمو خاموش کردم انشا الله خدا منو به بدترین مجازات محکوم کنه دوما وقتی گوشی شما هر روز یه عیب جدید پیدا میکنه توقع داری پول بدم با این تهمت هایی که زدی من به خدا واگذارت میکنم انشا الله جوابتو میده تا معنی تهمت نابجا و توی جمع بردن ابروی مردم رو بفهمی من هم میتونم تو تاپیک تو چهارتا چرت و پرت بگم ابروتو ببرم ولی هنوز اونقدر کم شعور نشدم