• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

{{{{{{{{{{{خریدار گوشیهای معیوب خراب و بدون جعبه شما}}}}}}}}}}

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
منم این روزها رو برای همین صبر کردم - چون نمیخواستم کار به اینجا برسه - ولی شما هر روز یه حرف جدید میزنید - این روز آخر هم که اصلا جواب ندادید - بعدش اینکه وقتی شما گوشی روتحویل گرفتید و تست کردید و امتیاز دادید
بعدش رفتید فلشش کردید و دد شد و ... اونم بعد سه روز - انتظار دارید من پس بگیرم؟
بهتون گفتم تاپیک بزنم اینجا بچه ها خودشون بگن حق با کیه .....
من اینجا اعلام کردم چون ممکنه همین اتفاق برای باقی دوستان هم بیوفته
باشه میگم اصلا حق با شماست من کاری با بچه ها ندارم من پولو واریز میکنم نمیخوام بابت این مبلغ با ادم.........مثله تو جر بحث کنم ولی بخاطر تهمت ها و ابرویی که از من به ناحق بردی به خدا واگذارت میکنم امیدوارم زودتر جوابتو بده و از بابت اون پول من راضی نیستم...........................

satern

Registered User
لایک‌ها
9
باشه میگم اصلا حق با شماست من کاری با بچه ها ندارم من پولو واریز میکنم نمیخوام بابت این مبلغ با ادم.........مثله تو جر بحث کنم ولی بخاطر تهمت ها و ابرویی که از من به ناحق بردی به خدا واگذارت میکنم امیدوارم زودتر جوابتو بده و از بابت اون پول من راضی نیستم...........................

شما وقتی یک نفر 5 بار تو طول روز زنگ میزنه براتون مهم نیست انتظار داری چه جوری با شما برخورد بشه؟ اگر میدیم که شما منطقی حرف میزنید و پاش میمونید مطمئن باشید همچین کاری نمیکردم - باقی جوابتون هم تو پخ میدم البته به خاطر خودتون

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
شما وقتی یک نفر 5 بار تو طول روز زنگ میزنه براتون مهم نیست انتظار داری چه جوری با شما برخورد بشه؟ اگر میدیم که شما منطقی حرف میزنید و پاش میمونید مطمئن باشید همچین کاری نمیکردم - باقی جوابتون هم تو پخ میدم البته به خاطر خودتون
فقط میخوام یچیزی بگم اونم اینه که امروز یه برنامه پیش اومد میخواستیم بریم بیرون شهر با عجله شد گوشیمو جا گذاشتم دیگه هم حرفی ندارم

satern

Registered User
لایک‌ها
9
فقط میخوام یچیزی بگم اونم اینه که امروز یه برنامه پیش اومد میخواستیم بریم بیرون شهر با عجله شد گوشیمو جا گذاشتم دیگه هم حرفی ندارم

امروز جا گذاشتید؟ دیشب که قرار بود خبر بدید چی؟ 2 روز پیش گفتم منتظرم من و بیخبر نزارید چی؟ اصلا چند بار شد خودت زنگ بزنی بگی چیکار میخوای بکنی؟ یخورده فکر کن ببین یکبار شد؟
با بچه صحبت نمیکنی - حرف منطقی بزن - جا گذاشتی؟ باشه - خلاصه چی اومدی خونه دیدی من زنگ زدم یا نه؟ چرا همون موقع بهم زنگ نزدی بگی که جا گذاشتی؟

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
دوستان یه صلوات بفرستید و بحثو تموم کنید لطفاً

داداش من یه N78 و یه 5300 و یه W995 دارم که قیمت خوب بهت میدم.

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
امروز جا گذاشتید؟ دیشب که قرار بود خبر بدید چی؟ 2 روز پیش گفتم منتظرم من و بیخبر نزارید چی؟ اصلا چند بار شد خودت زنگ بزنی بگی چیکار میخوای بکنی؟ یخورده فکر کن ببین یکبار شد؟
با بچه صحبت نمیکنی - حرف منطقی بزن - جا گذاشتی؟ باشه - خلاصه چی اومدی خونه دیدی من زنگ زدم یا نه؟ چرا همون موقع بهم زنگ نزدی بگی که جا گذاشتی؟
من هزار بار گفتم شارژ ندارم یا نه؟ نمیتونم تماس بگیرم خودت خبرشو بگیر گفتم یا نه؟

من هزار بار گفتم شارژ ندارم یا نه؟ نمیتونم تماس بگیرم خودت خبرشو بگیر گفتم یا نه؟

در ضمن عرض کنم که من 1ساعت نیست رسیدم

satern

Registered User
لایک‌ها
9

در ضمن عرض کنم که من 1ساعت نیست رسیدم
شما به من که میرسید هیچوقت شارژ ندارید - حتی وقتی تو خیابونید - نمیدونم مثل اینکه تو شهر شما کارت شارژ نمیفروشن - میخواید من بشینم 5 دقیقه به 5 دقیقه شماره ی شما رو بگیرم؟ چون ممکنه گوشیتون و جا بزارید و بعدش هم که دیگه شارژ ندارید خبر بدید و من خودم باید حتما باید دنبال شما بدوم خبرش رو بگیرم
یک ساعته؟ کجا عرض کردید بنده ندیدم . 1 دقیقه پیش هم میرسیدید باز فرقی نمیکرد

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
شما به من که میرسید هیچوقت شارژ ندارید - حتی وقتی تو خیابونید - نمیدونم مثل اینکه تو شهر شما کارت شارژ نمیفروشن - میخواید من بشینم 5 دقیقه به 5 دقیقه شماره ی شما رو بگیرم؟ چون ممکنه گوشیتون و جا بزارید و بعدش هم که دیگه شارژ ندارید خبر بدید و من خودم باید حتما باید دنبال شما بدوم خبرش رو بگیرم
یک ساعته؟ کجا عرض کردید بنده ندیدم . 1 دقیقه پیش هم میرسیدید باز فرقی نمیکرد

وقتی شارژ ندارم یعنی ندارم فکرم نکنم باید راجبه نخریدن کارت شارژ توضیحی به شما بدم

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه LG KG290 که ال سی دیش شکستة.بقیه چیزاش سالم و موجوده
قیمت؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

satern

Registered User
لایک‌ها
9
وقتی شارژ ندارم یعنی ندارم فکرم نکنم باید راجبه نخریدن کارت شارژ توضیحی به شما بدم
یعنی شما جنس و گرفتی و هیچ مبلغی واریز نکردی و من باید روز و شب زنگ بزنم به شما خبر بگیرم چون شما نمیخوای کارت شارژ بگیری؟
شما مثل اینکه متوجه نیستی - این وظیفه شماست که زنگ بزنید و برای دیرکردتون توضیح بدی نه اینکه من بدوم دنبال شما
کارت شارژ نداری؟ تلفن خونتون هم قطع شده؟ راست میگی به من مربوط نیست شاید دوست نداشته باشی از اونجا هم زنگ بزنی و من خودم باید خبر بگیرم !!!!!

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
یعنی شما جنس و گرفتی و هیچ مبلغی واریز نکردی و من باید روز و شب زنگ بزنم به شما خبر بگیرم چون شما نمیخوای کارت شارژ بگیری؟
شما مثل اینکه متوجه نیستی - این وظیفه شماست که زنگ بزنید و برای دیرکردتون توضیح بدی نه اینکه من بدوم دنبال شما
کارت شارژ نداری؟ تلفن خونتون هم قطع شده؟ راست میگی به من مربوط نیست شاید دوست نداشته باشی از اونجا هم زنگ بزنی و من خودم باید خبر بگیرم !!!!!

بیشتر از این تاپیکو به گند نکش تو پیام خصوصی جوابتو میدم

یه بلک بری دارم ای سی تغزیه سوخته چند خریدارید؟؟؟

کدوم مدلش؟

یه LG KG290 که ال سی دیش شکستة.بقیه چیزاش سالم و موجوده
قیمت؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

قیمت پیشنهادی خودتون چنده؟

satern

Registered User
لایک‌ها
9
بیشتر از این تاپیکو به گند نکش تو پیام خصوصی جوابتو میدم

کدوم مدلش؟

قیمت پیشنهادی خودتون چنده؟

شما مثل اینکه کلا از ادب چیزی سرت نمیشه - عیبی نداره .... من هشدارم و به دوستانی که با شما میخوان معامله کنن دادم - دیگه خودشون میدونن

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
آقا یه K700 دارم که روشن نمیشه و کارتن هم داره
چند میخریش؟

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
اون دوتا که تاپیکشو زده بودی قیمت بالاست ولی 5300رو ایراد و قیمتو پخ کنید لطفا

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
اون دوتا که تاپیکشو زده بودی قیمت بالاست ولی 5300رو ایراد و قیمتو پخ کنید لطفا
اون دوتار و شما بگو چند میخوای شاید به توافق رسیدیم.
پ.خ دادم خدمتتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا