• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی با صفحه نمایش بالای 3 اینچ

we2ta1

Registered User
لایک‌ها
81
من تا الان 10تا آيفون4 داشتم و 2تا 4اس
ولي اصلا حال نكردم از نظر نرم افزاري باهاشون
واقعا محدوديت داره
واسه يه آهنگ ريختن ساده هم بايد وصلش كني كامپيوتر
كابل گوشي را بايد به عنوان گردندبند بندازي تو گردنت كه هرجا ميري كابلشو باخودت ببري كه اگه لازم شد استفاده كني
اين يكي از محدوديتاشه تازه...

ali.sh.aslani

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز یک hd 7دارم اگر مایل بودید شماره من:09171928766

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
من تا الان 10تا آيفون4 داشتم و 2تا 4اس
ولي اصلا حال نكردم از نظر نرم افزاري باهاشون
واقعا محدوديت داره
واسه يه آهنگ ريختن ساده هم بايد وصلش كني كامپيوتر
كابل گوشي را بايد به عنوان گردندبند بندازي تو گردنت كه هرجا ميري كابلشو باخودت ببري كه اگه لازم شد استفاده كني
اين يكي از محدوديتاشه تازه...

اینکه کابل همرات باشه و ... که زیاد مشکلی نیست دوست من میشه ازش چشم پوشی کرد!!
ولی واقعاََ بحث بین این دو سیستم عامل مث اینکه سلیقه ای شده!!!!
من خودم چون تجربه کار با ios رو نداشتم واسه همین نمیتونم نتیجه گیری کنم.
بین خرید لایو با سیستم عامل اندروید و ipod + یک گوشی ساده موندم!!!

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
اینکه کابل همرات باشه و ... که زیاد مشکلی نیست دوست من میشه ازش چشم پوشی کرد!!
ولی واقعاََ بحث بین این دو سیستم عامل مث اینکه سلیقه ای شده!!!!
من خودم چون تجربه کار با ios رو نداشتم واسه همین نمیتونم نتیجه گیری کنم.
بین خرید لایو با سیستم عامل اندروید و ipod + یک گوشی ساده موندم!!!

داداش ببین من جفتشو داشتم
ببین کلا ios یسری محدودیتا داره مثلا شدیدا وابسته به ایتیونز هستش,بلوتوث به اون معنا نداره,ریختن اپلیکیشن روش خیلی سخت تر از اندروید هست نرم افزار رایگانش کمتره
اینا تفاوتاس
اما خوب مثلا کیفیت ال سی دیش بنظرم تک بوده کیفیت محصولاش خوبه و البته خوب قیمت بالایی داره چون پوله اسمشم باید بدی
بقول خودت کاملا سلیقه ای هستش یسری اینو دوس دارن یسری اونو
نظر شخصیه بنده اینه اندروید راحت و روون تر و راه دست تره و قیمت مناسب تر البته
یه زمانی بود میگفتن اپلیکیشن ios بیشتره ولی الان تقریبا در حده همن
من شرمندم زیاد حرفیدم:دی

Sent from my MT15i using Tapatalk

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
برای مقایسه بین اقتدار و هسته قوی سیستم عامل برای ios و اندروید
دقیقا میتونی لینوکس و مک رو مقایسه کنی که با این که مک هم خودش از هسته لینوکس شکل گرفته یه بحث اوپس سورس هم مطرحه که تو محصولات اپل این قضیه نیست و بر عکس تو اندروید کامل معنا پیدا میکنه تو اندروید کار نشد نداره
تو ios اگه بشه شانس اوردی :دی

منم هر دو رو داشتم منم انتخابم اندروید هست اگه اپاد میخوای که دیگه اصلا حرفش رو نزن چون محصولات خیلی بهتری هست که هم کیفیت صدایه بهتری دارن هم باطری خیلی قوی تری دارن

ایپاد باهاش یه وب گردی کنی 4 تا بازی کنی اینقدر زود خالی میشه که میگی این مگه برای این کار طراحی نشده ؟؟؟

بعد درد سر همراه بردن 2 دیوایس هم باید به جون بخری

ولی یک نکته بهترین گوشی نداریم - بهترین پلییر داریم -بهترین دوربین داریم

اگه گوشی خوب میخوای باید به جیبت نگاه کنی و اولویت های انتخابت که دوربینه صفحه نمایش هست یا چی؟
ولی اگه موسیقی با کیفیت میخوای حتما یه پلییر بهتره اگه یه دوربین میخوای یه دوربین هم خیلی بهتره

ولی تا تجربه نکنی همیشه دلت پیشش گیره برو همون ios رو بگیر چون هم مشتریش هست که نخواستی بفروشی هم 2 سوته اعصابت خرد میشه به نتیجه ای که که میگم میرسی

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
داداش ببین من جفتشو داشتم
ببین کلا ios یسری محدودیتا داره مثلا شدیدا وابسته به ایتیونز هستش,بلوتوث به اون معنا نداره,ریختن اپلیکیشن روش خیلی سخت تر از اندروید هست نرم افزار رایگانش کمتره
اینا تفاوتاس
اما خوب مثلا کیفیت ال سی دیش بنظرم تک بوده کیفیت محصولاش خوبه و البته خوب قیمت بالایی داره چون پوله اسمشم باید بدی
بقول خودت کاملا سلیقه ای هستش یسری اینو دوس دارن یسری اونو
نظر شخصیه بنده اینه اندروید راحت و روون تر و راه دست تره و قیمت مناسب تر البته
یه زمانی بود میگفتن اپلیکیشن ios بیشتره ولی الان تقریبا در حده همن
من شرمندم زیاد حرفیدم:دی

برای مقایسه بین اقتدار و هسته قوی سیستم عامل برای ios و اندروید
دقیقا میتونی لینوکس و مک رو مقایسه کنی که با این که مک هم خودش از هسته لینوکس شکل گرفته یه بحث اوپس سورس هم مطرحه که تو محصولات اپل این قضیه نیست و بر عکس تو اندروید کامل معنا پیدا میکنه تو اندروید کار نشد نداره
تو ios اگه بشه شانس اوردی :دی

منم هر دو رو داشتم منم انتخابم اندروید هست اگه اپاد میخوای که دیگه اصلا حرفش رو نزن چون محصولات خیلی بهتری هست که هم کیفیت صدایه بهتری دارن هم باطری خیلی قوی تری دارن

ایپاد باهاش یه وب گردی کنی 4 تا بازی کنی اینقدر زود خالی میشه که میگی این مگه برای این کار طراحی نشده ؟؟؟

بعد درد سر همراه بردن 2 دیوایس هم باید به جون بخری

ولی یک نکته بهترین گوشی نداریم - بهترین پلییر داریم -بهترین دوربین داریم

اگه گوشی خوب میخوای باید به جیبت نگاه کنی و اولویت های انتخابت که دوربینه صفحه نمایش هست یا چی؟
ولی اگه موسیقی با کیفیت میخوای حتما یه پلییر بهتره اگه یه دوربین میخوای یه دوربین هم خیلی بهتره

ولی تا تجربه نکنی همیشه دلت پیشش گیره برو همون ios رو بگیر چون هم مشتریش هست که نخواستی بفروشی هم 2 سوته اعصابت خرد میشه به نتیجه ای که که میگم میرسی

یک دنیا ممنون بابت توضیحات جامع و کامل تون.
من واسم وبگردی و pdf و نرم افزار مهم هست.
بین اینکه لایو بخرم یا آیپاد موندم.واسم مهم نی که آیپاد کار گوشی رو نمیکنه چون همراه داشتم یک 1100 اذیتم نمیکنه.
لایو صفحه کوچیکی داره و این موضوع اذیتم میکنه!
باتری هم خیلی مهمه.یعنی آیپاد عمر باتریش از لایو کمتره؟!!!!!
بودجه هم نهایتاََ 350 بیشتر ندارم.
اگر آیپاد دست 2 250 گیر بیارم خوبه واسه لایو هم آک 340 در نظر گرفتم.

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
داداشی من یکی رو میشناسم واسه آیپاد شاید بتونی باهاش معامله کنی
اگه میخوای بگو تا شمارشو برات پ خ کنم

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
یک دنیا ممنون بابت توضیحات جامع و کامل تون.
من واسم وبگردی و pdf و نرم افزار مهم هست.
بین اینکه لایو بخرم یا آیپاد موندم.واسم مهم نی که آیپاد کار گوشی رو نمیکنه چون همراه داشتم یک 1100 اذیتم نمیکنه.
لایو صفحه کوچیکی داره و این موضوع اذیتم میکنه!
باتری هم خیلی مهمه.یعنی آیپاد عمر باتریش از لایو کمتره؟!!!!!
بودجه هم نهایتاََ 350 بیشتر ندارم.
اگر آیپاد دست 2 250 گیر بیارم خوبه واسه لایو هم آک 340 در نظر گرفتم.

داداش صفحش کوچیکه اونجوری نیست که اذیتت کنه لایو ها!در مورد باتری هم تا حالا تو گوشیهایه اندرویدی که داشتم بهترین بودش

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من با لایو کار کردم راضی کننده بوده چیز خوبیه نسبت به قیمتش ولی من با محصولات سونی و سونی اریکسون مشکل دارم با این بودجه یه دیزایر تمیز یا نکسوس وان تمیز ایکس 10
رو هم میتونی بگیری فکر کنم زیاد قیمت دستم نیست ولی همین حدود ها باید باشه

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2
دادا امنیا سامسونگ میخری؟!؟صفحشم بزرگه

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
دادا امنیا سامسونگ میخری؟!؟صفحشم بزرگه

امنیا 2 هم خوبه .
قیمتت رو پخ کن لطفاََ.

من با لایو کار کردم راضی کننده بوده چیز خوبیه نسبت به قیمتش ولی من با محصولات سونی و سونی اریکسون مشکل دارم با این بودجه یه دیزایر تمیز یا نکسوس وان تمیز ایکس 10
رو هم میتونی بگیری فکر کنم زیاد قیمت دستم نیست ولی همین حدود ها باید باشه

HTC Google Nexus One و desire هم گزینه های خوبی هست و ممنون از پیشنهادت ولی اینا یک زمانی آک 400 بودن و الان فک نکنم دست دو با قیمت خوب پیدا بشه.ولی X10 که اصلاََ گوشی خوبی نیست و از محصولات SE از 2011 به اینور فقط خوب شدن و ماقبل 2011 گوشی های مشکل داری میزد!!!!
منم HTC رو به SE ترجیح میدم.

شما تاحالا با ios کار کردید؟جسارت نباشه ها آخه خودمم قبلا همینطوری فک میکردم ولی تا کار نکنی نمی فهمی چیه.خیلی از چیزایی که به عنوان ضعف براش میگن با جیلبریک رفع میشه.تعداد برنامه های فوق العاده بیشتر و قویتر، گیم های بهتر،طراحی فوق العاده رابط کاربری.واقعا یه چیز دیگست.دنیای دیگه ایه

دنیا دیگه رو خوب اومدی.:D
هر فیلم و pdf ای(تعداد صفحات بالا) رو میتونی روش بریزی؟
محدودیت هایی رو که دوستان میگن چه چیزهایی هست که اینقدر همه از محدودیت ها شاکی هستن؟!!!!

پیشنهاد دوست خوبمون جناب pariseiran راجع به htc nexus one واقعاََ عالی بود.ممنون
این رو ندیده بودم!!!!
نسبت به قیمتش خیلی عالیه.

Last edited:

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
داداش یک hd7 16 gig داشتم فوق العاده تمیز با نو مو نمیزد هرچی به ملت گفتم بیاین این و بخرین دوست و اشنا همه گفتن با وین حال نمی کنن خلاصه دردسرت ندم تو یک حرکت انتحاری یه روز رفتم احمد اباد دادم 310 رفت پی کارش... فکر کنم بهترین خرید سال مغازه داره بود... اون گوشی خوراک خودت بود با صفحه 4.3 اینچی گارد هم روش انداخته بودم عظمتی شده بود..... اوووووه این بدترین تجربه خرید و فروش گوشیم بود

yaseen

Registered User
لایک‌ها
3
دنیا دیگه رو خوب اومدی.
هر فیلم و pdf ای(تعداد صفحات بالا) رو میتونی روش بریزی؟
محدودیت هایی رو که دوستان میگن چه چیزهایی هست که اینقدر همه از محدودیت ها شاکی هستن؟!!!!

پیشنهاد دوست خوبمون جناب pariseiran راجع به htc nexus one واقعاََ عالی بود.ممنون
این رو ندیده بودم!!!!
نسبت به قیمتش خیلی عالیه.

آره میشه ریخت.محدودیت هاش مثلا بلوتوثش غیر فعاله اولش برنامه های کرک شده نمیشه ریخت و ازین جور چیزا که با یه جیلبریک حل میشه 99 درصد چیزایی که واقعا عیبه.قویترین بخش ios علاوه بر نرم افزارهای زیاد و قدرتمندش طراحی فوق العاده رابط کاربریشه.اپل تو طراحی تو دنیا شرکت شماره یک هست و درش شکی هم نیست.البته اندروید هم واقعا سیستم عامل خوبیه و همین که open source هست شاید برای خیلی ها مهم نباشه ولی برای خود من به شخصه خیلی جذابه. کیفیت محصولات اپل رو هم در نظر بگیر که خدایی خیلی فرق داره با بقیه برندها.بعد چند سال کار تکون نمیخوره.

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
آره میشه ریخت.محدودیت هاش مثلا بلوتوثش غیر فعاله اولش برنامه های کرک شده نمیشه ریخت و ازین جور چیزا که با یه جیلبریک حل میشه 99 درصد چیزایی که واقعا عیبه.قویترین بخش ios علاوه بر نرم افزارهای زیاد و قدرتمندش طراحی فوق العاده رابط کاربریشه.اپل تو طراحی تو دنیا شرکت شماره یک هست و درش شکی هم نیست.البته اندروید هم واقعا سیستم عامل خوبیه و همین که open source هست شاید برای خیلی ها مهم نباشه ولی برای خود من به شخصه خیلی جذابه. کیفیت محصولات اپل رو هم در نظر بگیر که خدایی خیلی فرق داره با بقیه برندها.بعد چند سال کار تکون نمیخوره.

ممنون.
آره نظر خودم هم همینه.
واقعاََ طراحی بینظیری داره.

داداش یک hd7 16 gig داشتم فوق العاده تمیز با نو مو نمیزد هرچی به ملت گفتم بیاین این و بخرین دوست و اشنا همه گفتن با وین حال نمی کنن خلاصه دردسرت ندم تو یک حرکت انتحاری یه روز رفتم احمد اباد دادم 310 رفت پی کارش... فکر کنم بهترین خرید سال مغازه داره بود... اون گوشی خوراک خودت بود با صفحه 4.3 اینچی گارد هم روش انداخته بودم عظمتی شده بود..... اوووووه این بدترین تجربه خرید و فروش گوشیم بود

310 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وای چکار کردی با این شاهکار.
کی به این قیمت دادی رفت؟
چرا همچین حرکتی زدی؟؟؟؟
چقدر حیف شد.واقعاََ راست کار خودم بوده!:(

یک دونه آیپاد پیدا نمیشه آخه؟!!!!:(

بیا بالا

Last edited:

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
بیا بالااااااا.............................ااااااااااااااااااااااااااا..............

بالا