با 5800 حال میکنی؟
کاستوم شده با گارنتی کامل؟
سلام.
سال نو مبارک.
گوشی ای میخواستم با صفحه نمایش بزرگ و قیمت زیر 300 تومن.
مثل چند مدل زیر:
HTC TOCH HD
HTC Touch Pro2
و . . .
از 100 تا 300 هر چی دارید پیشنهاد بدید لطفاََ.
سلام دادش
یه سامسونگ دارم I8000
مشخصاتش رو فکر کنم بدونی
یکی دوتا ایراد داره 170 میتونم بدم
رفیق یکم تاپیکتو خوندم راستش دلم نیومد راهنماییت نکنم با اینکه بدجور خوابم میاد الان
ببین من الان 4-5 ماهی هست که لایو خریدم, از من میشنوی چشماتو ببند و برو به لایو آک بخر الان 330 اینا هم پیدا میشه شاید حتی کمتر, یه سر هم به سایت mobile.ir بزن کلی فروشگاه خوب و معتبر هست که واست پست هم میکنن اونجا 290 اینا هم شاید گیر بیاری .. کیفیت صداشو گوش کنی روانیش میشی جوری که آیپاد و اینا یادت میره اصلا نمیخوام اقراق کنم ها یا بگم از اون بهتره ولی واقعا کمبودی حس نمیکنی انقدر که شفاف و قوی هست صداش .. اسپیکرش هم که بهترین اسپیکر تو تمام گوشی های موجود در تمام برندهاست .. دوربینش هم عالیه .. 720p هم که فیلم میگیره .. cpu فوق العاده .. من fruit ninja - temple run - angry birds rio , space و کلی بازی شاخ دیگه رو هم به راحتی روش اجرا کردم .. در کل پشیمون نمیشی از خریدش ..
موفق باشی
سلام داداش من مینی پرو دارم در مقایسه با لایو مصرف باتری بهتری داره ، آندروید 4 هم که روش میریزی معرکه میشه ...
صفحه ش هم از لایو با کیفیت تر هست ، ولی خب توی مینی بعضیا میگن مشکل داغ کردن و الکی بک زدن داره ولی مال من ( مینی پرو ) نداره همچین مشکلی ...
ولی از نظر صفحه مینی بهتر از لایو هم قیمتشم حدود 100 تومن کمتر هست ، اگر کلفتی گوشی اذیتت نمی کنه مینی پرو بگیر ، وگرنه مینی بگیر ، چون به نظر بنده لایو قیمتش نسبت به مینی خیلی زیاده با وجود اینکه فقط اسپیکر قدرتمند تری داره و بعضی چیزاشم ضعیف تر از مینی هست به هرحال بازم میل خودته ...
ولی در درجه اول آیپاد تاج ...
دوم مینی پرو
سوم مینی
چهارم لایو