• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی با صفحه نمایش بالای 3 اینچ

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
با 5800 حال میکنی؟
کاستوم شده با گارنتی کامل؟

dantes angelo

Registered User
لایک‌ها
99
سلام . یه lg p500 دارم گارانتی تا 92.11.29
250 میفروشم 1 ماه کار کرده بدون خش
3.2 اینچ

rezali69

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش يه galexy ace دارم فوق العاده تميز.آخرش350 ميدم. 09386416320

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
خیلی عجیبه انگار اینجور گوشیا به شکل عجیبی ناپدید و کمیاب شدن
قمیتا هم که انگار 300 و زیر 300 تلسم شده
ولی اومد پاینن تا یک دو هفته دیگم به 300 میرسن
انشالله
راستی چیزی پیدا کردی به قیمت و دوستو حسابی مثل ری خبرم کن
یا علی

بیا یه دید بزن تا توهم مثه من رویایی بشی
Sony Ericsson Xperia ray - فروشندگان و قیمت گوشی سونی اریکسون اکسپریا ری | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
بـــــــــــــــــــــــــــــــیــــا بــــــــــــــالـــــــــــــــــــــا

ipooria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه ایپاد 4 32 gig سفید فوق العاده تمیز در حد اک دارم که کمتر از یک ماه خریداری شده....445 مشتری داره حالا شما میخوای قیمت بده ببینم چجوریه!!

just2dl

Registered User
لایک‌ها
56
سلام.
سال نو مبارک.
گوشی ای میخواستم با صفحه نمایش بزرگ و قیمت زیر 300 تومن.
مثل چند مدل زیر:
HTC TOCH HD

HTC Touch Pro2

و . . .

از 100 تا 300 هر چی دارید پیشنهاد بدید لطفاََ.

================================================================

ye c5-3 daaram dar hade no . 7mah hast kharidam vali engar 1mahe kharidam aslan estfade nmikonam
ghymat pishnhadi az u

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
داداش امضام رو یه نیگا بنداز

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
ممنون بابت پیشنهادات ولی پسند نشد.

Neymar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق یکم تاپیکتو خوندم راستش دلم نیومد راهنماییت نکنم با اینکه بدجور خوابم میاد الان :D
ببین من الان 4-5 ماهی هست که لایو خریدم, از من میشنوی چشماتو ببند و برو به لایو آک بخر الان 330 اینا هم پیدا میشه شاید حتی کمتر, یه سر هم به سایت mobile.ir بزن کلی فروشگاه خوب و معتبر هست که واست پست هم میکنن اونجا 290 اینا هم شاید گیر بیاری .. کیفیت صداشو گوش کنی روانیش میشی جوری که آیپاد و اینا یادت میره اصلا نمیخوام اقراق کنم ها یا بگم از اون بهتره ولی واقعا کمبودی حس نمیکنی انقدر که شفاف و قوی هست صداش .. اسپیکرش هم که بهترین اسپیکر تو تمام گوشی های موجود در تمام برندهاست .. دوربینش هم عالیه .. 720p هم که فیلم میگیره .. cpu فوق العاده .. من fruit ninja - temple run - angry birds rio , space و کلی بازی شاخ دیگه رو هم به راحتی روش اجرا کردم .. در کل پشیمون نمیشی از خریدش ..
موفق باشی

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
سلام داداش من مینی پرو دارم در مقایسه با لایو مصرف باتری بهتری داره ، آندروید 4 هم که روش میریزی معرکه میشه ...
صفحه ش هم از لایو با کیفیت تر هست ، ولی خب توی مینی بعضیا میگن مشکل داغ کردن و الکی بک زدن داره ولی مال من ( مینی پرو ) نداره همچین مشکلی ...
ولی از نظر صفحه مینی بهتر از لایو هم قیمتشم حدود 100 تومن کمتر هست ، اگر کلفتی گوشی اذیتت نمی کنه مینی پرو بگیر ، وگرنه مینی بگیر ، چون به نظر بنده لایو قیمتش نسبت به مینی خیلی زیاده با وجود اینکه فقط اسپیکر قدرتمند تری داره و بعضی چیزاشم ضعیف تر از مینی هست به هرحال بازم میل خودته ...
ولی در درجه اول آیپاد تاج ...
دوم مینی پرو
سوم مینی
چهارم لایو

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
رفیق یکم تاپیکتو خوندم راستش دلم نیومد راهنماییت نکنم با اینکه بدجور خوابم میاد الان :D
ببین من الان 4-5 ماهی هست که لایو خریدم, از من میشنوی چشماتو ببند و برو به لایو آک بخر الان 330 اینا هم پیدا میشه شاید حتی کمتر, یه سر هم به سایت mobile.ir بزن کلی فروشگاه خوب و معتبر هست که واست پست هم میکنن اونجا 290 اینا هم شاید گیر بیاری .. کیفیت صداشو گوش کنی روانیش میشی جوری که آیپاد و اینا یادت میره اصلا نمیخوام اقراق کنم ها یا بگم از اون بهتره ولی واقعا کمبودی حس نمیکنی انقدر که شفاف و قوی هست صداش .. اسپیکرش هم که بهترین اسپیکر تو تمام گوشی های موجود در تمام برندهاست .. دوربینش هم عالیه .. 720p هم که فیلم میگیره .. cpu فوق العاده .. من fruit ninja - temple run - angry birds rio , space و کلی بازی شاخ دیگه رو هم به راحتی روش اجرا کردم .. در کل پشیمون نمیشی از خریدش ..
موفق باشی

در مورد صداش ایشون کاملا درست میگه.... :)
سلام داداش من مینی پرو دارم در مقایسه با لایو مصرف باتری بهتری داره ، آندروید 4 هم که روش میریزی معرکه میشه ...
صفحه ش هم از لایو با کیفیت تر هست ، ولی خب توی مینی بعضیا میگن مشکل داغ کردن و الکی بک زدن داره ولی مال من ( مینی پرو ) نداره همچین مشکلی ...
ولی از نظر صفحه مینی بهتر از لایو هم قیمتشم حدود 100 تومن کمتر هست ، اگر کلفتی گوشی اذیتت نمی کنه مینی پرو بگیر ، وگرنه مینی بگیر ، چون به نظر بنده لایو قیمتش نسبت به مینی خیلی زیاده با وجود اینکه فقط اسپیکر قدرتمند تری داره و بعضی چیزاشم ضعیف تر از مینی هست به هرحال بازم میل خودته ...
ولی در درجه اول آیپاد تاج ...
دوم مینی پرو
سوم مینی
چهارم لایو

سلام همشهری...
مینی یا مینی پرو سراغ داری ؟...قیمت ؟

بالا