پخ شد..........من یه آتریکس دارم آنلاک فکتوری در حد یعنی بر چسب پشتش هنوز هست با تمام محتویات جعبه و یه قاب محافظ چند می خری؟
پخ شد..........من یه آتریکس دارم آنلاک فکتوری در حد یعنی بر چسب پشتش هنوز هست با تمام محتویات جعبه و یه قاب محافظ چند می خری؟
lممنونم دوست عزیز اولویتم با اتریکس یا فوتون هستش اگه به اونا نرسیدم حتما مزاحمتون می شم. ولی در حر حال عکس هاش رو برام بفرستین یا موبایلتونو پخ کنید که با هم مذاکره کنیم.من یه x2 دارام
450 میدم از کاربر iphon خرید شده
علت فروش هم دارام میرام از کشور و وسایلمو دارام کم کم میفروشم
دوربین دم دستم نیست ولی عکس میزارم
اپدیت 2.3.4 هم شد و خط و خش چیزی ندارد
تهران جایی رو پیدا نمی کنی مگر سفارش بدی ایران دلیور برات بیاره حدود 580 در میاد.عزیز جان کجا آنلاک فکتوری آتریکس رو 500 میده چون شاید یکی دیگه بخوام!!
اره کاش یه وارد کننده درست و درمون داشت . فوتون هم خیلی عالی اکثر گوشی های کوتورولا عالین مخصوصن از لحاظ کیفیت ساخت.خواهش میکنم... منم قبول دارم اتریکس واقعا کلاس کاریش چند سر و گردن بالاتر از O2X ولی متاسفانه قیمت موتورولا ها داخل ایران خیلی پرته!![]()
lممنونم دوست عزیز اولویتم با اتریکس یا فوتون هستش اگه به اونا نرسیدم حتما مزاحمتون می شم. ولی در حر حال عکس هاش رو برام بفرستین یا موبایلتونو پخ کنید که با هم مذاکره کنیم.