• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

moosavi_69

Registered User
لایک‌ها
6
سلام می خواستم ببینم می تونید برام nexus 5 رو از فروشگاه google play خریداری بکنید؟ ممنون میشم بدونم که قیمت نهایی برای خرید این دستگاه در نسخه ی 32 گیگابایتی که قیمتی معادل 399 دلار دارد، برای من چه مقدار خواهد بود؟

https://play.google.com/store/devices/details/Nexus_5_32GB_Black?id=nexus_5_black_32gb&hl=en

ممنون

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
سلام داداش یه چند تا جنس دیدم تو امازون خوشم اومد میخوام بگیرم
Amazon.com: Rockabilia Wiz Khalifa Brick Wall Slim Fit T-shirt XX-Large: Clothing
Amazon.com: KONOV Jewelry Vintage Style Angel Wing Cross Pendant Adjustable Genuine Leather Necklace Chain, for Unisex Mens Womens, Silver Gold Brown (with Gift Bag): KONOV Jewelry: Jewelry
Amazon.com: KONOV Jewelry Leather Stainless Steel Double Dragon Mens Bracelet - Color Black Silver (with Gift Bag): KONOV Jewelry: Jewelry
این 3 تا برسه دستم چقدر میشه تو ایران؟؟
هر 3 تاشون با 1 دلیوری میرسه دستم یا جدا جدا؟؟
دمت گرم یه نیگاه بنداز بگو بهم

alireza.nk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام می خواستم ببینم می تونید برام nexus 5 رو از فروشگاه google play خریداری بکنید؟ ممنون میشم بدونم که قیمت نهایی برای خرید این دستگاه در نسخه ی 32 گیگابایتی که قیمتی معادل 399 دلار دارد، برای من چه مقدار خواهد بود؟

https://play.google.com/store/devices/details/Nexus_5_32GB_Black?id=nexus_5_black_32gb&hl=en

ممنون

سلام
منم میخام اگه بتونید..خواهشا سریع خبرم کنید که اگه امکانش فراهم نیس براتون.از یه راه دیگه اقدام کنم..ممنون...(همچنین نسخه 16 گیگ)..

sarovan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منم میخام اگه بتونید..خواهشا سریع خبرم کنید که اگه امکانش فراهم نیس براتون.از یه راه دیگه اقدام کنم..ممنون...(همچنین نسخه 16 گیگ)..

همچنین من هم مدل 16 گیگی رو طالبم ، چقدر در میاد اونوقت

hrh_fourtyseven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

ممنون
برادر ما هم می خوایم.لطفا قیمت بدین.
یه پیشنهاد: با توجه به این که نکسوز 5 فقط از play store فروخته می شه اگه بتونید عمده وارد کنید مطمئن باشین خیلی خریدار داره...

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوستان یه قیمت تخمینی برای این میخوام و میخوام زود سفارش بدید و بیاد دستم !

Nexus 5 :

https://play.google.com/store/devices/details?id=nexus_5_black_32gb

از آمریکا میخوام اگه میتونید بیارید پس کیفش هم روش حساب کنید که توی لینک هست!

400$ هستش و زود میخوام !

پیام خصوصی داده شد که از گوگل خرید نداریم و سایت مشابه مانند آمازون لینک بدید

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
بزرگوار من مشخصات فنی دادم تا بر اساس سفارش ساخته شود
در کل حدود یک کیلو وزن و100دلار قیمت خواهد داشت
نمونه از سه شرکت برای برسی اینکه کدام بهتر است
ادرسی درچین بدید به ادرسی که میدهید ارسال کنند

برام پیام خصوصی کنید که کالا چی هست تا بررسی شود

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام داداش یه چند تا جنس دیدم تو امازون خوشم اومد میخوام بگیرم
Amazon.com: Rockabilia Wiz Khalifa Brick Wall Slim Fit T-shirt XX-Large: Clothing
Amazon.com: KONOV Jewelry Vintage Style Angel Wing Cross Pendant Adjustable Genuine Leather Necklace Chain, for Unisex Mens Womens, Silver Gold Brown (with Gift Bag): KONOV Jewelry: Jewelry
Amazon.com: KONOV Jewelry Leather Stainless Steel Double Dragon Mens Bracelet - Color Black Silver (with Gift Bag): KONOV Jewelry: Jewelry
این 3 تا برسه دستم چقدر میشه تو ایران؟؟
هر 3 تاشون با 1 دلیوری میرسه دستم یا جدا جدا؟؟
دمت گرم یه نیگاه بنداز بگو بهم

295.000 وزن نیم کیلو
بصرفه نیست
315.000 وزن نیم کیلو

هر بسته جدا جدا

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
برادر ما هم می خوایم.لطفا قیمت بدین.
یه پیشنهاد: با توجه به این که نکسوز 5 فقط از play store فروخته می شه اگه بتونید عمده وارد کنید مطمئن باشین خیلی خریدار داره...

منم 32 میخوام اگر امروز بگید من واریز میکنم خدمتتون

همچنین من هم مدل 16 گیگی رو طالبم ، چقدر در میاد اونوقت

سلام

ممنون

دوستان از گوگل خرید نداریم ولی اگر از سایت های مشابه مانند آمازون باشد بله می شود

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

azad2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
580.000 برای 153 دلاری - اون 135 دلاری نیست

دوست عزيز اما تو همون آدرس اين مدل 16گيگي همراه با كيف چرمي همون 135 دلاره و امكان خريد هم هست و اين سقف قيمتشه و از 108 دلار شروع ميشه حالت استاندارش تا 135 دلار

بالا